• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Atlet Orvanger

1
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 13:47:49 PM
Så i stedet for å få en slump penger for han nå og bli kvitt ett problem så skal vi betale lønnen hans i 2 år for å spille på Brann 2?

Ser ikke noen potensielle farer med det...
2
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 13:44:51 PM
Ja, det meste av historikk i fotballverdenen tilsier det. Du tenker at å ha en sur, snurt og umotivert Sivert som kaptein på Brann er det beste for klubben?
3
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 13:40:17 PM
Quote from: Nixon on July 11, 2023, 13:35:58 PM
Quote from: Atlet Orvanger on July 11, 2023, 13:31:12 PMDet er dette jeg ikke forstår. I praksis - hvordan skal klubben sette hardt mot hardt?

Hva er vanskelig? Spilleren har to år igjen av kontrakten og klubben ser ingen grunn til å gjøre noe med den. Et salg blir bare noe av dersom det kommer et godt nok tilbud. Slik det er for alle spillere.

Han har jo laget kvalme allerede - hva får deg til å tro at han slutter med det fordi klubben sier han må belite seg? Å ha ett slikt uromoment i en prestasjonsgruppe er som pest og kolera.
4
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 13:31:12 PM
Det er dette jeg ikke forstår. I praksis - hvordan skal klubben sette hardt mot hardt?
5
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 13:15:17 PM
Quote from: Pyton on July 11, 2023, 13:09:42 PMSivert lager så mye støy rundt dette, inkl hos Horneland som nå nekter å snakke om saken. BA forsøkte å intervjue Horneland etter trening i dag men han også bare gikk når det kom spørsmål om stemning i troppen og om den påvirket laget. Sivert selv ønsket ikke å uttale seg. Det er vel første gang Horneland ikke snakker åpent om en utfordring i klubben? Og dette gjelder han som skal være kaptein?

Er redd denne saken nå er så betent og ute av kontroll at det ikke kan repareres uansett hvordan Team Nilsen forsøker å redde ansikt. Media vil ikke la dette gå uten et svar. I tillegg til BA og BT så er også TV2 sterkt på. Den er ihvertfall ikke løst i dag og den stjeler mye energi fra mange. Det eneste som er lov å håpe er at lagkameratene ikke lar seg påvirke for mye.

Med det bakteppet er det bare å selge han - fort som f... Eller ta han helt ut av tropp og treningsgruppe. Nå må man tenke klubb og lag, ikke en idiot som skal presse klubben den ene eller andre veien.

Støttes 100%!
6
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 13:06:26 PM
Quote from: Nixon on July 11, 2023, 12:53:10 PM
Quote from: Atlet Orvanger on July 11, 2023, 12:43:53 PMJa, han har mistet status og tillit. Ikke bare hos oss supportere, men garantert blant sine lagkamerater også. Kan ikke se hvordan klubben på noe sett og vis skal komme styrket ut av dette? Det må du forklare.

Spillere er mye mer pragmatiske enn det vi supportere er. Så jeg tror at det på ingen måte stormer like mye innad som utad.

Javel? Som arbeidstaker hadde iallfall jeg reagert dersom min nærmeste overordnede hadde utført ett tilsvarende stunt. Jeg er absolutt pragmatiker selv - det er av pragmatiske grunner jeg ønsker han bort fra klubben.
7
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 12:43:53 PM
Ja, han har mistet status og tillit. Ikke bare hos oss supportere, men garantert blant sine lagkamerater også. Kan ikke se hvordan klubben på noe sett og vis skal komme styrket ut av dette? Det må du forklare.
8
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 10:14:59 AM
Quote from: Nixon on July 11, 2023, 07:22:25 AMEtter min mening er det beste for klubben å vise at den ikke lar seg presse.

