• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Lidenskapen

1
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 29, 2019, 18:41:52 PM
innover
2
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 29, 2019, 08:53:24 AM
Hadde en god prat med både Vibeke og Steinar Aase igår.
Litt info...
Maling: blir Betongen blir malt nærmere sommerpausen, det er overhodet ikke nok tid til at området blir utilgjengelig grunnet malingstørk og evt værutfordringer.

Stortskjerm: Ny storskjerm ankommer mandag, starter montering øyeblikkelig, håper og være ferdig til godset kampen, denne blir nesten lik som forrige ( ca 2 m2 mindre )

Duker: Svært få som kan lage duker i de dimensjonene som kreves, men de ankommer neste uke og skal være klar til godset kampen dersom alt går etter plan.
Litt avhengig også av at bjelkeopphengene er montert.

Vrimeareal: kiosker og og toalett fasiliteter skal være på plass.

Seter: alle seter skal være nummerert på nytt ( igår så var det ingen numerisk sekvens i setene )

3
Kamper / Re: Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00
October 26, 2018, 11:06:02 AM
Da har jeg fått tak i 2 stk billetter på BOB tribunen, er det noen som kan ha interesse av og bytte disse mot 1 på store stå?
4
Brann / Re: Billettsalgstall
October 26, 2018, 11:05:42 AM
Da har jeg fått tak i 2 stk billetter på BOB tribunen, er det noen som kan ha interesse av og bytte disse mot 1 på store stå?
5
Brann / Re: Billettsalgstall
October 22, 2018, 09:17:08 AM
Jeg har partoutkort selv, men dersom noen skulle ha en bill til overs på store stå så kjøper jeg gjerne. send gjerne en sms på 90538233 dersom du har!
6
Kamper / Re: Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00
October 22, 2018, 09:15:51 AM
Jeg har partoutkort selv, men dersom noen skulle ha en bill til overs på store stå så kjøper jeg gjerne. send gjerne en sms på 90538233 dersom du har!
7
Brann / Re: Sesongen 2018
August 26, 2018, 08:11:09 AM
topic då folkens.... ;)
8
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2018, 11:49:23 AM
Quote from: Gulløl on May 06, 2018, 11:34:44 AM
Quote from: Lidenskapen on May 06, 2018, 07:55:04 AMSå kommer det til salgsavdelingen oppe på kniksensplass. En kan si mye om DFA, men og skape blest i media, være tilgjengelig og komme med påstander i øst og vest ( all pr er god pr tilnærming ) skapte iallfall overskrifter.
Arvtakeren har ikke vært i media en eneste gang siden han ble ansatt, dette i en klubb som alltid har hatt en operativ billettsjef som fronter seg og klubben utad.
Her har du 100 % rett. Dag Frode Algerøy gjorde en betraktelig bedre jobb en de som har ansvaret i dag. Mye av det som ble gjort bra før faller mellom to stoler i dag virker det som. Salgssjef i privatmarkedet Mats Thorbjørnsen gjør sikkert en god jobb med det administrative og det praktiske med billettsalget men han er totalt usynlig utad. Er det virkelig slik det skal være ? Det er blitt sagt at kommersiel leder Camilla Shultz skal fronte i media, ho har prøvd seg litt men virker å ha null teft for hvilke knapper ho skal trykke på for å sette fyr på billettsalget slik DFA kunne klare. I det siste har damen virket resignert i uttalelsene i media om billettsalget, slett ikke bra. Ho har snakket litt med BA denne uken og fikk frontet Tromsø kampen bittelitt på slutten av en artikkel der Rosenborg sitt gode billettsalg var hovedsaken. Et nesten utsolgt Brann Stadion to uker før 16 mai (rekordtidlig)kunne det blitt laget jubelsaker om på hjemmesiden og mot media, og fortalt om fotballfeber mot den kampen, noe som kunne skapt blest og løftet interessen mot Tromsø kampen. Men et nesten utsolgt Stadion to uker før en kamp som svært sjelden skjer skal det være helt taust om. At god interesse kan skape mer interesse som er grunnkunnskap i markedsføring skal ikke brukes. Samarbeidet mellom salgssjef privatmarkedet(Torbjørnsen), kommersiell leder(Shultz) og mediesjef (Natlandsmyr) virker ikke utad å fungere så bra, da hadde de klart å fronte kampene på en MYE bedre måte enn i dag. Nå er det meste de kommer med traust og kjedelig og lite som fenger.
Det opplegget med "å sykle til kamp" bruker Brann ressurser på også til dagens kamp. Bare noe forbanna tull. I fjor når de hadde tilsvarende opplegg sto det to(2) sykler på sykkelparkering utenfor Stadion 15 min før kampstart. Alt det andre opplegget som skjer utenfor Stadion før kampstart som Brann har satset hardt på for trekke mer familier og unger ser vi nå har ingen eller minimal betydning for å øke publikumstilstrømningen.
Det er mye å ta tak i men det viktigste punktet er å få en utadvent og mediavant salgssjef for privatmarkedet som kan fronte billettsalget på en skikkelig måte. DFA fikk en del kritikk han også men nå har Brann tatt noen skritt tilbake. Det er rett og slett ikke bra nok, dette bør Vibeke Johannesen som har gode kunnskaper om markedsføring klare å se. Ho vet godt etter lang farttid i klubben hva som har fungert før og hva som ikke har fungert. Nå må noe gjøres og det bør røskes skikkelig opp i en del ting.

