• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - arneg

1
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
November 12, 2005, 22:13:38 PM
"For ikke å snakke om at Suffo har synket ned i jorden og er like utilgjengelig som Osama himself"

Nåja Suffo var på landslagssamling for sitt Kamerun.  Noe annet er det at VIF og Suffo ikke er enige om ny kontrakt, og det står på lengder av kontrakten.  VIF vil ikke tegne langtidskontrakt.
2
Brann / Brann har fått ny kaptein!
August 17, 2005, 20:09:38 PM
Blir det ikke bare tull med en kaptein som stort sett ikke spiller da?
3
Brann / Brann fortsatt på utkikk etter spillere...
August 02, 2005, 11:10:47 AM
4
Brann / VIF - dommernes nye favoritt?
July 31, 2005, 08:46:08 AM
5
Brann / Kan Rosenborg blir seriemester 05?
June 28, 2005, 22:23:23 PM
Ingenting som tyder på at Berre og Iversen forsvinner fra VIF.  VIF har uttalt at Berre uansett ikke blir sluppet før sesongen er ferdig, og når det gjelder Iversen så må jo det rette tilbudet komme, og da helst fra London da det er der kona vil.
6
Brann / John Obi Mikel / Helegbe
May 13, 2005, 23:21:02 PM
Det siste i saken med Lyn og denne unge Nigerianeren er at Rune Hauge viser en kontrakt som Morgan Andersen har underskrevet. Lyns svar på dette er at denne kontrakten er ulovelig. Hallo, hvorfor underskriver Morgan Andersen på noe som er ulovelig. I tilegg så er det jo merkelig at Lyn ikke har lurt på hvem som har betalt skole, husleie og opphold for sine Nigerianske spillere. Lyn har jo ikke gjort det. Jeg er enig i at det er mye som lukter vondt i denne saken, men aldri livet om Morgan Andersen og Lyn er uskyldige, og langt ifra drevet humanitært arbeid for unge fattige gutter som de hevdet da de fikk oppholdstillatelse for guttene.
Mitt tips er at Morgan Andersen relativt snart er å finne i a-etatkøen!
7
Brann / VIF - Brann (RL)
April 26, 2005, 20:48:21 PM
Quote from: "chris_henrik"jøss, nå ser det ut til at det er Brann som lar spillerene hvile, mens VIF satser på seier.

Mjelde: Varsler store utskiftninger
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=77416

Kjetil Rekdal kommer ikke til å sende utpå et B-lag mot bergenserne.
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=77415

Ikke lenger så sikker på RL-finale.....


Det var dette jeg mente, spesielt sluttreplikken: ikke lenger så sikkert....
8
Brann / VIF - Brann (RL)
April 26, 2005, 17:25:17 PM
Dere må ikke bli for negative.  Rekdal uttaler jo i den linken som er over at han kommer til å gi noen av de som trenger kamptrening muligheten.  Det betyr nok at spillere som Stefan I, den nye sørafrikanske spilleren til VIF, Klavan og Førsund får muligheten.  Må regne med at Iversen og Ronny Johnsen hviler samtidig som Wæhler har karantene.
9
Brann / Opdal syk, rekker kanskje ikke kampen!!!
April 08, 2005, 08:00:11 AM
Her er vi ved kjernen av Branns problem.  For dårlig dekning på keeperplassen.  la oss nå Opdal får den utvikling som Mjelde forutsetter, så er det fortsatt slik at reservekeeperen overhodet ikke har noen erfaring og har etter rapportene en vei å gå før han er god nok for eliteserien.  Dette kan bli en langt større katastrofe for Brann enn at Iversen er ute for VIF.
10
Brann / Steffen Iversen Skadet...
April 06, 2005, 12:40:02 PM
"Er VIF et lag for 6-10 plass i serien uten Steffen? "
Føler du overdriver litt her.  Steffen hadde en liten overtrokk og er litt usikker til helgens kamp.  Litt tynnt grunnlag å spekulere i hvordan det går uten Steffen i hele sesongen.  Når Steffen kom til enga lå de på 4.plass.  Siden så har de styrket laget reelt fremover på banen blant annet med Hulsker og Stefan I.  

