• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tomas

1
Jeg håper å få se Brann litt som mot Viking. Marengo og Vega på kampene. Angripe et såret dyr. Det er nok vårt beste våpen i en kamp som vi er "dømt" til å tape ut fra omstendighetene.
3
Kamper / Sv: BRANN-SOGNDAL 09.09.2017 18:00
September 10, 2017, 15:59:40 PM
Som det har vært sagt i inngangen til kampen så skulle ikke dette bli en fintspillende kamp. Man skulle gå i krigen man visste ville komme mot Sogndal. Dette gjorde guttene så absolutt. Litt ufine midler til tider, ja, det har vært brukt av oss og andre lag lenge. Så er bare å glemme en debatt om akkurat dette når man snakker om kampen. Spillerne vil jo alltid ligge på grensen av det dommerne tillater, sånn er det bare.

Fasiten er at vi tok tre poeng, og jeg synes det er en styrke at man kan gå i strupen på motstanderen som mot Viking, og tidvis mot AaFK også (selv om det ikke ble tre poeng der), men samtidig kunne krige seg til trepoenger som mot Sogndal.

Hjelper ikke å spille fin fotball, eller noe som er hakket mer underholdende om ikke resultatet kommer. Prestasjonen glemmer man fort. Jeg ønsker selvsagt at vi skal kunne underholde enda mer, og spille direkte offensiv fotball slik som vi i flere tilfeller har gjort denne sesongen. Tre poeng!

Så kan vi snakke om sviktende markeringer og posisjonering på Sogndal sitt mål, men for all del. Vi vant, og nå må guttene trene og se framover mot neste kamp!
4
Bataljonen.no / Sv: Nedgang på Bataljonsforumet
September 10, 2017, 14:12:12 PM
Finnes det noe statistikk som sammenligner trafikken på tradisjonelle fora med eksempelvis facebookgrupper? Det er jo helt klart en mer 2017-måte å diskutere/kommunisere saker og ting på.
5
Brann / Sv: Talentarbeid
March 20, 2013, 19:46:54 PM
Tviler Sævarsson er særlig hypp på en backuprolle, spesielt ikke med tanke på at kontraktsforhandlingene (ifølge BA) ikke har ført frem.

Dersom Brann punger ut lønn, bonuser etc. så vil det ei heller være særlig lønnsomt å ha islendingen på benken?

Kanskje klubben er avventende fordi det kommer talenter opp som kan gjøre en jobb om halvannet år eller lignende. Jeg ville hvertfall ikke signert spillere for dyre dommer om jeg ikke har planer om å bruke de.
6
Brann / Sv: (Eventuell) seiersfest i Bergen
November 02, 2011, 14:33:53 PM
Etter gullfesten på Torgallmenningen feiret jo spillerne ut i de små timer på nattklubb i Bergen. Folkehyllest er jo ikke det samme som fest. Så det er vel bare å ta det helt med ro.

Riktignok så blir det vel et ikke-tema som krøvel vellevold påpeker.

Mye som tilsier at AaFK tar denne pokalen...
7
Brann / Sv: Talentarbeid
October 16, 2011, 07:44:01 AM
Det er en evig debatt det med utvikling av yngre spillere. Her til lands må vi definitivt få et større fokus på nettopp dette, og systematisere arbeidet som blir gjort med unge spillere. Med kvalifisert trenerkraft.

Når det er sagt, så tror jeg dette fint kan gjøres lokalt, hvor spillerne har trygge rammer. Om de spiller i "Varden FK", Loddefjord, Vadmyra etc. spiller liten rolle. Kretslaget vil uansett samle de aller, aller beste. Det som er viktig er inputen de får og hvordan de trener/spiller på de forskjellige lagene. Når de så blir litt eldre kan godt de beste samles i Brann og få spilletid både på Brann 2, Brann 3 (evt.) osv.
8
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2011
October 15, 2011, 17:54:29 PM
Men hva skjer her da? "Fyllingen" vil jo uansett spille i 2. divisjon siden den nye klubben etter sammenslåing mellom Løv-Ham og Fyllingen har Løv-Ham sin plass uansett. Vil Brann 2 komme på førsteplass uavhengig av hvordan det går i siste runden da?
9
Brann / Sv: Partoutkort 2012
October 15, 2011, 16:44:50 PM
Jeg sjekket litt nærmere angående billettprisene. Det er jo kun de "dårligste" plassene som er justert ned. For eksempel på felt C/D på øvre Hansa er prisene lik. Så det er vel bare de som er litt på sidene som er justert ned for å differansiere prisene.

