• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - torone

1
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
September 28, 2011, 11:05:30 AM
Quote from: Nixon on September 23, 2011, 18:30:09 PM
Quote from: Fakiri on September 23, 2011, 18:04:24 PM
Forvirret av hele billettsituasjonen jeg. Har vært medlem av bataljonen i 4 år, og har hatt partoutkort i disse 4 årene. Blir det da vanskelig å få billett, eller burde dette gå bra? Takker for svar :)


Det kan bli vanskelig, men er du heldig kan du komme akkurat innenfor siden Bataljonen kan ha billetter til de med mindre enn fem års ansiennitet.

Leder i Bataljonen Roger Lillebøe-Hansen sier de kommer til å fordele billettene etter ansiennitet. Han kan ikke love alle medlemmene billett.
- Vi ser at de som har vært medlemmer i Bataljonen i fem år eller mer er garantert billett. Trolig blir det flere. Vi har ikke den endelige oversikten.Er dette offisiell informasjon?
2
Brann / Sv: Partoutkort 2010
October 19, 2009, 15:16:29 PM
Er det mulighet for å skippe fornying no og heller kjøpe kort når forkjøpsretten er gått ut? Eller er det mange som står på venteliste?
3
Brann / Sv: Partoutkort 2010
October 19, 2009, 14:20:09 PM
Blir det nokon ny fordeling av plasser på Bataljons-feltet i år? Vi er 2 stykker som fekk nye (og dårligere) plasser i år, og kunne godt tenkt å bytte plass. Der vi står no er det utskiftinger heile tida (løssalg/firmakort?), og veldig varierende stemning. Kjipt å ha ansenitet siden 2004 men ha så dårlig plasser...
4
Brann / Sv: Partoutkort 09
March 04, 2009, 14:25:57 PM
Quote from: BBB-Tony on March 04, 2009, 14:01:08 PM
Quote from: torone on March 04, 2009, 12:51:00 PM
Eg har eit spørsmål ang fordelinga.

I fjor hadde me 2 plasser, D-10-24 og D-5-2. Eg ba om å få plass sammen, fekk tilbud om D-9-33+34. Syntes då at det var greit nok å måtte bytte plasser for å få sitte sammen.
Men no har eg snakka med ei som har stått på venteliste, ho kan velge blant mykje bedre plasser, bl a på C-feltet. Der var det i tillegg mange ledige plasser ved siden av kvarandre.
Burde ikkje me som allerede har fått plass, og har lenger ansiennitet, fått mulighet til å bytte til disse plassane først?Grunnen til at en kan oppleve at de som har stått på venteliste har fått tilbud om bedre plasser enn det de som hadde partoutkort i fjor og som er blitt flyttet pga ombyggingen er rett og slett fordi noen av de som har stått på venteliste har fått tilbud om de plassene til folk som ikke har fornyet partoutkortet fra forrige sesong. Da vi fordelte (og flyttet) de som hadde partoutkort i fjor visste ikke vi hvem som ville fornye og ikke. Som tidligere nevnt valgte Bataljonen å gjøre det på denne måten slik at de som opprinnelig stod sammen før flyttingen ikke skulle bli splittet, og det skulle bli mulighet for de som ville stå sammen, men ikke stod sammen, å faktisk få mulighet til det.


Burde det ikkje være mulig å endre plasser før venteliste-plassene blei fordelt?
5
Brann / Sv: Partoutkort 09
March 04, 2009, 12:51:00 PM
Eg har eit spørsmål ang fordelinga.

I fjor hadde me 2 plasser, D-10-24 og D-5-2. Eg ba om å få plass sammen, fekk tilbud om D-9-33+34. Syntes då at det var greit nok å måtte bytte plasser for å få sitte sammen.
Men no har eg snakka med ei som har stått på venteliste, ho kan velge blant mykje bedre plasser, bl a på C-feltet. Der var det i tillegg mange ledige plasser ved siden av kvarandre.
Burde ikkje me som allerede har fått plass, og har lenger ansiennitet, fått mulighet til å bytte til disse plassane først?
6
Brann / Partoutkort 2008
February 02, 2008, 21:19:09 PM
Quote from: "paf"
Quote from: "telge"
ok..men dere burde jo prøve så langt det lar seg gjøre å få det til å bli en søndag, ihvertfall en helgedag...når man skal prøve å flytte datoen for folk som er på ferie, bør man jo kunne klare å få det til en dag sånn at de som jobber har en sjans også...venter i spenning:)

Men hva med alle de som er på landet i helgen, og kanskje ikke kommer tilbake før sent søndag kveld. Skal man straffe folk for å ha hytte også nå, liksom?


