• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Amatøren

1
Kamper / Sv: Haugesund-Brann 28.10.2017 18:00
October 24, 2017, 12:41:16 PM
Quote from: Torvanger on October 24, 2017, 12:30:29 PM
Problemet med Skaanes er at han for lite muskler og mot FKH kommer det til å bli midtbanekrig.


Synes Skaanes har vist i det siste at han kan gi- og ta en del juling.
2
Kamper / Sv: Haugesund-Brann 28.10.2017 18:00
October 24, 2017, 09:43:13 AM
Synes Skaanes definitivt har gjort seg fortjent til en plass på laget. Barmen har derimot ikke spilt seg ut, og et helt naturlig trekk ville etter mitt skjønn vært å sette ut en svak SHN til fordel på Barmen på def midt. Dette er nok dessverre helt urealistisk med Faderen i trenerstolen
3
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tribunekultur
May 22, 2017, 09:13:15 AM
4
Kamper / Sv: Mesterfinalen 29. mars 2017
March 07, 2017, 15:03:02 PM
Er det noen form for økonomisk gevinst til vinneren av denne kampen?
Uansett en kjærkommen generalprøve før sesongen, hvor brann kan spille uten press. Bendtner-signeringen selger vel i seg selv et par tusen billetter?
5
Er alle enige om at Pjotr er en soleklar ener i mål? Synes ikke han leverer mer enn middels TL-nivå på strek, for ikke å nevne utspillene og ferdighetene med ball i beina. Horwath har vist seg å være solid når han har fått muligheten. Kanskje på tide å prøve han fra start, om ikke annet enn for å holde pjotr på tå hev?
6
Brann / Sv: Overganger sommeren 2016
August 16, 2016, 09:17:10 AM
Utifra forutsetningene, er nok Børven blant de beste vi kunne håpt på. Som spiss i 4-3-3 har nok brann nå en av ligaens 5 beste spillere. Virker som om folk undervurderer den åpenbare nivåforskjellen mellom eredivisie og TL (som pr nå innehar et veldig lavt sportslig nivå). Lån med opsjon er et billig og mindre risikabelt alternativ.
7
Brann / Sv: Overganger sommeren 2016
May 31, 2016, 12:36:27 PM
Tror dessverre folk har et litt urealistisk syn på hvor stor aktiviteten på overgangsmarkedet kommer til å være. Kommer nok til å selge/låne ut et par spillere (Larsen og Vevatne er de mest opplagte navnene) og kanskje hente en spiss. Herrem er pr. nå det mest realistiske alternativet. Vet fra sikker kilde at Brann har tatt initiativ til samtaler om Herrem.
8
Brann / Sv: Overganger sommeren 2016
May 24, 2016, 22:38:36 PM
Vil jo selvfølgelig ha en ny og bedre spiss enn Huse men med den taktikken så tror jeg han er det minst dårlige valget av de vi har
[/quote]

Dersom en av kantene skal omskoleres/flyttes opp, kan kanskje Braaten være et alternativ? Ikke akkurat en notorisk målscorer han heller, men han har en kreativ kraft og evne til å skape farlige situasjoner på egenhånd. I tillegg til en kraftig skuddfot er han sterk en mot en, noe som også kan gi utslag i det defensive arbeidet i kampbilder á la det i Molde.
9
Brann / Sv: Overganger sommeren 2016
May 24, 2016, 10:53:18 AM
Tror og håper det mest sannsynlige er at tjernås sørger for at vi får inn spillere vi aldri har hørt om før, á la Vega og Hatakka.
Tror heller ikke det er usannsynlig at en link mellom Brann og AIK kan opprettes, i form av Larsen og/eller Orlov ut. Spillere i en utilfreds situasjon i Brann og med et godt forhold til Norling. Brann ga 4 mill for Orlov, og han ble av norling betegnet som "min mann"
10
Kamper / Sv: Brann-FKH, 29. mai kl 1800
May 24, 2016, 10:40:24 AM
I utgangspunktet er Haugesund pr. nå bedre enn brann, men det ser ut til at kampen kommer på et gunstig tidspunkt. Aleksander Stølås og Troost Ekong er ute med henholdsvis karantene og landslagsfotball. Disse ansees for å være to av FKHs viktigste spillere. Antatte erstattere er Bjørkkjær og Anthony.
I tillegg spiller Haugesund borte mot Glimt på onsdag, og klubben har et uttalt mål om å satse på cupen. Lov å
håpe på ekstraomhganger her
11
Kamper / Sv: Molde-Brann, 21.mai kl 1800
May 22, 2016, 15:34:19 PM
Synes brann samlet sett fremstår solid i går. At vi får en straffe i mot er sånn som skjer, og bør ikke vektlegges for mye i totalvurderingen. LAN har slik jeg ser det valget mellom å være naiv eller feig. Synes da det er helt riktig å fokusere på og ligge tett og være gjerrig til det ekstreme. At dette fungerer i 83 minutter mot et lag som har scoret 23 mål, er verdt å ta med seg.
Den offensive strukturen er totalt fraværende, og langballer mot Azar eller dødballer fremstår som vårt største håp på å score mål. Dette gjør seg i større grad gjeldene i kamper som mot LSK og Tromsø, hvor vi har tendenser til spill fremover, enn mot Molde hvor det å stå i mot trykket er oppgave stor nok for et nyopprykket Brannlag.