Ikke selg skinnet før bjørnen er skutt :wink:
11
Brann / Norske forum sider
March 27, 2005, 08:14:08 AM
VPN med tilstøtende forum.  Der er ikke de største kviseguttene som skal vise hvor tøffe de er.  Der er det også levende tifoforum for de som er intresserte i det.  Samtidig så vil jo en bergenser kunne teste blodtrykket sitt med jevne mellomrom.
12
Brann / Flaut!!!!!!!!!!
March 18, 2005, 08:12:40 AM
Grunnen til at Brann rotet bort et poeng i dag var ikke keeperen.  Grunnen var todelt:
1: Endel spillere som ikke holder en hel kamp i det tempoet de begynte i.
2: VIF som la om spillesystemet og fikk lagt trykk på Brann.
13
Brann / Kun Kvisvik i troppen
March 16, 2005, 23:39:57 PM
Istedet for Espen lobb Johnsen så hadde det vært ok å brukt keeperne til Brann, TIL, Odd og Bodø/Glimt. Finner sikkert noen i 1divisjon som også er bedre enn Johnsen.  
Når det gjelder Riseth så vile jeg glatt kunnet erstattet han med Soma, Kippe, Whæler og Borgersen.
Når det gjelder Solli så regner jeg følgende spillere som bedre: Runar Berg, Thomas Holm, Ardian Gashi, han sentrale til Start, Kozolovski, og Helge Haugen. :wink:
I tillegg så får vi håpe at Braaten har bryteren på og ikke av.  Det finnes ikke en spiller i europa som varierer mere enn han.  Ville glatt kunne byttet han med Sæternes.
Basma har forbausende svake pasninger og innlegg men i mangel av alternativer så får han beholde plassen.  Ser forresten ikke bort fra at han i ham/kam Storbæk eller lignende er bedre.  
Hvem i svarte har jeg glemt fra rbk nå, han er sikkert god når han er så lett å huske :D
14
Brann / Kun Kvisvik i troppen
March 16, 2005, 15:08:22 PM
"Espen Johnsen har vært den beste keeperen i Tippeligaen i to år nå."   Dette er jo komisk.  Espen J var jo en katastrofe i fjor.  god på streken, passe i feltet og elendig med ball i fot.                                        
"Riseth er vel "alle" enige om": Nei, vet du hva.  Må bare minne om kampen Riseth spilte mot VIF i RL.  Var skyld i ei straffe og oppførte seg som en tulling ellers.  Der er helt klart klant annet Soma et bedre alternativ.
"Sentrale midtbanespillere har vært mangelvare lenge (at spillere som Trond Andersen blir tatt ut er vel et bevis på det)"  Finnes det ikke bedre spillere enn Andersen og Solli på sentral midtbane så har vi et problem.  Solli er også en spiller som mildt sagt har variert i prestasjonene.  Han er skikkelig skummel når han dribler som bakerste mann på midtbanen.  Ikke er han noen god pasninglegger heller.  Det eneste positive med Solli er at han har bra driv med ball, og noenlunde brukbart skudd.  Problemet med drivet med ball er at han ikke greier å vurdere når han bør spille og når han kan drible.
15
Brann / Kun Kvisvik i troppen
March 16, 2005, 11:16:04 AM
Skandalen er jo at fem rbk-spillere er med.  RBK som har vært gjennomført ustabile, pga at de landslagsaktuelle ikke har levert varene.  Klippekort kaller man slikt, eller mere presist: rbk kvote!
16
Brann / Hallo bergensere!
March 11, 2005, 18:27:52 PM
Quote from: "nummer9"Greit, dere brukte ikke penger på å hente Steffen, men måtte sprenge lønnsbudsjettet og ha esktern hjelp(?) for å gi han nok til salt i grøten?


Ekstern hjelp for å hente Steffen.  Mente det var andre klubber som må ha ekstern hjelp for å hente spillere.  Ikke at det er ulovlig eller noe galt i det men man trenger ikke være elefant i et glassmagasin da vet du 8)
17
Brann / Gull eller tull
March 10, 2005, 12:06:00 PM
"Men no har jo de mistet Jalland og Hagen, muligens Gashi også."
Nåja for å erstatte Hagen så er følgende stoppere hentet inn: Ronny Johnsen, Amund Skiri og Andre Muri.  For Jørgen Jalland så er Kristian Grindheim og den sør-afrikanske spillereren hentet.  I tillegg så er Stefan Iziaki og Bernt Hulsker hentet inn.  Samtidig så er det grunn til å minne om at Iversen og Arasson bare spilte halve sesongen i fjor.  Går Gashi så svekkes deres sjanser noe, uten tvil.  Gullet vil stå mellom RBK, Brann og VIF.
18
Brann / RBK - VIF 0-1
February 19, 2005, 11:44:22 AM
I år e eg mer usikkert, tenke seg til Hulsker som seriemester. Fy faen..

Tenk på Berre da :wink:
Ellers så håper jeg at Brann også vil komme foran RBK.  Desverre så er jeg isåfall redd for at dere må skaffe dere en ny keeper.  Vil bety mange poeng forskjell Arason kontra Opdal
19
Brann / RBK - VIF 0-1
February 18, 2005, 18:16:40 PM
"Enga sitt lag va langt fra et B lag#. Dette er nok riktig, men samtidig så er det så mange som 4 muligens 5 mann som ikke spilte fra start som nok kommer til å gjøre det i de fleste kampene.  Det viser at Osloklubben blir å regne med.  Regner faktisk Brann og Vålerenga som favoritter i år, knapt foran RBK.