• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Brodtkorb

1
Sitter litt å leker med den og dudo du er inne på noe der ....... ctine ka sier du ? .. Tror den   kan bli noe ..... skal bare se att vi kan få flyt på den :P
2
Fortjener å ligge opp og fremme ;)
3
Tifo, sanger o.l.... / sang gruppen
March 31, 2007, 21:59:13 PM
4
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
March 31, 2007, 21:56:32 PM
Skriver det bare  for å  få den opp opp igjen.
Er det noen som vet om sangruppen har kommet noe videre i sine arangement?
5
Tifo, sanger o.l.... / Ny BRANN sang.....
March 27, 2007, 18:28:55 PM
Elendig .... enkewlt og greit
6
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
March 24, 2007, 18:23:22 PM
Draktene er ikke kommet i butikken på stadda,var en tur nedom der  på fredag ogdetvar negativt,men de er sikkert på vei
7
Tifo, sanger o.l.... / sang gruppen
March 21, 2007, 12:46:57 PM
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "slang"Jo, de informerte om at det snart blir innkalt til sangverksted der nye sanger skal lages/forandres på/spilles inn. Han som er ansvarlig for sangruppen er på ferie denne uken, men regner med han kommer med noe info snart.


Det blir vel et sang-verksted i løpet av siste uken av Februar og første uken i Mars. Det er ting som kommer opp som gjør det vanskelig, blant annet er Morten på ferie denne uken, og det er supporterseminar neste helg. Alle er vel interessert i å få ting på plass i god tid før avspark:-)



Ka skjer ?
8
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
January 07, 2007, 10:37:33 AM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Brodtkorb"STENG DENNE LINKEN NO. ........


For det første så er ikke dette en link, for det andre: Hvorfor skal denne tråden stenges?fordi DU mener temaet er utdebattert?


Fordi han ble så flau over det han hadde skrevet og ville at ingen skulle se hvor avslappet forhold han har til språket.
Blir selv så svimmel av å lese hans innlegg at det er jo umulig å snappe opp et budskap.


Marek, noen kan ha flere enn 900 innlegg og ikke være registrert på forumet før slutten av august 2006 ..... så viser vell det att du bare er en oppvigler ......  

Kom deg ned på. Eg tar meg en pils ja.... men vil det si att det eg skriver her er fyllesnakk ...... lurer ka du går på ..... men du er no ikke kommet ned igjen fra syretrippen din  ...... Stakkars folk som må kverulere på alt,bare for å vise att de lever ....... Ja- dette var ett personangrepog Til en druttunge som knapt vet forskjell på Kjærlighet og Patriotisme
9
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
January 06, 2007, 23:07:35 PM
STENG DENNE LINKEN NO. ........
10
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
January 06, 2007, 23:04:23 PM
Er vell MIM som har ordnet med kontakter og POL som har sluttført (les hentet penger) .... så tror ikke vi skal bekymre oss over att POL er gått (les med rak rygg) Etter att RBH kom inn i kulissene alle har jo skreket på lokal satsing ;)så er vell det ett tegn att det Afrikanske markedet blir nedprioritert i fremtiden.
men Ka e det Trond Mohn sa en gang i tiden da han var en venn av Brann .... få vekk Lars henrik Berge og Wulf ellers trekker eg meg med pengemidler.
Han vet ka MIM (les trening trening trening..kontinitet,kontonutet,kontunitet) står for så derfor er han på banen igjen no, bare se kor mykkje han har gitt til breddeidretten (les lokal) .... så alle dokker MIM hatere som ikke mener att han er en god nok trener til å føre BRANN til Gull ..... Ta no å la den mannen få tid på seg ... Rom ble ikke bygget på en dag ikke år heller ... men eg har ventet i 3 ungdomsaldre og har hatt mange oppturer og nedturer .... sikker mange mer enn dokker her inne har hatt (vil IKKE dra alle over en kam her,men ta det til seg den som vil.
Når trekke kaniner opp av hatten ...... Når var BRANN kjent for det sist :D
No får ikkje avisene vite en drit og det sier jo att de kanskje er begynt å få orden i rekkene der oppe :D

Så alle MIM skeptikere,håper dokker resonerer litt her og går tilbake å ser på trener historier som kan vise samme resultar ut i fra alle forsvinningene og ikke bare ka han har fått disse årene som trenere ....... kom ikke med bakke /gashi/andresen/seternes,TFL ....dettte er jo restaureringsprosjekt,som Vi har fått mer enn forventet av  ...........

SERIEMESTER 2007
11
Brann / Ramiro Corrales er klar
January 06, 2007, 22:17:26 PM
Quote from: "Candyman"
Quote from: "bulldog"dette var kanon! at vi velger å styrke forsvaret er et godt tegn. og så kan vi vente på neste kanin opp av hatten...

Hmm...er det flere utenom POL som kan kunsten å trekke spillere opp av hatten? Har han holdt kurs i idrettsveien? Har han lært de poker og v75 også?

Er jo knall og få en venstrebent spiller inn i troppen. Innlegg er alfa og omega i fotball, og han kan jo dette...

Godt jobbet Brann.