Helt enig, rart visst dette ikke er en prioritert sak på marked.
9
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2018, 07:55:04 AM
Det er nok en kompleks og sammensatt årsak for at vi ikke tiltrekker oss flere publikummere. En ting er rikspressen som på utrolig måte klarer og prestere å skryte av RBK sin sesongstart at de har sett solid ut, bare litt kladd i det offensive så tar de gull osv... Tar meg selv i og bli irritert av kommentatorer under RBK kamp om hvor bra de ser ut på banen, taktisk brilliant mot godset osv.... Når Brann fremstår likt i slike kamper så er de utspilt, spiller på resultat evner ikke å skape eget spill osv.
Poenget her er at selv om rikspressen liker å si at bergensere selvutnevner seg selv som seriemestre i April så er det vel strengt talt dem som utnevner RBK som seriemester.
Dette og mange smådrypp utover våren gjør noe med den gjengse bergenser også som får matet at Brann bare låner tabelltoppen, passer på den til lokomotivet til trondheim har fått fart. Såkalt subconscious mind journalistikk påvirker mer en vi aner.

Så kommer det til salgsavdelingen oppe på kniksensplass. En kan si mye om DFA, men og skape blest i media, være tilgjengelig og komme med påstander i øst og vest ( all pr er god pr tilnærming ) skapte iallfall overskrifter.
Arvtakeren har ikke vært i media en eneste gang siden han ble ansatt, dette i en klubb som alltid har hatt en operativ billettsjef som fronter seg og klubben utad.

Vi kan begynne og se konturene av at Brann har startet med inbound marketing ( skape innhold til potensielle kunder, istedet for og oppsøke potensielle kunder ) slik som Jonas og Steffen sin quiz på bt.no
Dette er faktisk meget effektivt visst brukt nok og i mange kanaler slik at flere blir interaktivt eksponert for Brann og hva som skjer.

Jeg er fullt klar over at det store bildet som hva som skjer på banen og at vi mangler en tribune gjør stor innslagseffekt på salget.
Men i et forsøk på og se litt utenfor dette og hva som forårsaker folk sin beslutning til og ikke komme / delta på stadion kan vi se på litt andre faktorer også.

Just my cup of tea......
10
Kamper / Re: 25/4 kl 18:30 Ranheim - Brann
April 24, 2018, 13:16:15 PM
noen som vet om en plass i stavanger som viser kampen?
11
Brann / Re: Sesongen 2018
March 17, 2018, 18:58:57 PM
Noen som vet hva som har hendt med Osdal?
12
Brann / Sv: Azar Karadas
September 16, 2016, 12:38:35 PM
Jeg forstår Azar godt, han er en billig mann og forlenge med og tror han kan bidra med ett år til som suber sub.
Det er vanskelig og se hvem i norge som kan erstatte den spisskompetansen som Azar har som også tar til takke med samme lønn og spilletid.....