Det er jo bra at klubben ikke budsjetterer for høyt med tanke på billettinntekter. Man kan jo aldri forutse det skikkelig, så det er sunt tror jeg. Bedre at eventuelle publikumsinntekter blir å regne som en bonus, enn at vi er avhengig av et visst antall for å komme i mål i forhold til budsjett.
10
Brann / Sv: Partoutkort 2012
October 14, 2011, 21:11:59 PM
Det skulle bare mangle om ikke prisene ble satt ned. Tror uansett ikke billettinntektene vil lide mye av det gjennom neste sesong. Får vi inn et par spillere som øker interessen utad ytterligere så kan det fort bli mer folk på stadion neste sesong. Samt om man tar cupgull, da vil jo seiersrusen medføre økt optimisme, interesse osv. det også.

Det som riktignok er mer interessant, det er hva som skjer med eventuelle priser dersom vi får en bedre sesong og sportslig oppgang.
11
Brann / Sv: Talentarbeid
September 25, 2011, 00:55:31 AM
Quote from: krakra on September 25, 2011, 00:27:49 AM
Hvis Brann henter noen fra Løv-Ham tror jeg det blir de to. Kallevik kan nok få seg spilletid i TL neste sesong.


Spilletid som venstreback eller venstrekant?

På venstrekanten bør vel kanskje Larsen få prøve seg litt mer etter noen OK innhopp.

Hassan spiller vel alle kampene så godt som neste sesong også, og denne Skage var vel tiltenkt som mulig backup/reserve der? Det kommer vel også mest trolig inn en ny venstreback som ikke er juniorspiller tenker jeg?

Det som er sikkert er at det er stor forskjell på å få prøve seg i Adeccoligaen og spille 3. divisjonsfotball...
12
Brann / Sv: Håkon Opdal
July 29, 2011, 07:41:06 AM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article206062.ece

Dette er vel ikke overraskende nei, men selv synes jeg det samtidig er litt trist. Håkon Opdal er og har vært en kontinutetsbærer, og har på tross av noe dårlig gjort en god jobb i Brann-målet synes jeg.

Såklart vil ikke en tidligere landslagskeeper sitte på benken når han er kvitt skadene som satt han noe tilbake.
13
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 07, 2011, 00:04:21 AM
Hvis Chess kjøper alle billettene før noen er solgt så blir det jo fort en del dyrere for de i forhold til et slikt "PR-stunt". Tviler på at markedsavdelingen til Chess liker det så veldig godt, uansett hvor mye de ønsker å støtte Brann.
14
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 06, 2011, 23:32:26 PM
Quote from: Langhår on April 05, 2011, 08:41:43 AM
Vi er inne i en særdeles god steam nå og publikum kommer til å løfte laget fremover på Stadion på lørdag. Jeg drister meg til å tippe hjemmeseier.


Er det ikke når hele Bergen forventer seier på hjemmebane at stadiontrollet dukker opp og alt går til h... Fredrikstad har herjet på stadion før de. Ser for meg Tarik, Borges, Askar om de alle spiller da.

Som andre nevner så skal det bli spennende å se hvordan laget takler motgang når den kommer. Hva skjer med Ojo når ballen ikke spretter hans eller lagets vei? Vil han fortsette å jobbe eller blir det en slappere holdning?

La oss håpe at denne boblen vi er i nå ikke sprekke på lørdag!
15
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 13, 2011, 17:56:02 PM
Vi får i det minste monstermaster!

Kanskje vi får en monsterspiss til Brann også?
16
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 13, 2011, 17:44:24 PM
Når man ser hvordan pengene forvaltes, og ikke minst hvem som forvalter de så kan man jo lure på hvorfor vi bruker penger på SK Brann overhodet.

I gode tider så melkes supporterne så det holder, og når det er dårlige tider så opprettholdes et stivt prisnivå av diverse årsaker skal man tro Algerøy.

Uansett så er det supporterne eller folket som får skylden for dårlig oppmøte osv. Det taes liten eller ingen selvkritikk overhodet på stadion. Hvertfall svært lite som vises med direkte handlinger, og ikke bare floskler.
17
Brann / Sv: Trond Sollied
May 22, 2010, 22:20:03 PM
Uansett hvor uvirkelig og usannsynlig dette er så må vi som supportere få lov å drømme litt om at han hadde blitt Brann-trener, så får vi heller sette et litt mer realistisk fokus når kabalen er lagt og annonseres. I mellomtiden får vi vel støtte laget og de som er der så godt det lar seg gjøre.

