• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - B.B.

1
Brann / Sv: Takketråd - Mons Ivar Mjelde
October 08, 2008, 08:16:20 AM
Takk Mons Ivar !

Du la ned like mye innsats i din trenergjerning som du gjorde som spiller! Hadde vi hatt spillere med like stor stolthet til yrket sitt hadde denne historien ikke endt på denne måten. Du e en ekte hedersmann og den eneste treneren vi har hatt i moderne tid som virkelig har følelser for klubben.

Takk for cupgull, seriesølv og gull !  Takk for at Brann på sitt beste har spilt feiende flott angrepsfotball !

Lykke til videre i din trenerkarriere, eg e sikker på at vi kommer til å høre mye fra deg i årene fremover!

Takk!
2
Bataljonen.no / Bataljonens Julekalender
December 06, 2007, 12:04:13 PM
Dagens nøtt var et herlig gjensyn. Det resultatet vi klarte i den kampen der, med det mannskapet står det virkelig RESPEKT av!

Herlig!
3
Brann / Sjøhage!
December 06, 2007, 09:10:59 AM
Han jobber mer enn ka ihvertfall eg har sett til no. Han e jo ellers glad i "hoftefeste"...

Det blir noe litt puslete over duellspillet syns eg. Kan han pumpe litt jern og bli litt tøffere i spillet sitt har han helt klart potensiale.

Tror nok han uansett har mest å hente som spiss. Han må bli flinkere taktisk, dvs ta de riktige løpene, bli flinkere til å finne posisjoner, osv. I tillegg til å tøffe seg litt opp å klinke litt mer til så kan det bli bra.

Løp Jokke, løøøøp!
4
Kamper / Basel - Brann
December 03, 2007, 00:52:57 AM
Tviler på den der. Helstad fungerer ikkje optimalt aleine i midten, Sjøhage e ikkje i nærheten av å komme innpå som innbytter engang, å håpe at han skal starte blir vel utopisk. Sannsynligvis e han ikkje god nok heller.

Kjør 4-4-2. Gunntveit inn sentralt for Bakke. Skulle helst hatt ut Corrales og, men det virker ikkje som om Walde eller Bjørnsson e god nok til å spille. Kan vel kanskje ymte frempå om bomkjøp?

Gleder meg uansett til onsdag. Det blir tøft, men fullt mulig å få med oss 1, eller 3 poeng hem fra den kampen.
5
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 05, 2007, 15:22:24 PM
Tar gjerne imot Hæstad. Han e en løpsmaskin og en ballvinner som alle lag trenger. Tror han ville forsvart en plass på laget.
Når det e sagt så har vi bra dekning sentralt på midten med hassah, bakke, tijan. Hvis Bakke holder seg skadefri, Hassan får en god sesongoppkjøring og Tijan tar nye steg fremover kan det fort bli veldig bra. Tijan har jo potensiale til å bli mye større enn Andresen. Spørsmålet er om det blir for tidlig å legge så mye ansvar på han?
6
Brann / Daniel Fredheim Holm
November 02, 2007, 08:57:08 AM
Føler vi allerede har en spiss som scorer mye mål!!

Eg tviler faktisk sterkt på om det hadde vært veldig vellykket med Helstad/nannskog på topp f.eks. Begge er typiske goalgettere som "lukter" mål, og kunne fort gått litt i veien for hverandre.

Winters bøtter jo ikkje akuratt inn haugevis med mål? Men han fungerer no j... bra sammen med Helstad for det.. Det som teller e totalen, ikkje kor mange mål hver enkelt spiller scorer. Hadde selvfølgelig vært et pluss om DFH var litt giftigere, men han er fortsatt ung og har mye å lære.

Tror nok Monsemann kan lære han en ting eller to om å sette ballen i kassen
7
Kamper / Tromsø - Brann
November 01, 2007, 14:45:46 PM
TV2 sport/sumo! Sender alle kamper! Har du tilgang til internett og en noenlunde ok linje så burde det gå greit.
8
Brann / Daniel Fredheim Holm
October 31, 2007, 21:08:53 PM
Spennende spiller.. Syns prisantydningen på 10 mill var litt drøy med tanke på ka han har levert i år. Men at han har potensiale bør det ikkje være noe tvil om!

