• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - CFD

1
Brann / Sv: Partoutkort 2011
February 07, 2011, 00:20:33 AM
Selvsagt er de beste plassene på langsiden hvis en sitter litt høyt på langsiden. Har selv sittet en god del på toppen av SPV med glimrende sikt , og det kan jo absolutt ikke sammenlignes med de nederste radene på Søndre, men prisnivået er relativt likt. Det er her prisene burde justeres kraftig.

Ser øverst på denne siden at Brann har solgt de nederste radene på kortsiden til sterkt redusert pris før. Får håpe det blir innført før 2012. Mener også at prisene for Søndre nedre bør være relativt lave ,men problemet blir selvsagt hvor skillet mellom rimelige og dyre biletter skal gå på langsiden.

Det er da relativt normalt å ha kameraer montert på langsiden ,men selvsagt ikke som hovedkamera.
2
Brann / Sv: Partoutkort 2011
February 06, 2011, 23:59:10 PM
Jeg er helt uenig. Dette bildet fra Lerkendal viser hvor god sikt en kan ha fra Kortsiden. Det er her Ultras Nidaros står og de er meget fornøyde med setene.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4a/Lerkendal_stadion.jpg

Kommer man på en gigantstadion er sakene noe litt annet. Jeg var i Barcelona og endte opp med disse plassene på Camp Nou.
3
Brann / Sv: Partoutkort 2011
February 06, 2011, 23:44:52 PM
Quote from: krøvel vellevold on February 06, 2011, 19:59:02 PM
. Det er en grunn til at TV filmer fra langsidene.


VIP Bokser står ofte høyt på langsiden hvor perspektivet er best. Kan du hånden på hjertet si at hvis man står på første rad på Søndre omtrent på nivå med banen har bedre oversikt sammenlignet med øvre Hansa? Søndre tribune ligger langt fra banen og de nederste radene har svært begrenset sikt etter min mening. Det er nesten i klasse med bortetribunen på Aspmyra for de som har vært der. Du står 1meter over banen og har knapt innsikt.
4
Brann / Sv: Overganger 2010
November 22, 2010, 20:01:35 PM
Quote from: krakra on November 22, 2010, 16:44:10 PM
Han tjener under en halv million og scoret 14 mål på 21 kamper fra start(og tre innhopp) i årets TL. Det er tall som burde gjøre ham fortjent til et solid lønnshopp.

Gutten er 19 år(fyller 20 om noen dager) og et soreklart investor-prospekt.


Jeg er 100% sikker på at han ikke går til noe annen Norsk klubb. Etter den utviklingen han har hatt så ble han nesten toppscorer i Tippeligaen med langt færre spilte minutter sammenlignet med de andre spillerne som scoret mange mål. Personlig synes jeg en lønn på en halv million er helt passende når man henter en spiller fra utlandet som man ikke er sikker på om slår igjennom. Man reforhandler selvsagt kontraktene etterhvert , somregel med økt kontraktslengde og mer lønn.

Hvis han er skadefri og er i Norge hele sesongen er det kun Prica som jeg ser på som aktuell konkurent til toppscorertittelen og med tanke på Alderen en av de mest spennende spillerne i Tippeligaen.
5
Brann / Sv: Supportermøte 18/11-10
November 20, 2010, 00:09:48 AM
Quote from: BojeN on November 19, 2010, 23:48:14 PM
Da var hvertfall det åpne brevet ute på BA.NO

http://www.ba.no/meninger/article5389152.ece

Meget spenstig gjort at BA. Her er det bare å skaffe seg popcorn og sette seg godt til rette til tåkelegging fra RBH og Moldestad :)
6
Brann / Sv: Overganger 2010
November 16, 2010, 09:52:50 AM
Quote from: skuteviken on November 14, 2010, 14:45:05 PM
Jeg så Kalve med kinoen i går. Han spiste en pølse. Ekstremt skuffende å se han spise så dårlig mat.


Naa har jeg sett vesentlig flere fotballspillere spise polse og kebab. Har tilogmed sett Tippeligaspillere paa grisefylle og knapt klart aa dra kortet sitt for aa betale paa en kebabsjappe.
Daarlig kosthold er selvsagt kritikkverdig, men desverre langt fra uvanlig i norsk sammenheng.
7
Brann / Sv: Kuppe Brann?
March 31, 2010, 08:13:45 AM
Quote from: dudo on March 27, 2010, 03:45:00 AM
Man må også ha ihvertfall størsteparten av et nytt styre på plass, og i det minste må styreleder pluss et par medlemmer være med, hvorav to bør være kvinner pga den vedtatte kjønnskvoteringen.


Det er ikke snakk om at man boer ha kvinner i styrket ,men at man er noedt! LSK fikk disp for det i liten periode ,men naar de regnet med at dette ble fornyet saa ble det rabalder fra NFF (eller hvem det naa var) og de maatte faa inn en annen kvinne ASAP. Fasiten ble at det ble holdt ekstraordinaert styremoete og man fikk inn en ny kvinne etter kvoteringsregelen..

Dette er klubben min det er snakk om. Her burde man kunne velge de best kvalifiserte personene ,men NEIDA.. Her kommer staten paa banen og krever at man skal noen som trolig er svakere kvalifisert..

For aa sitere en person her paa forumet: "Det skal kvoteres inn. Man skal ikke velge de beste kandidatene. Man skal velge inn de små og svake sånn at de også kan få noe å glede seg over"
9
Brann / Sv: Sesongen 2010
February 26, 2010, 14:37:08 PM
Quote from: Northside on February 24, 2010, 17:43:03 PM
Utrolig latterlig dersom første kampen vår utsettes grunnet snø på tribunen! "Glatt og farlig" sier de på stadion, uten å tanke på at vi har trakket rundt i denne snøen i evigheter allerede. Er da ikke mindre glatt utenfor stadion!