Er vell MIM som har ordnet med kontakter og POL som har sluttført (les hentet penger) .... så tror ikke vi skal bekymre oss over att POL er gått (les med rak rygg) Etter att RBH kom inn i kulissene alle har jo skreket på lokal satsing ;)så er vell det ett tegn att det Afrikanske markedet blir nedprioritert i fremtiden.
men Ka e det Trond Mohn sa en gang i tiden da han var en venn av Brann  .... få vekk Lars henrik Berge og Wulf ellers trekker eg meg med pengemidler.
Han vet ka MIM (les trening trening trening) står for så derfor er han på banen igjen no, bare se kor mykkje han har gitt til breddeidretten (les lokal) .... så alle dokker MIM hatere som ikke mener att han er en god nok trener til å føre BRANN til Gull ..... Ta no å la den mannen få tid på seg ... Rom ble ikke bygget på en dag ikke år heller ... men eg har ventet i 3 ungdomsaldre og har hatt mange oppturer og nedturer .... sikker mange mer enn dokker her inne har hatt (vil IKKE dra alle over en kam her,men ta det til seg den som vil.
PS .... slutten her var ikke hintet til deg Candyman eller Bulldog ....men eg likte det du/dere sa /skrev om å trekke kaniner opp av hatten ......  Når var BRANN kjent for det sist :D
No får ikkje avisene vite en drit og det sier jo att de kanskje er begynt å få orden i rekkene der oppe :D

SERIEMESTER 2007
12
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
December 30, 2006, 19:10:08 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"
Quote from: "Vidar"
Quote from: "NorthsideFCDH"
Seriebronse og cupgull var jo heller ikke suverent. Riktig nok et godt år, men vi møtte langt fra vanskelig motstand i cupen og vi var heldig som kom oss videre. I serien kunne vi like godt endt på 6 plass som på 3, her var det også litt flaks i bildet.


Digger "glasset er halvtomt" folk. Seriebronse og cupgull var ikke suverent? haha, nei det var jaggu en laber sesong. Hvor tar du forventingene dine fra? Alt gullet vi ikkje har i skapene på Stadion??? Og som flere andre har kommentert tildligere i tråden, så spør eg også: Hvorfor er det slik at det er flaks når vi vinner, mens når vi taper så er det alltid udyktighet fra MJELDE som har skylden! Herregud da...




Seriebronse og cupgull var gode resultater, men måten det ble gjort på var langt fra suverent, dersom det er letter for deg å forstå det slik. Kunne like godt endt med 6 plass og kvartfinale i cupen det året, så litt flaks var det nok.

En annen ting, har aldri sagt det er flaks hver gang vi vinner. Dette er første gangen jeg sier noe om flaks her inne så kommer du å spyr ut diverse vås, det sier jo heller litt om enkelte som diskuterer her inne... Når vi taper, så pleier eg heller aldri å skylde på Mjelde. Tror ikke jeg har sagt det en gang dette året at Mjelde aleine var skyld i et tap. Men jeg sa det ofte i 2005 sesongen etter tap på tap på bortebane, hvor taktikken lå igjen i Bergen gang på gang...

Eg har lenge hvert en av de som ikke slengte drit om Mjelde, men når eg først kommer med noen meninger, for en gangs skyld negative, så er visst eg blitt en negativ person med en gang.

Det du kommer med Brodtkorb høres jo ut som fyllasnakk... Det som blir skrevet her inne er ikke nødvendigvis det vi hyler på stadion under kamp. Dette er et diskusjonsforum, dvs vi kan komme med negative meninger, uten at laget blir noe særlig påvirket.
At vi ender opp med "ingen supportere" som du skrev tar eg som en dårlig spøk eller noe fra en person som tydeligvis skriver i påvirket tilstand.


NorthsideFCDH skrev:

Og hvorfor skal han få mer tid? Når du kommer til en klubb som Brann (slik vi er per dags dato) så skal du ikke komme her for så å vente med resultatene 3-4år pga du må som trener må utvikle deg. Her skal trenerene komme ferdig utviklet uten å trenger 3-4 sesonger på å lære seg taktikk og slikt.

Her bør du ta i betraktning att Mjelde ikke hadde noe trenerutdannelse ..hmm han hadde vell gunnkursene for lavere divisjoner.. så dine 3-4 år kan du jo tygge på.....det var vell sånn att viss ikke Steffensen hadde vært der og vi hadde fått til ett sammerbeid de 2 i mellom,så hadde han kanskje ikke fått disp fra NFF ...
Du sier att her skal de komme ferdig utvikklet som trener,si meg kem e det .... Er vell ikke mange i Norge du kan nevne utenom Nils Arne Eggen

NorthsideFCDH skrev:

Monsen har nådd sin topp, det var når vi tok cupgull og bronse. Denne sesongen sett under ett er ikke en like bra sesong resultatmessig, og langt ifra en like bra sesong dersom du ser på spillerkjøp og lønninger!

Kjønner du har den store forståelsen for hva kontunitet er ....Kom med spillerkjøpene ....Gashi,Bakke,Bjørnson disse 3 kom vell ganske seint? og så har vi Memelli som har språkproblemer ... som er en lovende spiller men som må få inn spillesystemet og TFL .... kan vi vell bare si en sak om SKADET ..... dessverre ... krysser fingerne for han å ..... No har vi en mulighet til å få satt laget og så snakker du om att ut i fra spillerkjøpene  og lønningene. så er det en dårlig sesong  
 Selvfølgelig er eg drita full og du er vell ikkje tør bak ørene
13
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
December 30, 2006, 11:38:23 AM
Quote from: Vidar
Quote from: "NorthsideFCDH"
Seriebronse og cupgull var jo heller ikke suverent. Riktig nok et godt år, men vi møtte langt fra vanskelig motstand i cupen og vi var heldig som kom oss videre. I serien kunne vi like godt endt på 6 plass som på 3, her var det også litt flaks i bildet.