Kan minne om Winters. Ikkje like bevegelig, men med mye bedre teknikk. Scorer litt for lite, men det kan nok Mjelde rette på tenker eg! Han har i tillegg vært bedre i det siste etter at han ble flyttet helt frem på topp. Har jo spilt mye på kanten i VIF.
9
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 25, 2007, 11:24:28 AM
10
Brann / Hyllest til Viking?
October 25, 2007, 11:04:16 AM
Hylle viking og Ijeh??

Dette opplegget her stinker mediainnblanding lang vei. Typisk media å fokusere på at vi "fikk hjelp" til å hente gullet hem. Latterlig, Latterlig, LATTERLIG!!

Vi har no for f... tatt alle poengene våre sjøl!

Eneste motstander eg kunne tenke meg å finne på å klappe (klappe, ikkje hylle) for i år må være Helge Haugen når vi møter Tromsø. Tror pinadø eg skal klappe når navnet hans blir ropt opp. Bortsett fra det, Gløm det!!

Peter Ijeh e et svin, Peter Ijeh e et svin!!!
11
Brann / SERIEMESTER 2007: BRANN
October 23, 2007, 10:52:50 AM
12
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
October 05, 2007, 11:39:01 AM
Ser at enkelte har begynt å tukle med "Gullet skal hem" sangen.
Vil fraråde på det sterkeste å kødde med den sangen no. Den e nesten blitt som en merkevare. Media adopterte den med en gang, alle har logge merke til det. Greit med en Europa variant, men ikkje bytt ut med Gullet kom hem... etc.

Neste sesong kan vi gå igang på ny frisk.... "Gullet ska hem" fra første serierunde. Blir ikkje bedre enn det.

Syns også "Berømte Brann fra Bergen" kan beholdes som han e. Gjør ingenting om vi fortsetter å synge om 63. Sangen e jo sykt bra. Flere andre har adobtert melodien. Hvis vi lar den ligge går det noen år, den tas frem igjen, plutselig står kanaris der og påstår vi har rappet deres sang... Bare å kjøre på med faen gjør vi det som i 1963 langt inn i evigheten.

Så kan vi heller lage nye sanger om 2007, Gullet som endelig kom hem, etc.
13
Kamper / Brugge - Brann
October 04, 2007, 21:23:21 PM
Fantastisk!!!!

Har ikkje hud igjen på fingrene. Må f... bruke nesen for å skrive. Dette e noe av det værste... Jaaaaaaaaa!!!
14
Quote from: "dudo"Synes fortsatt ikke linjen "Tiden etter nitten sekstitre é glemt" er optimal. Det kan kanskje løses ved å synge "tidene" i stedet for "tiden"?



Hvis du sløyfer nitten glir det hele bedre. "Tiden etter sekstitre e glemt"

Lekte også litt med tanken på å bytte ut "på topp igjen, i serien" med Brann e på topp x2.

Må forøvrig berømme forslaget. Deilig med litt utradisjonell tenking! Kan bli meget bra hvis mange lærer seg teksten og trøkker skikkelig til på refrenget.
15
Tifo, sanger o.l.... / Bakke
October 02, 2007, 09:28:02 AM
Bruke en saftkokar melodi på en brannsang??

Neppe!!

Ska vi bruke "troillongan går på" hvis vi noensinne får oss en trønder på laget også??

Eller ka med.... Nei forresten LSK hadde jo ingen egen sang:)
16
Brann / Sjøhage!
September 21, 2007, 09:26:05 AM
17
Kamper / Brann - Club Brugge
September 21, 2007, 09:13:01 AM
Syns Bjørnsson fikk unødvendig mye pepper i form av rop etter Azar i første omgang. Han var dårlig, det e det ingen tvil om, men det hjelper ikkje på at vi står å roper etter hans erstatter hele tiden!

Når det e sagt, det var veldig mange dårlige igår. Begge Tveit`ene var elendig. Makan til tversoverpasninger har eg aldri sett! Andresen var helt fraværende. Totalt uinspirert og likegyldig. Trakket på ballen og gikk rundt i ring hver gang han var involvert. Bra han ble tatt ut! Hassan var også svak.