Dette hores rart ut.. Ostlandslagene bruker millioner hvert aar (og jeg vet at omtrent alle lagene maa bruke omtrent 1million mer pga sprengkulden dette aaret) og klarte det greit i fjor. Men banene ser absolutt ikke pene ut i starten av sesongen og her misunnet jeg faktisk stabak ifjor. Det var deilig aa sta i en innehall naar det var mange minusgrader ute.
10
Brann / Sv: Overganger 2009
August 24, 2009, 17:46:52 PM
Tippeligaens mest effektive spiss heter Arild Sundgot. Han har hatt 80% uttelling iår og er nest mest effektiv etter antall spilte minutter. De som holder øye med Sundgot under en kamp ser styrkene hans utover det å score mål. Han er oppspillspunkt, servitør, offensiv playmaker og limet i LSK sitt offensive spill. Drar på seg masse oppmerksomhet fra motstandere og skaper rom for medspillere. Sammen med Moheli er han den spilleren i dagens LSK-stall med mest fotballforståelse. I år har han virkelig vært sjef i banespillet, samtidig som effektiviteten foran mål har vært helt rå. Og mens andre spisser begynner å stagnere når de blir eldre og mister fart, spiller Arild på egenskaper som gjør at dette ikke er like viktig. Dermed har Arild mange år igjen som toppspiller, og jeg tviler nesten på at vi har sett det beste av ham enda. Det ser virkelig ut som han har tatt et stort steg under Berg, og jeg blir ikke overrasket om han, som en viss Nannskog, får karrieretoppen mot slutten av karrieren. Arild er som en fin vin, han blir bare bedre med åra

Det rare er hvordan mange andre ser på Sundgot. Mange sier Treig, dårlig teknikk, gampespiller, one-trick-pony , uryddig løpesett , klumsete. Når Arild får applaus når han vinner en løpsduell sier kanskje litt om farten ,men Arild er glimrende til å spille andre gode og være servitør. Når også effektivitetens hans har vært dødelig iår vil jeg si at han bare blir bedre og bedre.

Jeg måtte bare nevne det når det var snakk om hvor effektive spisser er :)
11
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 09, 2009, 02:34:35 AM
Quote from: TCAC on August 09, 2009, 01:57:22 AM
Har nå bestilt reise til Bergen til Odd-kampen av ren aggresjon med mål om å pipe og skrike ut resten da. Så blir utfordringen å holde på sinnet frem til slutten av september.


Bare heng opp et bilde av Fagermo, Kovacs og kampresultatet ca 7dager før kamp så bær det ikke bli noen utfording å holde på sinnet frem til September.

Fulle ja? Søker dere opp "Fullemann i vågen" på ba finner dere nok meg og mine kompiser :) Akkurat returnert fra en kveld på Huset , Baran , Legal og Downstairs. Det var med KUN aafk-folk. En helt grei kveld.  Når jeg spanter en øl regner jeg med at den blir drukket opp ,men måtte styrte en øl fordi han tøsen ikke klarte å røre ølen sin før det stengte.

Utenfor ble det sunget "Gullet skal heeeeem" og "Bergen by e' nydeli" før jeg heldigvis klarte å rote meg inn i samtalen og spore den over på hatsanger ovenfor Martin Andresen. 
12
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 09, 2009, 00:32:21 AM
Jeg får prøve å komme med et innspill jeg også :) Får håpe man ikke blir halshugget

Hva skulle Kovacs ha gjort? Han hadde sikkert fått et skikkelig oppgjør ved neste internrevisjon hvis han hadde spilt den ballen utover sidelinja. Hvis dette hadde avgjort kampen så hadde det blitt en voldsom debatt hvor konklusjonen GARANTERT hadde blitt at man skal spille til fløyta går. Det har også vært tonen i medier rundt om i verden i flere år. Kovacs kan ikke klandres for at noen spillere ikke har satt seg inn i regelverket og velger å spille ballen ut. Hadde Kovacs gjort noe annet hadde han blitt halshugget i media.

Kovacs gjør etter min mening ikke noe galt. Han må her velge mellom det minste av 2 onder og velger etter min mening rett. Det er tross alt arbeidsgiveren sin man er nødt til å være lojal mot med mindre man bryter noen lover. Folk sier man har god tid i en slik situasjon , men jeg betviler dette. Det ser ut som Oppdal sklir og skader kneet for også falle ned på bakken og holde seg til kneet. Med en gang Kovacs ikke stopper prøver han alt for å forhindre Kovacs.  Dette er ikke særlig pent å se på ,men hvor ellers skal grensene ligge? Hvis jeg blir utspilt i en duell så skal falle ned og late som jeg er skadet? Kovacs gjorde det rette og er ingen klyse/klovn/idiot. Han er en fotballspiller som følger reglene.

Synd at Oppdal går ut i media og sier at han er skuffet hvis Kovacs får medhold. Det vitner om at han ikke har satt seg inn i dagens regler for fotball. Omtrent alle lag har kontret når en spiller har ligget nede og det er i bunn og grunn samme situasjonen med hjemmel i loven ,men konsekvensen ble jo mer alvorlig i denne situasjonen fordi det var snakk om en keeper.


Fagermo derimot. Publikumet i skien og ikke minst Fagermo jubler som besatt som et slikt mål. Jeg synes det blir feil og hoppe opp og ned for et slikt mål ,MEN fotball er følelser og jeg har gjort mye riasjonell når LSK har scoret og jeg har vært på tribunen som å feks putte tunga si i en dame som stod vedsiden av. Nå visste jeg hvem hun på siden var og hadde tatt hun med på kamp, men det føltes så rett. Jeg misliker det Fagermo og fansen gjør ,men har full forståëlse for det. Er det ikke vanlig og juble når laget du holder med og jobber med scorer?


Taklingen til bakke
Taklingen til Bakke er grei nok. Fikk ikke med meg om det var direkte rødt eller 2gule. Har sett flere dommere gi gule kort på slike situasjoner. Han var kanskje først på ballen ,men det er farefullt spill når det omtrent ikke er mulig å unngå å treffe motspilleren i ankelen. Brekker man ankelen til en fotballspiller blir et det langt skadeavbrekk og jeg håper jeg aldri ser en slik takling igjen ,men jeg vet at det kommer man nok til å se flere av i hver runde i TL.
13
Brann / Sv: Svineinfluensa vs Brann
August 07, 2009, 14:13:40 PM
http://www.vgtv.no/?id=23589
Nå er det påbudt med ansiktsmasker på fotballkamper også :) Jeg trodde slike masker var reservert til japanske kvinner i 35+ alderen ,men jeg tok tydeligvis feil.

Gravide skal passe seg. Det er rapportert om en dødelighet på 6 av 32tilfeller.
http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(09)61304-0/fulltext


Men slapp av! Noen russere har funnet ut hvordan man ikke blir smittet!
http://www.fvn.no/nyheter/utenriks/article688669.ece

14
Brann / Sv: Svineinfluensa vs Brann
August 07, 2009, 09:33:55 AM
Jeg kjenner mange i Amerika som har blitt syke og sengeliggende pga denne såkalte svineinfluensaen og det er flere enn en vanlig infuensa. På den ene båten jeg jobber på så klorer vi ned alle stedene hvor folk oppholder seg daglig og på den andre båten jeg jobber på så klorer vi ned annenhver dag. Det er satt opp beholdere med sprit for å vaske hender osv mens man er ombord og ilandstigning.