Digger "glasset er halvtomt" folk. Seriebronse og cupgull var ikke suverent? haha, nei det var jaggu en laber sesong. Hvor tar du forventingene dine fra? Alt gullet vi ikkje har i skapene på Stadion??? Og som flere andre har kommentert tildligere i tråden, så spør eg også: Hvorfor er det slik at det er flaks når vi vinner, mens når vi taper så er det alltid udyktighet fra MJELDE som har skylden! Herregud da...

Quote from: "NorthsideFCDH"
Og hvorfor skal han få mer tid? Når du kommer til en klubb som Brann (slik vi er per dags dato) så skal du ikke komme her for så å vente med resultatene 3-4år pga du må som trener må utvikle deg. Her skal trenerene komme ferdig utviklet uten å trenger 3-4 sesonger på å lære seg taktikk og slikt.


Vet ikkje helt kor eg skal begynne med å kommentere akkurat dette, for du skriver jo som du er helt i bakvendtland. For det første så kommer ikke Mjelde til klubben slik den er per dags dato som du skriver, han har vært med på å skape den til det den er i dag, og gitt oss bedre resultater enn vi har hatt på evigheter I PROSESSEN. Så lenge han fortsetter å få laget til å prestere (ja, sølv er en god prestasjon uansett hvor mye folk surmuler over den middelmådige høstsesongen), så er det utrolig at folk presterer å skrike etter hans avgang. Forstå det den som kan, man må sannsynligvis være innavlet Bergenser for å forstå (u)logikken. For det andre så har det ikkje ventet 3-4 år på seg for å få resultater. Må man dra frem GULLET i cup'en, og sølv og bronse i ligaen igjen for at det skal synke inn?? Nei, tviler på det hjelper å gjenta det aldri så mange ganger.

Quote from: "NorthsideFCDH"
Monsen har nådd sin topp, det var når vi tok cupgull og bronse. Denne sesongen sett under ett er ikke en like bra sesong resultatmessig, og langt ifra en like bra sesong dersom du ser på spillerkjøp og lønninger!


Hvis vi ser på hva som mangler i hyllen etter at Mjelde overtok, så er det kun seriegullet. Vi var faktisk nærmere dette i år enn vi var i sesongen du mener Mjelden toppet karrieren sin (bronse). Etter min mening er det forferdelig synd at klubben sliter med supportere som deg. Hadde klubben, spillerne og trenerne opp gjennom tiden fått mer ro på seg til å komme med resultater, så hadde det garantert vært mer silverware på oss. Men dessverre er eg redd det aldri vil skje pga deg og dine. Gratulerer.

Bra skrevet .......... folk snakker for seg sjøl  her inne og  vell å bra e det ... puh .... men Det er også en haug med drittunger her inne spå forumet...... som bare deler ut sin frustrasjon ...... og til slutt så blir det massesuggesjon og vi vet jo ka det kan ende opp med .... ingen supportere
Så til helvete ta og kom med seriøse ting og ikke sleng av gårde dine/deres frustrasjon,på Mjelde eller andre....Vi er her for å støtte de ..... så bruk stemmen positivt på Stadda .... så får dokker som er de mest negative her inne skrive dokker en dagbok ... kan jo hende du /dere får utgitt den hos frustrasjonsrådet i BA .... for de skriver jo alt

Dette er ikke hakking eller frustrasjon det er bare realiteter og men sanne ord fra en som vet forskjell på oppoverbakke og nedoverbakke

På tide folk lærer seg kjærlighet og ikke bare  krever :
Alt for Bergen... Alt for BRANN
14
Brann / Re: Hvem skal vi hakke på nå?
December 11, 2006, 09:55:56 AM
Quote from: "thomas007"I god Bataljonenånd må vi jo ha en spiller som vi psyker ut. Før har det vært Opdal og Knudsen, i det siste har det vært Huseklepp.
Knudsen er solgt, Huseklepp og Opdal spiller som noen konger, så dermed har Bataljonen et problem; Vi har ingen hakkekylling.

Her må det handles. Noen som har et par forslag ? Kanskje Migen ?
Han var jo dårlig i går. Vi kan bue og slenge dritt til han i neste hjemmekamp. Ellers fikk jo Monkam rødt sist, han må vi ihvertfall trykke lengre ned i driten. I tillegg er jo han ung og lovende, og det liker vi ikke i Bergen. UT MED PAKKET!
 

I god Bataljonenånd
ka med BBB ?
15
Quote from: "Stoffi"Hva er tilskuertallene til Brann? Jeg har ikke sett det noen steder, har glemt å kjøpe aviser.

Selv har jeg nok ikke vært på noen av kampene pga idiotiske kamptidspunkt, og mangel på priotering pga lavt satsningsnivå i Brannleiren og royal league generelt sett.




Medgangs supporte????
16
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
December 09, 2006, 13:02:32 PM
Quote from: "ctine"
Quote from: "Brodtkorb"
Quote from: "ctine"Og jeg kan jo denne melodien fra før av...visste bare ikke hva den het :P


De som ikkje kan den har vell ikkje vært med i  musikk undervisnig på skolen.Enten må de ha skulket eller så har de sovnet i timen.Eg sovnet i timen,men har fått den med meg :) hehe... Har kanskje nokke med kjærlighet å gjøre :D

Heia BRANN


Har aldri hørt denne sangen/melodien i en musikktime, og jeg tror jeg var unormalt aktiv i de timene:P
Husker den fra en sang av Fred Ove Reksten jeg...."Eg e nordmann, født i Bergen..".
Men det spiller da ingen rolle... Melodien e jo grei å bruke te en god supportersang!!


