• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nøstet

1
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
October 25, 2022, 12:58:13 PM
Snublet tilfeldigvis innom en artikkel om Kristoffer Tønnesen i Fædrelandsvennen.

https://www.fvn.no/sport/i/jllEPe/start-stopperen-har-levert-tosifret-antall-maalpoeng-naa-jaktes-han-paa-av-flere-klubber

Der står det at Brann har ute følere for venstrebacken dersom David Wolfe blir solgt i vinter. Er nok ikke så veldig konkret og det står at flere klubber i Norge har vist interesse, men litt spesielt er det jo at Brann er eneste lag de nevner ved navn.

Er nok ikke så veldig sannsynlig at dette skjer, men viser kanskje litt hvilket marked Brann ser for seg å hente forsterkninger i vinter. Syns ikke det er så veldig oppløftende. Tønnesen har fremstått som en ganske middelmådig back de gangene jeg har sett dem, sett bort fra en meget god venstrefot. Har også registrert at han ofte blir trukket frem som en syndebukk/svakt ledd hos Start supporterne, men da kanskje mest pga manglende lederegenskaper når det har buttet imot gitt lederrollen han til en viss grad forventes å ha i det laget.

Ville vært en typisk LAN/Soltvedt signering dette.
2
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
February 01, 2022, 15:22:21 PM
Quote from: gladiporno on February 01, 2022, 15:03:25 PM
Quote from: nøstet on February 01, 2022, 14:54:59 PMDet skjer overraskende overganger til Obosligaen, spesielt storklubber kan være mer attraktive enn hva som er logisk. At Brann klarte å få inn Acosta er et godt eksempel. Zlatko Tripic et annet, da Viking klarte å hente han foran deres sesong i Obos.
 

Hvis jeg ikke husker feil, så ringte Tripic til flere klubber i norsk toppfotball etter at han var ferdig i Moldova. Brann skal ha blitt kontaktet også, men interessen var visstnok lunken. Viking sa ja takk, og inviterte ham på prøvespill. Slike spillere mener jeg ikke kan sammenlignes med verken Acosta i 2015 eller Høibråthen i år. Tripic har sannsynligvis aldri vært mindre attraktiv enn da han gikk til Viking første gang.

Du har rett i det. Han var nok litt mindre ettertraktet enn hva jeg husket. Samtidig var han jo et ganske etablert navn i norsk fotball med et utenlandsopphold som ikke var helt mislykket bak seg, så mener fortsatt det var et litt unaturlig steg ned nivåmessig.
3
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
February 01, 2022, 14:54:59 PM
Det skjer overraskende overganger til Obosligaen, spesielt storklubber kan være mer attraktive enn hva som er logisk. At Brann klarte å få inn Acosta er et godt eksempel. Zlatko Tripic et annet, da Viking klarte å hente han foran deres sesong i Obos.

Ser man bort fra de 5-6 beste/største klubbene tror jeg Brann kan utkonkurrere mange klubber i Eliteserien i en spillerjakt. Spillere som i utgangspunktet virker urealistiske. Høibråten kan være et eksempel på det. Selv om jeg også tror det nok er urealistisk siden han fort er aktuell for andre toppklubber, pluss at Glimt-spillere tydeligvis er attraktive for utenlandske klubber selv om de ikke er fast på laget.

Uansett var det jo litt rart hvordan Pamer uoppfordret og mer eller mindre ut av intet trakk han fram. Når man ser disse Ballspark-sendingene er det tydelig at de vet en del om hvilke spillere Brann vurderer, men de lager ikke sak på det før det blir gjort et konkret fremstøt.
4
Brann / Re: Overganger Vinteren 21/22
January 31, 2022, 15:53:37 PM
Kan det være realistisk å få til en byttehandel med Sigurd Kvile pluss noen millioner?

Kvile vil jo bli tredje eller fjerdevalg der oppe med Sery inn. Bak Sery , Brede Moe og muligens Marius Høibråthen. Med tanke på hvor lite Glimt rullerer kan ikke det være et alt for attraktivt utgangspunkt for neste sesong.

Vet ikke hvor god Kvile er, men han har fått litt spilletid der oppe, og det har virket som Glimt har hatt en plan om å fase han inn. Men han vil jo ikke være noe nærmere fast plass nå, dersom de henter Sery Larsen. Kanskje førstelagsfotball og Bergen kan lokke han hit.
5
Brann / Re: Daglig leder etter Vibeke Johannesen.
December 17, 2021, 18:40:53 PM
Dette er en skandale og nitrist

Det er helt utrolig hvordan de klarer å havne her. Jeg kan forstå og synes egentlig det var greit at Grevstad gikk. Men når styret kollapser og er i full oppløsing så er tragedien komplett.