Så Sivert trer på seg Brann-drakten og kapteinsbindet i neste kamp som ingenting har skjedd?
9
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 00:12:49 AM
Selvfølgelig vil ikke folk tenke at det er OK. Det er ikke OK. Valgene er pest eller kolera her. Det er uansett ikke interresant om Sivert får viljen sin eller ikke. Brann må her handle utelukkende utifra hva som er best for klubben. Jeg mener bestemt at klubben må vise at slik oppførsel ikke blir tolerert -  så får det være at det innebærer at Sivert får viljen sin.
10
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 10, 2023, 23:03:51 PM
Her er jeg igjen uenig (jeg er ikke uenig for å være uenig altså!). Fra Brann sin side er de i en situasjon som kan få to utfall:
- Han får gå - signalet blir at det er bare å presse frem en overgang gjennom media så ordner det seg.
- Han blir værende - signalet blir at det å sette seg fremfor medspillere og klubb er helt OK -  da som kaptein og forbilde for de unge. Mest sannsynlig har han presset frem høyere lønn i dette scenarioet (jeg kan ikke tenke meg at noe annet ligger bak dette)

Ingen av disse alternative er gunstige for Brann, men jeg foretrekker klart det første.
11
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 10, 2023, 22:20:27 PM
Quote from: Nixon on July 10, 2023, 21:47:35 PMJoda, dette kan blåse over med den rette redningsoperasjonen.

Her er jeg helt uenig. Å til de grader pisse på klubb, lagkamerater og fans som det har blitt gjort her er utilgivelig. Horneland er ekstremt opptatt av holdninger og jeg blir tror ikke han godtar dette - iallfall ikke fra sin kaptein og en av de han har bygget laget rundt. Dette Brann-laget er ikke bygget på enkeltspillere, men på ett sterkt kollektiv og en gruppe som drar i samme retning. Når camp-Sivert nå pisser på disse verdiene så er han ferdig - noe annet vil overraske meg.
12
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 10, 2023, 21:23:13 PM
Quote from: Belfort on July 10, 2023, 21:05:16 PMDrar han nå vil både han og sognepresten bli person non grata i Bergen resten av livet

Det er han uansett nå slik jeg ser det. Kan ikke se det er noen vei tilbake for Sønnen/Nevøen nå.
13
Brann / Re: Sesongen 2021
August 24, 2021, 23:04:02 PM
Frykter at Pet Shop Boys var involvert. Slikt må få konsekvenser.
14
Brann / Re: Sesongen 2021
August 22, 2021, 13:14:14 PM
Quote from: Finfin respons on August 22, 2021, 12:06:18 PMJeg tar sirkus tittel og fest med Miller og Kvisvik og Trude og Hermann Friele og personligheter hver dag over blodseriøs toppidrettskultur ala langrennsgutta.
Det ene er kjedelig, det andre er gøy.

Det er en åpenbar dikotomi.

Gi oss resultater og titler så klarer vi fint lage fest selv - helt uten Trude og Hermann.
15
Da får vi være enige om at vi er grunnleggende uenige om hva ett demokrati er.
16
Quote from: Corran on February 04, 2021, 17:16:19 PMWow her har det foregått i dag ;-) Var så mye eg ville kommentere men er for mye og for lang tilbake :-)
Men en ting jeg ikke klarer å la ligge er argumentet at det ikke er en demokratisk prosess når bare 250 stemmer og dette av 20.000 supportere.
Jo det er en demokratisk prosess i SK Brann som er medlemsstyrt. At ikke flere er medlemmer er ikke noe som går utover den demokratiske prosessen.
Det er ingen føringer på hvem eller hvor mange som kan være medlemmer i Brann så om en vil ha en stemme så må en melde seg inn OG delta på årsmøter o.l.
Om en klubb er medlemsstyrt eller noen milliardærer eller et firma eier klubben er forskjellige måter å drifte klubber på. Kun i en av disse styringsettene har supporterne stor påvirkningskraft og det er som medlemstyrt slik Brann er.
At folk da heller sitter på et forum og sutrer over valg som er tatt istedenfor å melde seg inn og påvirke om en har sterke meninger er jo bare giddalust og små patetisk.
Greit å ha meninger men mener en at noe er fullstendig feil og så ille at en sitter og diskuterer det og sutrer over det så er det vel bare å gjøre noe med det da?
Kommer sikkert et nytt valg ang dette til høsten eller neste år så bare å melde seg inn og mobilisere.
Piss lei mennesker som skal ha alt i fanget/på sin måte og ikke gidder å løfte en finger for det. Nei da er det tross alt bedre med en provokatør av en pensjonist som prøver alt for mye. Han gjør i alle fall noe



Her er du på viddene. Det er ett stort demokratisk problem når bare en liten del av ett fellesskap med begrenset demografisk mangfold stemmer ved ett valg. Det er ett problem for demokratiet som sådan og for beslutningene som fattes. Ved lav valgdeltagelse risikerer en at bare en viss gruppe av Brann-felleskapet blir hørt og dette er absolutt ikke med å styrke sjansene for gode avgjørelser.

