• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Skyscraper

1
Brann / Sv: Forberedelser til sesongen 2009
October 03, 2008, 12:20:06 PM
Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on September 01, 2008, 21:09:03 PM
(Jeg vet at ryggmargsrefleksen til mange nå er "Spark Mjelde" og "Kjøp inn to nye spisser". Men det har man andre tråder til. Hva skal til, gitt at spillerstall og trenere blir det samme, for å bli et topplag neste år?)



Det er en skandale hvis ting forblir som de er. Hovedoppslaget på den listen din burde vært MIM går. Hvis ikke kommer ikke en døyt av dette til å hjelpe likevel.
2
Quote from: thesevs on September 16, 2008, 22:55:54 PM
Uansett; det er Bataljonsfeltene som må sette standarden på kampene. Det innebærer at supporterene på Hansa-tribunen må sette i gang sanger. Når dere kjører hardt. vil resten av stadion følge på... sånn er det bare... Fanaticos skulle gjerne bidratt fra BT, men vi har for øyeblikket en del utestengte medlemmer, samt at to stykker kom i klammeri med noen av familiefedrene under Rosenborg-kampen. Vi jobber nå med å få dem inn igjen. Et av medlemmene knakk sesongkortet i to da han fikk en Daimis i fjeset mens han prøvde å få igang litt lett hopping.


er lenge siden bataljonsfeltet har hatt en ledende rolle i stemningen på stadda...
3
Brann / Sv: Overganger 2008
September 22, 2008, 02:26:30 AM
Er faen enig. Det eneste som hadde berettiget å kjøpe/bringe klysolowski til brann hadde vært  å skyte ut begge kneskålene hans. Eventuelt for å la ham spille på brann 2 for evig tid

makan til uspiselig grinegutt skal du lete lenge etter
4
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 26, 2008, 01:44:36 AM
Quote from: Spelaren on August 25, 2008, 19:53:18 PM
Quote from: 1908 on August 25, 2008, 17:51:50 PM


E eg ein stril og no ;)

Spelaren er født på Stord, oppvaksen i Fana og vansmekter for tida i Kristiansand...


ja... det er nettopp det som gjør deg per definisjon en stril
5
Brann / Sv: Steffensen Sparket.
August 07, 2008, 11:16:14 AM
One down, One to go.

6
Kamper / Sv: Etter Kampen - FFK-Brann (0-1) 26/7-08
August 04, 2008, 03:38:11 AM
Quote from: 28966mustang on July 31, 2008, 21:25:23 PM
StoreSgutt16,  du er helt klart den nye Hemingway, men neppe noen kommende psykolog. Drite ut  ditt eget lag på bortekamper kan du overlate til hjemmelagets fans.

Piss og rør. Jeg synger faen ikke lovsanger om spillere/ eller trenere som nekte å vise at de spiller for, om ikke drakten, så lønnen.

Skal de ha ros når de gjør det godt, så får de tåle ris når de gjør det bedritent. Ihvertfall når de gjør det bedritent over lengre tid. Ihvertfall når de gjør det bedritent og legger seg ned for å "dø". Jeg sitter ikke å sleiker en "stjernespiller" i ræven bare fordi den stakkars mangemillionæren ikke gjør jobben sin.

Drive å kaste på egne supportere som det er sett tendenser til i år, er lavmål. Uansette hvilken gripende grunner du måtte "tro" at du har.
7
Brann / GullPils
October 17, 2007, 23:46:56 PM
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "gitarbroiler"Personlig syntes jeg disse gull varene blir bare dumt om det er samme varen som tidligere, i ny drakt. Greit nok å lage noe nytt til dette, som f.eks. Toro gjorde i fjor (kaken som floppet). Premium øl som blir Gulløl, Brannbrød som blir Gullbrød (er vel en sjokolade som heter det også), Grandiosa som blir Gullpizza osv osv osv..

Nei kom med noen NYE ting som lever en KORT periode. DA hadde jeg kjøpt noe av det.


