• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - MyWay

1
Brann / Robbie Winters TIFO / FLAGG
May 05, 2006, 11:16:46 AM
MyWay 100,-
2
Tifo, sanger o.l.... / Flagg-dugnad?
May 05, 2006, 11:13:44 AM
Quote from: "Eikeland"Begynner å se meg skikkelig lei på maset fra et fåtall TIFO fanatikere her inne. Irriterer meg grønn over alle tråder dere klarer å starte og alle sammenhenger dere faktisk klarer å blande inn et to-pinns flagg i. Akkurat det er jo en liten prestasjon i seg sjøl. Lag så mange flagg du vil du. Send gjerne personlige meldinger til representanter fra TIFO gruppen, men jeg personlig begynner å gå lei enkelte medlemmer på dette forumet.

Eikeland


Du virker jo ikke helt normal... Denne tråden var ikke nødvendigvis rettet mot deg, og dette er jo et TIFO-forum. Så du bør vel kanskje dempe deg litt.
3
Tifo, sanger o.l.... / Flagg-dugnad?
May 05, 2006, 11:11:46 AM
Quote from: "NorthsideFCDH"
Men no skal det være fint vær de neste dagen, dersom folk har motiver og slikt så kan vi prøve å få tegner opp noe greier slik at vi kan male det denne helgen. Kan fint males ute no om dagen. Vi kan også lage banner eller noe lignende.


Ja, jeg er  med på å ta en dugnad ute en plass. Herlig vær for tiden, så det skader absolutt ikke. Kan jo ta noen pils, og om noen tar med seg litt musikk også, så har vi en helaften med flagg og morro.

Skal jobbe litt i helge (dagtid), så jeg får litt cash. Jeg kan kjøpe litt stoff, og så må noen andre ta med maling. Trenger vel egentlig ikke mer enn rød og kanskje litt svart også. Noen som kan ta med?

Og sist men ikke minst.. hvor skal vi ta dugnaden?
4
Brann / Robbie Winters TIFO / FLAGG
May 04, 2006, 17:18:09 PM
Quote from: "jinxter"Tja, synes det er bedre med et banner/flagg som ser skikkelig ut, istedetfor noe som ser ut som et klassearbeid fra barneskolen som de fleste hjemmelagde tifo.

3-4000 tusen er det helt klart verd når man snakker om spillere som Scharner, Miller og Winters.


Trenger ikke å se amatørmessig ut selv om man maler det selv, man er bare nødt til å bruke litt til og være flid i arbeidet sitt. Miller banneret er veldig stilig, men personlig liker jeg bedre bannere som er malt for hånd (om det er gjort sikkelig selvfølgelig).
5
Brann / Robbie Winters TIFO / FLAGG
May 04, 2006, 17:13:30 PM
Quote from: "Brannfrelst"nDet blir du kanskje ganske alene om. Tror ikke på samme effekten nå som med Miller flagget. Dessverre,selv om det hadde blitt bra :)


Tror på minst like stort engasjement for å lage et slikt banner. Winters er en stor stjerne i Brann og har tjent klubben lenger enn Miller. Om det er noen i Brann som fortjener et egent banner så er det Winters. Jeg er også litt rystet over at vår kjære skotte enda ikke har fått seg en sikkelig sang som er dedikert til ham!
6
Tifo, sanger o.l.... / Flagg-dugnad?
May 04, 2006, 17:01:14 PM
Når kommer det en dugnad der det blir flaggmaling? Så vidt jeg vet eier ikke tifo-gruppen et eneste to-pinsflagg, og burde vel etter hvert bygge seg opp et lite lager som vi kan bruke på kamp?

Her er TT sine:

http://galleri.tt05.no/galleri/thumbnails.php?album=10

Bastionen Tifo:

http://home.no.net/btifo/flagg.shtml (regner med at de har fler enn dette)

Oddrane:

http://oddrane.no/vis/?ID=1117&handling=Meny&type=1&x=vis (de har også fler enn dette)

Kanaris har vel rundt 40 stk, og Enga Tifo har vel enda fler.