Spørs no kordan du prioriterer det. Viss du ikkje vil ofre ei hytte-helg/dag for å kjøpe partout-kort så har du vel ikkje så lyst på kort då. Du kan jo reise på hytta 51 andre helger i året.
7
Brann / ALTFOR dårlig.
January 31, 2008, 16:07:24 PM
Eg syns det er ALTFOR dårlig av Brann/Bataljonen å sei at berre dei som har betalt før 16. januar som får bruke forkjøpsretten, spesielt siden Bataljonen har brukt VELDIG lang tid. Då burde Brann sagt at dei som har fått partoutkort gjennom bataljonen skal få forkjøpsrett til 31. januar, evt så burde Bataljonen pressa på mot Brann for å få dette til. Det er ikkje alle som bur på Voss eller Stord (som har butikker man kan hente forkjøpsbilletter på) som har mulighet å reise til Bergen for å handle billett. Det fins faktisk mange trofaste supportere utenfor Bergen som vil på kamp og :!:
8
Brann / Partoutkort 2008
January 27, 2008, 01:20:04 AM
Quote from: "Vebjørn"Fikk og det svaret frå Tøsse, og problemet blir større når du sitter i Sogn og Fjordane som student og ikkje har mulighet til å reise til Bergen før billettane er utsolgt og ikkje får vere med å 'kjempe' om billett til kampen.
Håplaust!Alle som har fått sesongkort har forkjøpsrett på Brann-Everton til 31. januar, sjå http://www.brann.no/index.php?mapping=220
Problemet for deg er vel at du ikkje kan kjøpe dei i Sogn. Men du kan sikkert få nokon til å kjøpe for deg der det er mulig, så lenge dei har med reservasjonsnummer og utskrift av kvittering på betalt kort.
9
Brann / Partoutkort 2008
January 26, 2008, 11:13:29 AM
Quote from: "bbbmartin"
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Tifo"Det første vi gjorde var å sortere søknadene etter ansenitet. For de som hadde meldt seg inn i løpet av 2007 delte vi opp i måneder. En av grunnene til at folk som har ønsket seg plass ved siden av hverandre ikke har fått det, er at den ene har lengre ansenitet enn den andre og søknadene har derfor havnet i forskjellige mapper. Dersom vi skulle letet gjennom alle mappene for hver gang noen ønsket plass ved siden av en som ikke lå i samme mappe hadde vi nok ikke blitt ferdig på denne siden av påske.

De som har ønsket seg plass ved siden av noen som allerede har partoutkort har heller ikke fått dette. For det første er det så mange solgte partoutkort fra før, så det er skjeldent ledig i nærheten, og for det andre så er systemet til Brann ganske dårlig, så det hadde medført mye arbeid for oss som ikke kjenner systemet som våres egne bukselommer dersom vi skulle søkt opp disse.

Vi plasserte først de med lengst ansenitet slik at disse har fått de beste plassene.  

Håper de som har fått partoutkort er fornøyde med plassen de er tildelt!

Mvh
StianSkjønner at dette er en meget vanskelig kabal å få til å gå opp. Men når dere sorterte bunkene, ser det ut som om det ble glemt en viktig ting. Folk ønsker å sitte sammen med vennene sine. Hvis nå mange har søkt samtidig for å sitte sammen, og ikke får plass ved siden av hverandre, er det rimelig stor sannsynlighet for at de ikke gidder å ta imot tilbudet.

95% ofrer en litt bedre plass der man sitter mutters alene for å sitte sammen med vennene sine. Det er liten moro i å sitte alene når man ikke har noen å dele stunden med. :)


Vi har selvsagt sortert bunkene. Tror også jeg kan si med 90% sannsynlighet at personer som har vært medlem i BBB i mer enn 1 år altså over ett års ansenitet har fått oppfylt alle sine ønsker.

Det ville vært umulig å etterkomme alle ønsker, men vi har lagt oss på en linje der vi ønsker å belønne våre mest trofaste medlemmer i form av ansenitetsprinsippet.

Det vil uansett helt sikkert være enklere å "flytte" på fok etc, når nye stadion står ferdig i 09 eller 10. Er en enorm kabal dette her både for Brann og for oss. Uansett så regner jeg med at de som har fått tildelt partoukort priser seg lykkelig over dette, istedenfor å la være og betale bare forid de ikke fikk plass rett med siden av kompisen sin etc. Er fullt mulig å flytte seg rundt på det vi ønsker skal være en "ståtribune". Da regner jeg selvsagt med at man ikke skviser seg inn mellom to fullstendig uvedkommende lenger oppe, slik en så fint skisserte litt lenger oppe i et tidligere innlegg..Eg har vore medlem siden 2004, fekk plass, men ikkje oppfylt ønske om plass sammen med kona (medlem siden 2005). Grunnen til det er vel at eg pliktoppfyllende berre skreiv navn og nummer når eg søkte, som det stod først. Så vart dette endra fleire ganger underveis. Sendte ein mail i etterkant med kommentar, men vil tru den vart sletta med ein gang. STORT forbedringspotensiale her dersom det skulle bli nye tildelinger i framtida, få med alt sånt når det blir lagt ut info, ikkje litt og litt etter kvart...
10
Brann / Partoutkort 2008
November 06, 2007, 11:40:39 AM
Er det mulig å få plasser ved siden av kvarandre? Eg og kona har sendt bestillingsmail, men me kunne jo berre sende eit navn per mail. Hadde jo vore kjekt med plasser ved siden av kvarandre. Nokon som kan svare på det??