• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Chris*

1
Hvordan er parkeringsmulighetene utenfor Skagerak Arena?
2
Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter
November 01, 2011, 09:31:56 AM
Hvordan blir det mtp på salg av billetter i Oslo, og hvor mange billetter dreier det seg om? Jeg har desverre utvandret til østlandet, og har dermed ikke vært medlem av Bataljonen de siste to årene, er det muligheter for å melde seg inn nå, og dermed stille seg i kø for billetter i Oslo?
3
BGG er et prisverdig friskt pust, men trenger mer tyngde for å få til noe radikalt. Bataljonen er en vits.

Andre supporterklubber jobber aktivt for å forbedre seg på tribunen. Uansett hvor mye enkelte hater ultras og evighetssanger, så er det ikke til å stikke under en stol at det stort sett er langt bedre stemning på kampene til rbk, lsk, vif og til og med godset. Jeg savner som de fleste andre initiativ fra bataljonen som gruppe. Imaget bataljonen har er pinlig, og man gjør -ingenting- for å forbedre det, i allefall ikke utad.

Det er på tide å innse at det trengs en form for organisering på nedre del. Folk står såpass spredt at det er på høy tid med unummererte plasser på minimum ett felt, slik at folk kan stå tettere. Min erfaring er hvertfall at det er lettere å la seg rive med i synging dersom man står i nærheten av andre som drar i gang.

Slik situasjonen er i dag er jeg nesten fristet til å si at jeg driter i hvordan stemningen skapes, ultrasgrupper, forsangere eller whatever. I mine øyne kan det ikke bli stort værre enn det er nå. Laget er bås, men det er faen meg vi og.

Jeg har alltid vært tilhenger av måten vi har gjort ting på i Bergen, men de siste sessongene har vist at endringer må til hvis vi igjen skal kunne skryte av tribunelivet. Det blir neppe noe edelt metall de nærmeste årene, og skal vi ha noe å skryte av må det i såfall bli av innsatseb på tribunen.4
Stemningen i går var håpløs. Noe den forsåvidt har vært i lang tid.  Laget er bås, men det er faen meg stemningen på tribunen også. På tide å finne på noe lurt.
5
Kamper / Sv: Brann - Tromsø, 5 mai kl 19:00
May 05, 2010, 20:59:52 PM
Quote from: Super Hasund on May 05, 2010, 20:56:14 PM


Ingen som synger på øvre felt-Z lenger heller. Mulig det blir bedre 16. mai når alle har fått kjørt seg opp skikkelig igjen.
6
Det var OK bak målet, felt B og deler av felt C.. Resten av nedre var svært tam. Stod selv på øvre, og det var lett å høre hvor det ble sunget. Store deler av nedre C/D var det stort sett ingen lyd fra.
7
Brann / Sv: ?konomitråd
February 11, 2010, 19:37:27 PM
8
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 01.11.09 kl. 18.00
November 01, 2009, 21:44:48 PM
"21 gull uten glede" eller noe sånt... Deilig at sessongen endelig er over forøvrig! Det har utviklet seg til å bli litt av et pliktløp. Hårreisende stemning gjør ikke opplevelsen bedre for å si det forsiktig.
9
Brann / Sv: ?konomitråd
October 30, 2009, 16:45:25 PM
Herregud så flaut. Den som har ansvaret for det der bør være på vei ut stadionporten allerede.
10
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
October 26, 2009, 15:08:02 PM
Skamløst klippet fra Barten:

Mel: Volare

Produktet åhåh.
Produktet åååhååhh
No kjører vi oss opp,
på brød og ostepop.
11
Brann / Sv: Partoutkort 2010
October 19, 2009, 16:50:22 PM
Kan jo starte opp en ny gruppe! UFB - Ultras felt B klinger bra!

Fra litt spøk til alvor, noe må iallefall gjøres på feltet, for slik vi fremstår for tiden er begredelig. Selv ikke mot erkerivalen vif klarer vi skape noe særlig stemning.

12
Brann / Sv: Partoutkort 2010
September 30, 2009, 11:05:01 AM
13
Kamper / Sv: Oransjepakket - Brann lørdag 19/9 kl. 19.00
September 19, 2009, 15:30:51 PM
Hvilke puber i Bergen sender kampen i kveld? I og med at Liverpool spiller kl 18.30 er det vel gjerne endel pubber som prioriterer de anglofile. Fotballpubben er uaktuelt.
14
Litt bedre er det blitt, men det er langt fra bra. Elendig variasjon og store dødperioder. Mot sandefjord var det "Heia Brann" som gjaldt. Den gikk vel hvert femte minutt eller noe slikt. Alt for få som kan/gidder synge med på mer enn de 2-3 mest kjente sangene/ropene.
15
Brann / Sv: Overganger 2009
August 03, 2009, 20:55:45 PM
Hva med den unge spissen til Lyn? Angan?