Hadde vært positivt om vi også kunne bygget opp et lite lager med flagg. De fleste lagene i TL har jo, og vi burde henge oss på etter hvert. De flaggene som er på Stadda nå er private flagg, og det ville blitt mange fler om Tifo-gruppen satt igeng med flaggmaling også.
7
Brann / Nå må vi trøkke til mot Engen!
April 27, 2006, 13:12:19 PM
Blir det god steming på søndag da? eller kommer Apene til å synge oss ut på hjemmebane?

Håper at resultatene og tiltakene fra møtet på onsdag kommer til å gi god effekt. Nå får vi en sanggruppe midt på SS, ved bataljoneninngangen mot Hansatribunen.
8
Quote from: "Bataljonen"Men det er ikke dermed sagt at vi gir opp, vi gir oss ikke så lett.


Herlig innstilling! Det virker som om BBB har noe stort på gang.. En skikkelig offensiv innstilling som jeg og mange andre har savnet lenge.

Stå på! Jeg merker ihvertfall at ting begynner å skje, og er sikker på at dere kommer til å klare å bygge en skikkelig stor og sterk organisasjon på sikt.
9
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 26, 2006, 16:50:20 PM
Klart at du kan melde deg på! Det er bare helt supert om du gjør det..

Her er en link:

http://www.takeforum.com/forum/viewtopic.php?t=154&mforum=tribunelivbrann

Lykke til! Og husk å gi en bekreftelse på at du er med via PM eller mail.

Fristen for påmelding er forresten 31.Mai
10
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 13:00:50 PM
Nja. Det blir vel litt sånn som når din mor dør, er ikke snøen som falt i fjor særlig mye å ta vare på.. det er jo bare gode minner. (satt så mye på spissen at det er på grensen til ulovlig).
11
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 12:55:01 PM
Joda, men det han egentlig sier er jo; "vi håper på gull, men det er ikke sikkert det skjer, så vi skal ikke henge med hodet av den grunn". Slik toker jeg det ihvertfall.

Jeg har kanskje en litt forvirrende personlighet, fordi jeg hater å tape, og forventer alltid at vi skal vinne.. men samtidig vet jeg hva som er realistisk også, og prøver å forholde meg til det. Det gjelder å finne en balanse.
12
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 12:35:31 PM
"Vi" kan forvente hva vi vil, og jeg er nøktern når det kommer til slikt. Tror på en medalje i år, så får vi se. Men om det ikke går veien så har "vi" jo cupfinalen å sutte litt på enda.

Prøv å se munterheten i dette, det er ikke så blodig alvor som du skal ha det til. Vi kan forvente hva vi vil, men det  går som det går uansett.
13
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 11:40:26 AM
At vi kan leve på cupfinalen litt lenger. Hva Brann har ambisjoner om eller trøster seg med når det ikke går så bra er ikke nevnt i det hele tatt. Jeg kan ikke ha ambisjoner om å vinne serien, den jobben må nesten Brann ta selv..
14
Brann / Nye spillere til sommeren
April 26, 2006, 11:15:27 AM
Quote from: "batty"Det er vel bred enighet om at Branns midtforsvar har svakheter, men jeg har aldri skjønt hvorfor man må bruke så mye penger på stoppere hvis hovedoppgave er å klarere, heade innlegg vekk igjen fra faresonen osv.


Hva med god fysikk, fart, passningsfot, spillerforståelse, tacklingsstyrke, blikk osv..?
15
Et annet skrekkeksempel er jo at supporterklubben består av fjortisser og mennesker som ikke gidder å synge.. sier ikke at vi har det slik, men det er ikke langt ifra. BBB har jo en "hard kjerne", og vil nok alltid ha det, på lik linje med Klanen og alle andre som har en supportergruppe.