Siden du i første linjer referer til mitt tidligere innlegg er det også meg du mener sutrer? Isåfall bør du lese litt mer før du uttaler deg. Jeg er ikke en ubetinget tilhenger av kunstgress og skulle aller helst sett at klubben spilte på gress. Det jeg kritiserer er medlemsdemokratiet som jeg mener absolutt ikke fungerer i denne klubben.
17
Quote from: Nixon on February 04, 2021, 14:38:33 PM
Quote from: Atlet Orvanger on February 04, 2021, 14:23:41 PMVelge styrer som de ikke har tillit til? Gang på gang?

Jeg spurte Winston om dette uten å få noe svar. Hvor ofte har dette egentlig skjedd? Det virker på flere her er at ekstraordinære årsmøter, eller kupp på ordinære årsmøter, er vanlig. Det er jo ikke det. Ikke i nærheten.

Jeg har kommet med eksempler tidligere i tråden ifm påstander om manglende sportslige kompetanse i styret

Hans Brandtun - klubben ble kritisert for hårreisende økonomistyring. Bjarne Berg lovet klubben 40 millioner dersom styret trakk seg. Tilliten til styret den gang var null. Endte med at styreleder trakk seg.

Lars Moldestad - Sentral i forlengelsen av Skarsfjord sin kontrakt. Tilliten etter dette var null. Trakk seg på årsmøtet.

Rolf Barmen - ble beskyld for korrupsjon ifm at sønnen fikk spilletid, nedrykk, Richard Norling. Tilliten var null.

Dette var ett par eksempler jeg kom på i farten. Alle fra de siste 11 år.

18
Quote from: Lasaron on February 04, 2021, 05:58:55 AMMen hva er alternativet? Og hva om det da er i ferd med å gå gale? Hva gjør vi da?

Det går jo galt hele tiden i Brann. Klubben med det enorme potensialet som vinner noe hvert 60. år. Skal vi fortsette å sette vår lit til at 250 personer av 20.000 Brann-supportere (for å ta ett tall) er de som skal fortsette å ta viktige avgjørelser for klubben? Velge styrer som de ikke har tillit til? Gang på gang? Uten noe form for ansvar?

Det å kalle dette ett demokrati er å trekke det langt. Det er iallefall ikke ett velfungerende demokrati når 1,5% av supporterene stemmer i en så viktig sak. Ser en på demografisk sammensetning så tyder alt på at disse 1,5% ikke representerer supporterene spesielt godt heller.

Klubben må ha forutsigbarhet. Det betyr klare rammer for hva ledelse og styre kan fatte vedtak om. Dersom klubbvedtektene sier at Brann skal spille på gress til evig tid, stadion skal ligge der an ligger og kun Toro og Hansa er godkjente draktsponsorer så er det greit. Men dette må være forutsigbart - ikke opp til en liten gruppe medlemmers varierende tillit til ledelsen, følelser osv.

De som tar avgjørelser må kunne holdes ansvarlig for disse.
19
Quote from: ostraume on February 03, 2021, 22:33:51 PMEllers ironisk at det er nettopp nicket "Churchill" som ønsker å avskaffe medlemsdemokratiet, og heller bytte det inn mot noe annet. Da passer det vel bra med et Churchill-sitat: "Indeed it has been said that democracy is the worst form of Government except for all those other forms that have been tried from time to time...."

Vel og bra at du har lest din etterkrigshistorie, men det var neppe en fotballklubb eller en bedrift Churchill tenkte på da han sa dette.