Kor var presset på ballfører. Brugge fikk jo lov å trille ball og komme til innlegg gang på gang. Bare flaks for oss at spissene i første omgang var så tannløse. Hadde han kødden som gållet spilt hele tiden hadde dette sett værre ut!

Eneste med godkjent innsats var stopperne, Solli (meget god) og Helstad. Mot slutten kom Vaagan Moen seg litt. I tillegg gjorde Bakke og Huse gode innhopp. Skulle personlig likt å sett Huseklepp inn litt før. Syns det e på tide han får starte litt no. Hjemme mot Odd og borte mot AAFK burde være kamper som passer han. Mannen kommer seg jo forbi uansett kor trangt det e!

Dommeren var faktisk helt ok, bortsett fra den latterlige straffesituasjonen med Helstad. Kordan han kunne unngå å blåse straffe der det kommer eg aldri til å skjønne. Med en scoring på det tispunktet tror eg kampen hadde sett helt annerledes ut. Eg tror det ville tent spillerne nok til at vi hadde vunnet kampen. Sånn sett ble han klovnen muligens direkte avgjørende. Det e imidlertid ingen unnskylding for at vi står med hånden trøkt langt opp der solen aldri skinner resten av kampen!!
18
Kamper / Tromsø - Brann
September 18, 2007, 10:54:55 AM
Det e Brann det e snakk om her:)

Tror vi e avhenig av at de andre lagene skal snuble eller en "mirakuløs" sesongavslutning for at ikkje siste kampen skal bli avgjørende.

Selv om det skulle være avgjordt i rundene før e jo denne kampen en deilig anledning å feire gjennom 90 minutter med likesinnede
19
Kamper / Tromsø - Brann
September 18, 2007, 08:58:38 AM
Noen som vet kordan det ordnes med kampbilletter for de som ikkje reiser organisert?? Bor sjøl endå lenger nord og skal sammen med noen gamle bergenskompiser gjøre en helg ut av denne kampen. Flybillett og hotell e allerede booket!

Regner med det greit lar seg gjøre for oss å få billett sammen med resten av gjengen? Vet at det pleier å ordne seg for medlemmer som ikkje reiser organisert å kjøpe billett hos bataljonen, men hadde satt stor pris på om det kommer noe info om dette og etterhvert!

Vil nødig sitte på motsatt side av brannfeltet når det avgjørende selvmålet fra Helge Haugen gir oss gullet!
20
Kamper / Kamptråd Brann - Odd
September 17, 2007, 14:01:15 PM
En kamp vi bør vinne lett, og som eg tror vi vinner. Men alle kamper i serien e tøffe. Odd begynner å bli desperate, og vi vet alle at bunnlagene pleier å plukke mer poeng mot slutten når de virkelig får kniven på strupen.

Her skal vi imidlertid være så mye bedre at 3 poeng bør vi hente greit. Ser at Winters sannsynligvis e ute igjen. Spennende å se kem som starter på topp sammen med Helstad. Azar e sannsynligvis ikkje klar for 90, men spørs om ikkje han bør starte allikevel. Sjøhage virker ikkje å være god nok, og Armann har fått nok sjangser der fremme uten å vise noe særlig (bortsett fra det deilige målet mot Start :))

Håper Hassan får en ny sjangs. Han var drivende god mot FFK. Eg mener han e bedre en Bakke og Jaiteh for tiden.
21
Brann / Brann skal "ta" røykerne
September 10, 2007, 08:40:49 AM
22
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 14, 2007, 09:25:54 AM
QuoteJeg mener at vi ikke kan sammenligne Mjelde med tidligere trenere. Det blir bare å spekulere. Brann har aldri hatt så mye ressurser som de har nå. Publikumspågangen har aldri vært større. For å kunne sammenligne Mjelde med tidligere trenere trenger man et reelt sammenligningsgrunnlag. Det har vi ikke, ergo det blir bare spekulering. Synsing, om man vil
23
Tifo, sanger o.l.... / TAKK!!
April 23, 2007, 10:33:41 AM
Fantastisk jobb folkens!!