Jeg jobber pr idag innenriks med passasjerer , men når jeg jobbet utenriks så kunne man banne på at hvis en hadde tatt med seg en sykdom når man var i land så ble store deler av mannskapet også sykt pga at man lever i umiddelbar nærhet til hverandre.

Det er flere ting som er satt i beredskap her i Norge for å hindre smitte og hvis tilstandene blir som i feks USA og Mexico vil uansett mange bli syke og det er ikke uten grunn at mange analytikere regner med at kvartalsrapportene for GDP vil synke pga mange syke.

Jeg er ingen dommedagsprofet, men flere personer vil nok bli syke, men om antallet er stort nok til å skape store problemer i samfunnet får vi se etterhvert.
15
Brann / Sv: Overganger 2009
August 01, 2009, 19:35:04 PM
Quote from: Innlandsmax on August 01, 2009, 16:32:16 PM
Quote from: krøvel vellevold on August 01, 2009, 15:53:01 PM
Er det noen som seriøst tror fyren vil velge Brann fremfor RBK?


Som "svakt antydet" over: Nei.

Dog teller to ting for Brann: Større sjanse for plass i første-elveren. Større sjanse for lettere å bli solgt til utlandet.

(Disse to faktorene understreker at Brann er dårligere og har lavere ambisjoner enn RBK, og er derfor kjipe å komme trekkende med som et slags "pluss-argumentasjon" for G. Dette forhindrer ikke at han kan gjøre store ting for Brann - hvis han altså skulle velge Brann)


Har RBK eller Brann solgt flest spillere til utlandet de siste årene? Jeg sitter ikke med tallene ,men den uttalelsen din høres veldig rart ut. Opplys meg gjerne :)

Da kan man ikke regne med spillere som har gått bosmann.
16
Quote from: krøvel vellevold on July 28, 2009, 16:11:45 PM
Quote from: Northside on July 28, 2009, 15:19:13 PM

Ironisk nok så har det de siste kampene nesten kun blitt startet sanger av 2-3 personer!


Når det gjelder det første: Det er ikke det samme som at det står en fyr foran gjengen og avholder et jævla show! Selv om det er mye de samme som starter sangene, så betyr ikke det at det ikke er fritt frem for andre. Med en klart definert forsanger, så vil neppe andre starte sanger. Da er det liksom hans oppgave. Og dere som starter sanger følger vel med på kampen, gjør dere ikke?


Jeg har fint klart å starte sanger selv når det er forsanger på tribunen og hvis det går en annen sang som begynner og gro på tribunen så holder selvfølgelig forsangeren kjeft og pusher en annen sang. Startet feks "Sola den skinner, Lillestrøm vinner... -->" mens man ble rundtspilt og presset bakover. Forsangeren bare trakk på smilebåndet og hele rundt 1500 personer var med på sangen kun 5sekunder etterpå. Man kan fint ha spontanitet selvom det er en person som pisker opp stemningen også.

Det pleier ofte å hjelpe mye hvis man feks i et kjedelig øyeblikk i kampen står oppå setet og pisker opp de på radene bak deg. Her kan man også starte sanger.

Kjernen har ikke bannere på reklameplakater. De synes like greit og det er satt opp noe type for stativ eller lignende uten at jeg har veldig god kjennskap til hvordan de har løst det. Kjernen har tatt steg de siste årene og holder bra trykk. Pippisangen kan de har for segselv. Er ikke mye lalalala og forza hos kanarifansen lenger. Er mange sanger som inneholder god tekst og få sanger som kjøres i en evighet lenger. Det er heller ikke å stikke under en stol at stemningen ikke er det den var ,men det er vanskelig å få personer med seg når man kun har vunnet 1 hjemmekamp i 2009.
17
Brann / Sv: Overganger 2009
July 31, 2009, 18:33:26 PM
Quote from: Yes!wehavenobananas on July 29, 2009, 01:44:42 AM
Hva tjener Gustavino i året? Har det ikke kommet en ny regel som sier at spilleren selv kan kjøpe seg fri fra kontrakten?


Dette kommer fra Websterdommen. Den handlet om en spiller som var ute i kulden i sin klubb og ikke fikk spilleminutter. Han kunne kjøpe seg ut av kontrakten og gå til en annen klubb.

Senere har det kommet en annen domstol bestemt at en spiller som var fast på sitt lag og en viktig brikke i deres spill IKKE kan bruke denne muligheten og gå til en annen klubb. Derfor kan det sies at en spiller som får spilletid og er ønsket av egen klubb ikke kan betale seg ut av kontrakten for og deretter gå til en annen klubb for økonomisk vinst. Det var et erstatningsbeløp i millionsklassen i denne saken hvis jeg husker rett.

Websterdommen kan man dermed se bort fra i stor grad.
18
Brann / Sv: Overganger 2009
July 22, 2009, 20:25:17 PM
19
Brann / Sv: Overganger 2009
July 03, 2009, 10:08:42 AM
Quote from: Brann_ruler on July 02, 2009, 10:50:40 AM
Dette vil igjen sponsorer og media erfare og dermed kan RBK, VIF, Viking, LSK etc få forsprang som kan bli langvarig å lukke.
20
Kamper / Sv: Stabæk - Brann, mandag 29.06 kl 19
July 02, 2009, 20:37:05 PM
Quote from: krøvel vellevold on July 02, 2009, 14:52:01 PM
Det kan ha sammenheng med at ingen kunne høre hva speaker sa. Alt ble bare en grøt med den merkelige akustikken.


Det er tross alt Steen-Jensen som er speaker da. Men jeg er ikke overasket over at akustikken var dårlig. Jeg stod på Kortsiden i sesongstarten og det var veldig lite vi hørte fra hjemmefansen og selv SS har endelig innsett dette. Det blir i 90% av tilfellene bedre lyd hvis kortsiden synger kontra langsiden og ikke minst helt i enden på langsiden. Vi gjorde en ganske dårlig jobb i serieåpningen, men alikevell var det ikke noe å høre til SS , noe alle på arenaen kommenterte. Bra for SS at de fikk flyttet til et skikkelig felt. Bratte tribuner er det iallefall og utsikten er absolutt upåklagelig.