Styret bør virkelig kjenne på seg selv at det er over nå, og trekke seg.

Ser noen trekker frem Monsemann, litt rart om han skulle bli hentet inn igjen siden han ble presset ut blant annet av spillernes manglende tillit...
18
Brann / Sv: Trond Sollied
May 22, 2010, 20:01:40 PM
Bare det å få inn en mann som Sollied ville jo vært et enormt løft og ikke minst ville det gitt signaleffekter som påpekt ovenfor. Jeg tror han kunne fått skikk på mye av holdningene som preger dagens mannskap, men jeg tror han ville stilt krav om forsterkninger skulle han bli aktuell som hovedtrener.

Dette fikk jo også den godeste Nilsen lovnader om, men det spørs om ikke klubben hadde våknet nå, og kanskje man kunne fått en positiv dialog med Hardball også?

Uansett hvem som ansettes så må som mange påpeker hele organisasjonen Brann skjerpes. Jeg kjenner uansett litt optimisme når man leser at en mann som Sollied ikke ville vært uinteressert. Jeg tror faktisk han egentlig er veldig hypp på jobben, men for å ha verdi og kunne få mest mulig lønn sier han det ikke rett ut :)
19
Brann / Sv: Håkon Opdal
March 30, 2010, 13:37:38 PM
Synes det var positivt at backene fikk såpass mange baller som i går jeg. Det som er mindre bra er hvordan bevegelsene fremover blir etter det. Uten å gå for mye bort fra temaet her så endte jo det ofte med litt småspill i forsvaret før Opdal fikk tilbake ballen og beinet den vekk uten mål og mening.

Jeg tror Opdal kommer sterkere tilbake som en litt mer "dominerende" keeper. Han trenger i likhet med resten av laget trygghet.
20
Brann / Sv: Yaw Ihle Amankwah (på lån til Alta IF)
March 30, 2010, 13:31:25 PM
Det blir nok en helt annen kamp på Aker Stadion. Yaw vil nok bli utfordret ytterligere der, både 1 mot 1 og ved innlegg fra kant. Han er dog definitivt ikke dårligere enn de andre i forsvaret vårt per dags dato. Tror nøkkelen ligger i tryggheten i laget, da kan også enkeltspillerne stå frem som enda sikrere. Blir spennende å se Yaw i de neste kampene når trykket definitivt blir større på den bakre fireren.
21
Jeg synes ikke det var ufortjent at Mjelde fikk banens beste. Yaw var også god, og det er bra at vi kan si det om to Brann-spillere i en og samme kamp.

Cato Hansen var frisk i innhoppet sitt, men burde i likhet med Huseklepp definitivt scoret. Han skal ha mange plusspoeng for innsatsen.

Det ble mye mer trøkk i spillet etter byttene da vi lå under 1-2 og det tar jeg med som et plass, men synes vi burde kunne trykke litt mer til fra start.
22
Hvordan er mulighetene for å kjøpe kun kampbillett?
23
Brann / Sv: Sesongen 2010
March 15, 2010, 12:09:37 PM
Mjelde var jo solid på straffer i både Løv-Ham og Sandefjord. Han viste fin avslutningsteknikk og ikke minst ro når han stilte seg opp. Huseklepp er bingo.
24
Kamper / Sv: Turtråd Viking-Brann- Søndag 21 Mars
March 12, 2010, 11:20:25 AM
Ja, det er jeg som formulerte meg litt feil. Spørsmålet skulle lyde litt mer slik som dette: Hvor planlegger dere som eventuelt drar ned tidligere på egenhånd eller oppholder dere i Stavanger å sitte før kampstart?
25
Kamper / Sv: Turtråd Viking-Brann- Søndag 21 Mars
March 10, 2010, 12:38:15 PM
Hvilken pub er den utvalgte denne gangen? Kampdagen er jo den samme som avslutningsdagen på Ugå i Stavanger.
26
Quote from: Nixon on February 03, 2010, 22:13:47 PM
At Brann virker bedre rustet enn i forhold til samme tid i fjor er det ingen tvil om, selv om dette Løv-Ham laget virker å være noe svakere enn det vi møtte i fjor. Vi toppet jo aldri laget, så dette var oppløftende. Spesielt samarbeidet mellom Guastavino og Huseklepp. Greit nok at løvene ikke har midtstoppere for tiden, men samarbeidet med løp og pasning kan ingen ta fra de i dag.