Helt rått å høre på TV!! Stemningen var elektrisk og kommentatorene dro det frem hele tiden!!

De snakket forøvrig også om den farlige høyresiden til Brann, trodde aldri eg skulle høre snakk om det for to sesonger siden (Knudsen:))!!

For en utflytter til nordligere strøk er det fantastisk å oppleve sånn stemning som det var igår. Nesten like bra som å være der, men bare nesten:)

Gullet skal hem, e en slager, ingen tvil om det! Stå på videre, Gullet skal hem, gullet skal heeeeeem!!!!


B.B. i Nord
24
Brann / Armann Smari Bjørnsson klar
August 21, 2006, 12:25:14 PM
Forhåpentligvis e han blitt bedre siden sist han var her. Dersom han e god som midstopper lover det bra. Bør også være en solid tilvekst på dødballer.

I utgangspunktet skeptisk på bakgrunn av det han leverte her sist, men det e jo lov å håpe... Det kan skje mye med en fotballspiller på fire år.
25
Brann / Hva skjer når knoppen blir en rose?
May 01, 2006, 20:12:19 PM
26
Brann / Bjørn Dahl
April 11, 2006, 20:24:59 PM
27
Brann / Spillerstallen - status julen 2005.
December 19, 2005, 22:08:34 PM
28
Brann / reginiussen
November 08, 2005, 22:10:10 PM
Tror nok Reginussens avgjørelse også hadde endel med at han faktisk holder seg i den samme enden av landet som han kommer fra, selv om avstanden e stor. Men for finmarkinger e faktisk 6 timer i bil som en svipptur å regne...

Trygge omgivelser og større sjangse for fast plass på laget. ikkje så veldig rart at han valgte TIL. Synd for oss, men det finnes flere gode stoppere der ute. Bare vi slipper å se klock på banen neste sesong!
29
Brann / Sølv er ikke dårlig det?
August 30, 2005, 07:51:08 AM
30
Brann / Farvel Miller!
July 07, 2005, 09:15:12 AM
Grunnen til at Miller ofte har blitt byttet ut etter 60 min e jo rett og slett fordi han ikkje har holdt lenger. Først nå i det siste at han har vist at han kan stå en hel kamp, og det som spiss, ikkje som kantspiller.

Unntaket mot Odd, men då innrømte jo MIM at det kanskje ikkje var så lurt å ta han av.

Uansett. Eg e sikker på at Brann har gitt han et godt tilbud. Skriver han ikkje under så får det heller være... Han e ikkje så viktig at vi skal sprenge alle lønnsrammer for å holde på han. Eg har hele tiden trodd at han skulle forsvinne tilbake etter at kontrakten gikk ut. Sånn som det e no tror eg han blir i Brann ut sesongen og så stikker han.

Ser det e en taler her som forventer samme "gripende" avslutning for Miller som for Kvisvik.. Eg må le! Miller fortjener ikkje i nærheten av samme avdkjed som Super. Det e forskjell på 6 - 7 sesonger og 1 sesong. Den halve sesongen i fjor kan vi ikkje regne med, då var han jo like feit som meg. Husker debuten mot Molde, han var jo ikkje ute av midtsirkelen ! Trodde først Charlie var den nye Mølby:)

Men han har trent godt og e no en god spiller. Men når Winters e i form og Vaagan Moen kommer neste sesong så tror eg Charlie e tilbake som tredjevalg som spiss. Sånn som stallen e no så trenger vi han, men eg tror nok vi kommer til å se en ny spiss i stallen neste sesong..
31
Brann / Fakiri. Mer enn bare rykter...?
July 06, 2005, 11:55:23 AM
Hassan vil gå rett inn på laget, det e eg rimelig sikker på! At han har sotte på benken i det siste får så være...Monaco har jo vunnet CL siden han kom til klubben, så det sier vel litt om kvaliteten i det laget?

enavguttas husk fra sist Hassan var er e jo rett og slett håpløs. Brann dominerte stort i vårsesongen (10 kamper) og knivet vel relativt likt med RBK når han dro. Vi hadde en grå dag i siste kampen mot Stabæk, men ellers e vel det en av de beste vårsesongen vi har gjordt de siste 20 årene?? Høsten var svakere og vi endte vel en god del poeng bak RBK.