Jeg er litt forundret over Huse avgjørelsen også, men kanskje jeg bare en litt melankolsk av meg når profilene forsvinner og vi skal bygge lag ut av gråstein.... for meg så er fotball underholdning, lidenskap, profiler som tør og si det de mener og bygger god klubbkultur.
Ser fort av vi får mange bjellesauer som følger etter den sportslige ledelsen på alt.
Jeg vil at brann skal kjempe i toppen av norsk fotball, men vet ikke om det smaker helt det samme med heltne nilsen og jakob orlov, som Erik og Azar.. visst dere skjønner hva jeg mener....

Men akk, bare en mening.
13
Kamper / Sv: Cupen 2016
April 13, 2016, 19:06:04 PM
14
Brann / Sv: Overganger vinteren 15/16
January 23, 2016, 08:57:25 AM
Er det meg eller virker det som brann ikke helt har kontroll?
de tar med seg 3 prøvespillere for og fylle kvoten på treningsleir, det er vel bare en av dem (Drage) som kan påstås og ha et mulig potensiale, og når den ene prøvespilleren ikke blir med grunnet forhandlinger om kontrakt med en annen klubb så henter vi en heeeelt ukjent midtstopper fra juniorlaget.

Det bærer preg av tilfeldighet på overgangsmarkedet etter at vi hentet hattaka ( som forøvrig blir brukt som kjegle på trening) og Hvilsom.

Vi kan si at brann er best når ingen forventer noe, litt som i 2011, men da hadde vi en stall med et høyere potensiale.

Jeg forbeholder meg retten til og være meget, meget, meget tvilsom til 2016 sesongen.
15
Brann / Sv: Talentarbeid
September 08, 2014, 09:20:06 AM
Quote from: Lasaron on September 01, 2014, 13:31:19 PM
Gorm Natlandsmyr har aller nådigst fortalt oss at Mathuas Raum er klar for u-avdelingen vår. Men han holder hardt igjen med å oppdatere lagsidene.

Friskt valg av Raum, forøvrig. Han er vant til å spille 3.divisjonsfotball, og risikerer hos oss å måtte spille mye i 4. divisjon.


Raum er tiltenkt og gå rett inn på midtbanen til Brann 2 og spilte faktisk fra start samme dag overgangen var klar.
Han er en utpreget god midtbanespilller begge veier, med god fart og et snertent skudd.
Har lenge vært i Brann sin radar og ønsket og flytte selv når Olufur valgte rutine for opprykk ( som har floppet totalt ) fremfor unge fremadstormende spillere.

Merk dere Raum iallefall, et meget godt stykke fotballspiller !
16
Brann / Sv: Overganger sommeren 2014
August 03, 2014, 11:21:03 AM
Vif er i økonomisk krise, er det fullstendig urealistisk å hente kjartansson? 18 mål hittil i år, visst noen skulle ha skutt oss ut av krisen så måtte det ha vært han.
Jeg er sikker på at vi iallfall kunne ha tatt en runde med Mohn og Hardball for å se hva som kan gjøres... Er potensielt mange millioner å tjene på å hente ham for 8-10 mill Mtp videresalg.
Ser fort for meg at visst han fortsetter i samme spor så kan han selges for 20 mill+ om et år eller 2.
17
Brann / Sv: Talentarbeid
July 24, 2014, 11:45:09 AM
ser det er 0-1 i brann kampen mot Vif, men vet ikkje kem som leder... anyone?
18
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 15, 2014, 07:22:37 AM
Det må da virkelig gå an og sende en mail til Barmen og RBH om dagens billettsystem og hva som kan forbedres.
Det er bedre at en formulerer seg ordentelig også kan alle vi andre signere under for og understreke at dette er en felles mening blant almuen.