Når det gjelder løvene sine "Brann-aktuelle" spillere så overbeviste ikke forumhelten Addo om at Brann bør bruke penger på han. Helt greit, men han var vel ganske skyldig i det ene målet til Brann. Haugen er utvilsomt et talent, men ikke klar for TL hvis vi baserer det på denne kampen etter min mening.


Angående kvaliteten på Løv-Ham laget så kommer det nok til å være sterkere i år enn i fjor. De bar preg av at det var to prøvespillere som dannet stopperpar, og det er vel det som bekymrer Mr. Sandstø mest, at det akkurat nå ikke er den beste dekningen på stopperplass, i likhet med situasjonen i SK Brann.

Ellers har Løv-Ham fått solide tilvekster i Bjørn Dahl og Johan Thorbjørnsen. Det ser ut som at ting kan løse seg til det bedre til tross for at den økonomiske situasjonen er svak også der i gården. Forskjellen er at de aldri har hatt god økonomi, så de står sterkt rustet til å takle det på en god måte.

Fredrik Haugen var vel kun god i korte glimt i dag. Han presterte på mye høyere nivå i løpet av fjorårsesongen, og jeg tror at han vil bli god nok for tippeligaen etterhvert. La han få denne sesongen sentral på midten i Adeccoligaen, så vil vi nok se utvikling.

For Brann sin del så synes jeg Haugstøl klarte seg greit, uten å markere seg nevneverdig, men mye av spillet ble jo regissert av Mjelde og Solli. Jaiteh må bare legge fra seg de tøysepasningene så kan han få en god sesong. Bli enda litt mer direkte så lover det bra! Huseklepp gjør som han skal og viser hvor viktig han er for laget, det gleder meg.
27
Kamper / Sv: Kamptråd: Lillestrøm - Brann, 25.10.09
October 24, 2009, 15:33:15 PM
Har ikke venstresiden vært ufattelig dårlig når Sævarsson har spilt venstreback? Flere av kampene jeg har sett så har han jo slitt fælt med posisjonering blant annet, og han har jo heller ikke bidratt så veldig mye fremover i positiv forstand fra den rollen. Siden han har mangelfull teknikk kommer han bedre til sin rett fra høyre mener jeg, selv om han på generell basis kun er en OK spiller.

Jeg krever hvertfall mer guts og innsats fra samtlige enn hva tilfellet var i VIF-kampen...
28
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 19, 2009, 12:39:55 PM
Det er vel også rart å tro det er Mohn som ville finansiere Moldskred siden han faktisk reddet Tromsø med pengestøtten sin. Det hadde vært en vinn-vinn løsning om han hadde gitt de pengene til Brann slik at Moldskred kunne kommet andre veien!

Hvis Cato Hansen skal slå gjennom så må han spille. Jeg vet ikke hva han gjør/ikke gjør på trening, men så lenge han ikke kommer innpå i kamp eller får starte antar jeg at han ikke er god nok per dags dato, eller rett og slett ikke passer inn slik Nilsen vil at laget skal fremstå nå. Tror ikke Cato hadde skjemt seg ut noe mer enn andre mot Tromsø...
29
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 01, 2009, 16:23:27 PM
Quote from: SKBrannfan on April 01, 2009, 16:13:01 PM
Quote from: Stian on April 01, 2009, 14:14:57 PM
Brann har endelig skjønt det!! http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7494&gad=CNPbmKYFEgjfPn-1VP1DPhjxj6D8AyDrgLc1

Nå er det bare å få dette ut i media!


Jeg vet at det ikke har så mye med saken å gjøre, men under bildet i artikkelen står det at det er fra 2007. Men hvordan kan det være det når en mann står der i jubileumsdrakta fra 2008?


Observant. Jeg pløyde gjennom saken uten å legge merke til noe som helst!
30
Kamper / Sv: Turtråd: RBK-Brann 5.april 2009
March 31, 2009, 18:33:01 PM
Slik jeg forstod informasjonen fra Brann/Bataljonen så vil billettene du bestiller på nettet via klubben/supporterklubben sendes i posten eller man må avhente de på staddaen.

Jeg har heldigvis fått min tilsendt da jeg er på en C/O adresse og skal reise herfra til Trondheim. *Lettet*
31
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 29, 2008, 21:36:17 PM
Hvem faen er Andresen?
32
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 29, 2008, 21:31:21 PM
I fjor ha
Quote from: Henrik8 on March 29, 2008, 20:32:50 PM
14 260 på Ullevaal. Ikke imponerende.


