• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TERD

251
Brann / Selge Stadionsjelen?
April 28, 2005, 18:36:53 PM
Quote from: "Per Anders"


Mye aggresjon her, Per Anders. Må være tungt for deg å leve. Mest trolig er du en dobbelmoralist av rang, men det får så være.

Forøvrig er Bergen oppstått og basert på handel og kapitalisme, så det kommer ikke i konflikt med egenart og identitet.
252
Brann / Re: Spissene og bytte
April 26, 2005, 08:31:49 AM
Quote from: "hocey"Men jeg synes det er utrolig merkelig at Big Mac ikke fikk sjansen før det var12 13 min igjen med tanke på hvor mye de andre spissene hadde bommet.....


Enig med Hocey her. Winters var langt fra noen stjernespiss i går. Et annet poeng er at det er lite en spiller får gjort i løpet av 10 minutter. Skal man bytte, bør spilleren iallefall få 20 minutter. Mjelde & co har mye å lære her; minner faktisk litt om Semb i hans glansdager.

Forøvrig forstår jeg ikke hvorfor ikke Kalven får prøve seg mer.
253
Brann / Terje Skjeldestad
April 23, 2005, 13:15:15 PM
Quote from: "naitsirk"må vel putte dette inn med teskjei terd

har du høyrt noko frå ekspertane om keeperen til glimt,ffk,start,hamkam,viking,lsk

ikkje det nei, men der har du eksponeringa i pressen igjen


Du mener vel ikke på ramme alvor at vi skal sammenligne oss med lag som Glimt, FFK, Start og Kamma? Vi bør vel stille trengere krav til spillerne våre enn som så.

Mulig du sliter med å se sammenhengen mellom kvaliteten på spillerne og kvaliteten på laget, men det bør være forskjell på spillerne på et nedrykkslag og spillerne på et gullkamplag.
254
Brann / Terje Skjeldestad
April 23, 2005, 11:49:46 AM
Quote from: "naitsirk"poenget mitt er at det ikkje er så mange keepere i norge som er bedre enn opdal.


Poenget ditt faller i grunnen for eget grep når såpass mange utenforstående og relativt objektive observatører er uenig.

Forøvrig er diskusjonen uinteressant, all den tid det er knyttet for mye prestisje til Opdal fra gutta på Stadion. De kommer aldri til å innrømme at det var feil å skvise ut Rønningen, og de kommer heller ikke med det første til å hente en ny keeper, grunnet ovennevnte.
255
Brann / Terje Skjeldestad
April 23, 2005, 11:40:02 AM
Quote from: "naitsirk"Er litt morsomt og sjå denne debaten heile tida.

Men eg har eit lite spørsmål til alle som stiller spørsmålsteikn til opdal, fortell meg kva keeper i tl som er betre enn opdal (utanom arason og delvis adin brown)


NÃ¥r samtlige eksperter trekker frem Opdal som et svakt ledd, er ikke det fordi det eksisterer en universell konspirasjon mot han; snarere er det vel fordi at det stemmer. Enkelt og greitt.
256
Brann / Bør det legges kunstgress på Stadion?
April 20, 2005, 14:01:04 PM
Quote from: "Nixon"
Greit nok, men er det sikkert at man ligger i forkant av utviklingen selv om man er tidlig ute med krøllgress? Fyllingen var jo i forkant av utviklingen med sitt kunstgress, men etter en tid oppdaget man at det rett og slett var skadelig. Jeg ser ikke bort fra at det samme kan komme til å skje med såkalt moderne krøllgressbaner. Tror heller ikke at man noensinne får et kunstig dekke som er like bra som naturgress.


Nå er det jo noen år siden Fyllingen la sitt kunstgress. Hovedpoenget må jo være å utvikle fotballen videre, og det gjør man blant annet ved å utvide sesongen, samt ved å ha gode treningsforhold året rundt.

Likedan tenker jeg også på at Brann vil være et av lagene som vil tjene på at dekket er er mer som en gressbane enn en steinrøys.

Hva angår slitasje, er nok damping på harde veier, f.eks rundt Tveitavannet, like skadelig som det nye krøllgresset.
257
Brann / Bør det legges kunstgress på Stadion?
April 20, 2005, 10:17:07 AM
Nordmenn har jo tradisjonelt vært blant de aller siste til å innføre nyvinninger i idrettssammenheng. La oss håpe at vi for en gang skyld kan være litt mer fremsynte.