Er kanskje "nokken" år eldre enn deg :(  ....kanskje kan vi regne det i tiår også,men blir aldri gammel,kaller meg heller en fjordhest fra "høylandet" ... Sålenge det er liv er det håp også lenge Vi støtter laget så gjør vi en god innsats... keep going :)
Ha en fin helg
17
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
December 09, 2006, 12:49:21 PM
Ligg Trykk på Martin Andresen   ...... så er vi vell i nærheten att den linjen funker ;)
18
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 15, 2006, 12:33:32 PM
Martin Andresen ...... kan ikke se att han er blitt nevnt .....
19
Brann / Re: Steffensen på vei ut?
November 11, 2006, 20:08:54 PM
Quote from: "monzilla"I følge BT http://fotball.bt.no/eliteserien/article68890.ece er det ting som tyder på at ting bør omorganiseres i trenerapparatet. Er det ting som tyder på at Steffensen er på vei ut, og at brann sin nye sportslige leder vil få en slags manager-rolle?
Tror dette kunne passe Brann bra. Hva sier dere?


Kor tar du det fra  .... snakker om å lage bølger

Er det ting som tyder på at Steffensen er på vei ut, og at brann sin nye sportslige leder vil få en slags manager-rolle?

Kan ikkje lese steffensen sitt navn ett sted der i den linken .... slutt å syns kom med fakta
20
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 07:13:08 AM
Quote from: "Falkman"
Quote from: "klysa"Man kan jo begynne å lure litt da Mjelde benytter seg av kun to innbyttere der nesten hele lage burde blitt byttet ut, att han ikke kommer innpå.


lurer litt på hvilken klokke Mjelde bruker, var noen jævla lange 10 minutter.


.iløpet av de ti minuttene hadde vi faktisk tatt ledelsen... og det at Miller ikkje kom innpå, kan forsvare at han stakk av etter kampen??



KAN IKKE FORSVARES ........ KALLER EG DRITTUNGE....
21
Kamper / Brann - HamKam
October 29, 2006, 21:07:15 PM
Quote from: "erik1"synes at steming var dårlig i dag, så kampen på tv,, stemmer for dere som var på stadioen?å gratis med søv da!


Var trøkk ett par ganger,men synes Vi bør jage laget frem ..... Vi har tross alt en jobb å gjøre Vi å  ....    


HEIA BRANN      LA OSS JAGE DE  FRAM......   Seriemester 2007
22
Brann / Re: En oppfordring til SS og Z-feltet
October 29, 2006, 15:12:40 PM
Quote from: "Brodtkorb"La oss gjøre det enekelt for å få  tribunen til å  KOKE !!!  på de siste hjemmekampen .... enkleste måten å få med seg alle på stadda er ett enkelt uttrykk som har skremt mange før (les 70-80 tallet)
De enkle ord er : HEIA BRANN !!!!!! De som husker kvarten mot mjøndalen i 1982 og moss i semien samme år vet ka eg sikkert til.
Skal ikke glemme  returkampen mot lsk i cupen 1995 der vi snudde 1-3 borte til 4-1 hjemme og avasement.
Disse ordene kan alle sossisiere seg med på stadda,gammel og ung til og med den hjemmesittende som går på stadda en gang innimellom med familien.
En annen er By`en  Bergen og laget er Brann ... denne er jo en slager som også alle kjenner ...... Vi e berømte Brann er en annen som funker og  Vi e Brann Bergens stolthet og svaret kommer rungende SK Brann Bergens stolthet.
Ut med pakket er det kun enkelte som hiver seg på ... men i siste kampen mot Molde da denne ble dradd frem og Brann spilte under pari ... føltes det dumt ..... den funker mye bedre når motstanderenes spillere ligger ned og (les filmer ;) )


rbk kampen var forferdelig .... la oss markere oss på en positiv måte i dag mot hamkam
23
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
October 29, 2006, 12:29:14 PM
Quote from: "ctine"Og jeg kan jo denne melodien fra før av...visste bare ikke hva den het :P


De som ikkje kan den har vell ikkje vært med i  musikk undervisnig på skolen.Enten må de ha skulket eller så har de sovnet i timen.Eg sovnet i timen,men har fått den med meg :) hehe... Har kanskje nokke med kjærlighet å gjøre :D

Heia BRANN
24
Tifo, sanger o.l.... / Re: Blue Moon
October 29, 2006, 03:26:23 AM
Quote from: "Skumling"Mel. Blue Moon (http://www.youtube.com/watch?v=ioQuD_HMJ1E)

Rød makt!
Født med en flammende tro
Bundet på livstid til Brann
Merket i sjel og i blod

Rød makt!
Håpet vil aldri dør hen
Atter en gang skal det skje
Gullet til Bergen igjen


Del ut kritikk, slakt, ros eller forslag til forbedring...(ja jeg vet at Klanen bruker denne.)

Edit: forandret litt tekst



Meget bra ...... Skal plotte den inn i hardiscen .... for denne kan bli stor


HEIA BRANN  ....... bruk stemmen alle mann
25
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
October 29, 2006, 03:19:06 AM
Quote from: "pleb"Et av de beste forslagene jeg har sett her.