Eg e rimelig sikker på at vi hadde hatt store sjanser til gullet om vi ikkje hadde solgt Hassan det året. Så god var han!!
32
Uenig!!

Engelske tilstander klarer vi oss uten. Syns det e helt greit at Kvisen får spille mot oss, har han skiftet klubb så har han skiftet klubb. Vi skal vel kunne slå FFK greit på hjemmebane allikevel??
33
Brann / Idar Vollvik
June 23, 2005, 06:57:10 AM
34
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 22, 2005, 14:26:53 PM
MIM lærte mye av Start kampen. Tror ikkje vi kommer til å legge oss så dypt igjen. Både mot RBK og Viking la vi oss tilbake midtveis i andre omgang for å trygge poeng. Begge gangene lyktes det.

Mot Viking ble vi rundspilt i 20 min. i andre omgang. Når Mjelde la om klarte vi å stabilisere kampen og kunne med litt flaks vunnet på en av kontringene på slutten.

Men å rygge inn i egen 16.meter som mot Start, det håper eg aldri skjer igjen!
35
Brann / Petter Vaagan Moen
June 22, 2005, 09:47:40 AM
36
Brann / Blir ikke klok på Miller/Viola
June 22, 2005, 09:40:35 AM
Miller e en fantastisk spiller når han e i slag. Som høyrekant er han ordinær, mens han e meget dyktig sentralt som hengende spiss (hvis man kan kalle det det?) Kanskje møtende e mer riktig..

Men eg har dog hele veien hevdet at Miller e tapt for Brann etter denne sesongen. Tror ikkje vi har økonomi til eller vilje til å sprenge lønnsbudsjettet vårt pga. det. Miller går nok til en engelsk klubb dersom det blir aktuelt. Går visse rykter om West Ham og Sheff.U. Kommer WH på banen er han nok tapt for oss. Tror nok Miller går med en liten PL drøm i magen. Han lyktes jo ikkje så godt der sist og e nok lysten på å vise fram en ny og profesjonell side av seg sjøl.

Den har jo han funne her i Bergen:)

Men for all del, håper han signerer for to-tre nye år, ingenting hadde vært bedre.
37
Tror dokkar glemmer et vesentlig element ved MA sitt spill. Det vi ikkje ser har også en ganske klar betydning!

Det e noe med tilstedeværelsen hans på midtbanen som hever laget. MA e en klassespiller, det e det ingen tvil om. Eg kan allikevel være litt enig i at han kanskje ikkje har prestert fullt så godt som eg hadde håpet, men det tror eg skyldes fysiske forutsetninger som er redusert som følge av skadene.

Men resultatet etter han begynte å spille lyger ikkje! Laget e blitt mye bedre. MA sitt spill frigjør Scharner til å gjøre som han vil. Miller og Scharner ble prøvd i begynnelsen uten særlig hell. At laget ble betraktelig bedre når MA kom inn sentralt kan vel selv ikkje Espen benekte.

Poenget e at MA har betydning utover det han bidrar med rent spillemessig. Mannen har en meget god fotballforståelse og bidrar nok også litt som MIM forlengede arm på banen. MA klarer å lese spillet og dirigere troppene inn på rett spor når det går trått. Min påstand, reint hypotetisk selvsagt e at hvis han spiller til 5 på børsen så vil hans bidrag i kampen tilsvare karakteren 6 bare på grunn av ren tilstedeværelse. Det e noe med mannen, noe som svært få spillere har, kanskje e sammenlikningen med Rekdal i glansdagene ikkje så dum!