Gullpizzaen til grandis har daingenting med brann å gjøre? Ellers er jeg enig at de burde valgt en annen øl enn premium, dårligste ølet hansa produserer. Da blir det ikke like mange flasker som planlagt.


Er vel bare bra forretningsskikk det at de putter det øl'et som det går minst av, i den varen som de neste ukene kommer til å gå mest av...

forøvrig har jeg ikke noe imot Premium... Skjønt Fatøl hadde vært å foretrekke...
8
Brann / gullet ska hem skjerf, hvordan få tak i?
October 03, 2007, 20:32:56 PM
Quote from: "brannBRA"Ryktene skal ha det til at disse 'barten' er involvert i denne skjerfproduksjonen ja.. Alle med en viss fartstid vet at enkelte av bartens omgangskrets har stått for en del kvalme på tribunene. Ene lovbruddet etter det andre, men det er en annen diskusjon. Nå skal jeg ta meg en bolle. Snakkes =)


Du ser meg ut som et lovbrudd du og...
9
Tifo, sanger o.l.... / Vårt Repertoar
August 19, 2007, 21:52:13 PM
Quote from: "Skumling"Det som var bra med ropet deres var jo at de traff både et ømt punkt hos mange av oss og noe som nærmest er en kjensgjerning i fotball-Norge, nemlig at "Brann klarer det ikke i år heller".

Men uansett hvem som er morsomst: vi har mye å gå på når det gjelder nettopp humor og spontanitet. Syns dette ofte kommer i skyggen av utvaskede tradisjoner og en tøff i trynet- / stor i kjeften-mentalitet, noe som gir seg utslag i rop bygd opp rundt ordene bønder, svin, jævel, dø osv. La oss i det minste finne på noen nye skjellsord!


skumling?
10
Tifo, sanger o.l.... / Vårt Repertoar
August 19, 2007, 15:34:10 PM
Quote from: "grei"Det er veldig mye som mangler når det gjelder spontanitet, humor og spottende budskap til motstanderen. Når man bruker det samme skytset hver gang mister det slagkraften. F.eks mot VIF, da det på sedvanlig vis ble sunget "Rykker ned, rykker ned, rykker ned". Hvorpå de parerte med "63, 63, 63". Utklassing.

Det skal være litt klasse over det når man representerer Brann, det holder ikke med bare gammelt drøvtyggeri.


Personlig var jeg en fan av "Vi har egen Stadion" som ble sunget på ullevål.  Den gikk lett under alt det du "etterlyser" her.

Edit: Typo
11
Tifo, sanger o.l.... / Flaut
August 14, 2007, 01:22:45 AM
Quote from: "Xminator"Egentlig utrolig at verdens beste speaker klarte å få den statusen han gjorde. Kanskje det ikke bare var stemningen som var bedre før, men publikum mer positivt innstilt til det meste også?


Huh? sammenligner du Terje Bøe og "brannbrødet"?
12
Brann / Eventuell gull feiring
August 10, 2007, 08:09:07 AM
Gullpils fra Hansa....


igjen...
13
Tifo, sanger o.l.... / Stemningen på Hansa
August 08, 2007, 00:10:55 AM
Quote from: "NorthsideFCDH"Kan ikke gjøre drastiske endringer på en sang som sitter så pass bra som gullet skal hem.

Men å bytte "geir Hasund" fungerer fint. Rop heller "Te Bergenx3"


Tull og tøys. "Geir Hasund"-delen startet som en tidig spøk og slik skal den også fortsette. Viser et aritig initiativ.
14
Brann / Sprekken er et faktum
July 31, 2007, 10:43:02 AM
Quote from: "Nesten"
Quote from: "tormi"Jeg fatter det rett og slett ikke. Det er trist og deprimerende og skandaløst dårlig. Til tross for at 1. omgang var ganske så bra etter min mening så har vi jo like tannløse spisser som en 90 år gammel kjerring på oldis hjem.

Bengt sitt mål idag var jo ikke akkurat klasse og de produserer ingenting selv de to på topp.

