• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Rasmus_brann

1
jeg har i det siste sittet et par kamper på BT-tribunen, av div. årsaker. Og har lagt merke til at det folk synger med på de sangene alle kan, og noen sanger er det lange vers. Mens når "refreng" kommer stemmer folk i. Så hvis folk ser at naboen bare synger med på "refrenget" må man snu seg å spørre: "kan du teksten? Skal jeg lære deg den?"

Hvis jeg ikke har fulgt med her på forumet på en stund, og det er kommet nye sanger. Så tar det litt tid før jeg får med meg hele teksten. Folk må ta litt initiativ til å lære sidemannen.'

Vanligvis står jeg midt på hansa, nedre felt B. Der synger alle rundt meg, og det høres "bra" ut. Men når satt på BT så ble jeg positivt overasket over nivået. Ikke misforstå meg, det var ikke bra. Men det var ikke så gale som jeg hadde fryktet. Det høres bra ut. Men det er klart at ganske mange synger i medgang, og kun da.

Må selv innrømme at jeg ikke få veldig lyst til å synge når vi ligger midt på tabellen og ligger under 3-0 mot bunnlag. Men da tar jeg et tak i meg selv, og stemmer i litt.
2
Bilder og filmer / Sv: Filmer: Brann - Stabæk
March 24, 2009, 17:40:34 PM
var det ingen som tok bilder av tifoen?!?!
3
Familie aktivitet? Vi er da en stor lykkelig familie på hansa:P Hm? Aldersgrense har det vært diskutert i mange år, god ide egentlig, men det skjer nok ikke. På en måte hadde det vært deilig med kun menn mellom 16 og 50, med dyp mørk stemme, hår på brystet og som sang hele tiden. Men det kommer aldri til å skje. Men oppfordring om synging er i aller høyeste grad en ting som bør jobbes med. For min del hadde det vært herlig med aldersgrense på 16-18 år, men da må det gjøres noe for de som er yngre, som nevnt tidligere her så er det de som skal ta over.
4
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Nyte gullet
March 31, 2008, 19:34:49 PM
Gullet har komt hem, gullet har komt hem, det e sikkert, det e sikkert, gullet har komt hem.

Er ikke så veldig stor fan av den, men den funker. Vi har da brukt "melodien" utallige ganger før. Og den passe på det meste.
5
Brann / Sv: inngangsproblemer
March 31, 2008, 19:29:38 PM
Er helt tullete at vi ikke kan bruke de andre inngangene til hansa(frydenbø). Eg står på felt B, og det er nærmere inngang 11 og tolv. Men fikk beskjed om å gå inn ingang ti, der køen var betydelig lengre enn på 11 og 12 der det var nærmest ingen kø. Helt tullete spør du meg.
6
Satt i stuen med damen, med gullpilsen i hånden:D Og så gikk turen videre til Stadion og så en liten tur til byn...
7
Kamper / BRANN - EVERTON
January 09, 2008, 11:18:13 AM
Er ikke dette en tråd om BRANN - Everton og ikke Everton - Brann..? Dvs. Brann hjemme og Everton borte...? Skulle kanskje vært en tråd om hver av kampene, ikke at det plager meg så vanvittig mye. Men kunne vært en ide kanskje....
8
Brann / Terminlisten 08
January 09, 2008, 11:10:47 AM
Brann - VIF er jo en høyrisikokamp i seg selv. Og at den kommer på selveste 16.mai legger vel ikke akkurat en demper på stemningen og alt bråket.