Korfor han ikkje e kaptein forstår eg riktignok ikkje, det må være pga at han var ny før denne sesongen. Neste sesong e eg rimelig overbevist om at MA blir utnevnt kaptein.
38
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 21, 2005, 11:15:41 AM
Hehe... . og som debattant på bataljonen dot no forumet:) Karrieren tar virkelig av..
39
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 21, 2005, 10:10:06 AM
QuoteHvis spillerne ikke foelger Mjelde/Gundtveit moensteret, forsvinner de fra klubben, f.eks Roenningen, Knarvik og naa Kvisvik. Kan t.o.m. nevne Normann, som aldri egentlig fikk vist seg frem fordi han og Mjelde ikke fant tonen.
RK: Forsvinner sannsynligvis av familiære årsaker. Det har ikke vært spekulert i noe annet og det e lite trolig at det e andre årsaker. Mannen har hele tiden vært fast på laget og får gjøre som han vil. I tillegg spiller Brann en type fotball som Raymond nok setter pris på!

Rønningen: Brann nølte med å tilby han ny kontrakt etter at han i flere sesonger var svært ustabil. Var akuratt begynt å stabilisere seg på et høyt nivå og Brann var villig til å tilby ny kontrakt, men han ville heller reise til Trondheim for å få noen ekstra kroner på kontoen og sitte på benken. Sett i ettertid har det vel neppe vært noe tap. Opdal er minst like god nå som Rønningen var siste sesongen i Brann.

Knarvik: Knarvik har hatt en god sesong i Brann. I fjor var han latterlig. Ble leid ut til Bryne kor han ikkje ble funnet god nok til å bli tilbudt ny kontrakt. Har siden vært på prøvespill i utallige klubber før han havnet opp i Sogndal som med TK sliter på nedre tabellhalvdel. I tillegg søt han til Gorm hver gang han ble plassert på benken. En spiller som desverre aldri kommer til å leve opp til talentet han en gang hadde, ikkje noe tap at han forsvant. Har ikkje savnet han et sekund!

Runarnormann:
40
Brann / Petter Vaagan Moen
June 21, 2005, 08:58:46 AM
41
Brann / Spillerbørs
June 20, 2005, 07:59:09 AM
42
Brann / Kamptråd Brann-RBK
June 20, 2005, 07:26:07 AM
43
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 09:39:17 AM
44
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 09:26:32 AM
Føler meg rimelig sikker på at PVM vil bli en hit dersom vi får han til Brann. Etter det han har vist i TL de to siste sesongene, samt på U21 laget kan eg ikkje se at han ikkje skal være en klar kandidat til å bli ny publikumsyndling i Bergen.

PVM er jo nesten Kvisvik, bare med fart. Sikkert ikkje like godt overblikk, men duverden kor mye mer fremdrift han har i spillet sitt. En temposterk kantspiller med evnen til å utfordre setter vi alltid pris på. I tillegg har han jo en grei frisparkfot!

PVM inn på venstre og TFL inn på høyre... HelgeB med innhopp i hver kamp! Då har vi ihvertfall valgmuligheter, det  har vi ikkje no. Vi ser jo når Kvisen eller Miller byttes ut, Sanne, Knudsen, Guntveit på vingen??

PVM og TFL og vi e i aller høyeste grad fortsatt en gullkandidat, muligens med enda sterkere lag og ikkje minst sterkere stall en før ferien! Kan vi toppe dette med en klasse stopper/høyreback så blir dette gode greier folkens. Livet går videre også etter Kvisen (måtte han aldri score mot Brann)!
45
Brann / beletter til viking - brann
June 13, 2005, 08:09:15 AM
Kampen e vist utsolgt!

BBB har billetter til salg for de som reiser organisert. De andre må vel ordne seg sjøl. Personlig kjøpte eg billett på billettkontoret.no som e Vikings billetmeister, det gikk fint.

Dersom de e utsolgt kan du kanskje bare takke deg sjøl? Dette burde du tenkt på før du raske gutt!

Lykke til!
46
Brann / Beste Brann spiller!!
June 10, 2005, 07:16:23 AM
Stiller meg bak Ahlsen og Svante i moderne tid. Vi har jo i tillegg Jokke B. Han var jo ikkje så værst han heller.

Ka med Yngar D. og Neil McLeod? Ikkje at eg husker så mye fra de dager, men gode var de jo.