Har lyst å skrike men det hjelper vel ganske lite ?!?! :)

-
Var fjorårets tap på Ullevaal begynnelsen på slutten. Jeg mener skandalene begynte med 0-1 hjemme mot Start, for å tape mot VIF på Ullevaal ligger på en måte inne i "malen" for de tapene man SKAL ha borte. Men nå i sommer vil mange si at tap der ikke ligger i malen.


Klovn
15
Brann / What about them casuals?
April 26, 2007, 16:51:01 PM
Quote from: "Snublefot"en ting må jeg jo bare si.. ang. dette med kleskodeks.

Jeg har på meg branndrakt, skjerf, bokser og hva det nå en måtte være på kampdager fordi det gir meg en tilhørighet med laget jeg holder med.

Jeg er stolt over å vise omverden at det er Brann som står i mitt hjerte. Ja, jeg viser det under kamper med sang, rop og engasjement.. men jeg viser det også med å kle meg i lagets farger.

Regner med at alle som var på ullevåll i 2004 så hvor mange rødkledde det var på tribunen, og hvor mye lyd de lagde for brann. Eller ta å se på The Cop på Anfield. De lager stemning, de synger, de roper..og tribunen er kledd i rødt..  og det er deilig å se på..


point being?
16
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 21:26:23 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Skyscraper"du er jo så bak mål at det nesten blir litt skremmende. Er ikke antydning til kritisk tolkning av media engang. Selv en hottentott som du burde jo skjønne at ikke alt som står i avisen er vannfast?


Men vi kan vel være enige i at alt som står i media ikke er blankt løgn. Og at hele media-fenomenet ikke er bygget opp rundt det å sverte Casuals miljøer.
Hvorfor velger du å tro at det IKKE er sant?


Ikke gjør deg til dummere enn du er nå.
17
Brann / What about them casuals?
April 23, 2007, 22:30:47 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Skyscraper"
Quote from: "krøvel vellevold"
Så det er altså helt feil at puben på Victoria(?) fikk knust en dør, eller hva det var?


Så du var der? og vet hva som skjedde? og hvorfor?


Tydeligvis så var han der ikke, men han kan lese aviser som oss andre.
Men du var der kanskjer Skyscraper, og kan informere oss andre?
Eller viser det seg igjen at dette bare var snille gutter som gledet seg til en fotballkamp?


du er jo så bak mål at det nesten blir litt skremmende. Er ikke antydning til kritisk tolkning av media engang. Selv en hottentott som du burde jo skjønne at ikke alt som står i avisen er vannfast?
18
Brann / What about them casuals?
April 23, 2007, 21:04:43 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "bahus"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "bahus"
Quote from: "Marek"
Quote from: "Stoffi"Hvis noen har lyst å slåss seg imellom, så la dem få gjøre det.


Så du mener seriøst at politiet bare skal la to grupperinger få lov til å denge løs på hverandre uten at de griper inn?


Ka er problemet med det? de vet jo alle hva de går til.

Forøvrig så ma jeg stille ett stort spørsmålstegn til Politet sine prioiteringer. med tanke på alle manskapene de hadde ute, skulle tro at det var 3. verdenskrig de forberete seg på.


Men de slår jo tydeligvis ikke bare løs på hverandre! I følge media blir det jo også gjort hærverk. Og nå er det jo sånn at politiet skal sørge for at folk føler seg trygge. Tror ikke folk føler seg veldig trygge med 70-80 mennesker som driver og sloss i gatene, selv om de bare skulle slåss innbyrdes...


Ser poenget ditt, Men media har en tendens til å overdrive. såvidt meg bekjent var det ingen hærverk.


Så det er altså helt feil at puben på Victoria(?) fikk knust en dør, eller hva det var?