Takk
26
Tifo, sanger o.l.... / Re: Ny sang for laget ???????
October 29, 2006, 03:18:18 AM
Quote from: "psv-hasund"



Takker og bukker  ... satt pris på att det var noen som fant em grei link til begynnelsen på melodien ... kanskje den kan få livets rett

HEIA BRANN
27
Tifo, sanger o.l.... / Re: Ny sang for laget ???????
October 29, 2006, 03:13:35 AM
Quote from: "Siggen"
Quote from: "psv-hasund"


Er du ofte inne på seniordans-i-norge.no? :lol:


Nei .... men eg er senior Brann supporter og trenger verken mann eller dame.
Eg har BRANN
28
På tide å stenge denne debatten no.
Får bare håpe att de som er rettmessig skyld i dette blir tatt,for dette gagner ikke BRANN
29
Quote from: "jkippers"
Quote from: "Red Rabitt"Det er selvfølgelig trist at det eneste positive med kampen blir tatt fra oss.
Får håpe tv 2 retter opp i dette til neste kamp fra stadion.
Men en ting som spiller inn er at de står under ett langt tak, blir vel gjerne bedre til neste år når de fleste står under hansa.


Jeg satt bak cornerflagget på BT-tribunen. Etter 3-1 var riktignok Kjernen svært hørbare. Før dette var det svært lite å høre fra de. Jeg ble sjokkert når jeg kom hjem og så på video. Lydbildet ga et utrolig skjevt bilde av den reelle stemningen. F.eks etter 1-1 skåringen var lyden fra Brann-publikummet ikke imponerende i det hele tatt på TV, mens i virkeligheten var det jo ekstatisk. Har gått på stadion siden 1990, dessverre sjelden siden 1998 pga. flytting. Men den eneste kampen som kan være i nærheten stemningsmessig var vel semifinalen mot LSK i 95. Selv den blekner fullstendig.

Det sier vel også sitt når til og med Riseth sier at han aldri har opplevd maken til stemning på noen norsk arena. Og da siktet han nok ikke til RBK-supporterne. Også Semb uttalte under kampen at "slik stemning har han aldri opplevd før".

TV2 har et forbedringspotensiale når det gjelder lydformidling fra Brann Stadion!
Satt på D feltet på BT ... må bare si at jeg føler Vi ble lallet ut av trønderene ..... Sammenligningen din med lsk kampen er en skam for supporterene,vi var 18000 mot rbk og kan ikke si att det var noe trollsk stemmning,men lsk kampen der det var 9000,knapt 10000 er en kamp for publikum  som er gått inn i historiebøkene ... kommer aldri kampen mot rbk å gjøre,den vill bli husket for bråket fra enkelte uromomenter,som aldri skulle få  satt sine bein på Stadda....
30
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
October 24, 2006, 11:20:11 AM
Kanskje den kan deles opp .... viss noen mener den er for lang.
Kunne kanskje brukt 1st verset i kamfasen og det 2dre når Vi leder

Noen flere innspill Takk .... kjør på ...
31
Tifo, sanger o.l.... / Sanger..
October 24, 2006, 11:07:19 AM
Quote from: "Morriss"Er helt enig. Det kommer veldig mye bra frem her, men ingenting bli innført. Det er på tide at noen tar ansvar for å få sangene ut i livet. Noen som jobber i Bataljonen bør kunne ta på seg dette ansvaret.



Helt enig med deg,men de som sitter i Bataljonen bryr seg ikkje så mye om det .... Les paf sitt innlegg i Stein på Stein .....

Takk paf
32
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
October 23, 2006, 19:34:21 PM
Quote from: "tippetuppen"nei.. må være negativ. syns ikkje den sangen/melodien hører hjemme på stadion.. blir bare som alle andre en sang som kanskje litt høyt i begynnelsen så dabber den mer og mer av.. finn på noe med trøkk i... noe som gir gåsehud..




Alle sanger må læres, først da kan en få trøkk ...... Ta MIM sangen,Vi E` Berømte Brann fra Bergen,IA IA IA oh,Hasund sangen og ikke minst   Nystemten.
Oh my Darling .... er vell ikke så mange sanger Vi har akkurat de orden i,men eg vet om denne ene og Brann er for meg kjærlighet. Så skulle tro att melodi og sang er riktig ;)


Takk for innspillet

Flere .....  2007 er rett rundt hjørnet
33
Tifo, sanger o.l.... / Re: Ny sang for laget ???????
October 23, 2006, 09:13:27 AM
Quote from: "ctine"
Quote from: "Brodtkorb"
Quote from: "Brodtkorb"Melodi: oh my darling



Vi skal vinne,Vi skal seire
Vi skal knuse vært ett lag
Vi e BRANN Vi e fra BERGEN
å vi heier frem vårt lag

Når vi vinner,når vi seirer
spiller guttene det de kanDe har Store Stå i ryggen derfor vinner altid BRANN
Vi har Mjelde,vi har Hanstveit
Vi har Martin Andresen og hele co
Vi skal vise hele Norge henne fotballen skal gro


Her er en liten ommskrivning som andre tror vil passe bedre inn og jeg er enig .... neste år er jo SS degradert til ett annet sted.
Vers 2 , kan få denne omskrivningen:

Når vi vinner,når vi seirer
spiller guttene det de kan
De har Staddaen i ryggen,derfor vinner alltid BRANN


Ser på dette som en klassisk Hjemmesang  .... som vill få ett uhyggelig trøkk ..... Greit den er litt lang,men det er ikke noe problem og lære den ..... Kem e det som ikke kan:
Oh my darling Oh my darling Oh my darling clementin?
Det er jo en sang som er/var en klassiker i musikk undervisningen på skolen....
Tror den eldre (les yngre :) folkemassen av gammle travere som er 40 og oppover ikke hadde hatt noe problem med å hive seg på melodien kunne kanskje få lyst til å lære barna sine den å .... her skal vi tenke litt språkbruk.... foreldre vil ikke lære barna sine banneord ....