Målteft er totalt fraværende i stallen, og en spiss på høyt OBOS-nivå á la Herrem, Engblom eller Bamba kunne trolig bidratt til at et solid, defensivt Brannlag kunne fått med seg poeng i flere kamper, med Braaten og Vega som kreativ, skapende kraft på kantene.
12
Synes Dan Riisnes gjør en god figur med megafon på kokalele. Kan han være en mann for store stå?
13
Kamper / Sv: Lillestrøm - Brann 11. mai kl 19:00
May 12, 2016, 08:30:23 AM
Har ikke Brann stil-Politi?  ;D


[/quote]

Kristoffer Larsens svakhet for cowboyhatter vitner vel om at dette er fraværende. Noen tanker om eventuell ansettelse av Marcus Pedersen som stilkonsulent i klubben?
14
Kamper / Sv: Lillestrøm - Brann 11. mai kl 19:00
May 12, 2016, 07:56:34 AM
I den grad det er interessant å fordele skyld, er det verdt å påpeke at Ruben mister markeringen på bakerste for tredje gang på baklengsmål i år. Når det kommer til keeperstallen holder den godt tippeliganivå. Kanskje kunne Horwath fått en kamp eller to, for å holde konkuransen ved like?
15
Kamper / Sv: Lillestrøm - Brann 11. mai kl 19:00
May 09, 2016, 11:04:33 AM
Anser Demidov og Acosta som en av de stopperduoene med best forutsetninger for å stoppe Friday.
16
Anser det for å være rein ønsketenkning, men hva tenker folk om å gå vekk fra 4-3-3?
Dagens offensive struktur bærer lite frukter, og jeg sliter med å se tegn til at dette skal bedres på sikt. Alle brannpissene har vært hardarbeidende, men blitt veldig aleine (ref. Markus Pedersen)
Kanskje kunne Hilvsom vært møtende og Orlov/azar stikkende fungert i 4-4-2? Sentralt kunne SHN fått god hjelp av Barmen/Haugen/Braaten til å både demme opp og sette i gang.
EM-pausen kunne vært en anledning til å jobbe med strukturelle endringer offensivt.


17
Quote from: Corran on April 27, 2016, 13:44:37 PM
Larsen fortjener vel ikke en plass i troppen pr dags dato?Førde-kampen og 12 minutter i TL danner et litt for tynt grunnlag for å vurdere det spørsmålet.
Hovedgrunnen til Larsens manglende spilletid er vel mer hans individualistiske tilnærming til spillet, fremfor hans faktiske ferdighetsnivå, som etter min mening er mer enn godt nok til å spille tippeliga.
Tror LAN sliter med å finne plass til han i det nye kollektivet og dets samhandling. Håper dog han får tid og mulighet til å spille seg inn, da toppnivået til Larsen er høyt og med stor underholdningsverdi.
18
Quote from: Arnevidar on April 26, 2016, 12:41:20 PM
Så langt har vel ikke Hvilsom vist noen spesielle styrker i forhold til Orlov på spissplass.


Enig. Begge to er hardarbeidene og slitesterke spisser, men Orlov har så langt vist mer målteft. Anser det allikevel som en passende anledning til å få i gang Hvilsom (håper det bare er et spørsmål om tid), da han kan fort kan bli en bidragsyter i form av målpoeng på henholdsvis kant- og spissplass utover i sesongen
20
Anser lørdagens oppgjør for å være det med størst underlagsfordel i vår favør så langt i år. Kan være verdt å merke seg at gjestene fra trivselsfylket ikke har spilt på naturgress i år.
Matten fremstår forøvrig hakket sprekere enn mot glimt.
21
Håper og tror vi får se Azar. Han kan bli avgjørende i duellspillet i begge ender av banen.
22
Hovedpoenget er at Nouri ikke har vært god nok i år. For svak i avgjørende situasjoner defensivt, og ikke betydelig involvert offensivt. Tenker at det viktigste er å demme opp bakover, og at Grønner kanskje da kan være et alternativ, ettersom de andre backene ansees som for dårlig. 
23
Quote from: aleksanderhjelleseth on April 18, 2016, 19:02:52 PM


Veldig enig i alt du skriver, selv om jeg kanskje synes Larsen er forran Skaanes i køen
25
Quote from: osoerli on April 18, 2016, 17:08:17 PM
Det er oftare at backar blir omskolert til midtstopper enn omvent.  Grønner som høgreback er eit ganske morsomt forslag.  Han manglar vel omtrent alt.  Ikkje er han ein veldig god pasningsspelar, ikkje har han noko driv med ballen i beina, ikkje er han særleg rask, ikkje klarar han passere ein mann, ikkje har han løpskapasiteten.  Han ville blitt den svakaste høgrebacken i våre 2 øverste divisjonar.