Utsagn som "fotball skal spilles på naturlig gress", minner skummelt mye om utsagn som "langrenn skal gåes på tre-ski, ikke glassfiber".
258
Brann / Svartebørs
April 16, 2005, 15:43:15 PM
Quote from: "sekto"Er jo selvfølgelig synd at folk ikke skal kunne gå på Brannkamp, men jeg hadde faktisk heller sittet hjemme på 16. mai, fremfor å betale for bryllupet til en eller annen sleip klyse fra Larvik..


Nettopp mitt poeng, det er jo ingen som tvinger folk til å gå på stadion, og det at prisen blir høy betyr jo bare at noen synes at det faktisk er verdt det.
259
Brann / Svartebørs
April 16, 2005, 12:28:44 PM
Siden det svært sjeldent er fullt på Stadion, kan jeg ikke se at dette er noe stort problem.

Det at man utnytter det at SKBrann selv ikke tar nok for billetten, er ikke uvanlig. At folk betaler etter betalingsvilje skjer jo i de fleste markeder, så hvorfor ikke også når det gjelder billetter.
260
Brann / Ticnet
April 14, 2005, 13:13:58 PM
neida, men Ticnet, og narvesen også, forøvrig, er ubrukelig. Du må på stadion eller mix'en på minde om du vil ha helt spesifikke plasser.
261
Brann / Tabbe av Mjelde!
April 04, 2005, 13:49:27 PM
Quote from: "Nixon"Nå vet ikke jeg hva slags oppgaver en kaptein har utenfor banen. Men jeg innbiller meg at å kommandere på banen ikke er hovedjobben. Så kan Mjelde/Guntveit/Andresen leve med dette er det greit for meg!


Vel, hva som skjer utenfor banen vet heller ikke meg. Det er det som skjer på banen jeg er mest opptatt av, og der er det jo tydelig at Andresen er den naturlige leder, så hvorfor ikke velge han. Vi vet alle hva dobbelt lederskap kan føre til.
262
Brann / Tabbe av Mjelde!
April 04, 2005, 13:43:55 PM
Valget av Guntveit som kaptein var en tabbe. Dersom man ser bort fra lokal tilhørighet, kontinuitet etc, som forsåvidt er bra, mener jeg det var feil å ikke velge Martin Andresen som kaptein. Noen er i større grad en andre skapt til lederrollen, og det legges heller ikke skjul på at Martin er den uformelle lederen, samt at han i følge Mjelde har carte blanche hva angår dirigering på banen. Da begriper jeg ikke hvorfor ikke han velges.

Vanligvis blir den uformelle lederen følgt, fordi man ikke kan "bestille" (utnevne) gode ledertyper. Hva vil i så fall skje i situasjoner der Guntveit og Andresen har ulike meninger?

Andresen er en naturlig lederskikkelse, og burde i tillegg til å være uformell leder, også fått være den formelle.
263
Brann / Re: Lagoppstillingen til sesongpremieren!!
April 01, 2005, 14:34:40 PM
Quote from: "rbk1985"Deres reelle stall består altså av følgende:
Keepere: Kun Opdahl
Vensrebacker: Hanstveit og Kalvenes
Midtstoppere: Kun Soma og Bjarnason
Høyrebacker: Guntveit og Sigurdsson
Venstre midtbane: Kun Kvisvik
Sentral midtbane: Andresen, Scharner, Haugen, Miller og Storesund (?)
Høyre midtbane: Knudsen og Sanne
Spisser: Sæternes, Winters, Macallister og A Walde (+ Miller)


Ikke helt riktig, dette.

Kalven er en meget god midtstopper, og kan også spille venstreving. Det samme kan Knudsen.

Dersom vi ser for oss at noen av spillerne behersker mer en 1 plass på banen, har vi oppdekning på samtlige plasser, selv om den ikke er like god over alt. Venstrekanten har svakest dekning.

Forøvrig er jo det evigvarende problemet keeper-plassen. Middels på gode dager, og ingen bevist dekning.
264
Brann / Ny keeper!!!!!!!
April 01, 2005, 09:08:30 AM
Quote from: "Eden"TERD: Kan ikkje huska at eg har lest nåkken plass at d e ulovlig å heia på Brann og å sei d eg meine sjøl om eg har flytta te trøndelag eit år for å gå på skule....!