Kanskje Vi skulle få laget ett sanghefte for Hjemme kamper  og ett for bortekamper  ?? ...... Noen sanger passer best på Stadda ..... for det må være trøkk i sangene .....



Vi skal vinne,Vi skal seire
Vi skal knuse vært ett lag
Vi e BRANN Vi e fra BERGEN
å vi heier frem vårt lag

Når vi vinner,når vi seirer
spiller guttene det de kan
De har Staddaen i ryggen,derfor vinner alltid BRANN


Vi har Mjelde,vi har Hanstveit
Vi har Martin Andresen og hele co
Vi skal vise hele Norge henne fotballen skal gro



:):):):)

GIr meg ikke på att denne er for vanskelig eller for lang ;)
Kom igjen folkens .... la oss få med alle på stadda.

sangen bør synges 2 ganger ......

Vi e Berømte Brann fra Bergen, bør synges 4 ganger, ikke 2 som tidligere er blitt innført..... se kordan den funket mot sandefjord .... beste eg noen gang har hørt ...... så fortsett å syng denne 4 ganger ... tar litt tid å få alle inn i rytmen :)


Gjør eg å ;)  kom igjen seriemester 2007
34
Tifo, sanger o.l.... / Re: Synging på Rosenborg-kampen
October 23, 2006, 07:59:51 AM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Kruxleiven"Så lei jeg er. Så vanvittig dårlig synging, dårlige sanger, gamle sanger, repetative sanger. Er det helt forbanna umulig å lage noe nytt? Satt midt på hovedtribunen i dag. Hørte bare Rosenborg-fansen så lenge det var 0-0, 0-1 og 2-1. Før kampen var det bra stemning, men da med "Byen e Bergen" og "Vi vinner serien i år". Så har vi en sang til. "Heia Brann" klapp-klapp. Wow hele 3 sanger. Dritbra. Og syngingen i motgang er intet mindre enn fantastisk. Meg selv? Såkalt sittesvin som bare klager? Vel, jeg prøvde på Ullevål når vi lå under 0-1 og 0-2. Responsen var latterlig dårlig der vi på et tidspunkt fremdeles kunne klare uavgjort mot Lyn. Da det var 0-2 var det ingen som sang lenger. Har vi virkelig ikke ambisjoner om noe annet? Om supportere som er der og støtter laget i motgang også? Jeg tror ikke det. Det er "gi opp stemningen" som regjerer blant våre fans. Dessverre!


Skal gjerne synge evighets sanger eg viss Vi bare kan klare å holde stemmningen oppe og klarer fint  å få med meg kampen selv om eg synger.For meg er det å gå på stadda det samme som å gå i kirken og eg er ikke kristen.
Kan ikke si annet att kampen i går var en lærepenge for Brann og supporterene.
Brann ang. billettsalget ... som De før og no etter kamp viste seg å være en kjempe flause.
Syngingen i dag har kanskje noe med att alle ble spredd for alle vinder på grunn av splittelsen det blir når billettene blir lagt ut og folk kan kjøpe 25 billetter.
Supporteren bør  gå i seg sjøl og ikke hakke på Mjelde ....
Vi bør hakke på oss sjøl og ikkje tro att Vi er Norges Beste Supportere.
Kanskje viss vi får samlet alle og slutter å rakke ned på de forskjellige grupperingen og klarer å få noen oppsangere til å dra i gang .... dette har vært gjort med suksess før.for sånn som det var i går,så var det en flau forestilling fra oss.
Har litt sansen for denne : http://www.fxt.no/tippeligaen/viking/article778336.ece
35
Brann / Kristian Jæger og sponsorer
October 15, 2006, 09:49:55 AM
Quote from: "jako"Partour-kort innhavere blir da prioritet. Det er de som ikke har råd til å kjøpe p-kort som blir oversett. Og det er kanskje ikke overraskende, med tanke på at de bidrar med "minst".

Så kan man selvsagt mene at det er galt, men det er nå engang slik at, money talks, ikke bare gjelder på banen, men også utenfor. Det er en hverdag man bare må vende seg til. Vi er på god vei mot engelse tilstander, hvor den fattige arbeideren mer og mer blir stengt ute av stadion grunnet høye billettpriser.

Men det viktigste er jo at Stadion blir fullt opp, sånn for stemningen sin skyld. De som ikke har råd driter vi, ikke sant Langhår?
---



Kor Fanen var du når kruttet ble oppfunnet ??????

Partour-kort innhavere blir da prioritet. Det er de som ikke har råd til å kjøpe p-kort som blir oversett. Og det er kanskje ikke overraskende, med tanke på at de bidrar med "minst".

Finne på å lire av deg noen sånne ord til det som er BRANN supportere og  prise de høye Herrer som kun tar med seg forretningsdforbindlerse sine ..... Du mener jo att alt er bare fryd og gammen,bare det blir fult ...... Ta med deg sossevennene dine til stabækk der har de bruk for sånne som ....mener att bare stadda blir fullt opp
36
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Brodtkorb"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Brodtkorb"men så har vi dette med nedstemming av sanger her inne fordi att det er for mange ord og lange tekster .... det er flaut å si det,men vi har en del å lære av noen på andre siden av fjellet .... vil ikke nevne navn for det er flaut ....  