Jeg synes den musikken som blir spilt hver gang Stabæk scorer er irriterende ,men det er deres hjemmebane og de kan godt holde på med det siden jeg bare er en kamp i året på den arenaen. Det kunne blitt 2 dette året ,men jeg sitter pr idag i Belfast og det blir det ikke gymsalbesøk av.
21
Brann / Sv: Hater Casuals?
June 25, 2009, 11:47:36 AM
Det er mye slåssing på byen også. Det var noen bekjente som klarte å stumpe sigarettsneipen i tinningen på an iraner for at deretter en person kom å tok en stor stein og laget en STOR bulk i den ene døra på BMW'en ders. De andre trakk jo kniv og vi er heldige som kom fra det med kun et par kutt som ble leget. Jeg er desverre kjent med vold på byen ,men forskjellen er at her er man enkeltpersoner som ikke "representerer" en klubb. Negativ omtale for klubben fører til lavere tilskuertall og igjen lavere inntekter.
Hvis personer knekker nesen 3-4ganger i året tror jeg personen burde gå i segselv og kanskje vurdere å oppføre seg , for jeg har vært ute flere ganger i bergen siden 2004 og det er sjelden det blir noe bråk. Noe har det riktignok blitt ,men man klarer i 98% av tilfellene å ro seg i land.

"The needs of the many outweighs the need of the few." var det en klok person som sa i 1982. Er det 50personer som synger på Stadion som liker å sloss så tør jeg å vedde på at det er mer enn 50personer som ikke dukker opp pga negative avisoppslag i media. Her har vi kun publikumsinntektene og det er sikkert sponsorer som ikke ønsker å bli assosiert med dette. Dette skjedde feks med LSK i 2008 etter Stabækkampen. Selvom dette var flere personer viser det at negative avisoppslag betyr lavere inntekter.

Skattepengene går til mye rart. Norge går på mange titalls milliarder i underskudd hvert år hvis det ikke hadde vært for oljen (oljekorrigert statsbudsjett). Altså vi driver en ikke-bærekraftig nasjon og alikevell skal vi sløse bort pengene? Men det er ingen tvil om at kostnadene burde kuttes for å stå i stil med inntektene. For statsbudsjettet 2009 var det lagt opp til et oljekorrigert budsjettunderskudd på 49millarder kroner , og dette var før finanskrisen slo til i Norge så tallene her kommer til å bli vesentlig høyere. For alle som lever i en boble så er vi nødt til å gjøre noe raskt  for ellers blir velstanden som er bygget opp revet ned meget raskt.  Men hva skattepengene skal brukes til kan vi gjerne diskutere et annet sted. Dette er iallefall ikke stedet, og jeg er neppe kvalifisert heller.

tr0Ndemann: Her er du absolutt inne på noe. Ser man i straffeloven paragraf 235 ( http://www.lovdata.no/all/tl-19020522-010-026.html#235 ) så har man fullt lov å skade andre hvis de har gitt sitt samtykke. Det er iallefall slik _JEG_ tolker loven sammen med noen studenter på jussen jeg møtte på byen her en dag. Tror nok denne paragrafen er ment på en evt. bjørnefelle eller noe slikt fra gammelt av ,men det er ikke opp til meg å avgjøre.

Uansett kan ingen stoppe personer som ønsker å gjøre noe ,men la dem for pokkern meg legge fra seg "klubblogoen" hjemme slik at klubbene ikke får negativ omtale. Jeg kjenner til slike såkalte kæsjuals i flere miljøer og mange av disse er knallfolk , men når det bringer negativ omtale til klubben så kan man spørre seg om hva slags supportere dette er.....
22
Brann / Sv: Hater Casuals?
June 24, 2009, 00:17:58 AM
Quote from: Johnny Q on June 23, 2009, 15:24:48 PM
Disse Casuals folkene er en positiv ting. Viser stort engasjemang:D I tillegg provoserer de tantene i NFF; noe som ikke er annet enn BRA ;D


Hvordan kan du synes at disse såkalte Casuals er en positiv ting? Jeg har argumentert for denne saken fra begge sider og jeg synes absolutt at personer at dette er en negativ greie. For personer som følger med så er det klar forskjell mellom Casuals og vanlige supportere som er medlem i en fanklubb som BBB.

Det er flere jeg kjenner i både KFL og Klanen som har fått spørsmål "Er du en av de xxx-supportere som driver bøll?" eller lignende kommentarer. Dette gjør personer redde for å gå på Stadion og jeg har igjen møtt personer som har spurt meg personlig om det er trygt å gå på fotballkamp med så mye uroligheter som pågår om dagen. Det siste vi trenger er at personer blir redde for å gå på fotballkamp. VI trenger ikke se langt for å finne et eksempel for det finner vi i Sverige. De har et meget lav publikumsgjennomsnitt , og noe kan muligens tilskrives utvidelsen av ligaen ,men mye kan også tilskrives at det er så mye supporterbråk.

Et annet argument som er minst like viktig er at disse personene som liker å danse fort kan bli skadet og hvem tror du må betale for helsevesenet vårt? Det er personer som betaler skatt , altså personer som meg og deg.


Folk kan godt slåss hvis de absolutt føler for det,men da kan man gjøre det uten noen tilknyttning til en fotballklubb. La dem også få betale sykehusregningen selv.
23
Brann / Sv: ?konomitråd
June 04, 2009, 16:52:54 PM
Quote from: dudo on June 04, 2009, 15:54:55 PM
Men låneutgiftene har gått ned. Om dem ikke har fastlån, da, noe som er veldig sannsynlig. Og da vet man jo hva man skal betale.
24
Brann / Sv: Overganger 2009
June 03, 2009, 23:34:16 PM
Quote from: Innlandsmax on June 03, 2009, 16:58:30 PM
Skal vi gå etter øverste hylle, så ligger prisen deretter.  Men for all del. Vi kan vente et år med å by på Bolly, så får vi i alle fall betalt nok, hvis nå det er så viktig som det av og til låter.


Har sett du har snakket varmt om bolly og Myklebust før. Jeg vil iallefall tro at jeg følger de litt tettere en deg og vil komme med mine vurderinger:

Jeg vil si at begge disse er uferdige spillere. Bolly har utvilsomt kvaliteter ,men er pr idag ikke klar for Tippeligaen. Han er venstrekant og har noe typisk Unorsk over seg. Man må tenke på at det er 1år siden han spilte på Holmlia langt nede i ligasystemet og fortsatt er en spiller under utvikling. Utifra hva personer har sett på Reservelaget så er han ikke klar for TL enda, men han trenger nok minst 1år utvikling før han kan regnes som god nok for en førstelever på fastbasis, velogmerke at han fortsetter utviklingen. Som du sier minner han meg litt om Huseklepp i starten av 2006, men han har også en glimrende innleggsfot som han viste i debyen på A-laget. Håper han får tiden han fortjener for han er meget spennende.