Da leser du skremmende lite; og du som er student, og greier.
265
Brann / Ny keeper!!!!!!!
March 31, 2005, 17:31:57 PM
Quote from: "Eden"Fy søren..!! Kor mange sånne drittposta som dette ska folk laga? No e d jo MINST ein post på kvar side som handle om keepere, opdal, kor dårli han e og masse annet piss! Bruk synet folkens og se ka innlegg som har vert skreve før.. Eller vent.. Drit i å laga sånne posta I D HEILE FUCKINGS TATT!!
Må no søren meg vera andre ting å skriva om ja.. Støtt d laget vi har dåkke og slutt å sleng med leppa til ei kvar tid..
Damn.. Må sei d e mange såkalla supportere som e mykje flinkare å ropa høgt om dritt-ting enn å sei nåkke positivt.. Både om klubben, laget og enkeltpersona..

Og Pascal Simpson.. Fin signatur du har.. Eller eventuelt muligens kanskje helst IKKJE!!!


Det at du bor i barteland betyr at du diskvalifiserer deg selv som meningsytrer. Vi må desverre se bort fra innlegget ditt.

God bedring!
266
Brann / Ny keeper!!!!!!!
March 31, 2005, 15:58:17 PM
Quote from: "Geir"Ifølge Steffensen er Torbjørnsen mer lovende enn Opdal noen gang har vært. Det gjenstår jo å se om han har rett


Steffensen var mannen som presset vår landslagsaktuelle sistesanse bort fra klubben, så hva han sier tar jeg med enormt store klyper salt.
267
Brann / Ny keeper...?
March 30, 2005, 15:03:56 PM
Quote from: "Per Anders"Brann har ikke EN keeper og ET problem, ei heller har de et keeperproblem. Når dette er skrevet så må man stille spørsmålstegn ved Opdals hodeløse turer i feltet. Han bør bli stabil snart. Skal vi ta GULL er vi avhengige av en sisteskanse som kan være en kampvinner (matchvinner).


Korrekt observasjon, Per Anders.

Brann har 3 keepere, og som sådann kan man si at de har 3 keeper-problem, all den tid ingen av dem p.t er topp-keepere.

Hvorfor ikke hente en keeper som virkelig kan konkurrere med Opdal om plassen?
268
Brann / Ny keeper...?
March 30, 2005, 12:14:15 PM
Quote from: "Nixon"keeperen er grei nok og en mann for fremtiden. Er ikke han egentlig fra Sotra?


Greitt. NÃ¥ har Brann 3 keepere for fremtiden.

Når skal noen begynne å tenke på nåtiden?
269
Brann / Ny keeper...?
March 30, 2005, 11:59:44 AM
Hva i alle dager er det de folkene tenker på!

En ung keeper uten A-lagskamper??!! Er dette løsningen på keeper-problemet?

NÃ¥ er jeg forbannet!
270
Brann / Re: Keeper
March 18, 2005, 14:34:30 PM
Quote from: "Mr_Soma"Det ser ut til at Mjelde vil satse alt på Opdal - dette ble ganske så klart etter at sviker-Ivar stakk til trønderpakket.


Bare så det er klart, Rønningen sviktet ikke Brann, men ble skviset ut i et ufint spill. Etter det jeg vet var det Steffensen som stod fremst i rekken over de som ønsket Ivar bort.

Det er dette som gjør saken så vanskelig for ledelsen; ved å hente en ny keeper (som de garantert vet er det riktige å gjøre), vil de samtidig innrømme at det var en gedigen feil å skvise Rønningen ut. Det er begrenset hvor mange poeng Opdal skal koste oss, før prestisjen rett og slett blir for dyr.

For å si det på en annen måte: Det er en grunn til at det ikke går an å sette penger på at Brann henter ny keeper i løpet av sesongen; oddsen er for lav. Samtidig redder ledelsen litt ansikt, ved å kunne hevde at de ga han nok sjanser.
271
Brann / Opdal vs Engen
March 18, 2005, 14:13:24 PM
Quote from: "Kallingen"En keeper på dagens Brannløg bør vere stabilt god. Det holder ikke å redde Brann i enkelte kamper slik som noen av dere babler om. Ingen har påstått at Opdal ikke er god på sitt beste, men han ER gudjammerlig elendig når han tror han skal ta noe som helst utenfor egen tometer...