Så du var der? og vet hva som skjedde? og hvorfor?
19
Tifo, sanger o.l.... / Megafon på frydenbø?
April 21, 2007, 18:57:58 PM
Quote from: "lindviko"eg e egentlig ikkje for det.. men allikevel.. det skaper steming og samstemthet


Skaper steming? Det skaper vold.
20
Tifo, sanger o.l.... / Ny enga sang
April 21, 2007, 16:24:14 PM
Quote from: "vebo"
Quote from: "evenskb"hei hø hei hø for vi e frydenbø vi hater vif og øvrebø hei hø hei hø



fantastisk! mye bedre enn de tullingen som prøvde seg med denne i royal league: hei hø hei hø, for vi er frydenbø, vi hater vif og kebabkø ....


Samme hva den tribunen kalles, så heter den Hansa. Kom ikke med noen Frydenbøsanger her.
21
Kamper / Brann - Vålerengen
April 19, 2007, 03:25:20 AM
hva med gode gamle "Opp som en Løve"? Den er jo så smått genial
22
Brann / de som vet navn
March 20, 2007, 23:57:57 PM
Quote from: "Lurkin"
Quote from: "Railway"Det hasje eg sagt då men de har jaffal hendt der noen år no.

Må jo uansetr ha ett sted å fyre....
gull 07!!!! :)


Hvis du er en av "guttene" så tror jeg du har fått en slag for mye i den språkdominerende delen av hodet.


Hvis du er en av "guttene" så tror jeg du har fått et slag for mye i den logikkdominerende/lesedominerende delen av hjernen
23
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 04, 2007, 20:56:30 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Skyscraper"
Quote from: "Marek"For oss neandertalere

Bra du sier det selv, så slipper jeg å opplyse deg.

Når det går på å forklare meningen med Nystemten, så er det fullstendig bortkastet energi å forklare deg noe som helst. Hvis du ikke forstår meningen med Nystemten så får du ta det på egen kappe og holde kjeft. Og ikke klovne rundt å pisse på ting du faktisk ikke forstår.


Du forstår den ikke du heller nei?



naut...
24
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 04, 2007, 17:30:04 PM
Quote from: "Marek"For oss neandertalere

Bra du sier det selv, så slipper jeg å opplyse deg.

Når det går på å forklare meningen med Nystemten, så er det fullstendig bortkastet energi å forklare deg noe som helst. Hvis du ikke forstår meningen med Nystemten så får du ta det på egen kappe og holde kjeft. Og ikke klovne rundt å pisse på ting du faktisk ikke forstår.
25
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 03, 2007, 17:25:28 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "TrulsVikane"Hva med å ta en Liverpool å synge Nystemten de siste fem minuttene av hver kamp, uansett motstander og resultat?!



pine oss igjennom? hva slags tulling er du egentlig?
26
Kamper / Er det mange som skal på kampen i Köben
March 01, 2007, 01:54:07 AM
Quote from: "smaalanda"
Quote from: "Brannfrelst"http://www.brondby.com/upload/biffile0_md1wphsyoddwofsi4lxl_40095.jpg

Er det CP indgangen hjemmefansen bruker??



Sikkert for handikappede : >


Naut
27
Brann / Winters i nettmøte
February 22, 2007, 22:40:13 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Skyscraper"
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "xTaTic"
Quote from: "Klaus_Brann"Sånn apropos sutrete spillere:

"3. Who is the best manager you've worked with ever?
4. Who is the the worst (feel free to say Mjelde - no one likes him anyway)?"

Robbie`s svar:

"3) Jim McLein i Dundee United. Han var den hardeste mannen i fotball, og som ung måtte man gjøre akkurat som man fikk beskjed om. Han var bra for meg, og ikke bra på samme tid.
4) Mjelde er OK. Hvis jeg spiller! Nei, skader er det verste som kan skje."

Var det ikke slike uttalelser man skulle slutte med??Hvis Robbie skal sutre hvis han ikke får spiller der han vil og når han vil, synes jeg Brann også skal løse ut han fra kontrakten..Slike spillere trenger vi ikke.


Herregud... er jo helt tydelig at han bare fleiper.
Les resten av nettmøte så ser du tonen går igjen hele veien!