Slik jeg ser det er VIF-publikumet enkelt og greit flinkere til å organisere seg, og Klanen er altså resultatet av dette. Om vi er organisert eller ikke betyr kanskje litt for hvor mye oppmerksomhet selve publikumet får i media ol. men jeg tror ikke at det går utover Brann på noen måte. Jeg er ganske sikker på at det bare ville vært positivt for oss, for vi er jo tross alt der for å se Brann spille fotball og samtidig støtte laget. Det finnes sikkert en liten prosen som er medlem av Klanen pga. Klanen, men de fleste er vel der for å støtte VIF. Hva med f.eks. Aafk da? De har jo ikke vært særlig "i vinden" de heller før nå, men det er jo først og fremst fordi laget gjør det bra, samme gjelder vel VIF også.

Brann har alltid hatt et trofast og stolt publikum, så jeg tviler uansett på at vi får slike tendenser her i Bergen. BBB vil aldri blir stor pga "hype" i media, men det er jo ikke tvil om at vi må markedsføre oss for å bli større, noen vil kanskje kalle dette for hype, men det er faktisk nødvendig.
16
Til Krøvel:

Jeg er sikker på at du har rett, men det er jo ikke det vi diskuterer her, og jeg kan ikke se at disse opplysningene er med å gjøre BBB noe nevneverdig bedre.
17
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "kabelmann"

Men uansett, medlemsfordeler eller ikke, hvis tanken er at BBB skal fungere som en paraplyorganisasjon så må man komme opp med noe bedre enn kjærlighet til klubben som argument, for den tror jeg de færreste "vanlige" kjøper. Kanskje man da heller skulle prøvd å fokusere på hardcore-supporterne og legge vekt på kvalitet fremfor kvantitet? For om målet er å få flest mulig medlemmer så tror jeg at man må regne med å prostituere seg litt, ikke bare satse på folks ideologisme.

Mulig jeg er på villspor her, men det er nå bare noen tanker rundt temaet.


Vi har ikke som mål å få flest mulig medlemmer og bli størst. Som vi sa på medlemsmøte er de medlemme vi har pr dags dato viktigst og vi vil prøve å yte best mulig service ovenfor disse. Om vi får flere medlemmer yter vi samme service ovenfor dem og skulle vi nå bli den største supportergrupperingen så har vi ihvertfall prøvd å ta vare på de medlemmene vi har fått med tiden og "servet" disse på best mulig måte.. Man skal kunne håndtere den medlemsmassen man har til enhver tid og skulle vi "plutselig" fått 10 000 nye medlemmer ved å feks. senke medlemskontigenten til kr 50,- er det ikke sikkert vi kunne "servet" disse medlemmene og ytt den servicen vi ønsket. Kvalitet fremfor kvantitet er helt riktig, der er vi enig.
Først ta vare på de medlemmer vi har og yte samme service til nye medlemmer som kommer til med tiden.


Jeg er ikke helt med på hva "kvalitet" bli i denne sammenhengen. Er det snakk om syngende supportere så er jo kvantitet det samme som kvalitet. Og om det ikke er snakk om syngende supportere så er det vel heller "passive" supportere vi snakker om her, og det er da jeg ikke forstår hva du mener.

Jeg ser på det som en fordel å ha mange medlemer, fordi disse kan påvirkes av ledelsen, og har vel en viss interesse av å bli påvirket på ett eller annet vis, ellers hadde de ikke vært medlemer i organisasjonen.
18
Brann / Snitt på 12-13000 i overskuelig fremtid ?
April 25, 2006, 13:47:46 PM
Quote from: "abe78"
Quote from: "MyWay"Er det umbro som skal rives neste år? Og vil tribunen være ferdig til seriestart?


Dette er vel strengt tatt helt feil tråd MyWay! Umbro rives etter denne sesongen og står klar til neste sesong. Gamle sitte står klar til 2008.