Tenker først og fremst på Grønners defensive kvaliteter. Her har nouri vært svak og var bl.a skyld i to baklengs mot rbk. Ikke har han bidratt særlig offensivt heller. Høyresiden er kreativ og offensiv i form av vega/haugen/braaten, foruten nouri. Adegbendro og Bringaker utgjør trolig venstresiden til viking, og det er neppe nouri som kommer til å stoppe de. Blir ikke overrasket hvis det kommer mål i mot fra høyre på onsdag.
Anser da Grønnner som beste alternativ for å forsøksvis hindre dette.
26
Nouri har vært for dårlig i år, og heldig som ikke har noen reelle utfordrere. Vevatne og Hatakka er rett og slett ikke god nok. Hva med å prøve Grønner på høyreback? Husker han hadde en rufsete cupcamp mot Vard Haugesund som back under Norling, men synes egentlig det er en god ide. Han er u21 kaptein og en bedre fotballspiller enn nouri, men ikke god nok til å utfordre acosta og demidov på stopperplass. Løpskapasiteten og duellstyrken må gjøre han til en solid back, etter min mening. Faren for selvmål og/eller straffe minskes vel også når en flyttes ut på siden...
27
Forutsetningene er at vi er nyopprykket og møter regjerende seriemester. Kommer til å bli jævlig fornøyd med 1 poeng
28
Deler til dels bekymringen din rundt haugen, gulløl. Men er egentlig Haugen ute så stort tap? Synes ikke han har vært nevneverdig involvert så langt i serien. Han har etter min mening ikke vært dårlig, men høyst ordinær. Braaten og Barmen utgjør kanskje et vel så sterkt indreløperpar?
29
Kamper / Sv: Cupen 2016
April 14, 2016, 10:00:11 AM
Synes ikke dette er like helsvart som det å ryke ut i 1. runde burde tilsi. 2. div er et relativt høyt nivå. Førde er toppet, gode og heldige, Brann er b-preget, dårlig og uheldig. Hadde lagene scoret på halvparten av gigantsjangsene sine, hadde det endt 2-5, et solid resultat. Selvfølgelig svært kritikkverdig at sjangsene aldri blir omsatt til mål, men ikke én eneste mann på banen i går som har scoret mye på noe tidspunkt i karrieren.
I ettertid lett å se at Orlov og/eller Braaten burde hatt en benkeplass mot Førde.
Synes Larsen er den eneste av reservene som presterer noe i retning av at han bør få mer spilletid.
Også betryggene at vi har en god andrekeeper.

30
Vega og Huse på kant, Braaten inn på topp. Braatens fysikk gjør kanskje effekten av et innhopp fra Azar enda sterkere. Virker som om Orlov ikke er et reelt alternativ for LAN.
Noen som vet status på Skaanes?
31
Observerte Vega på trening i dag, uten å bli særlig imponert. Fysisk virker han å stå tilbake for resten av laget og han slet med å innvolvere seg under spilløkt. Larsen fremstår for meg som et bedre alternativ på kant fremfor braaten og vega. Synes Larsens toppnivå er såpass høyt at det er verdt å gi han tillit selv om han svinger i prestasjon
32
Tror vi bør være godt fornøyd med 1 poeng (selv om det er noe defensivt av LAN å uttale dette før kamp)
Tror det er et ugunstig tidpsunkt å møte aafk på. Revansjesugen etter en elendig kamp mot haugesund og JAR sin hjemmedebut. Registrerer også at de har et eller annet kampanjeopplegg med billige billetter
33
Mener Hvilsom og Braaten kunne byttet plass. Hvilsom hadde stor suksess som kant i Danmark, og har vist seg som et dårligere alternativ enn orlov på topp. Braatens fysikk kommer kanskje enda mer til sin rett som spiss?
35
Brann / Sv: Viljar Vevatne
December 06, 2015, 15:17:26 PM
Sportsklubben har håndtert Vevatne sin situasjon kritikkverdig. fredrikstad, hønefoss, jerv og nest er alle kamper LAN kunne sluppet Vevatne til, så han kunne fått vist seg fram og fått spilt på seg selvtillit. Rapporter fra trening sier at han har vært brukbar
36
Brann / Sv: Overganger vinteren 15/16
December 06, 2015, 15:05:21 PM
Pamer som sportsfjef!