Klart det er en fleipete tone der, men du tror ikke han mener noe med det?Jeg har lest resten av nettmøtet, og noe som også går igjen hele veien ang Mjelde er at han er OK, ikke noe mer, og at han også sutrer over hvordan Mjelde disponerte en annen sutrete skotte.



Klovn


smask smask
28
Brann / Winters i nettmøte
February 22, 2007, 22:12:10 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "xTaTic"
Quote from: "Klaus_Brann"Sånn apropos sutrete spillere:

"3. Who is the best manager you've worked with ever?
4. Who is the the worst (feel free to say Mjelde - no one likes him anyway)?"

Robbie`s svar:

"3) Jim McLein i Dundee United. Han var den hardeste mannen i fotball, og som ung måtte man gjøre akkurat som man fikk beskjed om. Han var bra for meg, og ikke bra på samme tid.
4) Mjelde er OK. Hvis jeg spiller! Nei, skader er det verste som kan skje."

Var det ikke slike uttalelser man skulle slutte med??Hvis Robbie skal sutre hvis han ikke får spiller der han vil og når han vil, synes jeg Brann også skal løse ut han fra kontrakten..Slike spillere trenger vi ikke.


Herregud... er jo helt tydelig at han bare fleiper.
Les resten av nettmøte så ser du tonen går igjen hele veien!


Klart det er en fleipete tone der, men du tror ikke han mener noe med det?Jeg har lest resten av nettmøtet, og noe som også går igjen hele veien ang Mjelde er at han er OK, ikke noe mer, og at han også sutrer over hvordan Mjelde disponerte en annen sutrete skotte.



Klovn
29
Kamper / Brann i Royal League
February 22, 2007, 22:09:45 PM
Quote from: "Nixon"http://www.klanen.no/klanens_spaakule_vi_moeter_fck

Oslopakket har regnet seg frem til disse kvartfinalene

Vålerenga - FCK
Lillestrøm - Helsingborg
Brøndby - Brann
Elfsborg - OB

Hvis dette slår til blir det altså en tur til København for Brann.



Men de bruker det at brann taper mot OB som grunn... hva skjer "hvis" vi vinner?
30
Tifo, sanger o.l.... / Opdal har talt: Nei, til trommer!
November 28, 2006, 01:27:26 AM
Quote from: "steinbygger"det som irriterte meg med nettmøte var at Håkon hele tiden skrev Brann med liten b, snakk om blasfemi og mangel på respekt.



nei til overdreven irritasjon
31
Brann / Den oppvoksende Brannfansen
November 27, 2006, 20:57:40 PM
Nåja... syntes nå de fleste der på Nedre Hansa så ut som juletrær jeg da 8)

Men de kappe tullingene er faen verre enn de fleste. Premietrær...
32
Brann / Artig med royal league
November 10, 2006, 03:19:02 AM
klovn...
trenger da for svarte ikke å åpne en ny tråd hvergang noe farer igjennom hodet ditt.... Bruk den tråden du skal...
33
Brann / Puseklepp er sur!
November 04, 2006, 17:16:54 PM
Quote from: "Mr_Soma"Men om Huseklepp hadde vært så fantastisk som enkelte vil ha det til så hadde jo Mjelde brukt han.




nå bruker jo mjelde gutten Knudsen da... så akkurat det ville jeg ikek vært så sikker på....
34
Brann / Kameratene våre fra Hamar
October 16, 2006, 17:57:32 PM
samma faen om det blir 10 -0 eller 1-0 i det 93 minutt etter at RBK har presset store deler av kampen,  så lenge Ham Kam vinner....
35
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 16, 2006, 17:49:01 PM
La oss respektere trådstarters ønske om hva som skulle og ikke skulle blitt diskutert i denne tråden.
36
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
September 17, 2006, 23:05:01 PM
Quote from: "Marek"Og der ble ikke bare en tråd stengt, en hel tråd ble slettet Skal vi stikke under en stol at vi har Casuals blant supporterne våre? Skal det ties i hjel?


Og skal vi stikke under en stol at Juletrær angrep nevnte Casuals?