Det blir vel en del kamper som blir flyttet nÃ¥r tv-oppsettet kommer. Ikke sant?   Henholdsvis til mandag og lørdag (søndag 20:00).....
9
Tifo, sanger o.l.... / Innsendte forslag Sang-gruppen!
November 19, 2007, 11:18:08 AM
Quote from: "Markmus"Synes ikke det funker helt med "mann" som rim på "mann" :p


Sant det. Tenkte ikke så seriøst på teksten, men kun som et eksempel. Var egentlig melodien eg tenkte på hovedsakelig.
10
Tifo, sanger o.l.... / Innsendte forslag Sang-gruppen!
November 14, 2007, 21:10:09 PM
Ka med denne?:

Melodi: Bjelleklang

Huseklepp
Huseklepp
NÃ¥ e han blitt mann
Finter forbi alle mann
Og skårer mål for Brann. Brann!!

Teksten ble litt på sparket, og hvis det e nokken glupe dikterhoder der ute så bare kom med omskrivinger. Ble litt krunglete med "finter forbi alle mann" og slutten ble litt teit med "Brann. Brann!!"
11
Tifo, sanger o.l.... / Skrytetråden for Brann stadion
November 13, 2007, 20:39:29 PM
Burde det kanskje komme inn nokken fete videoer her......??
12
Tifo, sanger o.l.... / Innsendte forslag Sang-gruppen!
November 13, 2007, 20:38:24 PM
Quote from: "Red Rabitt"Kniksen-Pesen-Martin Andresen bør være 1.pri.


Ystaas-Sanne-Martin Andresen

Men stakkars Ystaas og Sanne.

Saddam-Hitler-Martin Andresen:P
13
Tifo, sanger o.l.... / Tifoen er avlyst.
November 03, 2007, 14:59:32 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Rasmus_brann"Men hadde nok vært stilig med det som var planlagt.....


Det hadde uansett mistet litt effekt siden det var så mange store hull på Hansa da spillerne kom inn.


Jo kanskje det, men ikke så veldig merkbart tror eg.
14
Tifo, sanger o.l.... / Re: Vekselrop mellom BT og Hansa
November 03, 2007, 14:47:03 PM
Quote from: "Nightfox"
Hansa: "Kom igjen Bra-ann!"
BT: "Kom igjen Bra-ann!"
15
Tifo, sanger o.l.... / Tifoen er avlyst.
October 29, 2007, 11:03:42 AM
Savnet ikke tifo noe veldig utpreget. Siden det var slik enorm stemning. Men hadde nok vært stilig med det som var planlagt.....
16
Brann / GULLDRAKTEN!
October 28, 2007, 16:09:12 PM
Sant at Toro-logoen ødelegger. Men synts ikke drakten var nokke kul uansett. Eg kommer ikke til å gå til innkjøp av den nei.
17
Kamper / Brann-Viking
October 28, 2007, 13:44:52 PM
Så de skal marsjere ned til byn etter kampen også? Nokken som vet kor og kor lenge etter kampen det blir? De blir vel ikke så alt for vanskelig å finne:P
18
Tifo, sanger o.l.... / Tifoen er avlyst.
October 28, 2007, 13:42:34 PM
Quote from: "Langhår"Vel, for meg høres det mer ut som kommunikasjonssvikt fra den ene, andre eller begge parter, enn sabotasje fra Brannledelsen.

Tror nå uansett vi overlever uten stjerneskudd....


Selvfølgelig klarer vi oss uten stjerneskudd. Men hvis det ikke blir noe tifo i det hele tatt siden det ble så kort varsel så er jo det litt leit. Spesielt med tanke på kor stor kamp dette er, og gullet skal deles ut på stadion for første gang på 44 år. Nå vet ikke eg om tifo-gruppen har klart å skrape sammen nokke "nød tifo" i siste liten. Men tviler litt.
19
Kamper / Brann-Viking
October 28, 2007, 13:30:06 PM
Eg vurderer sterkt å gå til byn etter kampen. Etter Lyn-kampen ble eg stående en time og vente på buss.
20
Kamper / Re: Start-Brann i London?
August 23, 2007, 13:13:48 PM
Quote from: "Super Hasund"Eg ska te old trafford og anfield i år. Men det e etter tippeligaen e feridg. Gidder isje å sitte der nere med alle wankersene nå brann spiller viktige kamper. Men det e meg.


