• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Christmas Tree

1
Brann / Re: Ditt beste Kvisvikminne!
June 24, 2005, 22:05:36 PM
QuoteKampen mot Rosenborg i 99'
Enormt gjevn kamp, men Kvisvik tok saken i egne hender,puttet begge målene til Brann og de vant 2-1!


Det var Jan Ove Pedersen som scoret Branns første mål.

For øvrig et nydelig mål.
2
Brann / Brann-IFK
May 12, 2005, 10:20:00 AM
Quote from: "Xminator"Canal+ sendte vel bare fra innledende gruppespill. Har vert stille på de kanalene i det siste.


Noen som har et klart svar på om CanalDigital sender kampen?
3
Brann / Kvisvik på høyre?
January 17, 2005, 18:50:07 PM
Uten at jeg skal ta noen stilling til trådstarterens forslag kan jeg til  informasjon minne om at Brann faktisk flere ganger har benyttet seg av det trekket som er blitt fremmet her i tråden; om å flytte Kvisvik over på høyresiden underveis i kampene. Det ble spesielt mye brukt av Aabrekk der Kvisvik og Guntveit byttet flanke ved behov. Dette trekket ga som regel positive resultater.

Vil forresten hevde at Kvisviks høyrefot må være Tippeligaens mest undervurderte. Fyren har en mer følsom høyrefot enn de fleste høyrebeinte fotballspillere i Norge.
4
Brann / hvem bør få kontrakt
January 07, 2005, 15:10:47 PM
QuoteArve Walde har spilt venstrekant i mange kamper.


Nå er kanskje en videre diskusjon av dette lite interessant, men jeg føler likevel et behov for å poengtere at fyren ikke har all verdens erfaring som venstrekant. På a-laget har han vel så vidt jeg kan huske kun spilt én kamp fra start som venstrekant, nemlig den nevnte Tromsø-kampen. Det er like mange som antall opptredener på høyrekanten (hans debut fra start var som høyrekant borte mot Bryne i 2003).  Når Kvisen går ut, og han er på banen eller på vei inn, er det ikke uvanlig at han blir plassert på venstrekanten. Men det skjer ikke alltid, av og til blir andre foretrukket (som Knudsen og faktisk også Storesund). På juniorlaget kan jeg ikke å ha husket sett ham på venstrekanten, på u-laget har han heller ingen overdreven bred erfaring fra den plassen, andre alternativer som Eliassen, Gaustad og Storesund har ofte vært foretrukket. Han har langt flere kamper som sentral midtbanespiller, og har ofte spilt så bra der at jeg undres litt over at han ikke har vært mer aktuell for a-laget på den plassen.

For å kunne vinkle innlegget inn i trådens tema; selvfølgelig må Arve Walde få fornyet kontrakten. Ikke ofte vi ser et slikt talent fra Branns egne rekker.
5
Brann / hvem bør få kontrakt
January 06, 2005, 22:54:08 PM
QuoteArve Walde e venstreving.


Arve Walde er ingen venstreving, og bør absolutt ikke bli venstreving, da han er langt bedre på andre posisjoner på banen.  Han har riktignok vikariert på den plassen noen få ganger (som mot Tromsø hjemme i år), men det skyldes kun det faktum at Brann knapt nok har andre alternativer der enn Kvisvik. I de siste årene har han (enten det er for A-lag, U-lag eller juniorlag) nesten utelukkende spilt  spiss eller sentral midtbane.
6
Brann / Neste års kaptein
December 25, 2004, 21:14:40 PM
Quote from: "Bombefar"andresen kan hvertfall ikke bli kaptein første året


Hvorfor ikke? Claus Eftevaag ble jo det i sin tid, og han klarte seg utmerket.
7
Brann / spillerstall 2000
December 25, 2004, 21:10:45 PM
8
Brann / Azar vil avslutte i Brann og Bergen!
December 23, 2004, 21:05:42 PM
QuoteGutten var vel 17 år på tidspunktet?


Stemmer det, men glem ikke at han også benyttet enhver anledning til å understreke at det kun er Brann han vil spille for i Norge. Og det gjorde han lenge etter at han hadde passert 20.

Det som irriterer meg mest med Karadas er det faktum at han har brutt absolutt alt han hadde sagt og stått ved som Brann-spiller.  Foruten det overnevnte brøt han også løftet sitt om å forlenge kontrakten med Brann samtidig som han (i sterk motsetning til under tiden i Brann) var villig til å spille der treneren ønsker straks han gikk til RBK. Slik oppførsel vitner om mangel av ryggrad og fortjener således ikke respekt.
9
Brann / Kampen i dag
August 08, 2004, 18:56:12 PM
Når jeg snakker med Knarvik opplever jeg ikke gutten som noe særlig sytete. At han kanskje noen ganger sier mer enn han burde er nok riktig, men mye av det inntrykket som er kommet ut blant folk tror jeg er i hovedsak medieskapt.