Hva var egentlig vitsen med å slette hele den tråden...?!
37
Brann / Re: Fedrelandet....
September 01, 2006, 21:05:09 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "pags"Det er bare slik det er å være av den underlige rasen mennesker som er fra Bergen og ikke fra Norge..... Og jeg er absolutt ingen fjortis...


Midt i ræven om du e. Tipper du avstammer fra bønder og striler som de fleste andre.

At du ikke blir flau av å si det du mener. Fornekte sine egne røtter. Direkte pinlig hvis du er seriøs.



får ikke gutten (evnt. kvinnen) mene det han vil da?
jeg nedstammer fra hollendere, men jeg støtter da ikke Holland noe videre av den grunn.  Med unntak av mine hollandske tippoldeforeldre så har resten vært Bergensere... Så hvorfor får man ikke da lov til å holde bergen høyere? Fint om norge gjør det bra? tja.. hvorfor ikke... da får brann sikkert ett bedre rykte.. men rett bortsett fra det så bryr jeg meg ikke noe særlig om LL vinner eller taper.

Om Brann vinner eller taper er derimot meget viktigere for meg. Hvordan Bergen er, er også viktigere for meg. Og for mange jeg kjenner og. Lokalpatriotismen er større enn Nasjonalfølelsen. Om det er fordi nasjonalfølelsen i de senere årene har blitt nesten ensbetydene med folk og ting fra Tiggerstaden, vet jeg ikke. Men det er nå slik en del tenker. Inkludert meg.

Og at du ikke blir flau over måten du svarer på innlegg på, er meg vanskelig å forstå. Direkte pinlig hvis DU er seriøs.
38
Kamper / Glentoran - Brann
June 24, 2006, 03:05:38 AM
Quote from: "NorthsideFCDH"Noen som har en rimelig reiserute til denne møkka plassen? reiser dersom det kommer innenfor rimelighetens grenser. Går det ikke så satser eg heller på 2 runde :wink:

ps, det med flagg gjelder jo for nesten alle "topp" lag på øyene over havet...


Og godt og vel er det...

Heldiggrisene...
39
Brann / Til Bataljonen: La Zacken være Zacken!
June 13, 2006, 18:36:31 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Skyscraper"
Quote from: Han sa han var fra Arendal men hørtes nesten ut som en østlending.



(liten degresjon:
Arendals dialekt høres østlandsk ut....)


Arendal-dialekt er østlandsk med skarre-r.


tja.. det vil jo si at vi er enige det :o
40
Brann / Til Bataljonen: La Zacken være Zacken!
June 13, 2006, 12:40:14 PM
Quote from: Han sa han var fra Arendal men hørtes nesten ut som en østlending.



(liten degresjon:
Arendals dialekt høres østlandsk ut....)
41
Brann / Dommeren skal dø?
May 28, 2006, 22:35:36 PM
hæ? ble de tauet for det?... ingen som helst annen grunn?  :shock:
42
Brann / Felt Z --- Ka e det med dokker
May 17, 2006, 23:08:22 PM
Quote from: "Stalin"
Quote from: "SKB e BEST!!!"Jeg sliter med å forstå hva trådstarter vil med dette..
Skjerpe oss?


Det jeg fikk ut av dette inlegget var at det var SS som skulle synge, ikke Hansa. SS blir stilt i et dårlig lys om Hansa synger for bra. Og det er jo
litt urettferdig!


Omtrent på samme måte som at alle andre på dette forumet blir stillt i dårlig lys fordi du svarer så bra...
43
Brann / Gratulerer SS og BRANN
May 01, 2006, 00:40:31 AM
Quote from: "KennethS"Håper vi klarer og motivere oss slik mot andre lag en vif. Eksamen blir 7 mai mot Stabæk. Klarer vi denne stemningen mot Stabæk så e vi på rett vei uten tvil.

Jobben nå må være og få hansa og ss mer samstemt, da kunne vi fått stemning uten sidestykke i norsk fotball.

Samme stemningen blir vel litt vanskelig, iogmed at det ikke er en "prestisje kamp". Serieledere eller ei.