Jeg kan ikke telle på begge hender og føtter hvor mange som dropper stadion grunnet et elendig billettsystem.
Min tante på 55 år skjønner ikke hva Java og oppdatere er, men klarer fint og kjøpe bussbillett med skyss appen.
Blir so forbanna altså :P
19
Brann / Sv: Hvor blir vi tippet av "ekspertene"?
March 29, 2014, 11:47:08 AM
Bt tipper 3.plass
20
Brann / Sv: Hvor blir vi tippet av "ekspertene"?
March 29, 2014, 07:14:23 AM
BA tipper oss på 4.plass
21
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 26, 2014, 10:21:15 AM
Leter etter liker knappen!
22
Kamper / Sv: Treningskamper 2014
March 08, 2014, 15:27:23 PM
Straffe meg midt i ræven
23
Kamper / Sv: Treningskamper 2014
March 08, 2014, 15:11:11 PM
Fy faen så gale!
24
Kamper / Sv: Treningskamper 2014
February 20, 2014, 19:17:29 PM
Håhåhå,klassemål av huse!!
26
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 23, 2014, 12:52:22 PM
Quote from: Belfort on January 23, 2014, 11:33:36 AM
Slik stallen er nå må vi bare prise oss lykkelig om Badji og Haugen blir skadefrie i år.


Badji har as we speak akkuratt fått en kneskade på CG og er ute av spill, uvisst omfang!!
Typisk......
28
Brann / Sv: Daglig leder / Sportssjef etter RBH
January 08, 2014, 14:20:30 PM
Quote from: nero on January 08, 2014, 13:39:01 PM
Det er nesten så man skulle tro at de har droppet hele ideen om å ha en sportssjef, og håper at ingen har lagt merke til det.. ;D


Tanken har slått meg flere ganger siste uken.....
29
Brann / Sv: Stallen 2014 - status
December 20, 2013, 15:00:48 PM
Velkommen Hanstveit!!
30
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
December 12, 2013, 12:17:16 PM
Bolanos kunne vel vært en spennende spiller og signere?
Ferdig i FCK til sommeren, koster sikkert ikke mye og hente i jan?
31
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
December 02, 2013, 17:49:45 PM
Han er visst innlosjert på hotell ja, eller ikke!! Haha, skikkelig deilig at det koker rundt Brann igjen!!
32
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
December 02, 2013, 12:24:58 PM
34
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
November 27, 2013, 14:01:15 PM
Jeg husker at jeg så høydepunktene fra Hibernian-Malmø i europaliga kvaliken her i høst, Malmø vant 7-0 og hadde til tider fantastisk angrepspill, tok meg selv i og tenke på at dette var bemerkelsesverdig likt spill som i gullsesongen våres, hurtige backer og kjappe kombinasjoner/veggspill som satt spiller alene med keeper.

Ligger sikkert et klipp ute på Youtube av kampen.
Jeg er iallefall meget positiv til vår svenske venn her :)
35
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
September 10, 2013, 06:51:34 AM
Leter etter liker knappen :P
[/quote]

Skal noen inn, så må noen ut.
[/quote]
Mohus stakk vel? Frigjorde vel 150 000 i lønnsbudsjett..
[/quote]

36
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
September 05, 2013, 10:08:47 AM
Her bør virkelig Brann kjenne sin besøkelsestid og iallefall prøve og signere en av dem, selv om de ikke kan spille før 2014 sesongen.
37
Brann / Sv: Sesongen 2013
August 28, 2013, 08:04:41 AM
Hahmed-allah eller ka han heter i AAFK har over 3000 stemmer, han har vel oppmuntret hele fotballnasjonen i hjemlandet til og stemme. kjenner at det er liiiiiitttegrann irriterende visst fifa coveret blir dekket av Messi og Abderrazak Hamed Allah.