Eg hadde nok ikke reist til Kristiansand uansett, så det spiller ingen rolle for meg egentlig. Kampen får vi nå sett uansett, på pc om nødvendig. Men hadde vært greit med en pub eller lignene. Sjømanskirken går jo greit, men nokken pils hadde gjort seg:P Hehe, neida nå skal eg ikke være kresen.
21
Kamper / Start-Brann i London?
August 23, 2007, 11:39:51 AM
Jeg og to kamerater reiser til london i helgen for å se oppgjøret
West ham - Wigan. Men som de fleste av dere vet spiller også Brann borte mot Start denne helgen. Og vi kommer ikke hem før mandag kveld. Så derfor er vi i london når denne kampen spilles. Noen som vet om noen steder i London der de viser denne kampen?? Må da være et sted i store London som viser den. Ellers får vi finne oss en pc med nett....
22
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 14:02:42 PM
Ka e prisen på billettene til denne kampen her? Samme som mot carmarthen?
23
Tifo, sanger o.l.... / Tifo-forslag til LSK-kampen
June 01, 2007, 12:44:55 PM
Det med buekorps er en kjempeide, men ikke få et helt korps til å stille. Då blir det bare dræggens eller nordnæs, få heller kun trommeslagere fra alle korpsene til å stille. Då kan det bli opp mot hundre slagere hvis vi e heldig. Og det lager faen meg lyd!! Hvis dette blir nokke av og organisering er vanskelig send meg en pm.
24
Mine helt hvite nye converse allstar er stort sett rosa. Kanskje fordi eg hjalp til å rydde etterpå då:P Men det er jo bare å ikke bruke crepruller når det regner og men kun når det er fint vær. For vi mått koste opp rød grøt/suppe fra nedre hansa etter kampen.
25
Brann / What about them casuals?
April 25, 2007, 11:34:57 AM
Quote from: "gull2007"eg e så jævli lei av de casualsene, de e jo faen ikkje ekte brann fans engang!
De e vi som står i den røde drakten og synger for laget vårt som e ekte supportere!! eg e faen meg 100 ganger mer fan en de jævlene som bare skal sloss!!!


Eg e mer fan enn deg fordi eg går med drakt og synger.

Slike diskusjoner er bare helt banale. Hvis du skal begynne med kem som e mest supporter av casuals og "juletrær" havner du langt på jordet.
En slik diskusjon havner ingensteds. punktum.
26
Brann / Er det greit å røyke på Stadion?
April 20, 2007, 16:03:07 PM
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "Rasmus_brann"Synts røykeforbudet er latterlig. Men respekterer det under kampen når jeg står med andre "ikke røykere". Men at vi ikke skal få røyke i pausen er helt latterlig, så det driter eg langt i. De kan ikke mene at folk skal gå 2-3 timer uten røyk. I fjor røykte jeg under kampen, men da stod jeg på ss og kunne miste plassen min hvis jeg gikk ut, og den hadde jeg vært der en time før for å få.

De kan drite i å nekte oss å røyke i pausen ved bon apetit hjørnet og motsatt hjørne. Der plager det da ingen "ikke røykere".


Det er en stor salgsbod i Bon Appetitt hjørne, og halve plassen er tatt vekk av en eller annen merkelig grunn.. Så jeg ville foreslå Radio 1 hjørnet, der er det god plass til røyking..
Er vel ikke så stor bod fra Bon Appetite der?


Godt poeng, det er nærmere plassen min og....
27
Tifo, sanger o.l.... / Sang - Gullet skal hjem
April 19, 2007, 15:27:57 PM
Synts den sangen e helt genial og fungerte ganske bra og. Hvis folk lærer seg den kan den bli skikkelig bra. Og ikke noe helvetes klapping!!! Den skal synges sakte som faen! Og det holder lenge med et vers.
28
Brann / Er det greit å røyke på Stadion?
April 19, 2007, 14:47:30 PM
Synts røykeforbudet er latterlig. Men respekterer det under kampen når jeg står med andre "ikke røykere". Men at vi ikke skal få røyke i pausen er helt latterlig, så det driter eg langt i. De kan ikke mene at folk skal gå 2-3 timer uten røyk. I fjor røykte jeg under kampen, men da stod jeg på ss og kunne miste plassen min hvis jeg gikk ut, og den hadde jeg vært der en time før for å få.