Det er så frustrerende at man havner i det som åpenbart er ultimatumsituasjoner, og dette må jo være daglig leder-posisjonen. Tipper styret og/eller Johannesen krevde at det var enstemmige tillit og Brochmann gikk som en konsekvens.

Det triste her er også at i et langsiktig perspektiv har jeg alltid sett på Brochmann som Brann sin vei inn mot Kjetil Knutsen, dersom det oppstår muligheter der, i og med at han har ansatt han to ganger før. Nå kommer aldri det til å skje heller.

Utrolig at styret tror at det beste for Brann er å fortsette med Vibeke nå, og ofre Brochmann. Dette kommer jo til å bli et jævlig styr og kaos.

Jeg er også litt skuffet over at Brochmann gjør dette. Dersom han mener at det er helt feil beslutninger som tas og personer som sitter i posisjon, kunne han satt egen integritet litt til siden, tatt kampen videre og gitt valgkomite/årsmøtet muligheten til å korrigere dette.
6
Brann / Re: Daglig leder etter Vibeke Johannesen.
December 17, 2021, 16:32:55 PM
Quote from: SK on December 17, 2021, 16:24:39 PMOg når det er sagt, så har ikke styret noe med om å ha tillit til styreleder eller ikke. Han er ikke valgt av dem og svarer ikke til dem.

Det er riktig. Men utfra det som står i avisene virker det som det var Grevstad selv som tok iniativ til votering. Da det viste seg at han ikke hadde tillitt internt i styret så trakk han seg på grunn av det.

Det styrker forsåvidt heller ikke teorien om at alt som har skjedd er en konstruksjon for å beholde Johannessen i jobben.
7
Brann / Re: Daglig leder etter Vibeke Johannesen.
December 17, 2021, 16:09:06 PM
Quote from: krakra on December 17, 2021, 15:56:56 PM
Quote from: nøstet on December 17, 2021, 15:53:00 PMSynes BA sin fremstilling av hva som foregår fremstår mye mer realistisk enn den såpeoperaen og maktspill-konspirasjonen BT legger opp til.

At det var den eksterne evalueringen som forårsaket at Grevstad ikke lenger hadde tillit og trakk seg gir vel mest mening. Alternativet som er at dette styremøtet startet med å plassere medlemmene sitt standpunkt i VJ-spørsmålet, for deretter å gjøre en forhastet innhabilitetsvurdering og kjøre en votering om styreleders tillit ut av det blå, slik at VJ fikk beholde jobben kan ikke stemme.

De tre som navngis som de som stemte for å kaste Grevstad er navn som har florert på ryktebørsen ganske lenge som de som har støttet Vibeke Johannessen i styret. Det kan umulig være tilfeldig at stemmene fordelte seg som de gjorde. Det er også veldig typisk Brann å kjøre denne typen maktkamp og skittent spill. Det var samme greiene da RBH var daglig leder.

Dette betyr jo da at de tre har gått inn i dette styremøtet med en langsiktig stragegi for å beholde Johannessen som daglig leder, og at det er hovedfokuset. Det er jo i så fall respektløst og uansvarlig mot vervet. Iflg BA så er ikke Johannessen sin posisjon evaluert ennå. Og det er vel den naturlige rekkefølgen? Man starter med å se på kritikken mot styreleder i den eksterne evalueringen, og kvitter seg med han pga manglende tillitt, for deretter å gå videre på resten av evalueringen og daglig leder?
8
Brann / Re: Daglig leder etter Vibeke Johannesen.
December 17, 2021, 15:53:00 PM
Synes BA sin fremstilling av hva som foregår fremstår mye mer realistisk enn den såpeoperaen og maktspill-konspirasjonen BT legger opp til.

At det var den eksterne evalueringen som forårsaket at Grevstad ikke lenger hadde tillit og trakk seg gir vel mest mening. Alternativet som er at dette styremøtet startet med å plassere medlemmene sitt standpunkt i VJ-spørsmålet, for deretter å gjøre en forhastet innhabilitetsvurdering og kjøre en votering om styreleders tillit ut av det blå, slik at VJ fikk beholde jobben kan ikke stemme.