Ingen her argumenterer for å avskaffe det norske demokrati (enda), men ett følelsesstyrt demokrati i en fotballklubb har flere uttrykt sin skepsis til.
20
Quote from: fortune on February 03, 2021, 16:04:30 PM
Quote from: Churchill on February 03, 2021, 15:59:05 PMJeg har full tillit til at klubbens ledelse vil klubbens beste og at de leter etter de beste løsningene.

Det tror jeg de fleste har, men vi har ingen tiltro til deres kompetanse. Dersom Svante og Mjelde hadde sitter i styret, med Per-Ove som sportssjef og Kjetil Knudsen som trener hadde dette forslaget sannsynligvis gått gjennom. Dagens styre og ledelse har ingen sportslig tyngde og kunne knapt fremvise dokumentasjon for hvorfor avgjørelsen ble tatt. Da blir man naturligvis korrigert av medlemsmassen.

Tillit til Mjelde? Hvor historieløst er det? Mange her inne krevde Mjelde sparket før 2007 sesongen og mener Brann vant gull i 2007 mer på tross av Mjelde enn på grunn av han. Årsmøtet hadde hatt tillit til den dagen de hadde fattet en, blant medlemmene, upopulær beslutning.

21
Quote from: fortune on February 01, 2021, 17:17:47 PMNår man legger listen for sportslig kompetanse på dette nivået, får man selvsagt ingenting igjen for det. Jeg snakker om reell toppfotballkompetanse, ikke at man spilte amatørfotball for brann for 30 år siden eller at man spilte på Sandvikens kvinnelag da man studerte.

Tenk hva en mann som Svante Samuelson kunne tilført Brann som klubb? Eventuelt Scharner/Olofinjana? Personen trenger ikke engang å ha tilknytning til Brann, gitt at han eller henne innehar den riktige kompetansen. Kanskje er det derimot en fordel å få inn noen fra utsiden..

Snakker vi fortsatt om styret?
På forhånd beklager, men hvilke planet lever du på? Ett styrelederverv i Brann betaler rundt 100.000 (var 75.000 for styreleder i 2015)? Dette er ikke ett spesielt attraktivt verv og ingen heltidsjobb. Tror du ett styreverv i Brann tiltrekker seg folk som de du lister opp?
22
Støtter forøvrig Krakra og Spelaren 100% her (det er ikke hver dag jeg kan si).
23
Quote from: fortune on February 01, 2021, 11:31:07 AMVi har feilet fordi for få ha innsett at sportslig kompetanse er avgjørende å ha i styret, det tror jeg er endret nå.


Vi har i nyere tid hatt mange innslag av sportslig kompetanse i styret . Eksempler er Hans Brandtun, Lars Moldestad, Rolf Barmen. Har noen av disse vært en suksess? Hvem er det medlemmene nå samles om som kandidater til styret?
24
Quote from: fortune on February 01, 2021, 11:31:07 AMJeg anbefaler alle å stemme mot kunstgress, sørge for å få valgt et mer kompetent styre på det ordinære årsmøtet og la dem få komme med en ny anbefaling etter inneværende sesong.

En ledelse bestående av eiendomsutviklere og økonomer som støtter seg på faglige råd fra den sportslige ledelsen som finnes i Brann, har jeg ingen tillit til.

At administrasjonen driver aktiv valgkamp er også under enhver kritikk og alene en grunn til å stille mistillitsforslag mot styret som lar daglig leder holde på slik hun gjør.

Hvorfor skal medlemmene denne gang klare å stemme frem ett mer kompetent styre? Vi feilet i følge mange ved forrige korsvei og har feilet mange ganger før. Hva gjør oss mer skikket til å finne ett kompetent styre denne gang?

At administrasjonen jobber aktivt for å få igjennom det de tror på tar jeg som en selvfølge. Noe annet ville være skandaløst.

25
Brann / Re: Overganger vinteren 20/21
January 29, 2021, 23:23:49 PM
Quote from: Gulløl on January 29, 2021, 21:22:59 PMNidaros skriver at Pål Andre Helland har bestemt seg for å spille for Lillestrøm kommende sesong.

La oss nå endelig håpe han ikke ender opp her.
26
En må være 15 for å ha stemmerett på årsmøtet.
27
Quote from: SKBCPH on January 28, 2021, 19:32:51 PMSynes faktisk det er ganske smakløst av Vibeke å prøve å påvirke ungdommen slik, men hun har vel sitt på det tørre.