De kan drite i å nekte oss å røyke i pausen ved bon apetit hjørnet og motsatt hjørne. Der plager det da ingen "ikke røykere".
29
Brann / Erik Hagen til Brann?
March 31, 2007, 16:30:12 PM
Panzer er en stopper som hadde gått rett inn i startelleveren til alle lagene i TL og er en utrolig bra spiller, eg gjerne skulle sett i rødt. Men tviler ganske så sterkt på at det skjer med det første. Hvis han reiser hem til Norge blir det nok VIF.
30
Rasmus Lygre Gulbrandsen

assmice@hotmail.com
31
Kamper / Løv-Ham - Brann
February 02, 2007, 22:00:56 PM
Quote from: "Nixon"Nå er det vel Løv-Ham som er hjemmelag og setter billettprisen i dag.
Tenk på det som en sjanse til å støtte Bergen sitt nummer to lag med noen kroner...

Ellers skjønner jeg ikke helt logikken her hvis man kaller seg Brannsupporter og har anledning til å gå på kampen. Det er snakk om den eneste treningskampen innendørs i vinter. Neste treningskamp i Bergen er ikke før i april. Og da er ikke 100 kroner mye penger for den eneste Brannopplevelsen vi får i Bergen i vinter.


Opplevelse og opplevelse:P Og billettprisen pÃ¥ tidligere treningskamper har vel som nÃ¥ vært 100,-sÃ¥ det er vel ikke løv-ham sin feil....  Skippet ogsÃ¥ kampen i dag, hadde vel ganske sÃ¥ lite av muligheter til Ã¥ skaffe penger. Kunne jo skippet mat, røyk eller øl i helgen, sÃ¥ eg valgte Ã¥ la vær. Vil ikke si eg e mindre supporter av den grunn. Ble vel ikke all verdens sambafotball heller.
32
Brann / Ramiro Corrales er klar
January 05, 2007, 15:58:04 PM
E venstrefotet spiler var akkurat det vi trengte, og han har jo vist at han er en spiller med talent:D SÃ¥ dette kan bli bra.
33
Bataljonen.no / Hurra! Bataljonen.no er oppe igjen!
December 09, 2006, 19:32:19 PM
Det var på tide!!!
34
Brann / Kem heiar vi på?
December 01, 2006, 12:51:37 PM
Har en liten følelse for West-Ham og det har eg hatt siden eg var 6-7 år. Vet ikke helt grunnen. Supporterene e helt geniale, den stemningen som e på de kampene e helt syk.
Men kan ikke sammenligne west-ham med Brann, helt forskjellig.
35
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 00:01:26 AM
oioioi, de var drit fete.
36
Brann / Bestill Partoutkort NÃ? !
November 27, 2006, 18:37:32 PM
Korfor må det betales innen 9. desember?

Og ka skjer om vi betaler det litt seint? Mister vi plassen? Eg har ikke fått fakturaen endå...
37
Brann / Seter gis bort?
November 14, 2006, 20:15:15 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Rasmus_brann"Blir nok flere seter som gis bort når hovedtribunen rives da. Bedre lykke da hehe:P

Riktig...Men den rives vel ikke nå, trodde det først var etter neste sesong?