I fjor hadde Vålerengen 11 503 tilskuere på hjemmekampen mot Aalesund, det var dog ikke serieåpningen, men den siste hjemmekampen for sesongen.

I sin første hjemmekamp hadde Vålerengen 18 226 tilskuere mot Stabæk. Denne kampen ble spilt 2. serierunde...

Så de økte tilskuerantallet mot Aalesund isolert sett, men gikk ned i sin første hjemmekamp, og dette var jo i tillegg seriepremieren...
33
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Vi mister Nystemten!
March 29, 2008, 17:15:31 PM
Ja, det har jeg jo også merket (og deltatt på) tskb... Men jeg tror det er lettere å dra i gang en allsang på Nystemten før kampstart, spesielt nå siden det har vært diverse mediaoppslag o.s.v. Nå må vi bergensere ta og føle på stoltheten vår og la den runge over stadion, selv uten forsanger!
34
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Vi mister Nystemten!
March 29, 2008, 15:15:25 PM
Quote from: Baunebob on March 29, 2008, 14:52:24 PM

Sangen blir avbrutt av spontan skuffelse/glede/scoring.



Den vil jo bli sunget før kampen er i gang, slik jeg har forstått det, eller er jeg helt på jordet?
35
Bataljonen.no / Sv: Nytt forum!
March 29, 2008, 14:06:32 PM
Quote from: Endre on March 29, 2008, 11:33:36 AM
Shine og Klaus_B:
Den ene bokstaven i signaturene er borte, det skjedde da vi overførte konverteringen til nytt forum. Hvorfor vet bare datagudene, vi får se på det som en slags dataskatt for vellykket installering av nytt forum. Det tar ikke all verdens tid å fikse opp i det i sin egen profil, og problemet må strengt tatt sies å være veldig lite.

Smileyene er ikke de beste, de kan sikkert bli endret på etterhvert, vi har diskutert alternativer allerede.

"forrige" og "neste" knappene er for å manøvrere fra tråd til tråd, slik at en slipper gå tilbake til oversikten hver gang. Om vi får tilbakemeldinger på at denne muligheten er overflødig og lite brukt, vil vi vurdere å ta de vekk.
36
Jeg er helt enig med deg Nixon, og en mer profesjonell organisering av slikt, som de har østpå ville muligens fungert i rette former. Nå kjenner jeg ikke så godt til hvordan sanggruppen opererte, men jeg mener at det er en god ting og ha noen som samler alle de løse trådene sammen til ett nøste og deretter prøver å få det gjennomført.

Diskusjonen om hvem som er mest kreativ, spontan osv. vil jeg ikke hive meg inn i, men uansett om den ene eller andre er mer følelsesmessig involvert så tror jeg organisering uansett ville vært en styrke...

Men for all del :) Bare her på forumet er det jo mange som ikke har hørt/ikke kan teksten ordentlig på eksisterende sanger, så kan man jo tenke på alle de uvitende som er på stadion. Og jeg inkluderer gjerne meg selv i en slik uvitende kategori også!
37
Jeg sier ikke at det ikke vil fungere, jeg har stor tro på denne her, dessuten synes jeg den er litt artig. Det blir kanon! Vi har vel hvertfall mer nytt å fare med enn våre venner øst for fjellet :) Hihihihi!
38
Eneste jeg sliter med å få til å stemme er fra Bergen by... Jeg får kun til å få med Bergen by på slutten der... Men muligheten for at jeg ikke holder rett takt eller trykk på rett stavelser er absolutt tilstede...
39
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Vi mister Nystemten!
March 28, 2008, 17:24:27 PM
Ja, jeg skjønte poenget ditt Nixon... Det var mer som et svar eller diskusjonstema angående det dudo skrev...

Nå husker jeg ikke nøyaktig hva som stod i den linken, men på Goodison Park leste jo speakeren opp lagoppstillingen mens den ble presentert på storskjermen... Det er vel også vanlig prosedyre i England såvidt meg bekjent...
40
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Vi mister Nystemten!
March 28, 2008, 17:09:42 PM
Hvorvidt det har vært lovlig eller ikke vet ikke jeg, men det er vel soleklart at klubben må ta disse "nye" reglene til etteretning når arrangementet skal planlegges? Jeg ser ikke for meg at klubben vil boikotte dette og ha solist på stadion-matten rett før kampstart.