Har ikke sett så mye av han, men det jeg har sett tilsier at han absolutt kan være en mann for fremtiden.
16
Det er veldig mye enklere å prøve å få i gang noen forsangere enn å omorganisere en hel tribune. Det siste kan gjøres etter sessongen, forsangere kan fungere som et strakstiltak.

Jeg tror absolutt det hadde hjulpet med forsangere som alle hørte, og på den måten får folk til å stemme i samstemt. Sangene vil da umiddelbart blir godt hørbare og de blir enklere for folk å slenge seg på fordi lydnivået allerede er høyt nok til at man slipper sin egen stemme i overdreven grad.
17
Kamper / Sv: Brann - Bodø/Glimt 26/07
July 26, 2009, 22:48:31 PM
Quote from: krøvel vellevold on July 26, 2009, 22:39:24 PM
Quote from: Chris* on July 26, 2009, 22:24:14 PM
Var det noen som trodde at et par lapper med oppfordring om å synge skulle hjelpe?

Det største problemet slik jeg ser det er at man står alt for spredt.


Ja vi 50 som vil synge får samle oss i trappen.


Jeg skjønner at du vil spøke litt, men!
Det kan umulig bli dårligere enn i dag, og hvis det bare er 50 som er interessert i å bidra på nedre Hansa er det bare å samle seg slik at man får samlet de kreftene som ønsker et levende tribuneliv på stadion.
Så får man rett og slett begynne på nytt, rykke tilbake til start osv.

Stemningen er en stor del av opplevelsen ved å gå på stadion, og slik det er nå er det nesten et ork å gå. Kan like gjerne se den på tv.
18
Kamper / Sv: Brann - Bodø/Glimt 26/07
July 26, 2009, 22:24:14 PM
Var det noen som trodde at et par lapper med oppfordring om å synge skulle hjelpe?

Det største problemet slik jeg ser det er at man står alt for spredt. Man trøkker mye mer til når folk rundt hyler ut. Når det er stille rundt deg selv er terskelen for å trøkke til skikkelig mye høyere. Hvis man stod tettere ville det bli mye lettere å henge seg på selv, fordi man slipper å høre sin egen sjenerende stemme.
20
Kamper / Sv: Brann - Lyn, søndag 14.06 kl. 18.00
June 14, 2009, 22:19:55 PM
Hvordan man organiserer forsangere bryr jeg meg ærlig talt ikke så mye om. Jeg ønsker ikke at en person skal diktere stemningen i 90 minutter, men derimot gå foran å piske opp i de 70 minuttene det ikke skjer noe. Mentaliteten på tribunen er i seg selv sørgelig, men den er nesten umulig å endre fordi det er for mange som ikke er interessert i tribuneliv på feltene.
Forsangere vil kunne bidra til at man blir mer samstemte, får startet sangene kjappere, slik at man får etablert et trøkk fortere over hele nedre del. Det vil da være lettere for flere å slenge seg på fordi man slipper å høre sin egen stemme hele tiden.
21
Kamper / Sv: Brann - Lyn, søndag 14.06 kl. 18.00
June 14, 2009, 21:28:46 PM
Det har vært snakket om nedadgående stemning stort sett hvert eneste år i sikkert 10 år, med unntak av gullsessongen. Ingenting ordner seg selv, og det er på tide å tenke nytt. Jeg synes helt klart at vi trenger å se på nye muligheter og ønsker forsangere velkommen, i hvertfall som et prøveprosjekt. Spontan stemning er vel og bra, men det er laaaaaaaaaaange perioder hver eneste kamp hvor det ikke blir sunget noe som helst (kred til gjengen bak på felt B som prøver), og her tror jeg det hadde hjulpet med forsangere.
22
Quote from: krøvel vellevold on June 14, 2009, 12:54:27 PM
Quote from: Chris* on June 14, 2009, 12:08:34 PM
Jeg forguder slett ikke stemningen på lerkendal, men det må jo gå ann å ta av skylappene og se at de faktisk har blitt en mye større og bedre supportergjeng enn de var for noen år siden. Uavhengig om man liker stilen eller ikke har faktisk kjernen blitt en ganske stor gjeng. Hvorfor har de blitt bedre mens vi har blitt mer og mer utvannet? Jeg tror det har med utvikling å gjøre, evnen til å fornye seg. Jeg presiserer at jeg ikke er interessert i verken tromme eller mye annet de sysler med, men at en forsangergruppe som kunne pisket folk litt i gang hadde hjulpet er jeg overbevist om.