Det stemmer ja. Så du får vente til det.
38
Brann / Seter gis bort?
November 13, 2006, 21:58:59 PM
Blir nok flere seter som gis bort når hovedtribunen rives da. Bedre lykke da hehe:P
39
Brann / Odd vil ha huseklepp
November 13, 2006, 17:25:35 PM
La nå for faen Huseklepp prøve seg i RL og han kommert til å vise at han er tillitten verdt. Tror nok han heller vil være i Brann som kom på andre plass i TL og har etter min mening det klart beste laget i TL eller Odd som endte på kvalik og ikke har et lag i nærheten Brann sitt. Men det e så typisk at han ikke får sjansen og blir solgt og så blomstrer som faen!!
40
Brann / Klovnen Morgan Andersen
November 12, 2006, 17:53:30 PM
Latterlig utsagn av en latterlig mann. Kan ikke gjøre annet enn å le, hehe.
41
Kamper / Brann - HIF -RL-
November 12, 2006, 17:39:06 PM
Tviler på at det kommer mer enn 3000-4000 på denne kampen. Henke knekker foten igjen hurra hurra. Men drittvær, liten interesse, kjedelig motstander, kjedelig turnering og minusgrader hjelper nok ikke på å lokke tilskuere.
42
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
November 02, 2006, 15:26:46 PM
Quote from: "gunkar""...noen som har peiling på hvorfor de har den x-en på høyrearmen?"

Er ikke det symbolet for Tippeligaen?  Nei det er det ikke. "Slang" har rett. Det er Umbro. MÃ¥tte finne fram drakten for Ã¥ sjekke. Sorry

Nei, det er bare en del av den "kolleksjonen" til Umbro. Er sånn på mange shortser og treningstøy.
43
Tifo, sanger o.l.... / TIFO tusen takk
October 30, 2006, 15:32:46 PM
Har vært kjempe bra tifo i år. Personlig er eg ikke en stor fan av tinnsoldat (sånn som i går). Men e kult allikavel.
44
Tifo, sanger o.l.... / valg av artister
October 25, 2006, 18:55:03 PM
Kunne og spart seg for å synge flerstemt. Hørtes bare dumt ut, det er ikke noen sangkunkuranse heller.
45
Brann / Vi trenger en "gållgetter"
October 23, 2006, 15:05:02 PM
Melelli er en gållgetter! Han har sikkert mobbet mjelde på trening eller nokke sånt. Tror og Helstad kan vise oss hvor målet står hvis han bare får sjansen.
46
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 23, 2006, 12:42:46 PM
Tror mjelde trenger en rådgiver. En som kan fortelle han at martin knudsen ikke kommer inn og snur kampen når det er fem minutter igjen. En som kan gi han en liten kakk i skallen når han begynner med de syke byttene sine. Korfor kommer ikke Memelli inn og Helstad inn rett etter pause? Og korfor i helvete MARTIN KNUDSEN kor mange ganger har han snudd en kamp? Faen! Skal han innpå for å tilføre løpsstyrke og sikkerhet skal han faen meg inn leeeeenge før!
47
Brann / Da er det over (sorge tråden)
October 22, 2006, 22:20:37 PM
No blir det depping en god stund framover....:(
48
Brann / TIL ALLE BLUSSERE
October 22, 2006, 22:19:39 PM
Kjempe tifo, all ære til tifo-gruppe, kjempe stemning all ære til oss selv, kjempe blussing all ære til blusserne, kjempe røykbomber all ære til de ansvarlige, men kampen gjorde en brå slutt på gleden.
49
Brann / MOBILISER!
October 21, 2006, 13:26:45 PM
Er vel mulig å gå via haukeland, opp ved byporten, kalfaret, hakellanstunellen, opp ti proffen og ned gratishaugen...?
50
Kamper / Provoserende!
October 20, 2006, 15:59:05 PM
Hadde bare verden vært slik at landets øverste ledere skulle sloss mot hverandre. Saddam vs. Bush haha. Kong Harald vs. Saddam hehe.

Men tilbake til tema: Hvis det blir slossing på tribunene kommer politiet til å stoppe det, såpass vakthold blir det nok! Tror nok de forbereder seg relativt bra.