Myklebust på en annen side har jeg troen på. Han herjet i 2007 og var best på omtrent alle børsene rundt i landet før han ble skadet og har etter det ikke kommet tilbake der han var. Han har utviklet seg enormt under Berg på defensiv jobbing og gjør en skikkelig jobb der og han er rask og har teknikk, men han er flink til å løpe seg inn i en klynge til tider. Han var frimerke på Dorsin under LSK-RBK og det var ikke mye Dorsin fikk til den kampen. Feilprosenten forran mål er også høy. Men etter å ha sett utviklingen til Myklebust i fra 2008 og til 2009 er jeg positiv til at han kommer til å vokse med oppgavene. Han er også Bosman spiller etter sesongen, men tror han får tilbud om ny kontrakt.

Det er mange gode talenter i LSK om dagen ,men det er det som er problemet. De er talenter og må fortsatt utvikle seg, men det kan bli meget artig etterhvert.  Nosa Iggiebor er uten tvil en spiller som kommer til å bli en hit i Tippeligaen. Det er jeg 100% sikker på. Han selges garantert ikke. Han kommer til å bli et hett salgsobjekt etterhvert for det bor mye fotball i den mannen.
25
Brann / Sv: Hater Casuals?
June 03, 2009, 13:32:07 PM
Quote from: Ferguson on May 17, 2009, 20:31:55 PM
Quote from: vebo on May 17, 2009, 20:15:02 PM
Er jeg helt blind eller var det faktisk ikke dans mellom TGB og Christianssand Herreekvipasje på lørdag?


Du er ikke blind. CH sine 10 utvalgte turde ikke å møte de fryktede TGB!!
26
Kamper / Sv: Kamptråd Godset - Brann
May 30, 2009, 18:21:30 PM
Quote from: Northside on May 26, 2009, 16:41:17 PM
Den gamle borteseksjonen (korstisen/åkeren) er stengt, så vi blir plassert i enden av ene langsiden. Der er det tak seter og helt sikkert en bod som selger pølse i lompe for de som liker det.


Delvis rett. De åpner kortsiden etter behov. Ellers hadde det blitt særdeles få plasser man hadde fått utdelt.
27
Bataljonen.no / Sv: Trommeforbud på bortefeltet?
May 29, 2009, 14:41:25 PM
Quote from: krøvel vellevold on May 28, 2009, 23:36:17 PM
du også forklare hva man skal med megafon når man er 50 stykk?

Quote from: Innlandsmax on May 29, 2009, 00:45:21 AM
Det kan han nok ikke, så det tar jeg meg av


Det er null problem å forklare hvorfor det blir brukt megafon. Hvis det er en forsanger som vil ha med seg mange personer på et sang/rop så er det fint meg ropert.

Man kan feks se her: http://www.youtube.com/watch?v=JHas38WdhP0
Det tar ikke mange sekundene før man har gått fra pippi-sangen (som er håpløs forresten) til å få med en hel kortside på et rop. Det er ikke uvanlig at det ofte går flere forskjellige sanger forskjellig steder på et supporterfelt og dermed er det veldig greit å få samkjørt seg. Et annet problem er jo også at noen kan være feks et halvt sekund forran og det er her trommen kommer inn. Men jeg mener at når man er ganske få personer så ser jeg ikke vitsen med tromme.

Men en ropert blir jo kun brukt når det skal startes nye sanger/rop. Det er jo ingen som synger med megafon med unntak når man skal starte rop.

Menmen.. Nok skriverier nå. Nå skal man med på zachen og konsumere veldig mange alkoholenheter for å feire at man snart skal ut på jobb igjen :D
28
Bataljonen.no / Sv: Trommeforbud på bortefeltet?
May 28, 2009, 22:51:24 PM
Nå har mange snakket om et forbud mot å stå. Jeg vil faktisk si at dette kan være farlig. Jeg regner med at endel personer her som har gått på stadioner rundt om i Norge og på 90tallet var ras nedover tribunen ganske vanlig på enkelte arenaer. Kom det et ras og du stod ganske langt nede så kan jeg love deg at det gjorde vondt og jeg har hørt om flere som har brukket ribbein osv fordi de ble tatt av et ras. På ståtribuner så er det bølgebrytere for å forhindre ras ,men disse finnes ikke på sittetribuner og derfor vil jeg faktisk si at det medfører en viss risiko å stå på en sittetribune.

Jeg er 99% sikker på at det er lettere å innføre et forbud mot å stå enn mot å bruke tromme til å holde takten. Jeg er helt enig i at Tromming blandt bortesupportere ikke er heldig. Når man er 1000+ som synger blir trommen brukt for å samkjøre et helt felt til å synge i samme tempo og ikke minst signalere når det begynner nye sanger mens det allerede pågår gamle.

Er man ganske få personer hvor den syngende kjerne ofte står i midten så skjønner jeg ikke helt hva man skal med tromme ,men det er nå min mening.  Ja.. det er plagsomt når man kun hører en tromme ,det å si noe annet vil jo i beste fall være en løgn med mindre man spiller musikk selv?
29
Brann / Sv: Overganger 2009
May 28, 2009, 21:20:16 PM
Quote from: krakra on May 28, 2009, 17:49:23 PM
Nei, Hardball kan betale overganssummer og SOF. Ikke annet.


SOF blir jo somregel betalt ut over flere år og dermed lagt på lønningen. Så forskjellen på lønning og SOF er ganske liten mtp på hvordan det blir utbetalt. Jeg ser ingen forskjell om man blir hjulpet økonomisk med en post som heter SOF eller Lønning når de blir utbetalt på samme dagen i måneden.

Men jeg er helt enig i at ingen klubb burde bli avhengig av eksterne personer. En dag trekker disse personene seg ut og da står pluttselig noe som har vært fundamentet i klubben på gyngende grunn.
30
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
May 18, 2009, 20:54:15 PM
Quote from: Spelaren on May 18, 2009, 18:07:39 PM
Disse kan ikkje sammenlignes, det skal flyttes så ekstremt mange folk frå by til by at det er kun folkevandringen til Amerika som kan minne om dette. Ikkje berre er det 35-40 000 som skal på kamp, men alle dei andre som trekker mot byen for å vere der når kampene blir spelt, det blir bare absurd med mindre det skjer ekstreme mirakler i samferdselspolitikken her til lands.
31
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
May 18, 2009, 17:01:55 PM
Quote from: thesevs on May 18, 2009, 11:37:58 AM
Det er bare å stikke fingeren i jorden. Et eventuelt EM til Bergen kan presse frem løsninger som ikke er gunstige for Brann. Det kan innebære et stadionanlegg for langt utenfor sentrum, et anlegg som kommunen senere bestemmer skal være et flerbruksanlegg (konserter o.l.) og verst av alt: løpebaner, fordi Bergen skal ta opp kampen mot Oslo for å få arrangert internasjonale friidrettsstevner.