Nrk møre og romsdal har tilogmed laget sak:
http://www.nrk.no/mr/hamed-allah-med-fifa-knockout-1.11196714
38
Brann / Sv: Partoutkort 2014
August 09, 2013, 07:01:56 AM
Anbefaler alle de som ikke har tenkt og fornye sender mail til DFA om dette. vi skal ryste fundamentet klubben står på og vise at vi faen ikkje lar oss ta for gitt!
39
Brann / Sv: Ekstraordinært årsmøte i SK Brann
August 09, 2013, 06:45:44 AM
Det er vel kun Brann sine supportere i Norge som har kapasitet til å faktisk gjennonmføre dette.
Jeg har vært medlem i mange år og stiller opp for og kaste deler av styret til fordel av et interimstyre.
Har faktisk vært med og kaste et styre i en større fagforening som bevisst handlet på vegne av sitt eget beste og ikke klubbens medlemmer, så dette lar seg gjøre.
40
Brann / Sv: Overganger vinteren 12/13
January 29, 2013, 09:04:51 AM
Dette er en mulig genistrek fra Walstad, ut ifra det jeg har sett av han på nett og holdninger han virker og ha så kan dette fort bli en meget innbringende mann for Brann. Ighalo, Mikel m.f. er vel spillere som Walstad har hatt en finger med i lyn og de tjente nokså grovt på dette.

Også da har vi 3 reine spisser i stallen med Pusic,Drame og Finne.
Kanskje 2014 blir et meget bra år,samt også årets sesong med en DM på plass kan bli meget oppegående ( topp 4 bør vi strebe etter )
41
Brann / Sv: Talentarbeid
January 04, 2013, 09:04:16 AM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article262700.ece
Den aktuelle saken, men her tror jeg faktisk Skars har grunnlag for hva han sier.
Det blir bla. understreket at uttalelsene hans har støtte av ledelsen, og det sies at Bakkerud har hatt store konflikter med flere i brann systemet.

Det kan nesten tolkes slik at han ikke var ønsket med videre av klubben... Så her velger jeg iallefall og støtte skars og klubben sin påstand.
42
Brann / Sv: Overganger 2012
July 28, 2012, 12:10:55 PM
Da bekrefter Walstad at alt er i boks mellom klubbene, bare noen detaljer som gjenstår i personlig kontrakt :D http://www.ba.no/sport/article6166864.ece
43
Brann / Sv: Overganger 2012
July 28, 2012, 12:03:56 PM
Agenten nekter for at noe som helst er klart..... er det mulig og spikre dette snart!

http://www.tv2.no/sport/fotball/tippeligaen/full-forvirring-om-husekleppovergang-3840838.html
44
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 16, 2012, 09:29:27 AM
45
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 15, 2012, 11:27:38 AM
Tror faktisk det kan blir stappa fullt imorgen... tror vi tjente veldig godt på fair play episoden i lillestrøm, er iallefall utsolgt på FB-S, noen som vet om bataljonen har flere igjen til løssalg?
46
Brann / Sv: Overganger 2012
March 30, 2012, 08:04:59 AM
LSK snakket om en total ramme på ca 20 mill for og leie Ujah i 9 måneder så det er vel ganske uaktuelt ....
47
blir det solgt billetter på fotballen frem til kampstart i dag?
48
Brann / Sv: Tabelltips 2012
March 21, 2012, 14:56:49 PM
Grunnen for at jeg tror brann ikke havner i toppen denne sesongen er at i fjor så hadde vi noen meget gode perioder som 3 på rad seierene på slutten av vårsesongen, 9 poeng på en uke, det definerte tabellplasseringen våres ifjor, dette laget ser ut til og ha mistet litt av den fighting spiriten som var en meget viktig bidragsyter i år, Austin har ikke hatt fokus i det hele tatt pre-season og Ojo har en vanskelig 2nnen sesong hvor motstander er mye mer obs på han, samt mangelen av en boksåpner alà guastavino, vi har Haugen, men han kommer ikke til og bli nok brukt for og prestere det nivået han trenger....

Tips, 6-9 plass !
49
Brann / Sv: Tabelltips 2012
March 21, 2012, 08:36:56 AM
http://www.tv2.no/sport/fotball/tippeligaen/tippeligatipset-2012-nummer-4-brann-3724222.html tippet som nr 4, syntes de ikke bruker riktige argumenter på alt.... men jevnt over bra, men tror fortsatt ikke vi klarer 4 plass
50
Brann / Sv: Partoutkort 2012
March 20, 2012, 10:34:18 AM
Krøvel, opptelling på salget ? pretty please :=)