• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kenneth

1
Brann / Norges svar på Zlatan i Tønsberg
July 29, 2004, 17:45:37 PM
Det var uansett imponerende. At dette e en spennende spiller e det jo ikkje tvil om. Skader jo ikkje om brann henter han til en trening.
2
Brann / Farvel farvel...??
July 24, 2004, 00:56:24 AM
Hørt utrykket "`Penger er ikke alt"?
3
Brann / sogndal-brann direkte
July 19, 2004, 17:30:43 PM
Den kampen husker eg som fane. Det var et stort øyblikk. 1 og eneste kampen eg har vært på borte bane, og en ny spiss. skjønnte lite hvofor han fikk plutselig spille. Men så scorer han som faen. husker det ikkje bare var eg som var i skjokk da nei. den dagen var morro..
4
Brann / Trond Fredrik Ludvigsen
July 19, 2004, 17:24:50 PM
Men i det nye systemet monsemann snakker om. 4-4-1-1 funker det med TFL.


Opdal

Ophaug(knudsen), Bjarnason,   Soma,    Hanstveit

Sanne,  Miller,  Haugen,  Guntveit

Kvisvik
Winters(walde)

Brann trenger:
- En bedre målvakt. Opdal på lån.
- En spiss som scorer.
- Enda en kreativ midtbanespiller.
- Høyre back
- Høyre ving.

Hadde Brann lot være å selge Rønningen og Olofinjana hadde de hatt norges beste lag på papiret. Nå trenger de bare forsterke ettpar ledd..

Vil ha Trond Fredrik Ludviksen og en ny toppspiss til å begynne med. Så får vi håpe Opdal finner formen og viser vi har tatt feil med at det var for tidlig for han å spille Tippeligaen..

Men Brann gjør mye fornuftig for tiden. det liker eg. Ingen har vært flinkere en Brann på markedet. Det e eg så uendelig glad for..
5
Brann / Tiårets kamp (1994 - 2004) Avstemning!
July 19, 2004, 16:50:36 PM
Utenom de som e nevnt nå. så har eg 2 andre herlige minder også..

Brnan - Tromsø. Når karadas scoret og ble utvist.  da kokte det.

Også levski kampen selvom vi røk ut..
6
E lov å drømme om gull, men ikkje realistisk å tro vi får det i år. Kansje neste. Trenger minst 1 ny GOD spiss og en høyreving med fart, teknikk og god innleggsfot. Der hadde vi Valencia når han var i form. Tror han hadde passet glimrende inn i år. Men mest sannsynlig så vil RBK forsterke laget noe sinnsykt til 2005 sesongen. Så blir hardt. Håper bare Brann kommer med i den skandinaviste ligaen og skaffer seg en god slump cash så de også kan forsterke mannskapet sitt til 05 de også. For vi har noe på gang. Mjelde har vært smart når det gjelder forsvaret til denne sesongen. Så blir vel resten fikset til neste år, håper eg...
7
Brann / Stemning?
May 26, 2004, 00:02:44 AM
Eg e bare 18 år, men husker VELDIG godt den tiden eg stod i klokkesvingen og så bort på store stå og min størte drøm var ¨å stå med de. Var vel 10-11år når eg begynnte å gå fast på stadion. Husker 1 året ARG stod i klokkesvingen, da gikk eg 2 kamper å stod med de før eg turde å gå bort på store stå. Var meg og en kompiss, var vel 14år eller noe sånnt- ALDRI vært med på noe herligere. Kjøpte partukort i 3år på rad etter eg først begynnte å gå. Bare på de årene doblet eller tredoblet det seg med "fjortisser" og det plaget meg selvom eg var en fjortiss selv. Men store stå e ingenting iforhold til det de var når eg stod å siklet bort der for 7-8år siden. Og det eg digget mest husker eg var:

Terje Bø før avspark:

Gi meg en B
osv...

At Terje Bø sluttet har hatt sin skyld for stemningen også tror eg. For han hjalp på, det kan ikkje folk si noe på. Og eg savner han, VELDIG.

også radio 1 pisset som e på før kampen og i pausen. det var så evig mye bedre når folk stod å sang 1 time før avspark. Men neida, funker jo ikkje det lenger...

Trenger hjelp fra flere hold for å få opp stemningen.
8
Brann / Kunstgress på Stadion i 2005?
January 27, 2004, 01:16:57 AM
Den hjemmlige serien blir jo fortsatt viktigst, for e viktig å være med i den skandinaviske ligaen ettersom der e det MYE penger å hente. Media vil gjøre sånn at Brann - AIK og alle de oppgjørene vil bli meget intressang fra starten av. Eg e nesten sikker på at det vil ligge på rundt 10-12000 i gjennomsnittlig tilskuertall. Og det blir endel peng utav sånnt. + økt salgt på supporter efekter. Eg har virkelig troen på at det blir et bra opplegg.
9
Brann / Kenneth Store-Judas
January 27, 2004, 00:59:11 AM
Var først storvik som sa nei til Brann før storvik ombestemte seg og Brann sa nei til han.
10
Brann / Runar Normann tilbake på stadion i Vif drakt?
January 07, 2004, 18:34:28 PM