Smakløst å prøve å påvirke noen til å mene det samme som en selv? Den var ny.
28
Quote from: SKBCPH on January 07, 2021, 14:32:32 PMDet er en rekke dårlige beslutninger over lang tid som gjør at man nå må gå til dette drastiske skrittet, og det er de enten ikke villig til, eller kapabel til, å innse der oppe.
Quote from: SKBCPH on January 08, 2021, 09:45:30 AMJeg er ganske forundret over at ikke flere innser og er forbannet over at dette er et resultat av amatørmessig styring av klubben i flere år.

Hvilke dårlige beslutninger og amatørmessige valg er det du sikter til her?
29
Brann / Re: Treneren etter LAN
July 28, 2020, 11:25:35 AM
Quote from: Corran on July 28, 2020, 09:04:23 AMDet som slår meg er hvor få det er som ikke mener LAN må gå.
Til vanlig så pleier det å være litt krangling rundt en ønsket trener avgang, men når det gjelder LAN føler jeg det er mer samstemmighet. Selv med Skarsfjord følte jeg det var mer diskusjoner rundt om det var riktig å sparke eller ikke,
Tar jeg feil her?



På tide med en meningsmåling her på forumet?
30
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
February 28, 2020, 12:09:18 PM
Quote from: Gulløl on February 28, 2020, 10:34:06 AMPlanen etter å ha solgt Löfgren  var nok:
1. Få solgt Eggen også (som Soltvedt ikke har klart).
2. Hente Vito erstatteren, den såkalte forsvarssjefen (som Soltvedt ikke har klart).

Resultatet er at forsvaret som var med på å gi en 9 plass i fjor er svekket. Morsomt at Brann da budsjetter med en ganske kraftig økning i publikumsoppslutning i forhold til de som møte opp siste halvdelen av sesongen i fjor. Ting henger ikke sammen i det hele tatt.

Godt mulig dette var planen - problemet er at det er en elendig plan. Rismark har ikke gjort noe som tilsier at han er verdt penger og langt mindre nok penger til å erstatte Vito.
31
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
February 28, 2020, 10:03:20 AM
Utlånet av Löfgren fremstår helt uforståelig. Nå sitter vi igjen med en godt voksen midtstopper, en som ikke er god nok, en som er for ung (for LAN) og lite ressurser til å handle inn noen. Löfgren er utifra det jeg har sett av han bedre enn Rismark og med ett potensiale til å bli en topp stopper i Eliteserien.

Skulle han konkurrert med Vito hadde jeg forstått det, men Rismark er en middelmådighet. LAN og Soltvedt fortsetter i samme sporet som før skandalen i desember.
32
Brann / Re: Overganger vinteren 2020
January 28, 2020, 12:53:41 PM
Quote from: Nixon on January 28, 2020, 10:40:21 AMDet er ikke veldig mye info å hente om han på nettet. 196 cm er en respektabel høyde, men hva har det å si for farten og teknikken hans?

Han er 1 cm høyere enn Usain Bolt så da er han nok hakket kjappere.
33
Quote from: krakra on October 06, 2019, 21:12:49 PMFormidabel etter hvilke standarder? Fremstod vi som en gullkandidat i dag? Som en klar medaljefavoritt?

Gullkandidat? Hvem med noe som helst innsikt har sett på Brann som en gullkandidat?
 
34
Kamper / Re: Mjøndalen - Brann, 18.08.19, kl 18:00
August 18, 2019, 18:58:16 PM
Quote from: krakra on August 18, 2019, 18:50:27 PMBerisha er god til å slenge med kjeften og falle i feltet. Passert av RBK og parkert av Molde. Etter at Glimt har vunnet i morgen er det bare å skrote medaljetankene.

Har dette laget gjort noe denne sesongen som gir grobunn for medaljetanker?
35
Kamper / Re: Mjøndalen - Brann, 18.08.19, kl 18:00
August 18, 2019, 18:41:53 PM
Quote from: Spelaren on August 18, 2019, 18:33:22 PMStrand har sett ut som en smågutt på midten i dag. Veik og puslete.

Akkompagnert av 10 andre smågutter.