Under Bislett games på Fana Stadion i 2004 så virket det som alt ble arangert på en grei måte. Jeg var med på å sette opp et multimediasystem på Hotel Norge og tok en liten prat med noen av atletene og noen andre deltakere og de virket veldig happy for at det var arangert i Bergen. Hva de få publikummerne mente vet jeg lite om.
32
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 22, 2009, 11:11:00 AM
Quote from: gitarbroiler on March 22, 2009, 10:44:08 AM
Bedriftsøkonomisk sett burde man spilt kamper hele året, fra januar til desember. Det er i vinterhalvåret klubbene taper penger, da de har ingen kampinntekter fra siste seriekamp til første seriekamp. Allikevel har de lønninger som skal betales, både til spillere og administrasjon.

Men så er det dette med Norge og baneforhold. Inntil samtlige klubber har fått lagt varmekabler under dekket, er det komplett umulig å spille kamper i vinterhalvåret. Det absolutt ideelle hadde jo vært at serien startet i august, og avsluttes i mai slik "resten" av Europa gjør.
33
Kamper / Sv: Kamptråd: Brann - Stabæk 22.03
March 21, 2009, 10:25:07 AM
Quote from: posemedsnopi on March 21, 2009, 09:58:19 AM
Hvem gidder bruke tid på de?


Jeg ser selv på 3-4 kamper hver uke fra Tippeligaen og trodde dette var almenpraksis blant de litt mer engasjerte fotballsupportere. Somregel ser man på topplagene spille og de som man ser som naturlige konkurrenter. En annen artig ting er at man pleier å legge merke til endel ting under kampene og dermed sette bets på neste kamp. Dermed satt jeg inn 1000kr når treningskampene gikk og har nå tatt ut 4000kr og har 1000kr i bets på neste tippeligarunde. Det gjør det hele litt mer spennende og jeg satser selvsagt på å gå i pluss når sesongen er over. Hvorvidt dette skjer er et spørsmålstegn, men ting blir mer artig med penger involvert. Dette er også en av grunnene til at jeg er aktiv inne og leser og diskuterer på de fleste supporterforum fordi det er artig lesing og somregel greit å ha i bakhodet når man setter bets.

Men det viktigste er at det er artig å se fotball.

Over til saken om Fakiri skal settes ut av laget så har jeg kommet med synspunkter ,men disse ble selvsagt ikke sitert og tatt opp til diskusjon. Kanskje fordi de stemmer?
34
Kamper / Sv: Kamptråd: Brann - Stabæk 22.03
March 21, 2009, 09:44:55 AM
Quote from: Lasse_92 on March 19, 2009, 20:11:34 PM
Fra forige kamp må Holmvik og El Fakiri ut.


Jeg synes sentrake midtbanespillere ofte får litt mye pes for å slå støttepasninger. For at en midtbanespiller skal slå pasninger er det nødt å være gode bevegelser framover på banen. Dette var det ganske lite av i kampen Sandefjord-Brann og dermed kan ofte de sentrale midtbanespillerne se ganske tafatte, men det er somregel viktigere å holde ballen i laget enn å slå en lang ball opp som ganske sikkert ikke treffer medspiller fordi de er for stillestående.

Fakiri er iallefall ikke en spiller som bør settes ut med det første siden han er spillertypen man trenger for å binde sammen sentral midtbane og spissparret. Men det er nå bare min mening :P

Hvis du så på Stabæk-LSK forrige helg så ser dere kanskje at en offensiv midtbanespiller er det LSK mangler. Hvor mange baller ble tredd igjennom på midten ut til spissene eller kantene? Alt spillet er bygget opp rundt kantene, noe som gjør spillet veldig forutsigbart. På grunn av dette er viktigheten av en "Fakiri-type" stor i de fleste Tippeligalag og det virker ikke som det finnes noen bedre slike spillere i dagens Branntropp.
35
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
March 11, 2009, 17:21:59 PM
Quote from: krøvel vellevold on March 11, 2009, 13:50:41 PM
Chartrer man i tillegg 20 ekspressbåter med plass til 250 (hvor man nå finner 10 ekspressbåter til utleie...) og disse bruker f.eks. 8 timer på en rundtur, så vil de kunne klare å ta 6 rundturer på to døgn. Altså 60 avganger x 250 pass. = 15 000. Da er vi der nesten. Men spørsmålet er om man virkelig kan chartre 10 fly og 10 ekspressbåter til å gå i skytteltrafikk i to døgn mellom Stavanger og Bergen - og om Sola og Flesland har kapasitet til å håndtere EM-trafikken som kommer i tillegg til den ordinære trafikken.


Jeg er helt enig i mye av det du skriver ,men hvorfor chartre inn ekspressbåter når man kan kjøpe? Jeg vet at Fjordprins og Solundir skal fases ut pga alderen, samt at mange andre båter kommer til å bli faset ut også i fremtiden. Disse båtene er mer enn 20år gamle, men bærer ikke preg av alderen. Prisen for noen slike eldre båter vil være rundt 8millioner (iflg en kilde). Spørsmålet er hvordan prisen for et tidscerteparti hadde vært for å fastsette leiekostnaden. Hvis man kjøper kunne disse blitt videresolgt som turistbåter etter at man feks river salongen på 2.dekk og lager et stort soldekk slik det er gjort på båter i Sognefjorden? Det er plass til mer enn 250kvadratmeter på toppen  av en slik katamaran. De kunne sikkert enten blitt satt i rute som turistferjer eller blitt solgt. Mange av båtene som opererer som turistferjer på sognefjorden er mer enn 30år gamle (Levetid 35-40år?) så her kunne man sikkert forhandlet seg fram et en avtale med et rederi. Uansett er ikke dette et problem fordi kapasiteten er så betydelig. Det tar under 30min å laste og losse en ekspressbåt, og 10min å losse for også reise tilbake til Stavanger/Bergen.

Nå ble dette litt off topic ,men det er null problem å skaffe til veie transportmidler på strekningen Bergen-Stavanger. BGO-TRD og OSL-BGO vil være værre å løse. Det vanskeligste blir uten tvil sengeplasser. Man kunne selvsagt leid inn cruiseskip som skulle ligge som hotelskip, men ingen vet hvor mye det vil koste å leie inn disse på et tidscerteparti i 2016. Det er MYE kaiplass ved Bergen Havn som kan brukes, men det spørs hvordan dette hadde blitt tatt imot internasjonalt.