At han ikke engang er med i troppen er forøvrig helt skandaløst. Jeg har problemer se hvorledes Brann skal kunne skape noe med Guntveit og Haugen på sentral midtbane, og en blekfeit skotte med null kondisjon i en rolle som krever mye bevegelse. Tipper en daco po på Molde-kampen, bare uten mirakelet i de siste minuttene.
10
Brann / Kristian Berg
August 05, 2004, 20:34:03 PM
Han har vel spilt en god del kamper på kanten i 4-3-3. Er dog egentlig midtbanespiller. Ulempen med han er at han er veldig utsatt for skader, og gjerne de som tar lang tid å lege.
11
Brann / Kristian Berg
August 05, 2004, 17:46:53 PM
Du verden hvor lite folk følger med. Til informasjon kan det nevnes at Christian Berg var en av Glimts beste spillere i fjor. Og Glimt tok sølv i fjor for de av dere (sikkert en del) som har glemt det. I år har han vært mye preget av skader. Sammen med lagkamerat Kristoffer Paulsen bør han absolutt være en Brann bør være obmerksom på.

Og en ting til. Han er ikke slekt med Dutte eller brødrene Berg.
12
Brann / Tiårets lag (1994-2004) avstemning!
July 24, 2004, 16:37:39 PM
Magnus Kihlstedt

Geddi - Per-Ove Ludvigsen - Claus Eftevaag - Morten Pedersen

Lars Bakkerud - Jan Ove Pedersen - Svante Samuelsson - Raymond Kvisvik

Kjetil Løvvik - Thorstein Helstad
13
Brann / Tiårets kamp !
July 15, 2004, 21:15:02 PM
QuoteVi hadde også en fin tur til Stavanger i 99 der vi pissa på siddisene. 2-6 tilslutt og gode gamle Monsemann putta mål :)

Eller Brann- Basel samme år ? 4-4 på stadion da pakket utligna på overtid ?


Dette var i 2000. I 99 tapte vi 0-2 på Stavanger stadion.
14
Brann / Peter Kopteff,en mann for Brann?
June 30, 2004, 18:15:14 PM
Folk her inne er så besatte av kjente navn at det nesten er komisk. Peter Kopteff kan du stikke langt opp i fålet, med mindre du vil ha en spiller som er elendig i 25 kamper og glitrende i 1, og som spiller på en av de få plassene Brann ikke trenger forsterkninger.

Nei. gi meg heller Miika Koppinen. En bunnsolid spiller uten synlige svakheter, og som kan brukes på flere plasser. Kontrakten hans går vel ut i år.  Utfordringen ligger i å lokke ham fra gullkandidat Tromsø til fordel for en middelhavsfarer som Brann.
15
Brann / Jaja folkens
June 08, 2004, 14:28:59 PM
Det man kan si er at vi har fått en solid spiller og ikke minst en spillertype som passer til laget. At enkelte er mer opptatt av navn og den håpløse vg-børsen skal selvsagt ikke Brann-ledelsen bry seg det minste om.
16
Brann / Tom Sanne....
June 06, 2004, 21:27:02 PM
Quote from: "Dag88"Vil ikke ha Tom Sanne inn i brann.


Selvsagt ikke, hva skal vi med løpsvillige spillere med bra teknikk og stor fart? Vi kan faktisk risikere at høyresiden vår blir farligere og stallen sterkere. Det kan vi ikke tolerere.

Quote from: "Dag88"han er jo møkk det er jo derfor han ikke får ny kontrakt med viking


Ingen grunn til å tvile på din påstand. Vi husker jo alle at en møkkaspiller som Bengt Sæternes gikk på hodet ut av Viking. Stavangerklubben tar som alle vet aldri feile avgjørelser. Se bare hvor storslagen de gjør det nå.
17
Brann / Soma en ny Svante?
January 15, 2004, 14:48:17 PM
Quote from: "KennethS"ka e det med at folk vil ha soma på back? rett og slett det dummeste eg har hørt på lenge.


Nå vel, han er ikke akkurat ukjent med venstrebackposisjonen. Husker jeg riktig spilte han mer eller mindre fast på den plassen da han var på U21-landslaget.

Men det er klart at han, slik det ser ut for øyeblikket, er mest aktuell på sentralmidtbanen eller i midtforsvaret.
18
Brann / Soma en ny Svante?
January 13, 2004, 14:57:27 PM
QuoteJeg ville heller foretrukket å se Soma på høyrebacken.


Og du anser ikke det faktum at Soma, som kjent, er venstrebeint og har aldri noensinne spilt høyreback (eller høyrekant for øvrig) som et mulig argument mot dette forslaget?
19
Brann / chess
November 13, 2003, 15:06:41 PM
QuoteHar sett han i en del kamper denne sessongen og vil bare si at han har blitt så utrolig mye bedre etter at han gikk fra Brann.


Akkurat det er heller en myte som pressen har funnet på. Jeg har riktignok bevisst unngått å se RBK sine cl-kamper, men utfra kamper som riksdekkende fjernsyn har vist (dvs. de kampene hvor han for en gangs skyld får spille på RBK) har jeg store problemer med å se betydelige forbedringer fra den siste tiden han spilte spiss i Brann (våren 2001). Men for all del, han er ekstrem talentfull, og for egen skyld bør han snart finne seg en klubb som bruker ham der trives best - nemlig som midtspiss.
20
Brann / Nye stoppere?
September 07, 2003, 13:14:47 PM
QuoteJeg har aldri glemt det bitre målet han scoret mot oss en gang på 90-tallet for Kongsvinger. Ble vel tap 0-1 i en typisk oppgangsperiode for Brann.


Det var som Skeid-spiller Erik Noppi (i 99) scoret seiersmålet mot oss på Stadion, et mål som for øvrig aldri burde vært godkjent. Men det er riktig at Noppi også har scoret mot oss for Kongsvinger. Det skjedde i 1996, da han headet inn begge målene i 2-2-kampen på Gjemselund.