Dette er pinlig.
36
Brann / Re: Positivitets-tråden
July 22, 2019, 11:33:56 AM
Quote from: Finfin respons on July 21, 2019, 18:06:40 PMTestet pisserennen.

Får vi ett terningkast?
37
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 15, 2018, 09:25:19 AM
Frykter at kjøpene av to midtstoppere betyr at Vito forsvinner i dette vinduet. Hvorfor skal vi ellers kjøpe to spillere i en posisjon der vi aldri roterer på spillere? Dersom det skjer har vi mistet de to som har vært viktigst for den gode våren vi hadde defensivt - samt de to eneste ledertypene/innpiskerene jeg ser i dette laget (kjenner ikke de som kommer inn godt nok).

38
Kamper / Re: Rosenborg - Brann 27.5
May 23, 2018, 07:24:10 AM
402 solgte billetter på bortefeltet nå.

Oppdatering 23.05.2018 - 14:15 - 424 billetter solgt.

Oppdatering 24.05.2018 - 09:40 - 451 billetter solgt.

Oppdatering 25.05.2018 - 10:40 - 511 billetter solgt.
39
Kamper / Re: 25/4 kl 18:30 Ranheim - Brann
April 23, 2018, 21:09:27 PM
Hvilke pub møtes vi på?
40
Kamper / Re: 25/4 kl 18:30 Ranheim - Brann
April 09, 2018, 23:30:43 PM
Står iallefall at det er utsolgt når en prøver å kjøpe via Ticketco.

You cannot see attachments on this board.
41
Kamper / Re: 10/03 kl 18:00. Ranheim - Brann
April 09, 2018, 14:43:42 PM
Bortefeltet ser nå ut til å være utsolgt.
42
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 28, 2018, 12:33:52 PM
Quote from: ACHTUNG on February 28, 2018, 10:25:00 AMHvorfor får man ikke online tilgang til de to web-kameraene? Må man vente på oppdateringer med bildeserier, med ujevne mellomrom? Ikke særlig spenstig.

Først og fremst for at de som arbeider på byggeplassen skal få lov til klø seg i ræven uten at halve Bergen får dette overført live. Ville selv aldri akseptert en livestream fra min arbeidsplass og det håper jeg ikke du heller hadde akseptert.
43
Brann / Re: Overganger vinteren 2017/18
February 27, 2018, 09:31:17 AM
Kjelsrud Johansen - 69 kamper i Eliteserien - 3 mål
Ruben Kristiansen - 69 kamper for Brann - 3 mål

44
Brann / Re: Overganger vinteren 2017/18
February 12, 2018, 15:56:47 PM
Quote from: Billy Elliott on February 12, 2018, 14:35:16 PMHåper dog man beholder Skålevik, og heller klarer å kvitte seg med Børven. Fagermo trenger vel ny spiss?



Støttes - har mer tro på Skålevik enn Børven.
45
Brann / Sv: Overganger vinteren 2017/18
November 24, 2017, 18:40:55 PM
Quote from: Morkel on November 24, 2017, 16:52:10 PM
Quote from: krakra on November 24, 2017, 15:55:03 PM
SHN holder bra nivå defensivt. Han er imidlertid så begrenset offensivt og ferdighetsmessig at det ødelegger mye av spillet. Mulighetene for å styre spillet er mye mindre med SHN som DM.


Men hvorfor skal en DM være så offensiv? Jeg vet at det er mange her inne som drømmer om en regista, men ville det egentlig vært noe å trakte etter? Sånn jeg ser det så er SHN sin rolle ufattelig viktig. Han skal forskyve når backen går opp, han skal gi muligheten til Barmen og Haugen å gå frem uten å måtte bekymre seg for mye for å dekke et potensielt rom ved balltap og han skal bidra til intensitet når motstanderlaget setter fart på angrepet. Den jobben han gjør er offensiv i kraft av den garantien han gir til de andre spillerne. Han er egentlig verdt mer enn en mann når den rollen utføres riktig.

Jeg irriterer meg også over støttepasninger, men jeg tror det er mer relatert til systemet. SHN er en teknisk begrenset spiller, men han er helt ok når det kommer til pasninger. Jeg tror LANs formaninger om å spille trygt i overganger og etableringsspill er ett større problem enn SHNs ferdighetsnivå.