Alle synger selvsagt mer når de leder og spiller bra, men andre lag har hvertfall et LANGT høyere bunnivå enn oss, og det er nettopp her det hadde hjulpet med noen som pisket i gang litt.

Bataljonen har slik jeg ser det mislykkes totalt i å få til noe på tribunen. Hansa er i realiteten en tribune uten noe organisering i det hele tatt. De gjør sikkert en fin jobb på mange andre områder (borteturer, komunikasjon med Brann osv..), men på tribunen er de jo helt usynlige. Det sier jo litt når de eneste nye sangene som har kommet de siste årene har kommet fra felt Z.


Mye enig i det du skriver her Krøvel. Selvsagt må man finne en måte å sammarbeide tettere med felt Z,  og resten av øvre, på. Dette burde også vært et område Bataljonen så nærmere på, og prøvde å gjøre noe med. Jeg vet ikke hvordan man kan bedre klimaet mellom nedre og øvre, men jeg har heller ikke opplevd at det har vært gjort så mange forsøk på en slags forsoning. Alle er vel interessert i at Hansa skal bli en best mulig tribune når det kommer til volum i alle fall. At det er forskjellige fraksjoner på øvre og nedre får vi bare leve med, men det burde gå ann å sammarbeide likevel.
23
Debatteringsteknikken din Krøvel, er morsom i begynnelsen, men nå begynner det bare å bli irriterende. Du vrir og tolker alt i verste mening, og bruker overdrivelser for å få frem poengene dine. Som jeg og flere har påpekt er det slett ikke snakk om å kopiere verken fugla eller kjernen.

Det må gå ann å savne litt fornyelse uten at man automatisk blir stemplet som ultrasfjols. Spontanitet skal det alltid være plass til på stadion, men en forsangergruppe som pisker opp i perioder hvor det blir stille trenger da ikke gå på bekostning av den herlige rablingen i gode stunder?
Nye sanger er også viktig for å få fornyelse. Det blir litt som å høre på en cd, hører man for mye på de samme sangene blir man lei, også henter man frem en ny cd. Problemet hos oss er at det ikke finnes nye cder å hente frem, de få singlene som kommer, må vi hente fra øverste hylle på felt Z.
24
Jeg forguder slett ikke stemningen på lerkendal, men det må jo gå ann å ta av skylappene og se at de faktisk har blitt en mye større og bedre supportergjeng enn de var for noen år siden. Uavhengig om man liker stilen eller ikke har faktisk kjernen blitt en ganske stor gjeng. Hvorfor har de blitt bedre mens vi har blitt mer og mer utvannet? Jeg tror det har med utvikling å gjøre, evnen til å fornye seg. Jeg presiserer at jeg ikke er interessert i verken tromme eller mye annet de sysler med, men at en forsangergruppe som kunne pisket folk litt i gang hadde hjulpet er jeg overbevist om.

Alle synger selvsagt mer når de leder og spiller bra, men andre lag har hvertfall et LANGT høyere bunnivå enn oss, og det er nettopp her det hadde hjulpet med noen som pisket i gang litt.

Bataljonen har slik jeg ser det mislykkes totalt i å få til noe på tribunen. Hansa er i realiteten en tribune uten noe organisering i det hele tatt. De gjør sikkert en fin jobb på mange andre områder (borteturer, komunikasjon med Brann osv..), men på tribunen er de jo helt usynlige. Det sier jo litt når de eneste nye sangene som har kommet de siste årene har kommet fra felt Z.
25
Ikke rart at folk vegrer seg for å stille opp på møter / foreslå nye ting her. Alle som forsøker å komme med meninger som er litt anderledes eller kontroversielle her på forumet, blir halshugd med meningsløse og til dels svært useriøse svar. Alt som er nytt er livsfarlig, ikke sant?!

Yes!wehavenobananas utrykker jo at han slett ikke er interessert i en supporterkultur som er lik den på åråsen eller lerkendal, men at det går ann å ta enkelte elementer fra sydligere strøk også. Hvorfor kan man ikke ta det beste fra flere verdener? Vi har stått på stedet hvil de siste årene, og har således tapt terreng til resten av TL, som har tatt steg fremover. Før i tiden var vi en respektert supportergjeng, sammen med klanen, de ubestridte enere på tribuneliv i Norge. Nå er det ytterst få i Norges land som vil rangere oss topp tre engang, bortsett fra oss selv kanskje.