Nei, det var meningen å poste her. Tenkte at det kanskje ville innvirke på snittet neste år om den ene langsiden ikke var i bruk utover i sesongen.

Men greit, du har vel rett, ikke riktig tråd å poste i.
19
Brann / Snitt på 12-13000 i overskuelig fremtid ?
April 25, 2006, 13:41:48 PM
Er det umbro som skal rives neste år? Og vil tribunen være ferdig til seriestart?
20
Tok ikke dette bokstavelig, brukte det bare som et eksempel.

Poenget mitt var jo at man ikke må strekke seg etter medlemer som er med i en organisasjon på grunn av slike fordeler. Det er selvfølgelig helt greit at vi medlemer får slike fordeler, men det må altså ikke være grunnen til at vi melder oss inn. Jeg brukte jo eksempelet med kameratene mine som var litt "flau" av å være med, men var med pga. blillige borteturer. Man skal være stolt, og billige borteturer skal komme som et gode utenom dette.
21
En liten ting til, som ikke går på BBB nødvendigvis, men på dette med stemning.

For å få folk til å bli mer positivt engasjerte er det kanskje nødvendig å ta en "alvorsprat" med publikum når anledningen er der. F.eks. når dere har utetelt, eller på fotballpuben. Og ved større anledninger som f.eks. i Spektrum før cupfinalen 04. Om BBB har en god taler som klarer å få folk med på hva som blir sagt, så er det absolutt en måte å få opp stemingen på! Vi trenger synlige ledere som motiverer oss.. Dessverre er det ikke alle som innser dette. Jeg personlig fungerer dårlig uten å ha en god leder som veileder, spesielt når det ikke går veien, og slik er det med mange andre også. Det er alt for lett å snu ryggen til problemene om man møter motstand. Men faktumet er at man skal jobbe enda hardere når man møter veggen..

Innstillingen må alltid være at vi skal være  best.
22
Quote from: "Nixon"
Quote from: "MyWay"Jeg tror ikke at det er medlemsfordeler som er nøkkelen til flere medlemer. Jeg er ganske sikker på at det ikke skal så mye til for å få flere medlemer. Ha stands, selv medlemskap sammen med supportereffekter etc.


En stand på Torgallmenningen (husk å søke politiet om lov...) en lørdag må være en enkel og lettvint måte å vise seg frem på. Og å kapre noen nye medlemmer. Folk er jo generelt helt tussete etter "give aways", så en gratis T-skjorte ved innmelding kan fort vise seg å bli en suksess.

Her kan man gjerne samarbeide med Brannbutikken i Galleriet som kan ta ned litt av vareutvalget sitt.

Hvis man bruker ørlite ressurser på et partytelt, noen fargerike boards eller banner og disse T-skjortene bør mange mennesker i alle fall vite at BBB eksisterer etter en slik dag.


Eller et stand utenfor Stadda på kampdagen, der dere i tillegg selger supportereffekter og medlemsblad.

En annen ting som er viktig, og som jeg vet at dere også har, er vervekampanje i forbindelse med medlemsbladet. Gjør det dessuten enklere å bli medlem i BBB.

Går dere inn på selskapslovene.no (Løv-Ham sin supporterklubb) så ser dere at de har elektronisk innmelding. Det er griseenkelt å melde seg inn i den supporterklubben. Her må man inn i banken/nettbaken og styre på med masse tall og konto.nr. noe som er unotiverende. Da er det bedre å få en giro i posten så ta man det når det kommer, sammen med resten av regningene.
23
Brann / Nå er godfølelsen tilbake
April 25, 2006, 12:07:52 PM
Det er viktig at vi nå begynner å støtte laget vårt uansett hvordan det går! Jeg har virkelig sett meg lei på folk som piper på egne spillere og trener. Vi påberoper oss å være et av landets beste publukum, men sannheten er vel heller motsatt.. det må være jævlig å spille for en klubb der supporterne hudfletter alt og alle som ikke gjør det så bra som vi forventer (og forventningene er ikke lave). Vi møter opp på stadda ja, sesong etter sesong, men det er ikke alltid for å støttet laget vårt, av og til møter vi opp fordi vi må si ifra om hva vi mener.. vi er der for å pipe ut og lynsje laget vårt. Og det må ta slutt nå.