Men om vi klarer å få en NESTEN like bra forestilling mot stabæk så er det bra. Men som du (KennethS) sa: det er Eksamen. Og nå må vi fortstette neste kamp også. Ha samme inndelingen av SS, samme opplivingen før kamp. samme interressen for å synge. Vi kan ikke hvile på laurbærene nå. Nå burde vi tvert imot jobbe hardere enn noen gang
44
Brann / Gratulerer SS og BRANN
April 30, 2006, 22:54:01 PM
Quote from: "KennethS"
Quote from: "Skyscraper"
Quote from: "KennethS"bare så jævlig synd at mange på SS kun e intressert og synge hets sanger mot klanen hele tiden. Den forgjenger gjengen var en fiasko, for det første de startet nesten aldri sanger, for det andre gjenge besto av dritfulle 15 for det meste, for det tredje når de startet sanger var det kun hets sanger om klanen og vif.

Stemningen på SS var bra idag, men det var ikkje den forgjenger greien sin fortjeneste ihvertfall.


Forgjenger greie? hva mener du?


Var vel meningen at de som sto på syngefeltet skulle dra med resten av stadion idag. Var vel derfor hele greiene ble spikket sammen? Men de som stod på synge feltet idag (ikkje alle seff) kunne tydligvis bare 1 sang.


Nåja.. det var litt mer enn det.. Tror hovedmålet med den gruppen var å starte et sted...  Få i gang Stemningen et sted. Og det var en mer samspilt synging denne gangen. Og jeg er overbevist at om vi fortsetter å gjøre det på denne måten så blir stemningen bedre. Selv om vi spiller mot stabæk.
45
Brann / Gratulerer SS og BRANN
April 30, 2006, 22:27:19 PM
Quote from: "KennethS"bare så jævlig synd at mange på SS kun e intressert og synge hets sanger mot klanen hele tiden. Den forgjenger gjengen var en fiasko, for det første de startet nesten aldri sanger, for det andre gjenge besto av dritfulle 15 for det meste, for det tredje når de startet sanger var det kun hets sanger om klanen og vif.

Stemningen på SS var bra idag, men det var ikkje den forgjenger greien sin fortjeneste ihvertfall.


Forgjenger greie? hva mener du?
46
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 18, 2006, 23:06:49 PM
Men det som også var gale idag var at alle de syngende var spredt.. og at det var altfor mange "førstegangs" Store Stå'ere der idag..

Vil faktisk tørre å påstå at det var bedre med gjerdene. for nå var det bare kaos.

For ikek å nevne den plattformen som de har plassert over BBB inngangen. Den delte SS mye bedre enn noen gjerde noen gang har gjort. Det var ikek et SS som var der idag.. det var to...

og bare halvparten sang på hver av dem
47
Brann / Tidenes sponsoravtale
April 05, 2006, 16:39:07 PM
Apropos sponsoravtale:

Hvor lenge har det stått frydenbø på hansatribunen :shock: ? Kjørte forbi der idag og så at halve tribunen har "skiftet navn"
48
Brann / VG tips
April 02, 2006, 17:02:31 PM
tatt fra VG nett:
"VG tviler på at Brann kan hevde seg i medaljestriden, tross den sedvanlige klokkertro på laget hos kjernesupporterne.
49
Brann / Slagere med til ffk-kampen
March 27, 2006, 20:54:31 PM
slager? jaja.. da avgjorde det saken... jeg drar ikke til den kampen
50
Brann / Martin sparker Mons
March 27, 2006, 17:22:25 PM
Quote from: skompf
Quote from: "naitsirk"i følge skompf so høyrest da ut som om andresen e psykopat.
går kun til klubber der han kan sjefe over alle.

Snakk om innertier.....:)
Hvor tar du det fra...??



Stolt av deg jeg,,,
Her står du som sannhetens eneste flamme i en verden av mørke løgner og tanker... Også greir du det på en slik en fin og saklig måte...
nei, hadde bare flere vært som deg... Stå på!