26
Det visuelle handler jo ikke bare om bannere. Men om flagg- og skjerfbruk, hopping osv. Jeg synes hvertfall videoer på youtube fra kampen mot Lyn i 2006 er ekstra morsom å se igjen. Ikke bare på grunn av det fantastiske trøkket, men også på grunn av den fantastiske flaggingen på stadion. Jeg er overbevist om at mange som sitter rundt om på stadion og spillerne synes det setter en ekstra spiss på stemningen med flagging osv. Tribunen blir mer levende.
27
Ja, men trønderene bruker jo både forsangergruppe og tromme. Da er de jo automatisk dårligere enn oss!
(slik virker hvertfall den almenne oppfatningen her på forumet å være)

Jeg er enig med deg. Som supportergruppe er kjernen/UN flere steg foran nedre Hansa.
28
Laber stemning på felt B, hvertfall litt ute på siden mot felt A. Hørte min særs dårlige sangstemme gjennom hele kampen nesten, og da reserverer man seg litt fra å dra på automatisk. Vi står for spredt, og det kommer jeg til å mene inntil hele nedre gidder å synge med på mer enn en sang hvert tiende minutt.

Lengden på sanger er også en issue ja. Veldig mange av sangene våre dør nesten ut før alle har fått hevet seg på, og dette fører til at det skjeldent blir et godt nok trøkk på sangene.
29
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 25, 2009, 22:30:35 PM
Burde kjørt på med annonser og beklagelse til de som evt. har prøvd å kjøpe tidligere, i morgendagens aviser. Hvis ikke man tar noen markedsføringsgrep før torsdagenskamp kommer vi til å ende opp med skandaletall.
30
Stemningen har vært dårlig i hele år, og jeg synes absolutt vi må begynne å tenke nytt. Synes vi har snakket om de samme problemene i 10 år uten at noe har skjedd. Vi fikk en oppsving da vi skiftet til Hansa, og i tillegg opplevde sportslig orgasme, men utenom dette holder vi et elendig nivå. Trøkket er helt fraværende, og folkene som bidrar står alt for spredt til at det skal bli noe bra ut av det.

Rundt meg er det kanskje 1 av 4 som synger regelmessig, resten åpner stort sett kjeften i minuttene etter at vi har scoret og synger "Gullet ska hem".
31
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
May 06, 2009, 22:50:39 PM
Quote from: krøvel vellevold on May 06, 2009, 20:47:28 PM
Quote from: Klaus_Brann on May 06, 2009, 19:57:24 PM
Quote from: Northside on May 06, 2009, 19:13:55 PM
Har fått helt dilla på denne sangen fra Zvezda:
http://www.youtube.com/watch?v=mCzX2RtWK04

Noen litt glupe folk der ute som kunne fikset en god tekst til melodien?

Kom på en i farten:
"Kom igjen no alle maaaann,
Reis deg opp å syng for Braaaan.
Vi e lagets 12 Mann å vi skriker alt vi kan
For vårt kjære SK Braaaaan.

Problemet er at jeg er lei ordene Mann, Brann osv. Hadde gjort seg med noe litt nytt.


Kul melodi, skjønner at du har fått dilla på den, for å si det sånn.


Den er vel i bruk allerede av Kanaris. De sang den mot oss. Hørte det på opptaket fra kampen.

Det trenger ikke være spesielt problematisk all den tid vi sannsynligvis vil gjøre det på en helt annen måte enn kanaris, og med helt annen tekst. Vi kan styre unna de mest åpenbare blåkopiene, men enkelte mindre kjente melodier må det  være lov å kjøre på sin egen måte.
32
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
May 06, 2009, 19:33:20 PM
Absolutt et bra forslag. Vi trenger hvertfall definitivt noen nye sanger.
Hva med melodien til Torressangen? Savner noen sanger med litt futt i :)
33
KFL legger vel ut klipp av alle kampene de spiller. De har ikke de samme lydtoppene som oss, og de er irriterende å høre på, men at de er noen hundre som synger?
Bare ved en kjapp titt på tuben avkrefter det.

Selv om jeg misliker stilen er det liten tvil om at lsk og trønderne har hatt en stor oppsving de siste årene, de er blitt både fler og mer høylytte.
34
Bilder og filmer / Sv: Chess-reklamen
March 31, 2009, 13:29:57 PM
Det er kanskje en idè å ta en titt på banneret før man sender det oppover på tribunen, eller?