Jeg håper at den tiden er forbi, og at det nå blir fokus på å støtte laget uansett hvordan det går på banen! Vi skal heie fram laget i tykt og tynt. Hva skjedde med; "selv om vi taper står de andre å gaper"? Tenk å synge ut Klanen selv om vi taper 3-0 på søndag.. Da hadde de stått der og gapt, og jeg tror nok at resten av Norge hadde gjort det samme. Da hadde vi hatt en grunn til å være stolt! For sannheten er at vi ikke har vunnet serien siden 1963, og vi vinner ikke hver eneste kamp uansett hvilke spillere vi har eller hvilken plan Mjelde måtte ha.


Jeg støtter laget uansett hva som skjer! For jeg må med hånden på hjertet si at jeg elsker Brann..
24
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "BRANNFL"Larsen:
Vil vi virkelig ha en haug med medlemmer som kun syntes det er kult å være medlem i en supporterklubb, at det blir en hype ? Hva med kjærligheten til fotballklubben ? Tror nettopp Klanen sliter med en del med dette, at fotballklubben kommer i "andre rekke" hos mange.


Vil du ha medlemmer eller fanatikkere, tror det er liten tvil om at hele Bergen elsker Brann du kan ikke vente at alle er like lojal. Selvfolgelig skal det vere kult aa vere medlem av BBB, det maa du da vere enig i?
Eller er du paa jakt etter nerder?


Det jeg mente å få frem er at det er så hypet å være medlem i Klanen, at VIF fotballklubb omtrent kommer i andre rekke. Ja, det skal være attraktivt å være medlem i Bataljonen men man må spørre seg om man kun vil være medlem for å benytte medlemsfordeler eller være medlem fordi man har en forkjærlighet til Brann eller rett og slett være medlem for å støtte oppunder den jobben Bataljonen gjør ? Det er sikkert mange meninger og svar men jeg skal ikke diskutere hva som er rett og galt.


Klanen er vel ikke hypet noe særlig opp, men er unik i norsk sammenheng. Det er ikke mange supportergrupper som har klart det samme som Kanen har klart.

Jeg tror også at det er helt feil at "VIF nesten kommer i andre rekke". For oss som står på utsiden og ser inn så kan det vel virke slik, siden Klanen har en så ster posisjon. Men jeg er sikker på at det ikke er slik for medlemene av Klanen. Det er ikke uten grunn at Klanen er norges aller beste supportergruppe!

Dessuten er det jo som du sier forskjellige grunner til at folk er med i BBB. Folk har forskjellige motiv.. men det er uten tvil én felles interesse som gjør at folk melder seg inn, og det er fotball-laget Brann.
25
Quote from: "Yngve"
Quote from: "NorthsideFCDH"Kan jo også nevne at Bastionen har rundt 4500 medlemmer, ca 1000 under publikumsnittet...


Og er det det me vil ha då? For utan medlemmene sine, så er verken klanen eller bastionen noko som helst. Då er det ingen som bryr seg i det heile. Målsetinga bør ikkje vere å vere størst (sjølv om 2 000 er for lite, bør nå 5 000 inan få år) men å vere best!
26
Jeg tror ikke at det er medlemsfordeler som er nøkkelen til flere medlemer. Jeg er ganske sikker på at det ikke skal så mye til for å få flere medlemer. Ha stands, selv medlemskap sammen med supportereffekter etc.

Det viktigste er å følge opp medlemene, gjerne med et enda bedre meldemsblad, tilbud på supportereffekter (BBB/Brann), muligens en enda bedre hjemmeside(selv om jeg synes denne er helt grei).

Det viktigste funksjonen supporterklubben skal ha er jo å skape entusiasme rundt klubben. Klarer BBB å få alle medlemene sine til å møte på kamp annenhver helg? Klarer de å få med seg mange mennesker på turene sine? Klarer de å piske folk til å synge, eller frembringe gleden ved å synge?

Slik jeg ser det skal det være en fest å gå på kamp. Og en supportergruppe forbinder jeg med solidaritet og vennskap. Vi skal være en stor gjeng som alle brenner for laget, og hjelper hverandre til å skape gode rammer rundt kampene. For meg er medlemskontigenten man betaler hvert år bare piss i havet, det er en jo bare en pakke røyk, så pengene er ikke så viktig. Heller er det ikke så viktig hvor på stadion jeg står eller sitter, for det er absolutt ikke noe krav om at man skal stå på SS for å være medlem.

Det viktigste BBB gjør er å ligge ting til rette for at det blir god steming på staddaen, og det er klart at det ikke er dumt med flere medlemer. Stein på stein er et utmerket talerør som kan formidle budskapet om bedre steming osv. Det er mye man kan gjøre for at BBB skal bli en bedre supporter-gruppe.
27
Brann / Nå må vi trøkke til mot Engen!
April 24, 2006, 23:18:00 PM
På søndag er det kamp, og klanen kommer på besøk. Ikke bare skal vi vinne kampen på banen, men også på tribunen. Alle vet jo at Klanen holder kjeft når det ikke går veien på banen, så det er jo greit, men la oss nå vise at vi også kan synge, ihvertfall etter all pepperen som har kommet i pressen!

Alle må trøkke til mot Engen, så synger vi de helt tilbake til Oslo S!!
28
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 20, 2006, 09:52:34 AM
Til Krøvel:

Ja, og hva skal vi gjør for å forbedre stemingen da? Det er sant at det er bra lyd fra FeltZ, men det er ikke så bra at folk synes at det er veldig bra. Men ser man i forhold til antall personer så er det imponerende ja.

Det er heller ikke det jeg fokuserer på. Du sitter jo bare å spyr ut hva som er feil, uten å komme med et eneste forslag til forbedring. I Italia er det lag som har hele stadion med på sangene, det samme i Tyrkia, Spania, Tyskland, England, Skotland, Sverige etc. Men det er ofte ikke de aller største lagene som er kjent for den beste stemingen!

Hva skal vi gjøre da Krøvel? Og nå er jeg ikke interessert i å høre hva vi IKKE skal gjøre, for det er jeg mildt sagt lei av!

Jeg mener at vi må samle den syngende kjernen, på én plass. Vi må få tilbake entusiasmen og gleden ved å synge, og vi må få tilbake prestisjen i å være en god supportergjeng.. Organisert eller ikke, det bryr jeg meg lite om. Sang-grupper som kan være med på å dra igang stemingen er ikke et dumt forslag.
29
Bataljonen.no / Klokkesvingen???
April 20, 2006, 09:35:10 AM
Men jeg har noen spørsmål til ledelsen i BBB.

Hva har dere egentlig tenkt å gjøre med problemene vi har, og hva er det dere ser for dere som "akseptert" når det kommer til steming på Stadda?

Det er jo klart at dere ønsker best mulig steming hele tiden. Og at det er mye som kan gjøres for å komme oss videre. Vi må jo bli bedre enn det vi er nå.

Jeg tror at det er mange som har sett seg lei på at det er så dårlig steming på SS. Store stå må ORGANISERES på ett eller annet vis. Vi må få vekk de som ikke "hører hjemme" der, det nytter ikke å si at "vi gidder ikke å stå på SS fordi vi ikke vil bli assosiosert med fortisser og småjenter".  

Tror det eller ei, men jeg kjenner flere som er mellom 16-18 som står på SS, og som sier at de ser på seg selv som "eldre" i SS sammenheng!! Er ikke det noe å få opp øynene for?
30
De kan ikke ha vært mer enn 50 stk, så jeg tviler på at det er annet enn tv-lyden som lyver litt. Men de synger høyt og mye for å svære så få.

her er en video fra UFC:
http://ultrasfeltc.com/bilder/displayimage.php?album=12&pos=0

Det virker som om de er helt blottet for interesse av det som skjer på banen..
31
Brann / Hvor er bildene fra kampen?
April 19, 2006, 23:41:13 PM
skulle vel postes på bataljonen.no-forumet.
32
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 19, 2006, 23:38:53 PM
Vi hadde fått vekk en hel haug med folk som ikke burde være der om vi hadde fått opp billettprisene på supporterfeltet, eller bare flyttet det til Hansa(prisene ville gått opp, og vi hadde samlet en hel tribune). Jenter kan synge de også, men det spørs om de gidder å betale 150,- ekstra hver kamp for å stå med de syngende supporterne(eller mennene).
Jeg håper inderlig at Brann setter opp prisen på "BBB-billettene" til neste år, når vi skal flytte til Hansa, ellers kommer vi til å slite med akkurat de samme problemene når vi flytter.
33
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 19, 2006, 23:32:02 PM
Quote from: "cha1986"
Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "cha1986"Var på stadion mot Lillestrøm på tirsdag, og mener seriøst at dere på store stå var en skuffelse rett og slett for det bergenske folk.
Dere har hatt et fantastisk rykte på dere som et at landets beste publikum, men det er rett og slett historie! Dere bør slippe til de som er vil yte noe for laget, dermed ikke sagt at det blir meg, men andre som har det i seg! for det som skjedde på stadion på tirsdag bør ikke noen oppleve, ble kjedelig å sitte å være brannsupporter den dagen!

så bra oppsumert SKJERP DERE :(Oppsummering: Gammelt nytt.Vist det er så gammelt nytt, hvorfor ikke gjøre noe med det!
Men har noe vært på hver eneste hjemmekamp og ingen kamp har vært så sinnsykt dårlig som denne. En regn skuffelse.
Så du må være grei, en dårlig oppsummering!


Hvem skal gjøre noe med det da? Det er jo ingenting vi kan gjøre.. Problemet er jo at vi er så få som synger, så det blir bare ikke bra.

Synes at oppsummeringen hans var grei jeg. Om noen skal gjøre noe med det så må det bli Brann eller ledelsen i BBB. Hva kan vi gjøre da, utenom å bare gjøre vårt beste når det kommer til synging?
34
Brann / Hvor er bildene fra kampen?
April 19, 2006, 23:28:47 PM
Det tar bare 10 min å fikse.. hvorfor er de ikke ute på nett enda??
35
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 19, 2006, 23:20:49 PM
Vi kommer oss aldri opp igjen på gamle høyder, og det er ikke lenger vits i å klage. Vi som synger får bare gjøre det beste ut av det, så får resten gjøre som de vil.. jeg gir faen. Ekte lidenskap og engelsk stemning?!? Hva er denne utopien og selvskryten som folk innbiller seg, det er bare tull! Vi har ikke vært i nærheten av noe slik på snart 10år. Og mange av de som står på SS i dag har aldri opplev det trøkket som SS en gang ga fra seg. og det er en tankevekker!

Stemingen vil aldri bli noe særlig bedre.. den vel heller bil dårligere vil jeg tro. Nå ligger vi på samme nivå som publikumet i Stavanger, kanskje til og med under, og det er ikke bra.
36
Brann / Umbro og folk som går tidlig
April 19, 2006, 21:42:49 PM
Brann kan enkelt og greit komme med en oppfordring via høytaleranlegget om at folk vennligst må sitte til kampen er ferdig pga. folk på første rad ikke får sett ferdig kampen.
37
Tifo, sanger o.l.... / Hey Jude
April 19, 2006, 21:34:03 PM
Hvor langt ned i dritten er du villig til å dra deg selv Krøvel? Var dette virkelig et patetisk forsøk på å gjøre narr av trådstarter? Han prøver virkelig å komme med en ny sang her!!! :evil:
38
Brann / Mjelde må gå
April 19, 2006, 08:47:28 AM
Det kan jo hende at Miller selv ville ut i går.. han blir jo lettere sliten enn feks. Haugen ;)
39
Jeg har ikke lyst å se Miller på høyrekanten, der kommer han ikke til sin rett.

Når det gjelder Huseklepp så er han ok, men har ikke vist at han er god i år. Jeg tror at han har mer inne, etter hvert som sesongen kommer igang.

Knudsen er ikke god nok for 1.div engang, så jeg kan ikke forstå meg på de som mener at han burde spille. Eneste som kan ta plassen fra Luremus må jo være Ludviksen, når han er tilbake.
40
Quote from: "Lurkin"Kan bli pinlig mot Engen. Jeg hørte KUN "Brann, Bergens stolthet - SK Brann, Bergens stolthet.." collaboen mellom Hansa og SS fra gamle sitte. Ellers var det bra trøkk i Z-gjengen.


Jeg måtte se kampen på TV, og hørte kun denne og "byen e Bergen", men det var ikke trøkk. SS aleine klarer ikke å lage trøkk, og er i stor grad avhengig av resten av stadion for å skape skikkelig lyd, aller viktigst Hansa..

Finner det litt merkelig at Brann ikke gjorde Hansa til supportertribune i år, og heller SS til studenter og barn, så får heller vi som alltid møter opp og synger heller betale litt mer.. det må vi jo uansett gjøre til neste år.
41
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 18, 2006, 22:29:47 PM
Kommer i konflikt med Brann-logoen.. hva er det for noe piss?
42
Måtte se kampen på TV og hørte stort sett bare kanaris.. når det var noe fra SS så var det svakt i forhold til de gule fra Lillestøm.
43
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 18, 2006, 17:30:13 PM
Ja, jeg henger meg på!

Super iniativ av deg, og vi gleder oss til å se banneret!!


Lykke til i dag folkens.. Jeg blir dessverre hjemme med en ny-opperert nese idag :D
44
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 18, 2006, 00:10:49 AM
Quote from: "Motyka"Må si jeg er litt usikker nå, synes ikke duskusjonen klargjorde om "sample" vil være med på det ferdigtrykkede flagget eller ikke. Blir spennende å se.


hehe..

Men regner med at mr_soma skal male flagget, stemmer det?
45
Brann / Kår landest beste arena:
April 16, 2006, 19:51:55 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "MyWay"


Har du problemer med bønder også nå?


Har jeg problemer med noe som helst?
46
Brann / Kår landest beste arena:
April 16, 2006, 19:36:01 PM
47
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 16, 2006, 19:33:22 PM
Blir det klart til tirsdag? Gleder meg til å se flagget.. Supert iniativ! :)
48
Tifo, sanger o.l.... / Hvor kan man lage tifo?
April 14, 2006, 18:59:36 PM
Det er nok ikke lønnsomt i det heletatt, men det er ikke tvil om at du sparer en del på å lage det selv.

Du kan jo høre med de som lager Charlie-banneret her:

http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=4627
49
Brann / Skal ikke bomme på straffe (se artikkel)
April 14, 2006, 17:58:29 PM
Poenget er jo at han IKKE slengte seg andre veien.. Hadde han gjort det kunne straffen vært enda dårligere, det hadde ikke hatt noe å si.

Den hender ofte at keeper velger riktig side, men det skal ikke være nok til å redde et straffespark!
50
Brann / Kår landest beste arena:
April 14, 2006, 02:26:03 AM