Er det de som stort sett synger lalala, chalala, forza, allez og olé du tenker på? Eller tenker du på de som må ha tekst på storskjerm for å kunne synge en sang om en kirke?


Spiller det noen rolle .....  må jo si att sist vi var der var det flaut .....  og Vi skal være Norges beste supportere ....
Stå på.Lag sanger som vi kan få hele stadda med på


Sier du, og vil at sangene skal være lange og med masse tekst...


Er no bedre enn Kjør over pakket .... og kan jo henvise til sist gang Vi sang  : Vi e Berømte BRANN fra Bergen  (les sandefjord).... ble  den sunget 4 ganger i stedet for 2 som er vanlig ..... Det var så eg fikk gåsehud ....... men kan aldri si eg har fått gåsehud av å høre : Kjør over pakket ........ eg er for sanger så lenge som det er sanger som er enkle å lære seg ..... Så kan jo du holde deg til statestikker
37
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
September 27, 2006, 16:12:24 PM
Quote from: "oddewo"Synes teksten e knall bra, fåan inni bt og ba, her må alle lære teksten så det ikke bare blir gulp!

vi e`brann bergens stolthet


Takker .....
Tok deg på ordet og ringte til Tore på summetonen, han sa jeg kunne maile den til han og det er gjort ..... så får vi se om han trykker den
38
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Brodtkorb"men så har vi dette med nedstemming av sanger her inne fordi att det er for mange ord og lange tekster .... det er flaut å si det,men vi har en del å lære av noen på andre siden av fjellet .... vil ikke nevne navn for det er flaut ....  


Er det de som stort sett synger lalala, chalala, forza, allez og olé du tenker på? Eller tenker du på de som må ha tekst på storskjerm for å kunne synge en sang om en kirke?


Spiller det noen rolle .....  må jo si att sist vi var der var det flaut .....  og Vi skal være Norges beste supportere ....
Stå på.Lag sanger som vi kan få hele stadda med på
39
Brann / Felt Z --- Ka e det med dokker
September 27, 2006, 14:50:29 PM
Quote from: "Stalin"
Quote from: "krøvel vellevold"

Var det ikke Gary&The Pacemakers?

Jo

Quote from: "krøvel vellevold"
Uansett: Skjønner ikke denne kritikken mot Felt Z. Har SS monopol på å starte sanger? S

Er vel ingen bombe at Herr trådstarter er typisk shitkid fra SS.
Noe som ikke trenger nærmere forklaring.



Gikk vell på stadda før du ble født ...... men går ut i fra att du er 1 av de på felt Z som tar det til seg .... Den e god
40
Kjempesang ..... har ett forslag til melodi ..... tygg litt på denne:
" Eg har en gammel tante"  viktig att de som skal synge den kan melodien når det er snakk om supportersanger .... ellers må jeg bare si stå på videre

HELT KONGE  men så har vi dette med nedstemming av sanger her inne fordi att det er for mange ord og lange tekster .... det er flaut å si det,men vi har en del å lære av noen på andre siden av fjellet .... vil ikke nevne navn for det er flaut .... Begynner å lure på om  vi e en gjeng med lobotomerte individer som ikke kan klare å huske mer enn ett par ord ..... La oss ta oss sammen og få denne frem i lyset
41
Tifo, sanger o.l.... / Re: Ny sang for laget ???????
September 26, 2006, 10:27:57 AM
Quote from: "Brodtkorb"Melodi: oh my darling



Vi skal vinne,Vi skal seire
Vi skal knuse vært ett lag
Vi e BRANN Vi e fra BERGEN
å vi heier frem vårt lag

Når vi vinner,når vi seirer
spiller guttene det de kanDe har Store Stå i ryggen derfor vinner altid BRANN
Vi har Mjelde,vi har Hanstveit
Vi har Martin Andresen og hele co
Vi skal vise hele Norge henne fotballen skal gro


Her er en liten ommskrivning som andre tror vil passe bedre inn og jeg er enig .... neste år er jo SS degradert til ett annet sted.
Vers 2 , kan få denne omskrivningen:

Når vi vinner,når vi seirer
spiller guttene det de kan
De har Staddaen i ryggen,derfor vinner alltid BRANN


Ser på dette som en klassisk Hjemmesang  .... som vill få ett uhyggelig trøkk ..... Greit den er litt lang,men det er ikke noe problem og lære den ..... Kem e det som ikke kan:
Oh my darling Oh my darling Oh my darling clementin?
Det er jo en sang som er/var en klassiker i musikk undervisningen på skolen....
Tror den eldre (les yngre :) folkemassen av gammle travere som er 40 og oppover ikke hadde hatt noe problem med å hive seg på melodien kunne kanskje få lyst til å lære barna sine den å .... her skal vi tenke litt språkbruk.... foreldre vil ikke lære barna sine banneord ....

Kanskje Vi skulle få laget ett sanghefte for Hjemme kamper  og ett for bortekamper  ?? ...... Noen sanger passer best på Stadda ..... for det må være trøkk i sangene .....