Nei, han skal ikke være så offensiv, men slik Brann spiller så er sammensetningen av de tre sentrale defensive spillerene feil (Vito, Acosta, SHN) da ingen av dem er gode på å forsere ett ledd eller finne pasningsalternativer mellom to ledd. Slik jeg tolker spillestilen til LAN er det slik han ønsker å spille; midtstopper eller DM skal finne indreløperne i rom mellom forsvarsledd. Med de svakhetene defensivt må Haugen ofte ned å hente ball fra stopper eller SHN - vi havner i undertall sentralt på midten og oppspillsalternativene blir enkle å plukke opp for forsvarende lag.

Hadde vi hatt spillere der bak som kunne forsere ett pressledd eller hadde evnen til å finne Haugen/Barmen (eventuelt en av kantene) mellom pressledd så hadde vi hatt en langt større register å spille på offensivt.

Kan føye til; defensivt har jeg ingen ting å utsette på de tre.
46
Quote from: krakra on August 06, 2017, 22:02:41 PM
Quote from: Atlet Orvanger on August 06, 2017, 21:48:29 PM
Quote from: Billy Elliott on August 06, 2017, 21:38:24 PM
For å ta det positive da. Både Grønner og Jonsson (i 30 min) gjør en meget god kamp, og hevet tidvis angrepsspillet vårt enormt. Om islendingen er frisk nok, forventer jeg å se begge fra start i neste kamp.


Grønner er helt på bærtur på 3-3.
Han havner jo i sandwish mellom keeper og Mos, og får vel en arm fra Mos i hodet også. Når du tenker på lista dommeren la ved straffene er det soleklart frispark iallefall.
47
Quote from: Billy Elliott on August 06, 2017, 21:38:24 PM
For å ta det positive da. Både Grønner og Jonsson (i 30 min) gjør en meget god kamp, og hevet tidvis angrepsspillet vårt enormt. Om islendingen er frisk nok, forventer jeg å se begge fra start i neste kamp.


Grønner er helt på bærtur på 3-3.
48
Brann / Sv: Sesongen 2017
May 15, 2017, 11:53:24 AM
Quote from: Nixon on May 11, 2017, 20:57:17 PM
Quote from: Endre on May 11, 2017, 20:18:39 PM
BT trives ikke med ro og harmoni i Brann, og gjør sitt beste for å skape litt bølger.


Begynner ikke den å bli litt gammel og oppbrukt?

Det er da ikke noe særlig kontroversielt å mene at fortsatt forholdsvis unge spillere uten spilletid kanskje bør tenke på sin egen utvikling og skifte klubb. Spesielt Grønner og Skaanes har vel hatt en negativ utvikling hva spilletid angår de siste par årene.


Kontroversielt? Nei, men hva med en alternativ vinkling? Eksempel; Brann er i en perfekt posisjon på stopperplass; vi har ett av Eliteseriens beste stopperpar og en ung spiller som leverer ved behov (noe det kommer til å bli mange ganger utover sesongen).

Det at Palmer velger å leke karriererådgiver for enkeltspillere fremfor å trekke frem det åpenbart positive, for Sportsklubben Brann, i denne situasjonen er alt for forutsigbart.

49
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 10, 2017, 14:05:40 PM
Det ryktes at Stig van Eijk og Tor Endresen drar i gang en medley av "Living my life without you" og "San Fransisco" i pausen og at det selges "Brannburger Stor" i kiosken.
50
Brann / Sv: Overganger vinteren 16/17
April 04, 2017, 07:44:34 AM
Quote from: krøvel vellevold on April 03, 2017, 22:26:06 PM
Og når Huseklepp scorer sitt første mål for Haugesund i 11. runde, vil det mases om hvor dumme Brann var som ga slipp på ham :-p


All den tid at Brann ikke har erstattet han vil jeg allerede nå si at Brann var dumme som ga slipp på han.

Når det gjelder spilleren Finne så tror jeg han kommer til å bli en stor suksess i VIF. Det eneste som kan komme i vegen for hans suksess er typen Finne.