Slik som lagoppstillingen skal presenteres er vel slik som det er de fleste andre ligaer på kontinentet?
41
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Vi mister Nystemten!
March 28, 2008, 16:43:52 PM
Man mister jo litt av den rammen hjemmepublikummet er med på å lage, både med tanke på å mane egne spillere klar til kamp, men også for å befeste sin posisjon som hjemmepublikum og skape et ugjennomtrengelig fort på egen stadion. Synes det er litt av sjarmen jeg... Akkurat som at det spilles andre lags sanger på deres respektive arenaer... Jeg må jo si at jeg humrer litt når vi kommer til Oslo og får høre de låtene som disser oss bergensere... Så ler vi bare litt og vet de misunner oss :)

Men men, når en tradisjon forsvinner må nye skapes, og vi bør jo være i stand til å få til noe :)
42
Bataljonen.no / Sv: Nytt forum!
March 28, 2008, 13:39:29 PM
Ser det mangler bokstaver i flere folk sine signaturer... Den første bokstaven, har dette noe med koden i forumet å gjøre?

Det er vel en tilvenningssak, og det vil vel alltid være ting som er/kan være/bør bli/osv. bedre

Det viktigste var vel å bli kvitt spammen, så går det vel an å flikke og kose med utseende på dette nye forumet slik at det perfeksjoneres?
43
Tifo, sanger o.l.... / Take me Home
March 12, 2008, 21:43:29 PM
Jeg mener "Best i Norge" passer utmerket godt. For det første er vi jo best i Norge, og for det andre så passer det seg godt å minne andre på nettopp det :)
44
Kamper / Billetter Aalesund - Brann
March 12, 2008, 16:10:33 PM
Var egentlig det jeg også tenkte, men så fant jeg ut at; helvete heller, om jeg kommer meg unna jobben så kjører man på... Gikk en liten faen i meg... :) Brann-basillen. Er jo snart seriestart og alt, kribler sånn i magen at det gjorde vel utslaget. Det sier jo seg selv at man ikke kan betale rundt 2000,- pluss det som hører til for hver bortekamp. Hvertfall ikke når mine hjemmekamper innbefatter litt reising slik jeg jobber nå...
45
Kamper / Billetter Aalesund - Brann
March 12, 2008, 15:52:19 PM
46
Kamper / Billetter Aalesund - Brann
March 12, 2008, 14:12:39 PM
Da var tur og hotell bestilt også, *sukk*. Og jeg har vel strengt talt ikke ordnet meg fri ennå. Blir verre å selge denne pakken videre tenker jeg meg!
47
Kamper / Billetter Aalesund - Brann
March 12, 2008, 13:37:51 PM
Jeg fikk nettopp kjøpt billett via Brann.no... Kjøpte hvertfall en i tilfelle jeg får anledning å ordne alternativ transport, da jeg ikke fikk tur via Bataljonen.

Dog ser det ut til at jeg ikke kan gi den videre til noen dersom det skulle vise seg at jeg ikke får anledning til å dra:

Viktig informasjon når du skal kjøpe billett :
- Det er ikke lov å kjøpe billett i ditt navn for så å selge den videre.
- En person kan ikke ha flere billetter stående i sitt navn selv om man har flere partoutkort. Evt flere kjøp på samme kunde vil bli annullert.
- Dersom du ikke har anledning til å hente billetten selv så kan du få noen andre til å gjøre det. Den som henter billetten må vise gyldig legitimasjon og signere for å ha mottatt billett


Det synes jeg i utgangspunktet er teit, men jeg forstår også at de vil ha en kontroll på hvem som kjøper billett o.s.v.
48
Kamper / Billetter til Brann-Fredrikstad
March 11, 2008, 20:18:23 PM
Joda, men slik det var store deler av fjoråret (spesielt på slutten når alle ville få med seg happeningene) var det jo klin umulig...

Men for mitt sitt vedkommende kan jeg vel i bunn og grunn takke meg selv for at jeg ikke har partoutkort... Men ikke min feil at de var utsolgt, men burde strengt talt hatt for flere år siden...

Uansett, la oss håpe på fullt hus og full trøkk på staddaen til seriestart!!!
49
Tifo, sanger o.l.... / Take me Home
March 11, 2008, 20:15:29 PM
Bankers...
50
Kamper / Kampene i Málaga
March 11, 2008, 17:07:00 PM
Det er jo bedre med èn kamp enn ingen, men hadde jo selvsagt vært artig å se laget mot Malaga også!