Og dette er jo kjernen av problemet. Når det stort sett etter hver eneste kamp er diskusjon rundt Opdals kvaliteter, eksisterer det et mønster på udugelighet, ikke tilfeldige hendelser og uflaks. Det blir dermed helt meningsløst å trekke frem at andre spillere også gjør feil, så lenge mønsteret uteblir.

Forøvrig er det totalt misforstått support, det at man ikke kan kritisere sine egne. Man kan da ikke diskvalifisere kritikere bare fordi de er Brann tilhengere. Spillere blir ikke bedre av å bli slikket opp etter ryggen, og fortalt hvor fantastiske de er. Ingen er bedre egnet enn Brann-tilhengere til å kritisere egne spillere.
272
Brann / Opdal vs Engen
March 18, 2005, 12:26:49 PM
Nå må dere gi dere!

Absolutt ALLE bør kunne se at Opdal overhodet ikke er god nok for Brann. Den eneste styrken Opdal p.t har er på strek, der er han ok. I alt annet er han direkte svak. Viktigste svakhet er knyttet til at han er litt treg i hodet, og gir seg f.eks utslag i meningsløst feltarbeid. Dette er ikke noe man retter opp i over natten. Jeg kan ikke fatte hvordan et lag med gullambisjoner kan si seg fornøyd med en slik keeper (for ikke å snakke om at det overhodet ikke er noen konkurranse på keeper-plassen).

Hvor mange poeng skal Brann tape på feil Opdal egenhendig står for. for ikke å snakke om de tapte poengene som kommer av at usikkerhet sprer seg i forsvaret/spillergruppen.

Det handler ikke om å kaste han til ulvene, men hvordan folkene i Idrettsveien fortsatt kan fornekte at Brann har et keeper-problem, burde avstedkomme deres avgang. Og ja: jeg tenker spesielt på den/de som var ansvarlig for å fryse Rønningen ut av klubben. En klubb med ambisjoner kan ikke la en middels keeper vokse seg inn i rollen ved prøving og feiling på førstelaget!

La prestisjen for guds skyld falle! Kjøp en ny keeper, og la "supertalentet" få spille når han er god nok.
273
Brann / Begynner og bli lei av Mjelde!!!!!
September 14, 2004, 19:38:46 PM
Mange fornuftige innlegg her. Etter min mening er det imidlertid meningsløst å koble spillere opp mot system/taktikk. En trener skal ha en filosofi, og eventuell kjøpe spillere som kan styrke denne filosofien. Per definisjon burde altså Mjelde/Steffensen allerede fra sin første kamp ha satt en signatur på laget. Senere spillerkjøp skulle ikke forrykke den planlagte filosofien, men styrke den.

Per dags dato eksisterer det ingen overordnet filosofi for hvordan Brann skal spille. Det har ingenting med spiller-materialet å gjøre, uansett om disse er gode, dårlige, billige eller dyre, det har utelukkende med trenerne å gjøre.

Mjelde-teamet har til nå vært en stor skuffelse. Jeg tror ikke de har det som skal til,og bør etter sesongen trekke seg, uansett hvilke plassering vi ender med i år.
274
Brann / Ã? spare seg til fant...
July 28, 2004, 09:17:42 AM
Quote from: "Xminator"Slutt å stikke hodet i Ræven som en Stråmyhr...


Det er mennesker som Xminator som gjør at det er vanskelig å ha en saklig diskusjon på dette formuet. Hans eller hennes siste innlegg er da også full av feil.

Quote from: "Xminator"Siden du i ditt siste innlegg langt på vei innrømmer at du overhode ikke har peiling eller grunnlag for å uttale deg, på hvilket grunnlag kommer du da med kritikk?


Merkelig at Xminator ikke klarer å se grunnlaget: Branns beste spiller er borte, og ingen erstatter er på plass.

Quote from: "Xminator"Og la meg minne deg om at Brann på ingen måte kunne være sikre på hvor mye eller om de i det hele tatt fikk noe for Olofinjana.