Jeg håper at EM kommer til Bergen, men hotellkapasiteten kan bli tilnærmet umulig å løse. Ser Scenario 2 som det mest realistiske og selv PWC var klart mest positiv til eksempel 2.

Quote from: Nixon on March 11, 2009, 16:43:16 PM
Det er jo litt rart... Disse tallene som Krøvel så entusiastisk har regnet seg frem til må ha vært regnet frem og tilbake på av forhåpentligvis kompetente folk i og utenfor NFF. Likevel velger man (NFF med stor støtte fra klubber, byer, næringsliv osv) å søke fotball-EM. Snakker vi om en svært stor gruppe med idioter som har ledende verv i dette landet?


Hva sa de foran OL på Lillehammer? Det var mange skeptikere da også ,men det viser at selv små land kan avholde store ting. Nå kan ikke ting sammenlignes ,men det var skeptikere da og det er skeptikere nå. Det betyr ikke at det ikke kan gjennomføres.
36
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
March 11, 2009, 00:11:54 AM
At hurtigruta ikke er tatt med kan ha noe med den lange reisetiden. Hvem har lyst å tilbringe 4dager sammenhengende ombord på en båt når man tross alt har reist for å se fotball? Det er greit nok at hurtigruten er en fin opplevelse ,men det tar tross alt 3dager Bergen - Trondheim og 4dager Bergen-Bodø.

Transporten mellom byene burde ikke være noe problem med tanke på bergen og Stavanger. Infrastrukturen ligger jo klar hvis man skal tenke på at fjorden fortsatt eksisterer. Ekspressbåtene tømmes på et blunk og her er kapasiteten meget stor hvis man ønsker dette. At det hadde blitt litt ekstra jobb for en stakkars ferjebilletør pga begrenset kapasitet på strandkaien skal de kunne klare. Det tar ikke lange tiden å skrive ut en bilett med det bilettsystemet som er i bruk i Tide Sjø og Fjord1 (har kjennskap til begge).
37
Brann / Sv: Forberedelser til sesongen 2009
March 06, 2009, 01:25:17 AM
Det at man bruker penger for å feire med "fiffen" er nå helt naturlig. Det heter å bygge goodwill og vil trolig gi større inntekter i fremtiden , akkurat det samme med glamourmodeller (som nå har fått sparken) i VIP-losjene. Jeg ser ikke helt hvordan dette kan vinkles galt og det har trolig betalt for segselv allerede. En klubb er nødt til å være under kontinuerlig forbedring. Synes folk at det brukes for mye penger på utenomsportslige produkter?

Hvorfor ikke bare droppe hele utbyggingen av Stadion? Man har jo god erfaring med å stable halve Bergen på Festplassen.(se bilde under) Musikkpaviljongen kan oppgraderes og brukes som VIP-losje og man kunne gjort en fast avtale med BT om å ha Hanøy sitte i et elevert glassbur og kommentere og gå amokk ved siden av storskjermen. Man er alltid nødt til å ta et skritt frem, både organisatorisk og sportslig, men det som er tricky med den sportslige satsningen at man kan gjøre alt rett ,men alikvell er det på langt nær sikkert at man lykkes. Man kan aldri forutse sportslige resultater og det er derfor man kan spille på resultatene. Hvem hadde forventet at samtlige av de "4 store" skulle underprestere i 2008?

Jeg laster opp et noen bilder som burde få folk på bedre tanker (Som feks da en på BBB sendte meg linker  mens LSK lå på 14plass ifjor). Noen gode minner fra 2007 sesongen. Hvis jeg husker rett ble scoringen det ble blusset for annullert.


38
Kamper / Sv: RBK-BRANN 05 April 2009
March 03, 2009, 12:33:37 PM
Jeg har (selvsagt) ikke reist med fotballbuss fra Bergen til Trondheim ,men jeg har kjørt her flere ganger. Man bruker ca 10timer på den raskeste ruten(Jeg kjørte ikke fort og tok pauser, si 9timer min).  Pga flystreiken ifjor tok jeg "Bergen-Trondheim ekspressen" og den tok ca 14timer med noen stopp. Man kan kanskje kutte litt ned på tiden ,men duverden så deilig det var å stoppe en gang i blandt å ta seg en strekk og en røyk en gang i blandt. Det var uansett en forferdelig melkerute ,men hva man kan gjøre når flyene står og man er nødt til å være på jobb på mandag?

Så avhengi av rutevalg 9-14timer. Jeg tror Manheller Fodnes er den raskeste veien.
39
Brann / Sv: Brann Håndball
March 01, 2009, 12:37:41 PM
Endelig scoret Stabæk!
http://www.nrksport.no/fotball/toppserien/1.6503311

Fremtiden..
40
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
March 01, 2009, 02:25:15 AM
Hvis dette er tilfelle så må jeg si at jeg er arrestert. Har kamerater som jobber nede på de fergene og de sier at de opererer med rundt 85% av full kapasitet på RORO, altså biler. Passasjerkapasiteten er ikke sprengt ,men det er det er plassen på dekk som avgjør. Dette er uansett tall jeg har fått fra en som jobbet der nede tidligere og kan desverre ikke verifiseres. Må si at jeg er overasket over at man snakker om 5000 personer pr dag. Det er jo null problem å få opp et par ekspressbåter som kan gå ruta. (200-280pax pr tur)
41
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
March 01, 2009, 01:20:32 AM
Tja.. I normal skala er dette selvsagt normalt ,men det kommer til å bli sprengt når man skal ha mange titusener ekstra på en dag. Siden Trondheim også skal være med på leken er man også nødt til å bevare fergesambandene i Sognefjorden (Lavik-Oppedal/manheller-Fodnes) og helst øke disse også. Så alt begrenses av noen små ferjer som allerede idag går ganske fulle..

Jeg har selv jobbet som Fergebilettør for en stund siden og det er håpløst å prøve å selge biletter til utlendinger. Det tar forferdelig lang tid å forklare på Engelsk hvordan dette kommer til å forgå og vinke dem inn på riktig plass. Har riktignok ikke vært på gassferjene, men har vært oppe i sognefjorden

Det er liten tvil om at transportalternativene må utvides for at spesiellt Stavanger skal inkluderes. Jeg håper uansett at Sverige/Norge får EM uansett i hvilket alternativ som blir valgt.
42
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
March 01, 2009, 00:51:10 AM
Det er omtrent ikke noe transportnettverk som er bygget ut for denne utfordringen selv idag. Det mangler plass for ca 10.000 personer mellom Oslo og Lillestrøm pr dag. For å oppnå denne kapasiteten kan man selvsagt øke frekvensen på gardermobanen eller lokaltoget mellom Oslo og Lillestrøm ,men jeg vet ikke om dette er nok.