Ellers så må vel Kniksen, Pesen (knekker begge stengene å kipar hakkje sjangs!) kunne være kandidater. Kniksen regnes vel som Branns "Maradona" så det blir vel vanskelig å overgå han i ettermæle.
47
Brann / Ka e d med brann og ta vare på talenter?
June 10, 2005, 07:10:53 AM
48
Brann / Kvisvik til FFK i sommer?
June 10, 2005, 07:00:05 AM
Enig med Nixon. Blir Kvisvik solgt er det fordi han vil det selv. Brann vil aldri "tvinge" en spiller som Kvisvik ut porten for noen kortsiktige millioner, det sier seg sjøl!

Eg tror ikkje han blir solgt i sommer, men hvis han blir det e eg rimelig sikker på at det e fordi han har gitt beskjed til MIM og POL om at han ønsker seg "hem".

Brann kan selvfølgelig nekte, men hvis de får en god sum så forsvinner han hvis det e det han vil. Ingen vits i å tviholde på mannen hvis han ønsker å være en annen plass.

Han e jo rimelig flink til å fyre oppunder denne debatten selv. Svarene hans hinter jo bare mer og mer mot FFK hver gang han blir spurt om dette.

Personlig tror eg Ray har j... lyst på et seriegull. Det får han hvis han blir i Brann denne sesongen. I FFK derimot vil han være sjanseløs på medalje.
49
Brann / Viking - Brann *kamptråd*
June 07, 2005, 11:08:40 AM
Syns det e påfallende kordan diskusjonene her inne til stadighet glir ut!

Ka e vits med en *Kamptråd* når det nesten utelukkende diskuteres stemning på Brann stadion og om vi skal eller ikke skal ha en forsanger/Capo. J... irriterende at dette temaet dukker opp i nesten alle trådene. Det var en egen Capo - tråd, men den fikk nesten ikkje respons. Ka med å bruke den til å diskutere disse tingene?

Når det gjelder kampen så tenker eg med skrekk og gru på fjorårssesongen. Vi skal være et bedre lag, men Viking har tradisjonelt sett hatt et godt tak på oss, det må vi vel innse? Unntaket e vel 2-6 seieren hvor MK på finurlig vis satt inn 2 scoringer (ryktene gikk om doping, men ble aldri bekreftet:))

Det blir tøft, men forsvaret til Viking e skikkelig dårlig. De e j... treg, noe som bør gi muligheter for Bengt og Robbie til å stikke i bakrom. Håper laget henger sammen i 90 minutter og alle e klar når kampen blåses igang. Då tar vi de!

Gleder meg som en onge!!
50
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 03, 2005, 09:51:31 AM
MIM bruker ikkje talentene fordi de ikkje e god nok! Det e eneste forklaringen på det hele.

Når det gjelder nye spillere så vil eg slik situasjonen e no heller få inn noen unge som kan brukes som backup og utvikles til å bli solide spillere enn å hente inn gammelt rask fra Island, Finland eller færøyene.

Derfor e Trond Olsen et glimrende investeringsobjekt. Tror ikkje han e god nok til fast plass endå, men han har noen ekstreme ferdigheter som gjør at det kan være lettere å slippe han innpå i kamper. I tillegg kan han spille på begge kantene og på topp. Han e riktignok uferdig og kanskje utaktisk, men kor mange 21 åringer e ferdig utviklet som fotballspiller? Håper vi klarer å hente han.

Ellers har eg et brennende ønske om en solid høyreback og en solid høyrekant på midten. Skal vi hente spillere på disse plassene må det være folk som kan gå rett inn og styrke elleveren vår. Vi har en solid førsteellever no, men med en endå bedre høyreside tør eg ikkje tenke på ka vi kunne oppnådd!

Spent på han nye afrikaneren. Alltid artig med folk som har stor fart og god teknikk. E litt tvilende, men blir artig å se ka han får til. Håper han kan benyttes på flere posisjoner enn bare venstre.

Får vi Flo gratis skal eg vel kunne leve med det også. Tenk for noen spisser vi hadde hatt då, Flo, Winters og Sæternes. Det hadde vært noe det! Vet det e mange som bærer nag til TAF, men personlig ser eg han gjerne tilbake på stadion. Etter min mening e han den beste spissen vi har hatt i Brann de siste 20 årene (og vel så det).