Det jeg sier er at Brann i lang tid har visst at Olof KANSKJE kunne bli solgt, og ledelsen da BURDE hatt alternativer klar. Man trenger ikke angrerett dersom man ikke handler. Jeg kritiserer at ledelsen ikke hadde mer en en spiller på listen når Olof forsvant, en spiller som for øvrig var et svært usikkert kort.

Quote from: "Xminator"Brann er i en meget komfortabel situasjon.


Dersom du hadde tatt deg bryet med å se Molde-kampen, hadde du visst at Brann langt fra er i komfortabel situasjon.

Quote from: "Xminator"Ta vår neste motstander VIF. De har jo vært veldig aktive og offensive når det gjelder å hente nye spillere. Sier de. Og sitter igjen med ingenting.


Er det VIF som er Branns målestokk?

Xminator, her er du langt utenfor.
275
Brann / Ã? spare seg til fant...
July 28, 2004, 08:55:01 AM
Quote from: "Roffarne"Og de aller fleste andre Tippeligaklubbene har gjort det samme med sine klassespillere. Dette burde kanskje fortelle deg at det er vanlig praksis og ikke en skandale.


Hvorfor i alle dager er det slik at Brann ikke kan være bedre enn alle de andre amatørene i tippeligaen? Er det noe mål å være middelmådig? Hadde Brann ledelsen hoppet utfor en klippe dersom dette var gjengs for andre klubbers ledelse?

Brann har solgt sin aller beste spiller, og har foreløpig ingen erstatter på plass. Det er en realitet som selv de mest blåøyde her på formuet bør kunne si seg enig i. Jeg kaller det dårlig ledelse.

Misforstå meg rett. Jeg tror Miller blir bra, men hva dersom det tar en måned eller mer? Og hva med de andre på midten? Haugen har vært svak i år. Knarvik har vært svak i mange år. Storesund velger Mjelde å se bort fra. Guntveit har blitt venstreving. Ser dere virkelig ikke at dette bildet ikke tegner bra? Og hvor blir det av en makker til Winters? "Et helt angrep alene"? Er det det som gjør at Mjelde ikke vil forsterke lagdelen?
276
Brann / Ã? spare seg til fant...
July 28, 2004, 08:01:04 AM
Utrolig hvor mange, og kanskje særlig Xminator, som ikke klarer å forstå innholdet i de enkleste tekster. Ta f.eks Molde. Nå mister de Hoseth. Jeg vet ikke hvor lang tid de har visst om det, men det er muligens i samme gate som Brann jmf Olof. I løpet av dagen i dag eller i morgen skal signe en ny spiller som skal erstatte Hoseth. Om denne sloveneren ikke er så god som Molde håper, er ikke mitt hovedpoeng. Hvorfor hadde ikke Brann klar en erstatter når lagets desidert viktigste spiller forsvant? Det er intet mindre enn en skandale, og noe som burde fått hele ledelsen til å stille sine plasser til disposisjon. At de heller ikke i ukene etter at Olof forsvant har maktet denne oppgaven sier noe om hvem vi har med å gjøre.

NÃ¥ det gjelder en dels surmuling over alternative spillere, sÃ¥ er det det Ã¥ si at det er ikke min jobb Ã¥ skaffe erstatter for Olof. Ikke har jeg speidere til disposisjon, og ikke har jeg et nettverk med agenter jeg kjenner. Jeg er sikker pÃ¥ at Xminator ser hvor tÃ¥pelig innlegget sitt er nÃ¥r han tenker litt over det.  