Jeg skulle likt å se personer som skal fra Stavanger til Bergen.. Utlendinger som må stå å vente på fergene på Mortavika og Sandvikvåg. For det første hadde det ikke vært noe morsomt å vært turist og jeg synes synd på han Fergebiletøren som hadde vært nødt til å stue alle bilene og ikke minst selge biletter.

Jeg finner ikke den PWC rapporten igjen. Noen som vet hvor jeg kan finne den?
43
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
February 28, 2009, 23:26:02 PM
Hvorfor er det snakk om Stavanger? Stavanger har allerede skralt med hotellkapasitet og må bygge MYE for å tilfredstille kravene. Det er veldig vanskelig å få hotellplass i Bergen om sommeren og det må bygges utrolig. Hotelskip kan brukes


Det er et par hovedkrav som stilles:

beliggenheten
infrastrukturen
reisevei for utenlandske fans
hotellkapasitet
serveringskapasitet
mulighet for etterbruk

Jeg skulle likt å sett 20.000 biler kjøre i konvoi over Hardangervidda til en kamp :) Bergen har et stort problem med infrastruktur. Det er fullt kaos idag når man skal hjem fra Stadion (heldigvis bor jeg kun 15min gårtur unna) og hvordan blir dette hvis det er snakk om dobbelt så mange personer hvor 80% ikke har peiling på hvor de skal? Er nok redd at selv om det står busser som skal ta folk tilbake til byen så blir det mye venting. Her må resten av veien sperres av for alt utenom busser og taxi for å ikke oppnå et nytt Fornebu.


Men mye handler om Hotelkapasitet.Jeg vil bli overasket om man ikke bruker såkalte "hotelskip" som i praksis er cruiseskip som ligger fortøyd til en havn. Bodø har en grei havnekapsitet med plass til flere tusen hotelrom ombord i skip. Dette har vært brukt under tidligere store mesterskap (OL) med stor suksess og ingår garantert i planene i Bodø og stavanger.

Det med hotelskip er ikke optimalt ,men vi kan jo se på Hurtigruteskip som nå ligger som Hotelskip i Persiske gulfen. Den første Queen Mary ligger også som Hotelskip i statene, samt mange andre cruiseskip ligger som hotelskip rundtom i verden. Vi snakker her lugarkapasitet på flere tusen personer pr skip. Det vil selvsagt koste penger ,men det er en god mulighet for å øke kapasiteten midlertidig. Jeg tror uansett ikke at man kan løse hele situasjonen med skip ,men man kan nok ha endel titusener innlosjert i skip. Inntjeningen blir også meget god.

En annen ting som man må ta i betrakning er hvor disse skal få strømmen fra. Skal man ha 7-8skip liggende i havn vil dette spy ut store mengder Eksos og gjøre byen særdeles utrivelig. Det er bare å se på hvor tung luften i bergen kan være midt i sommersesongen. Hele byen er belagt med eksos. Her må det leveres strøm fra land , noe som igjen krever ekstra utstyr.

Reiselivsbransen pleier normalt å falle hver gang det er mesterskap. I Sognefjorden opplevde vi nærmere 20% nedgang iforhold til tidligere år i 2008, mens 2009 blir enda dårligere,men det pga finanskrisen. Det var primært nederlendere som sviktet , og vi vet jo alle hvor de ferierte i sommer :) Så man skal heller ikke se bortifra at det finnes noen skip man kan charte inn på et tidscerteparti for en rimelig penge.


Transportmuligheter
44
Brann / Sv: ?konomitråd
February 25, 2009, 13:47:42 PM
Det er flere personer som er kritisk til sportssjefer og flere andre personer ,men ligger det en offentlig stillingsinnstruks for personen? Dette er meget lite trolig og hvordan kan man da henge en person for en ting som muligens ikke ligger under hans ansvar? Dette skjer blant fansen i omtrent alle klubber.

Men vi fans har det selvsagt så enkelt med å kritisere personer for ting vi tror de er involvert med.
45
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
February 24, 2009, 02:03:53 AM
Forslag på sang til RBH:

Melodi: Every Breath you take
http://www.youtube.com/watch?v=5TDE5eSsqz4

Bergen klager nå
Udugelige RBH
Hvor er Helstad nå?
Eller Ighalo?
Hater RBH

Spørs om det trykker så veldig med en H som sistestavelse ,men ikke ta dette så seriøst. Det var bare ment som et humoristisk innslag , samt at alkoholen begynner å gjøre seg gjeldende.
46
Brann / Sv: ?konomitråd
February 23, 2009, 22:26:47 PM
47
Brann / Sv: Stallen 2009 - status
February 22, 2009, 23:07:34 PM
Quote from: Heispassasjer on February 22, 2009, 21:35:42 PM
Er dette noe vi burde prioritert foran det å hente en spiss. En type alà Riseth, Nannskog, Andresen, osv,osv..???? En som kan gå foran og piske opp stemningen når det trengs.

Noen som er enig?


Jeg er 99.5% sikker på at hvis Brann ønsker Riseth så får de han gratis ved å ta over lønnskostnadene. Topp type for fremtiden! Han har sikker trenerambisjoner så hvis det blir nødvendig med en ny trener trenger man ikke hente inn en ny. Men seriøst sett så ser jeg ingen grunn til at folk ønsker seg Riseth mtp på den lønna han hever :P
Han ligger omtrent på pris/ytelsesforholdet som Holmvik har pr idag. Han blir også henvist til benken hvis Pål Steffen Andresen blir skadefri.
48
Brann / Sv: Overganger 2009
February 19, 2009, 20:43:15 PM
49
Ikke ta det så seriøst.. Jeg skjønner ikke helt hvordan du har klart å få sympatier med et lokalt lag til stedet du flytter,men all ære til deg for det. Jeg har fått et intenst hat for Brann (sportslig) og pleier somregel å godte meg ekstra hver gang det går dårlig med Brann. Det kommer nok av at man har blitt pikket på sammenhengende siden 1999 og jeg drømmer om å havne forran Brann igjen, sist gang var i 2005 hvis jeg husker rett. Tror det skjer i 2009 også ,men det er en annen diskusjon.

Men dette sporer av tråden.
50
Quote from: ostraume on February 16, 2009, 21:37:34 PM
Godset var også et alternativ for vår venn Krux mener jeg å huske. Tøffe drakter i Drammen visstnok.