Skandale at man bare kjører på med et banner uten at man har sett hvordan det ser ut engang.
35
Brann / Sv: EM til Bergen i 2016?
March 10, 2009, 23:33:16 PM
Flesland skal etter planen utvides i god tid før EM.
Kapasiteten blir doblet i følge denne artikkelen: http://www.bt.no/na24/article682555.ece
36
Jeg kjører uten silverlight, og det fungerer strålende. Nextgentel forøvrig.
37
Kamper / Sv: Løv Ham - Brann. Fredag 6 Februar, kl 19:00
February 06, 2009, 20:29:50 PM
Imponert av denne Moldskred jeg også! Meget god nærteknikk.
38
Nå som alle tydeligvis skal flyttes på nedre Hansa burde det kanskje være en idè å tenke på å få i gang en forsangergruppe lurt sted på tribunen.
39
Kamper / Sv: Etter kampen: Engen-Brann (0-1)
November 02, 2008, 21:26:16 PM
TGB fikk ikke noe dans i kveld heller:

http://dt.no/article/20081102/NYHET/242849635/1063/NYHET

Litt spesielt at man ikke legger dansingen før kampen? Trodde de likte å få med seg kampen også når de først er ute på tur.
40
Brann / Sv: Takketråd - Mons Ivar Mjelde
October 07, 2008, 21:23:45 PM
De beste årene i Branns historie, takk!
41
Kamper / Sv: Etter kampen Molde - Brann 3-2 (0-2)
October 06, 2008, 20:29:36 PM
Det har lenge vært klart at Mjelde og Bruuuun må gå, etterhvert har det også blitt klart at vi har mye ugress å luke i spillerstallen.

42
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Opp med humøret
September 30, 2008, 10:33:17 AM
Slik det har vært på stadion i  høst er det vel en stor jobb bare å finne frem til noe brukenes.
43
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Opp med humøret
September 29, 2008, 13:05:30 PM
Det lurer jeg også på. Er dette noe Bataljonen har luftet for arrangementsansvarlig på stadion?
44
Brann / Sv: Billettsalgstall
September 28, 2008, 12:05:43 PM
Ikke så veldig rart at salget går tregt når det ikke går ann å kjøpe billetter.
Skulle kjøpe billett til samboeren nå, og det funker ikke når jeg skal betale. Har prøvd med to ulike bankkort, men til ingen nytte.

Amatørsystem.
45
Brann / Sv: Billettsalgstall
September 15, 2008, 15:03:51 PM
Dette viser hvertfall at Brann like gjerne kan ta 300 kr billetten. Det er de samme som møter opp uansett. Eneste måten å få folk på ecup er å gi billettene gratis.
46
Kamper / Sv: Etter kampen: Brann Vigiing 1-1
September 14, 2008, 20:09:04 PM
Bjørnsson var 10x bedre som spiss i dag, enn Azar har vært i hele år, så hvorfor bytte de?

Ellers må det gjøres noe med stemningen. Tidligere i år har vi unnskyldt oss med elendig innsats fra laget, hva skylder vi på i dag?
47
Kamper / Sv: Før kampen: Brann - Viking
September 05, 2008, 12:53:57 PM
Viking har vel store forsvarsproblemer også?
Skadesituasjonen har vel ikke vært særlig lys i det siste, og med Ross sitt røde kort forrige kamp er det vel tynt i de bakre rekkene til siddisene?
48
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 07, 2008, 21:21:45 PM
Blir ikke billetten lastet inn dersom man ikke tastet inn ID-nummeret på partoutkortet? Er på ferie på det gitte tidspunkt og skal sende kortet i posten til en kamerat, men glemte å taste inn ID-nummer. Gjorde ikke det mot Ventspils heller, men da virket det knirkefritt for meg.
49
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Felt Z VS Nedre Hansa
August 03, 2008, 11:27:30 AM
Stiller meg fullt og helt bak Northside sitt innlegg. Nedre Hansa har blitt en stor vits etter at vi begynte å oppleve litt motgang. Det er kanskje en av ti som bidrar når det går litt trått. Det inkluderer faktisk stillingen 1-1 og 2-1 i går også.

Noe må gjøres, og det trengs i mine øyne utvilsomt bedre organisering. De som nå ønsker å bidra blir stående alt for spredt og det blir sjeldent noe trøkk over sangene.
50
Kamper / Sv: Etter kampen Brann-Ventspils (1-0)
August 01, 2008, 13:02:19 PM
Litt spesielt at halve forumet kommenterer hvor misfornøyde de er med kommentatorene på tv når vi spiller hjemmekamp ja ;-)