Vi skal vinne,Vi skal seire
Vi skal knuse vært ett lag
Vi e BRANN Vi e fra BERGEN
å vi heier frem vårt lag

Når vi vinner,når vi seirer
spiller guttene det de kan
De har Staddaen i ryggen,derfor vinner alltid BRANN


Vi har Mjelde,vi har Hanstveit
Vi har Martin Andresen og hele co
Vi skal vise hele Norge henne fotballen skal gro



:):):):)

GIr meg ikke på att denne er for vanskelig eller for lang ;)
Kom igjen folkens .... la oss få med alle på stadda.

sangen bør synges 2 ganger ......

Vi e Berømte Brann fra Bergen, bør synges 4 ganger, ikke 2 som tidligere er blitt innført..... se kordan den funket mot sandefjord .... beste eg noen gang har hørt ...... så fortsett å syng denne 4 ganger ... tar litt tid å få alle inn i rytmen :)
42
Kamper / TIL - Brann
September 24, 2006, 21:11:42 PM
Quote from: "klisjebarnet"Hvis vi vinner resten av kampene og rosenborg gjør det samme, vinner de serien med to poeng mer enn oss.


Kordan kan begge vinne resterende kamper?=
43
Kamper / TIL - Brann
September 24, 2006, 21:09:17 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "weirus"


Haha, gir du Knudsen skylden for dette?
44
Brann / Brann i Nordsjøen
September 23, 2006, 07:43:14 AM
Måtte bare ligge inn linken  :D  

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2308071.ece

Takk til Guttene i Florø
45
Tifo, sanger o.l.... / Re: Ny sang for laget ???????
September 20, 2006, 09:00:21 AM
Quote from: "paf"Oioi. God gammel årgang. Fra 96 så vidt jeg husker. Men greie omskrivninger...
Quote from: "Brodtkorb"Vi skal vinne,Vi skal seire
Vi skal knuse vært ett lag
Vi e BRANN Vi e fra BERGEN
å vi heier frem vårt lag


Stemmer det ...... forsøkte den gang å få den i sving å   ..... dette kan bli en kjempesang ....
46
Brann / Velkommen til Bergen
September 19, 2006, 16:19:07 PM
Har vært inne å sjekket på online. er jo en del biletter igjen,men du har med deg guttungen på 6 år, så går ut i fra att du vill att han skal få seg en opplevelse og bli BRANN supporter ;)
Hansa tribunen som i dag heter Frydenbø,er ikke rette stedet å plassere han,det er her det er mest trøkk og plassene du får utdelt der er som du sier langt bak.
A-B-C-D-E feltene er jo greie steder,men her bør du ligge på rundt rad 9 og det kan du bare glemme;)
Så har Vi motsatt side F-G-H-J-K-L-M-N-O-P-R-S
Dette er Gamle sitte ..... mesteparten her er partourkort må opp på rad 5-6 her for å få ett bra overblikk og ikke høyere enn 11 tror jeg det er ,for da kan du få stolper foran dere,fra denne siden ser du rett over på Store Stå .... så detter er vell det stedet som er best egnet får yngre,men Vi har jo fått en ny tribune BT-tribunen .... grei tribune,men her må du ta hensyn til att setene starter ned på bakkenivå,her vil jeg annbefale dere å komme opp på rad 17-18 og der er det ikke problemer å få biletter på D-feltet rad 15 plass 31-32 tror jeg kan være bra plasser ... kan hende det er her det er en utgang og da får dere jo ikke noen foan dere ;)

Kykke til
47
Tifo, sanger o.l.... / Ny sang for laget ???????
September 19, 2006, 12:38:18 PM
Melodi: oh my darling
http://www.seniordans-i-norge.no/GetMedia.asp?kursid=&page=6



Vi skal vinne,Vi skal seire
Vi skal knuse vært ett lag
Vi e BRANN Vi e fra BERGEN
å vi heier frem vårt lag

Når vi vinner,når vi seirer
spiller guttene det de kan
De har Store Stå i ryggen derfor vinner altid BRANN

Vi har Mjelde,vi har Hanstveit
Vi har Martin Andresen og hele co
Vi skal vise hele Norge henne fotballen skal gro
48
Brann / En oppfordring til SS og Z-feltet
September 07, 2006, 12:56:23 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"Er det noe eg hater så er det når folk starter "heia Brann" gang på gang i løpet av en kamp. Noen få ganger er det ropet ok, men som oftest og spesielt på bortekamper, startes dette ropet om og om igjen hvor det alltid blir like pinlig pga ropet dør ut i klapping med en gang...




Hater du att folk drar i gang Heia Brann ..... ka gjør du på stadda da ....roper ut med pakket og piper på spillerene .... les Miller i dette tilfellet
49
Brann / En oppfordring til SS og Z-feltet
September 07, 2006, 12:53:38 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"Er det noe eg hater så er det når folk starter "heia Brann" gang på gang i løpet av en kamp. Noen få ganger er det ropet ok, men som oftest og spesielt på bortekamper, startes dette ropet om og om igjen hvor det alltid blir like pinlig pga ropet dør ut i klapping med en gang...


Du snakker om bortekamper les innlegget før du svarer
50
Brann / En oppfordring til SS og Z-feltet
September 07, 2006, 12:50:22 PM
Er det noe som kan synges hele tiden er det Heia Brann Heia Brann Heia Brann gjerne gjennom hele kampen .... klappingen er til for å overdøves og det gjør vi med stemmen.... Eg vet no at viss fatteren hadde stått på sidelinjen og ropt Heia så hadde eg ytt mer .... vet ikkje ett annet uttrykk som kan få spillerene til å kjønne att det er alle spillerene Vi heier på .... men no er jo eg bare en ungdom som ikke vet forskjell på patriotisme og kjærlighet

Evig opptimist