Nå får vi enda mer penger, siden Azar forsvinner til Portugal. Jeg er glad renten er lav, så slipper jeg å irritere meg over store renteinntekter som brukes for å sikre nedrykksspenning.
277
Brann / Ã? spare seg til fant...
July 27, 2004, 12:10:24 PM
Det spiller da overhodet ingen rolle hva andre lag har forsterket med. Tvert i mot! Dersom de andre lagene velger å ikke forsterke laget, er det desto viktigere for Brann å gjøre det. Innlegget ditt er helt meningsløst.
278
Brann / Ã? spare seg til fant...
July 27, 2004, 11:21:26 AM
Hvordan kan det ha seg at en klubb som aspirerer om å bli en toppklubb i tippeligaen, med 5-6 måneder forberedelse, ikke har funnet noen annen midtbanespiller enn en ukjent serber i Polen som alternativ til Olof? Dette lukter klassisk, skandaløs Brann-ledelse av. Ikke kom dragende med Miller og signing av Winters; Miller ble levert på et sølvfat fra det blå, og Winters hadde vi allerede. Hvordan kan det ha seg at Brann ikke har kommet med noen henvendelser på spillere som garantert kunne gått inn og forsterket laget? Finnes det ingen spillere som er gode nok for Brann? Har det noe med at ledelsen drar på ferie når overgangsvinduet åpner? Trenger vi ny stadion når vi spiller i 1 divisjon?
279
Brann / Hvor blir de nye klassespillerne av?
July 24, 2004, 13:08:27 PM
BÃ¥de Mjelde, POL og resten av Brann-ledelsen har i lengre tid annonsert at man skulle hente 1-2 klassespillere? NÃ¥ har overgangsvinduet vært Ã¥pent i  over 3 uker, og fortsatt er ingenting skjedd. Miller kom ved en tilfeldighet, Sanne er ikke av det kaliber POL og resten av gjengen har snakket om nÃ¥r de har snakket om klassespillerne de ønsket seg. Klock faller vel heller ikke i den kategorien. SpørsmÃ¥let blir da, hvor i alle dager er Branns forsøk pÃ¥ Ã¥ skaffe seg 1 eller 2 klassespillere? Det er skuffende, men ikke overraskende. Brann er fortsatt alt for passiv. Kanskje man ikke kan forvente de helt store, all den tid ledelsen er pÃ¥ ferie?
280
Brann / Ã?degaard
July 19, 2004, 10:13:29 AM
281
Brann / Ã?degaard
July 19, 2004, 09:32:54 AM
282
Brann / Charlie Miller!
July 10, 2004, 11:44:18 AM
Nå blir det mye prat om mye rart her. Jeg våger meg frem igjen med spørsmålet: Hvilke kvaliteter har han (litt mer konkret enn at han er kreativ), og ikke minst, er han rask?
283
Brann / Charlie Miller!
July 09, 2004, 15:24:46 PM
Men er han hurtig? Noen som kan finne ut av det? Det vi trenger er mer hurtighet i laget.
284
Brann / Per Ove Ludviksen
July 09, 2004, 09:35:07 AM
Enig i at ros skal gies når det fortjenes, feks ved siste dagers hendelser. Imidlertid så er det komplett uforståelig at POL drar på ferie når overgangsmarkedet nettopp er åpnet opp. Det grenser til skandaløst at Brann kan gå glipp av godbiter fordi ledelsen er på ferie. Det går da an å feriere på andre tidspunkt. Er man først havnet i en slik jobb, må en finne seg i at begreper som fellesferie, 37,5 timers uke etc blir litt utvannet. Paris er finest om våren - Toscana om høsten. God tur!
285
Brann / Olofinjana blir?
July 09, 2004, 08:05:09 AM
286
Brann / Ny playmaker: Christian Grindheim
July 02, 2004, 10:21:22 AM
287
Brann / Ny playmaker: Christian Grindheim
July 02, 2004, 10:01:37 AM
Dette er jo helt meningsløst! Brann har en svært likvid eiendel i Olofinjana. Dette er den Norske Trauste Holdningen! POL kan ikke alvorlig mene at Brann skal holde seg borte fra overgangsmarkedet inntil Olof er solgt. Den eneste måten man kommer seg noen vei på her i verden, er å selge skinnet før bjørnen er skutt. Snakk med agenter, innled samtaler med spillere etc. Blir ikke Olof solgt, så si "sorry, det gikk ikke denne gangen".
288
PÃ¥ Monaco sin offisielle hjemmeside stÃ¥r det at han har signert en kontrakt med klubben.  Det har ikke kommet avkreftelse pÃ¥ dette, sÃ¥ da stemmer det vel? http://www.asm-fc.com/suite.php?id=324
289
Brann / Vucovic
June 29, 2004, 09:44:51 AM
Vucovic er ganske mye omtalt på ulike fora i Polen. Bl.a har han vist vært svært aktuell for overgang til Wista Krakow, som etter sigende er i ferd med å bygge opp et polsk Chelsea, noe som i så fall skulle bety at de finner Vucovic god nok. I tillegg har Vucovic mottatt flere andre tilbud, bl.a fra Hannover 96. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen.