• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Derabilo

1
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 22, 2021, 09:33:57 AM
Quote from: SKBCPH on September 22, 2021, 08:58:16 AM
Quote from: Derabilo on September 22, 2021, 08:19:58 AMHer var det mye rart.

Om Brann og Sandviken slår seg sammen, og Brann får et damelag på toppnivå i Norge, skal de selvsagt prioriteres som herrene. Det er klart det skal tilrettelegges for at de skal kunne spille på Stadion. Om det ikke er mulig å få til med en gang, så er det forståelig, men det skal selvsagt være et mål. De skal være likestilt Brann i Branns drift, som en moderne fotballklubb.

Husk, om vi får et damelag, så er ikke det "de". Da er de Brann. De er oss. De kjemper for at Brann skal vinne serien, utvikle seg, ta medaljer og kjempe om ære i Europa. Så at Brann trenger "gresstrå selv"... Ja, damelaget inngår i det "selvet".

Men jeg er supporter av herrelaget til Brann, bare fordi noen damer tar på seg en drakt med Brann-logo på, så blir ikke jeg plutselig likestilt supporter av dem. Det er ikke sånn det fungerer, ikke for meg hvertfall. Og jeg vil ikke bli stemplet som sexistisk eller motstander av damefotball generelt på grunn av det.

Jeg kommer til å være kritisk til alt som sidestiller dette potensielle nye laget med det laget jeg heier på, som bruk av gresset, sponsormidler, lønn etc, for det kommer til å gå ut over konkurranseevnen til mitt lag.

Det er ingen som kan forvente at du som supporter skal gå å heie på alle Branns lag. Om du velger å følge bare herre- eller bare dame-laget er opp til deg.

Brann som klubb bør derimot ikke behandle kvinnene som et "underordnet" produkt. Brann må organisere seg så de klarer å utvikle både herre og damelaget uten at det går på bekostning av hverandre. Som medlem av Brann er det jo dette jeg vil være opptatt av, hvordan skal en sammenslåing være gevinst og ikke komme i veien for hverandre. Om ikke jeg blir overbevist om det, så er det god grunn til å være skeptisk til en sammenslåing.

Når det gjelder lønn, er det naturlig at det laget som sikrer flest inntekter for klubben også får mest kompensasjon i lønn. Per nå, betyr det altså at herrene naturligvis skal ha mest lønn. På lang sikt ville det selvsagt være fint om Brann kunne utvikle sponsoravtaler og interesse for både herre- og damelaget som sikret likelønn. Det ligger selvsagt langt frem i tid, dessverre.

Når det gjelder hvor damelaget skal spille kamper, så mener jeg det må være et mål at det etterhvert skal være på Brann Stadion. For hver eneste kamp. Brann som klubb må ha som mål å få et damelag som fyller Brann Stadion, kjemper i toppen i Norge og leverer trofeer til klubben og byen. Stadion er fortet vårt, og det må selvsagt være fortet til Branns A-lag - herrer og damer. Det som taler mot noe slikt, måtte være at det å spille på Stadion oppleves som kjedelig for damene, fordi de sliter med å få nok tilskuere. Det kan man skaffe seg erfaringer med gjennom de første årene.

Men, for meg betyr det selvsagt at kunstgress debatten må på bordet igjen, så lenge man ikke klarer å få en gressbane som er god nok.
2
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 22, 2021, 08:19:58 AM
Her var det mye rart.

Om Brann og Sandviken slår seg sammen, og Brann får et damelag på toppnivå i Norge, skal de selvsagt prioriteres som herrene. Det er klart det skal tilrettelegges for at de skal kunne spille på Stadion. Om det ikke er mulig å få til med en gang, så er det forståelig, men det skal selvsagt være et mål. De skal være likestilt Brann i Branns drift, som en moderne fotballklubb.

Husk, om vi får et damelag, så er ikke det "de". Da er de Brann. De er oss. De kjemper for at Brann skal vinne serien, utvikle seg, ta medaljer og kjempe om ære i Europa. Så at Brann trenger "gresstrå selv"... Ja, damelaget inngår i det "selvet".
3
Brann / Re: Sesongen 2021
August 17, 2021, 13:51:14 PM
Quote from: Intel on August 17, 2021, 13:17:14 PM
Quote from: krakra on August 17, 2021, 13:08:20 PM
Quote from: Speedy on August 17, 2021, 13:05:33 PM
Quote from: krakra on August 17, 2021, 07:51:55 AMDine flaue forsøk på å forsvare enkelte av spillerne her er først og fremst pinlig for deg, men jeg orker i  alle fall ikke søppel som «Det er nok av jenter der ute som kommer med falske anklager og spesielt i den aldersgruppen hvor kjendis involvert.»

Det er kvinnehatende vås som dukker opp i hver eneste overgrepssak og det er ikke og slett ikke sant.

Det er mer pinlig hvordan du oppfører deg med ryktespredning og din antagende holding. Jeg er jævlig glad du hverken jobber som politi eller i rettsvesenet. Du minner meg i det hele tatt om en sladrekjerring. 

Du mistolker fullstendig hva jeg skriver også, jeg forsvarer ingen spillere, jeg prøver å formidle at de aller færreste av oss har sikker info og bør tenke igjennom hva man skriver.  Hvor mye konkrete bevis sitter du på egentlig?

Og falske anklager om voldtekt finnes det statistikk på, fant ikke noe om overgrep.
Men ja, i perioden 2014-2019 ble det av 2269 anmeldte voldtekter, oppdaget 343 uriktige anklager, 15%(!)

IGJEN, dette betyr IKKE at jeg forsvarer en mulig overgrepsmann, men sannsynligheten for overgrepet ikke har hendt er til stede og derfor bør du være forsiktig med å hva du spyr ut av fålet. Jenten kan ha fått kalde føtter, vil ha oppmerksomhet el.l. eller det kan være som du allerede ''vet'', at de jenten har rett og det har forekommet et faktisk overgrep.

Kilde: https://phs.brage.unit.no/phs-xmlui/handle/11250/2658343 (s. 51)

Det du skriver er forkastelig, kunnskapsløs og vitner om et utdatert kvinnesyn. Det er mitt siste ord om alkurat den saken.
Må lese hva Speedy skriver Krakra. Han gir til og med en kilde. Noe du sjelden oppgir..... Tøft med motstand og faktabaserte opplysninger

Å lese kilden er lurt. Det er 343 anmeldelser om uriktig anklage som gjelder voldtekt i den tidsperioden. Av disse er 24 saker rettskraftig avgjort med frifinnelse (4) eller domfellelse (20). Akkurat som en anmeldelse om voldtekt ikke nødvendigvis betyr at det er gjort en voldtekt, betyr ikke en anmeldelse om uriktig anklage at det ikke har skjedd.

Takk Krakra for at du står støtt i din argumentasjon her.
4
Brann / Sv: Medlemsmøte 10. desember 2014
December 03, 2014, 22:14:58 PM
Vel vitende om at denne pollen er åpen for alle, at dette er dårlig kildekritikk og av høyst lav vitenskapelig verdi:
De som har svart er iallfall samstemt om at dette må få konsekvenser, og det er en tydelig mening at Bruun-Hanssen må gå (80 %). Noe over en tredjedel mener at Norling må, som vil si at de fleste støtter at Norling sitter videre.
5
Brann / Sv: Medlemsmøte 10. desember 2014
December 03, 2014, 14:44:32 PM
Det mest interessante her er faktisk pollen om hvem som bør gå. Når jeg trykket mente 35 % at Norling må gå, og 81 % at RBH må gå (lagt sammen alternativene).
6
Brann / Sv: Vi må ha sportssjef
December 01, 2014, 10:38:46 AM
Det må en større evaluering til enn at de to menneskene jeg stoler minst på i Brann-systemet sier at det kan være en god idé. Hva er kandidatene, hva er planen, hva ønsker man å få ut av stillingen osv osv osv.

Jeg forstår at de har behov for å gjøre noe kjapt for å vise evne til tiltak og få fansen mer på sin side. Problemet deres er at det eneste de kan gjøre for å få oss med er å sparke RBH, ikke haste-omrokkere folk til nye stillinger. Det må de innse så fort som mulig, hvis noen av de har lyst til å sitte i styret videre.
7
Brann / Sv: Treneren etter Norling
November 28, 2014, 09:19:29 AM
Og hvorfor skulle vi være attraktive for disse å trene?
Klarer de opprykk er det som forventet, om ikke så er det for dårlig jobbet. Kan ikke se at vi er en særlig atraktiv klubb i øyeblikket. Norling er fort det beste alternativet vårt, og han kjenner og er flink med de unge spillerene - som mye må belage seg på.

Selvfølgelig fint med alle disse navnene, mange gode trenere i verden, men hvor mange av dem er realistiske? Og hvor mange av dem er flinke med knappe ressurser og unge spillere, som fort er det vi må belage oss på videre?
8
Det eneste som kan gjøre dette verre er om RBH blir
9
Brann / Sv: Billettsalgstall
October 30, 2014, 16:38:51 PM
Jeg frykter for hva som vil skje med en avgjørende Sogndal scoring på overtid etter en hårreisende dommertabbe... Og det at vi er så mange samlet kan være bra, men det må sikres fra særlig bataljonen sin side at energi kanaliseres i sanger og stemning - og ikke nervøsitet og stillhet på tribunen. Jeg tror det er ekstremt viktig at spillerene merker at vi har en tro på at de skal klare dette. Dersom det er 17.000 som er kommet for å se dem rykke ned derimot...
10
Det bør Brann rapportere til NFF, og det må få konsekvenser. Forsidesak i morgen.
11
Brann / Sv: Overganger sommeren 2013
June 18, 2013, 13:06:29 PM
Kan vel fort bli en 4-2-3-1 formasjon igjen da - uten at det nødvendigvis gjør meg noe. Olofinjana er en potensiell signering som skaper entusiasme!
12
Kamper / Sv: Godset-Brann, søndag 12.mai kl 18
May 11, 2013, 08:22:32 AM
Jeg tror at det Brann må gjøre er å satse offensivt med vårt spill mot Godset. Si til oss selv at dette er vi gode nok til å gjøre. Det vil kunne ha en psykologisk effekt, der spillerene nå kanskje er litt negative, litt defensive og litt reserverte på bortebane, da de vet de har en dårlig rekke der. Dette kan kanskje snu de mot litt mer positivitet, trygghet og tro på egne ferdigheter. Dette er psykisk, og det er der Skarsfjord med crew må gjøre jobben.

Usikkerhetene i lagoppstilling er Gjesdal vs Grønner og Fakiri vs Demir. Jeg tipper Grønner og Fakiri tar de plassene. Det kunne vært spennende å vrake Larsen pga forestillingen sist, trekke Huseklepp ned og Finne inn på spissplass. Men jeg har strengt tatt mer tro på Larsen, og ville gått for han på vingen. Finne hadde heller ikke et godt innhopp sist, mens Pusic er et arbeidsjern som kan gi gode arbeidskår for en Finne på slutten ved å ha trettet ut motstanderene..
13
Brann / Sv: Talentarbeid
April 11, 2013, 14:15:34 PM
Quote from: Lasaron on April 11, 2013, 10:46:25 AM
Quote from: Derabilo on April 11, 2013, 06:43:46 AM


Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men det blir klaget over at dårligere spillere blir foretrukket fremfor bedre spillere. Når de som er bedre atpåtil er yngre, så blir det ekstra dumt.


Jeg har ikke nilest tråden, så kan godt være jeg har gått glipp av noen vesentlige poeng. Når det er sagt, klarer jeg ikke å se at dette har vært et problem i årets 3 første kamper. Kanskje kunne vi latt en unggutt slippe inn mot RBK - men det er samtidig en håpløs kamp å få prøve seg i, det hadde ikke vært noen positiv fotballmessig innhopp (positivt personlig, men å komme inn og ikke få ballen, bli rundspilt og ikke få til stort er ikke noe positivt).

Quote from: krakra on April 11, 2013, 12:30:41 PM
Quote from: Derabilo on April 11, 2013, 06:43:46 AM
Vi får virkelig håpe at talentene, i motsetning til i fjor, kan få endel spilletid uten at halve stallen er skadet. Hvorvidt de trenger spilletid eller ikke avhenger av nivå, ikke alder. For spillere som Finne, Grønner og Skaanes tror jeg absolutt det det viktig med matching over 2. divisjon.

Jeg tror også det er viktig med en klar og tydelig vei til laget. Hvis man sier at en spiller en backup rett bak førstevalget, førstevalget blir skadet og man heller bruker en eldre spiller fra en annen posisjon enn å la talentet spille er det neppe veldig motiverende for unggutten. Om man da kaller spillere som Skaanes, Finne eller Vindheim for backup for syns skyld hjelper det lite hvis man ikke tørr å bruke dem som backup før alle andre alternativer er brukt opp.
Grønner virker iallefall å være ganske tydelig 4. valg, flere hakk bak resten. Så da vet han jo hva situasjonen er.


Barmen var fast en liten periode, til han helt fortjent mast den plassen. Haugen mast sin plass også helt fortjent, men har fått den tilbake etterhvert fordi han nå fortjener den. Larsen spilte seg også til fast plass i fjor, fordi han fortjente det. Vi har ikke vært godsnille med noen, vi har gitt de som fortjener det sjansen. I fjor ble jeg flere ganger overrasket over at Skarsfjord valgte å bytte innpå unggutter foran andre spillere, for eks i det berømte eksempelet med Finne mot Rosenborg, der Bentley blant annet måtte sitte på benken (Soko og Nordkvelle også). De får derfor sjansen, først og fremst når de fortjener den, men også i situasjoner der de kan få en positiv opplevelse (som er viktig!).

Som poengtert tidligere, vi er i begynnelsen av en sesong. Det er essensielt å få en bra start på sesongen, så vi ikke ender opp der vi var i fjor, og alt er tapt etter 5-6 kamper. At Brann går ut og sier at disse spillerene er back-up er positivt, og spesielt hvis Brann følger opp og gir de tillit. Det har de vist tendenser til, og det er bra. Blir det for mye, blir det helt håpløst - vi må ha en solid grunnmur. Og selvsagt er Grønner et 4. valg, han er den 4. beste midtstopperen vår. Så enkelt er det.

For å si det rett ut, og det vil helt sikkert være provoserende, men noen på forumet ville rykket ned med Brann i en stil ala 2002. Andre ville endt opp med et gammelt lag med gretne gubber uten noen lokale unggutter ala 2008. Vi er heldigvis ingen av delene i dag, vi har funnet en vei midt i mellom. Så får vi se hvordan veien går fremover, men for tiden er det jaggu ikke gale. Det er faktisk ganske bra. Det tar tid å slå igjennom skikkelig, og bli en bra tippeligaspiller som fortjener plassen på laget. De skal modnes som fotballspillere, og de skal modnes personlig. De som er gamle nok til at de bør være faste på laget, er faste. De under har tidligere fått jevnt med spilletid, og får det trolig videre. Når de fortjener det.
14
Brann / Sv: Talentarbeid
April 11, 2013, 06:43:46 AM
Det er en litt spennende utopisk forestilling hos mange om at alle talentene våre kommer til å supergode eliteseriespillere hvis de bare får sjansen. Og ja, jeg setter det litt på spissen nå.

For Skarsfjord er det først og fremst en ting som teller - å vinne fotballkamper. Det gjør man med å starte med det beste laget, ikke med å være dumsnill og gi alle som er under 20 plass på laget fra start. De kan heller få sjansen utover kampen - og det vil de få utover sesongen, det viste Skarsfjord i fjor - er de i form får de faktisk til og med sjansen fra start (Barmen, Larsen, Haugen ...). Vi har to unge spillere som er mer eller mindre fast i Larsen og Haugen, det er en bra start. Andre store talenter får også spilletid. Vi er i begynnelsen av en sesong der det er viktig å komme inn i en god rytme - vi har startet med 3 av de vanskeligste kampene - og vi har komt ganske godt ut av det. At det ikke har blitt så mange innhopp for de unge, håpefulle er ikke så rart når vi er der vi er.

Vi må ikke tro at det er så fordømt viktig at en 18 åring starter noen kamper. De kan bli gode fotballspillere selv om de ikke får spille hver kamp - faktisk er det viktigste at de konsentrerer seg om å prestere på treningsfeltet og ha en jevn progresjon. Vi har hatt noen eksempler blant dagens unggutter som glemte det da de plutselig fikk smake litt for mye på A-laget.
15
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
December 07, 2012, 13:12:03 PM
Quote from: Belfort on December 07, 2012, 09:42:02 AM
Har styret i Brann hatt en evaluering av året og Skarsfjord? Har ikke sett noe i pressen på dette!


Husker du disse sakene om at halvparten ville ha vekk Skarsfjord osv? Det fremskyndet evalueringsprosessen, som da ble gjennomført noen runder før slutt.

Siden Skarsfjord fremdeles er her, antar jeg han gikk seirende ut av den prosessen.
16
Brann / Sv: Talentarbeid
November 21, 2012, 15:43:53 PM
Noen som vet noe statistikk på hvordan vi er på å gi studentene spilletid sett hele sesongen over ett, sammenlignet med andre klubber?
Hvordan er gjennomsnittsalder på troppen i forhold til andre klubber?
Og hvordan er lokal tilhørighet på spillere i forhold til andre klubber?
17
Kamper / Sv: Sogndal - Brann 18. november 18:00
November 18, 2012, 19:22:55 PM
Quote from: Nixon on November 18, 2012, 19:14:56 PM
E det noen som vil stå frem og innrømme at de tidligere i høst mente at "sesongen er over, drit i resultatene, hiv innpå talentene"?;)


Jeg gjør lett det. Virkelig, dette tjener vi på på lang sikt - verdifulle erfaringer, selv om det nok er en liten trøkk i trynet har vi en vinter på å bygge de opp igjen skikkelig.
Spent på hvordan Barmen responderer på vinterpausen, om han klarer å snu denne dårlige trenden til neste sesong..
18
Synes ikke det. Det minsker vel oddsen for oss normale single folk, så jeg hadde sutte pris på om de holdt seg hjemme ;)
19
Det bør iallfall klarlegges hva som er i denne saken. Og er ikke de i noen lagoppstilling resten av sesongen vet vi hvorfor.

Når det er sagt. Hvis noen observerer de på fylla... Bu de ut eller syng "Hjem med pakket" istedenfor å poste det på twitter eller whatever.
20
Brann / Sv: Overganger vinteren 12/13
October 01, 2012, 18:51:31 PM
Jeg synes man skal beholde Fakiri ett år til ettersom han har ett bra laveste nivå - men ett manglende toppnivå. Grei squad spiller som kan spille alt fra midtbane til begge backer. Gir bred dekning. Etterhvert kan Heggeland og andre tenkes gode nok til at man slipper å bruke penger på en back up på venstre back.

I tillegg har han vel kontrakt ett år til, og blir for dyr å kjøpe ut..
21
Fantastisk analyse, herlig lesing! Strålende arbeid! :)

Interessant med Askar som defensiv midt, kan du utdype, og gjerne vurdere opp mot Mjelde og Barmen som er vel de som er de største kandidatene bak Nordkvelle til å ta plassen?
22
Brann / Sv: Overganger 2012
July 30, 2012, 10:44:55 AM
Prøvespill kan være en måte å undersøke hvordan spilleren er som type og hvordan han vil passe inn i spillergruppen, i tillegg til å se nærmere på egenskapene som spiller i det miljøet og nivået han eventuelt skal hentes til.
23
Brann / Sv: Overganger 2012
July 13, 2012, 12:48:13 PM
Austin har kanskje vært den mest skuffende Brann spilleren i år i mine øyne, ut ifra forventningene. Den Austin jeg har sett til no i år kan fint erstattes av Barmen - Sokolowski. Ikke fullgod erstatning, men utviklingen til Barmen vil ha godt av det og vi vil trolig tjene på det på sikt. Selg Austin.
24
Brann / Sv: Overganger 2012
July 12, 2012, 13:47:43 PM
Dette skjer bare ikke. Huseklepp er ikke tilbakestående.
25
Kamper / Sv: LSK - Brann 13.05.2012
May 13, 2012, 16:25:30 PM
Quote from: Huff on May 13, 2012, 15:48:51 PM
Quote from: Derabilo on May 13, 2012, 14:32:49 PM
Hvor stammer ryktet om at Kalven er ute fra? Eller er det ett rykte skapt av at Huff lurte på om han var det?

Anyhow - nok en gang en vanskelig oppgave med så mange spillere ute. Forferdelige tilstander for tiden, og vi trenger virkelig 3 poeng.


Synes bare det var rart at Kalven ikke var stopper da han har vært langt bedre enn Grorud (ikke god, men heller ikke elendig). Hadde ikke fått med meg at demir og sliter så tenkte ikke på at han måtte spille back, så har på ingen måte lagt ut noe rykte om at kalven er skadet.


Ah, da misforsto jeg hele diskusjonen. Trålet hele nettet for å finne en sak om skade på Kalvenes :)
Kalven hadde vært å foretrekke foran Grorud, men når først Demir er ute og vi har 4 forsvarsspillere så gir vel hele laget seg nesten selv. Ikke store vanskeligheter å velge en 11'er når du nesten bare har 11 (brukbare) spillere å velge mellom.
26
Kamper / Sv: LSK - Brann 13.05.2012
May 13, 2012, 14:32:49 PM
Hvor stammer ryktet om at Kalven er ute fra? Eller er det ett rykte skapt av at Huff lurte på om han var det?

Anyhow - nok en gang en vanskelig oppgave med så mange spillere ute. Forferdelige tilstander for tiden, og vi trenger virkelig 3 poeng.
27
Kamper / Sv: LSK - Brann 13.05.2012
May 12, 2012, 09:23:26 AM
28
Bra taktikk også, der man bruker svake sider hos VIF til å skape sjanser. Her kunne vi vunnet både med 3 og 4 mål. Absurd, skuffende og irriterende. Men som det sies over, det blir en god del poeng fremover av dette. De kan være stolt over innsatsen, og håpet er vel at med Jonsson tilbake ordner det seg defensivt også.

Men sum summarum etter 6 runder er for dårlig. No må vi vinne fremover. Og neste er uten Austin ...
29
Gary Neville har spennende tanker og meninger ang filming, i forbindelse med debatten rundt Young i England:
http://united.no/united/nyheter/nyheter/young_gjoer_det_alle_spillere_har_gjort
30
Brann / Sv: Drømmelaget 2012
April 15, 2012, 09:47:39 AM
Quote from: gladiporno on April 14, 2012, 22:41:36 PM
Quote from: Derabilo on April 14, 2012, 12:34:48 PM
Keeper var definitivt vanskelig. Måtte ta noen harde valg..

Mitt lag ble:
Farestvedt
Geddi - POL - Tore Nordtvedt - Hanstveit
Huseklepp - Scharner - Svante - Kvisvik
Helstad - Kniksen

De jeg følte like godt kunne vært på laget er Pesen, Opdal, Olofinjana..
Egentlig er det mange kvalitetsspillere her, slik at laget kunne sett helt annerledes ut på en an dag.


Nordtvedt som midtstopper?


Nordtvedt fortjener en plass på laget rett og slett. Jeg har tenkt litt at det må være spillere som fortjener å være på en slik vegg - og som er sentrale i Branns historie. Det er uten tvil Nordtvedt.

For meg holder det ikke at de var gode etter Brann, de må ha vært sentrale i Brann. Derfor velges Geddi og Hanstveit for eks, som er to bautaer i Branns historie. Det blir en naturlig overvekt mot nyere spillere - de er klarest i minne (og trolig bedre kvalitet på enn de eldre - med all respekt).

Største usikkerhet var i forhold til om Kniksen skulle få plass på vingen og Pesen som spiss, og utelukke Huseklepp. Men det ble no en gang sånn..
De som er mest bankers på laget er Kniksen, Helstad, Scharner, Hanstveit, Geddi og Nordtvedt i mine øyne! Egentlig Pesen også, selv om jeg ikke fikk plass til han ...
31
Brann / Sv: Drømmelaget 2012
April 14, 2012, 12:34:48 PM
Keeper var definitivt vanskelig. Måtte ta noen harde valg..

Mitt lag ble:
Farestvedt
Geddi - POL - Tore Nordtvedt - Hanstveit
Huseklepp - Scharner - Svante - Kvisvik
Helstad - Kniksen

De jeg følte like godt kunne vært på laget er Pesen, Opdal, Olofinjana..
Egentlig er det mange kvalitetsspillere her, slik at laget kunne sett helt annerledes ut på en an dag.
33
Mjelde og Bentley er jevngode. Da tar man den som har egenskapene man ønsker i en slik kamp, etter planen for hvordan Brann skal spille. Mjelde er flinkere til å ligge i press, og kanskje dette er noe Skarsfjord ønsker.

Bentley vil definitivt få sine sjanser. Jeg tipper allerede mot Sandnes Ulf. 4,23 eller 4,40.. Det er ikke store forskjellen, begge har vært jevne, med en god og en dårlig kamp.

Ang Nordkvelle, så klart er ingen klippekort utdelt før det er spilt noen kamper. Kanskje bør vi passe oss for å utdele andre klippekort på forumet her også, la gutten få en sjanse.
34
Kamper / Sv: Treningskamper 2012
March 16, 2012, 17:19:14 PM
Svarer Huff og roaldinho begge i ett jeg.
Bentley har ok egenskaper defensivt, men styrken er offensiven. Argumentet for Bentley er kontringsstyrken han gir, noe som kanskje kan være positivt mot RBK - som trolig blir en kontringskamp for Brann. Dog så risikerer vi mye brudd i mot med Bentley, og jeg hadde ikke turd å bruke han i frykt for nettopp det. Mjelde ligger lavere i banen og er derfor kjappere med hjemover, og vi risikerer mindre med han rett og slett - selv om den potensielle gevinsten er mindre også.
Min mening :)

Jeg har også fjoråret friskt i minnet, og er skeptisk til Bentley noe pga det. Jeg vil gi han en rolig innføring i TL i år, litt som med Haugen, rett og slett fordi han må vise seg frem tidlig for å ikke få supporterene mot seg. Da er det godt å få en kamp mot dårligere motstand til å bygge selvtillit.

Jeg ser fort for meg en kamp der vi må kjempe og gjøre en hard innsats. Fremdeles er ikke Haugen sterk nok til dette i mine øyne.
Det må selvfølgelig være rom for å spille seg inn i en lagoppstilling. Jeg vil tro at Barmen, Niasse, Haugen og Bentley får spilletid mot Stabæk.
35
Kamper / Sv: Treningskamper 2012
March 16, 2012, 12:52:32 PM
Mot RBK borte vil jeg heller starte med Mjelde pga hans defensive egenskaper. Jeg tror heller ikke den kampen er den rette for Haugen. Så jeg synes dette er fornuftig - dersom dette er laget for kamp mot RBK. Mot Sandnes Ulf ville jeg vurdert Haugen, og iallfall tatt inn Bentley.
36
Brann / Sv: Tabelltips 2012
March 11, 2012, 14:10:40 PM
Tipper med en blanding av hjertet og hodet:

1. Molde
2. AaFK
3. Brann
4. RBK
5. Lillestrøm
6. TIL
7. VIF
8. Godset
9. Haugesund
10. Viking
11. Odd
12. Fredrikstad
13. Hønefoss
14. Sandnes Ulf
15. Sogndal
16. Stabæk
37
Brann / Sv: Sesongen 2012
February 21, 2012, 09:42:17 AM
http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article3338949.ece

Håper eggkasteren dukker opp igjen. Og at vi er kreative med sangene!
38
Siden stallen vel er komplett - så tar jeg sjansen på en tipping på lag oppstilling første kamp:

Piotr
Sæv - Jonsson - Zsolt - Demir
Austin - Soko
Askar - Nordkvelle - Mjelde
Ojo
39
Brann / Sv: Overganger 2012
February 15, 2012, 20:38:04 PM
En eller annen kommer vel til å mase om at vi må hente Dure ... :)
Ellers er det ikke særlig mye spennende i FFK. Tarik og Hussein, men Tarik er vel ikke realistisk og Hussein er ikke rett spiller. Askar kan sikkert gjøre en ok jobb, selv om han ikke er drømmesigneringen. Men en mer sikker signering enn Niasse, det er det iallfall!
40
Kamper / Sv: Treningskamper 2012
February 01, 2012, 13:51:04 PM
Plasser det er kamp om i Brann:

Zsolt, Grorud, Kalvenes og Jonsson kjemper om midtstopperplassene. Dersom Jonsson regnes som midtstopper går h.back til Sævarsson, mens Zsolt og Jonsson trolig tar stopperplassene. Grorud og Kalvenes kommer nok i bakre rekke, men begge kan absolutt være med å kjempe om plassen.

DM har vi Austin, Soko, Mjelde, Haugen og Barmen aktuelle. Det skal mye til for at ikke Soko og Austin tar de. Haugen kan nok få spilletid her.

OM har vi Nordkvelle, Bentley, Mjelde, Haugen, Barmen, Larsen. Nordkvelle, Bentley, Mjelde vil nok få mest spilletid her, men det er nok også her det vil være mest rokeringer. Her må det komme inn minst en ny spiller, hvis ikke er det svakt besatt, spesielt på h.siden. Det er da ikke mye konkurranse her, tre talenter som aldri har vist noe i TL, og to som mange prøver å gi floppstempel..

Det er mange spillere på stopperplass og på OM. Men konkurransen på OM er svak, der en ny spiller trolig vil gå rett inn på laget, med Nordkvelle i midten og Mjelde/Bentley byttende på v.kant. Barmen, Haugen og Larsen kan forvente seg mange innhopp.

Når jeg ser hvor tynn stallen er, er det ingen tvil om at de unge spillerne kommer til å spille mye som innbyttere. Det er nesten bare det vi har, pluss en haug midtstoppere.
41
Kamper / Sv: Treningskamper 2012
February 01, 2012, 13:30:31 PM
Norge må være det eneste landet der treningskamper betyr noe, rett og slett fordi vinteren er kjedelig. Men ja, Nordkvelle er vår beste OM, så selvfølgelig starter han når vi klargjør ett lag for seriestart. Betyr det at Haugen ikke kommer til å få sjansen? Neppe, men tiden vil vise det.

Gi gjerne en alternativ startoppstilling, med Niasse og Soko på banen, som er bedre enn den vi har.

Haugen kommer nok inn for Soko, Barmen for Nordkvelle. Mitt tips.
42
Brann / Sv: Kaptein sesongen 2012
January 08, 2012, 11:23:37 AM
Jeg tipper Grorud stiller sterkt til en plass i førsteoppstillingen neste år! Dersom det ikke hentes noen ny midtstopper tror jeg han blir kaptein.
Austin er for meg uaktuell, han er Branns desidert beste spiller go har en autoritet i garderoben. Men han er på en utløpende kontrakt og havner av og til i uheldige situasjoner. Jeg er litt redd for å ta vekk fokuset hans fra selve fotballen også, han er så god at han må nesten bare få gjøre det han gjør.

Ett kapteinsteam med Korken, Mjelde og Grorud er slik jeg ser det idéelt.
43
Brann / Sv: Partoutkort 2012
December 06, 2011, 17:29:55 PM
Quote from: Lasaron on December 06, 2011, 13:36:12 PM
Ja, det har alltid kostet penger når Brann 2 har spilt i 2. divisjon. Flott at det blir gratis for oss med partoutkort.


Det betyr vel at med regningen på tilskuere som er, så kommer Brann 2 aldri til å spille med under 5-6 tusen tilskuere på tribunen. Imponerende.
44
Brann / Sv: Overganger 2012
December 01, 2011, 18:22:11 PM
Man sier ikke nei til 39 millioner. Det finnes ikke den spiller i Norge som ikke hadde blitt solgt da. Med ett godt arbeid fra klubben kan vi da skaffe oss en erstatter som holder ett bra nivå!! Håper det er hold i ryktene, for prisen er jo meget god.
45
Brann / Sv: Skarsfjord må gå
November 06, 2011, 22:33:56 PM
Tullete tråd. Ta den opp igjen når han har gjort en dårlig jobb med laget. I forhold til forutsetningene har Brann overprestert til de grader. Det er ikke mange på dette laget som kan spille fotball, og Skarsfjord skal ha stor ære for å ha reddet oss fra nedrykk både i fjor og i år. Hvem vet hva han kan få til dersom han får signere spillere han ønsker i nok ett vindu? Det er ikke stort å spille på med den gjengen som er i klubben.
46
Brann / Sv: Overganger 2012
October 07, 2011, 15:05:53 PM
Hadde vært kjekt med en bedre venstreback, en defensiv midtbane for å erstatte Austin på sikt, og en spiss som kan erstatte Ojo på sikt.

Jørgensen, Vaage Nilsen og Hoås. Da hadde jeg vært knallfornøyd. Men samtidig har vi en del talenter, og hvem man har tro på der osv vil nok spille inn i prioriteringene. Jeg er spent.

En rutinert spiss vil jeg iallfall ha, som ikke trenger å være av ypperste merke, men kan gjøre en innsats og score mål.
En venstreback bedre enn Fakiri hadde vært kjekt, så kan Fakiri være back up. Samtidig, anser man Fakiri som god nok, og Skage som ett talent er det greit. Grønner anser jeg som ett 4. valg som stopper, synes ikke vi skal forlenge med Kalven.
Vi trenger en midtbanespiller for å erstatte Torp. Forhåpentligvis kan Barmen være klar til å gjøre en innsats her når Austin en gang forsvinner. Jørgensen er vel ett alternativ mange har foreslått, og han har imponert meg det lille jeg har sett.
47
Brann / Sv: Stallen 2012 - status
October 07, 2011, 14:53:25 PM
Jeg er veldig spent på å se hvilken retning Brann staker ut. Her kan talentene sikre mye av bredden i stallen neste år: Skage, Grønner, Birkelund, Kalve.
48
Brann / Sv: Overganger 2012
October 06, 2011, 22:48:34 PM
Olof hadde vært fanatstisk. Han kalte jo Bergen sitt andre hjem og var klar på at han ville tilbake igjen her og avslutte karrieren. La oss for guds skyld håpe det stemmer. Og krysser fingrene for at Scharner har lignende tanker!
49
Kamper / Sv: Brann -VIF, søndag 02 oktober kl.18.00
October 01, 2011, 16:42:29 PM
På en av mine sjeldne vandringer i naturen fikk jeg tanken om at spillerene selvsagt har opplevd dette forskjellig. Noen er flinke til å fokusere på kampen, andre sliter gjerne mer med å få opplevelsen ut av hodet og ut av kroppen. Det er umulig å si nøyaktig hvordan de forskjellige spillerene har klart å fokusere på det som venter. Jeg vil derfor tro at morgendagens lagoppstilling kan bære preg av at enkelte spillere enda ikke har fått opplevelsen helt vekk. Jeg blir derfor ikke overrasket om Skarsfjord velger å stole på etablerte, rutinerte spillere som kan ha en bedre evne til å fokusere på de rette tingene.

Så til morgendagens kamp tror jeg det gjelder å velge de som er klar for å spille,fysisk og psykisk. Så kan vi tenke fotballmessig igjen til neste kamp.
50
Helsike så deilig. Jeg skal bli så ufordragelig bergenser når vi har vunnet den finalen!
For en sesong vi har hatt. Folk kan være så misfornøyd av småting som de bare vil - med minimale ressurser har Skarsfjord fått frem ett lag med gode holdninger, som står frem for hverandre og som tar poeng i kamp etter kamp! Dette er ett lag som det er knallgøy å heie på!