• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TERD

1
Brann / Mons eller Martin
July 16, 2007, 09:42:30 AM
Martin
2
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 06, 2006, 12:30:00 PM
Quote from: "Sogningen"Ser at denne hekse jakten er i gang. Mons Ivar har vært hoved trener i 4 sesonger med 2 serie medealjer og 1 cup-gull som resultat. Vis meg andre med samme resultat.
Det er og blir større grunn til å tro at sure og grinete spillere uten å nevne navn står for mye av den dårlige høst sesongen. Så mye fotball har jeg spilt selv at jeg vet det virker inn.
At POL trekker seg fordi han ikke fikk viljen sin er smålig. Når jeg tenker etter selv burde jeg selv sagt meg opp flere ganger i året.

Jeg forstår ikke hva du argumenterer mot. Svært få er uenig med at 2 medaljer og køpp-gull er bra. Det er ikke poenget.

"Vis meg andre med samme resultat" har bare mening når det sees i relasjon til spillerstall og ressurser. Og da er vi ved kjernen. Noen, feks POL, mener at resultatene ikke står i samsvar med ressursene som er brukt. Disse ønsker enn annen trener enn Mjelde. I tillegg finnes det en rekke andre argumenter, feks de som Nixon nevner.

Nå vet ikke jeg hvilken jobb du har, men jeg antar du ikke har en sentral lederstilling. I så fall ville du forstått at man ikke kan være øverste leder når man ikke får viljen sin. Den dagen det skjer er autoriteten borte, og løpet er kjørt. Det er alt annet enn smålig, det er slik det er og må være.
3
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 06, 2006, 09:16:16 AM
Quote from: "ostraume"
QuoteDersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentar til at Brann har vært en middelmådighet siden det famøse 0-4 tapet på Hamer i slutten av juni?


Dersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentart til at Brann tok sølv i tippeligaen 2006?

Ja. Isolert sett en meget respektabel plassering.

Men med tanke på stillingen midtveis, den svake høstsesongen, samt ressurser og spillerstall, for dårlig.
4
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 06, 2006, 08:56:20 AM
Gratulerer, X. Her har du toppet deg selv. Det trodde jeg faktisk ikke var mulig.

Quote from: "Xminator"Bytter vi trener nå så forbereder jeg meg på en sesong i Vikingklasse. Nedrykk og rot. Med Mjelde får vi en ny sesong i toppen av tippeligaen.

Dette er jo bare et utsagn, helt meningsløst sådan. Hadde Hocey skrevet noe lignende hadde du bedt han om å dokumentere, evt grave seg ned i et hull

Quote from: "Xminator"

One for the year-book. Jeg trodde du var mer kjent med Brann enn dette. Skuffende.

Quote from: "Xminator"Bytter vi trener nå kan folket lete etter ord som rimer på 2004.

Igjen. Helt meningsløst. Ref min kommentar over om Hocey

Forøvrig skyter du litt både her og der. Dersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentar til at Brann har vært en middelmådighet siden det famøse 0-4 tapet på Hamer i slutten av juni?
5
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 06, 2006, 08:41:08 AM
Quote from: "hocey"
Quote from: "TERD"
Quote from: "Marek"Mye rare tråder og poster som vi vel kan klare oss uten her nå. Man kan ikke kreve Mjeldes avgang på grunlag pga et enkelt resultat. Men folk blir såpass skuffet at det er kanskje det som fikk begeret til å renne over.
Vi er blitt latterligjort, og opptrått respektølst, og har bare oss selv å takke.
Hva har så Mjelde å si til dette?

Enig. Mye rart her nå.

Jeg venter også på en kommentar fra Mjelde. Mitt tips: Skylder på spillerne, alterantivt skylder på spillerne via utsagnet om at "vi" ikke er lojale mot planen.


Du fikk helt rett TERD, dette vil få konsekvenser sier Mjelde og skylder på at spillerne mangler stolthet. Andre som også mangler stolthet!

Jeg la merke til det jeg også, desverre.

Mjeldes evne til selvkritikk er skremmende lav.
6
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 05, 2006, 21:21:17 PM
Quote from: "Marek"Mye rare tråder og poster som vi vel kan klare oss uten her nå. Man kan ikke kreve Mjeldes avgang på grunlag pga et enkelt resultat. Men folk blir såpass skuffet at det er kanskje det som fikk begeret til å renne over.
Vi er blitt latterligjort, og opptrått respektølst, og har bare oss selv å takke.
Hva har så Mjelde å si til dette?

Enig. Mye rart her nå.

Jeg venter også på en kommentar fra Mjelde. Mitt tips: Skylder på spillerne, alterantivt skylder på spillerne via utsagnet om at "vi" ikke er lojale mot planen.
7
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 05, 2006, 21:04:24 PM
Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "BL"Tror dere det løser alle problemer? Alt som har kommet opp i det siste blir løst hvis Mjelde går? Da blir Brann et stabilt topplag, og gullet får vi til neste år?

Jeg tror ikke det er der problemet ligger.


enig med deg! kanskje en formasjons endring hadde gjort noe?

Dette var en god idé. Kanskje den samme 4-2-3-1 formasjonen som Mjelde nesten kjørte Brann ned en divisjon med kunne vært noe? Eller kanskje den spennende 4-3-3 formasjonen, som forøvrig ble forsøkt på Ullevål, og da med ekstremt vekslende hell. Aldri har jeg sett Sharner så hjelpeløst forvirret, der han sprang rundt og forsøkte å være indreløper.

For dere som lever i en CM-verden: Jeg trenger vel ikke minne dere på hva som skjer med treneren når det desperate trekket "endre formasjonen" brukes.
8
Brann / Overgang vinteren 06/07
November 05, 2006, 20:42:37 PM
Hva med ny trener? Kunne det være en idé?
9
Kamper / Viking-Brann
November 05, 2006, 19:44:57 PM
Quote from: "Corran"Effektiv spiss? Han har scoret mot et svenskt 1 div lag

Han viser jo nada Er aldri i nærheten av der det skjer og løper helt feil

Men mest av alt e eg litt små irritert ovar at ikke arman kunne fått noen minutter så han fikk sølv

Er du helt borte vekk! Brann blir slaktet 0-5, og du velger å henge ut Memelli?
10
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 05, 2006, 14:20:30 PM
1) Først vil jeg berømme Hocey for et fornuftig innlegg. Ikke bare argumenteres det med konsistens, det gies også et relativt nyansert syn. Innrømmelser finnes også, noe enkelte andre med fordel kan legge merke til!

2) Etter at X presterer følgende:
Quote from: "Xminator"Hadde jeg vert rettferdig kunne jeg kalt argumentene dine for totalt uten substans, uten rot i virkeligheten og 120% ubegrunnet. Beklager at jeg ødelegger griningen deres med fakta.


....må jeg desverre gå tilbake på noe jeg skrev over
Quote from: "TERD"For øvrig synes jeg ditt evinnelige mas om dokumentasjon er latterlig. Jeg skal ikke be deg om å dokumentere følgende påstand:
Quote from: "Xminator"Beklager, men du kunne byttet Mjelde med en hvilken som helst annen trener og resultatet hadde 99% sikkert ikke blitt noe bedre.

Jeg har ombestemt meg. Hvilke fakta baserer du deg på, og hvordan har du beregnet de 99%'ene. Vennligst dokumenter.
11
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 05, 2006, 11:59:14 AM
Quote from: "Xminator"
QuoteMotsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.


Dokumenter.

Både Revheim og Dahl sier det motsatte. Da blir det litt søkt å stole på tabloidenes Skybert.

Vel, dersom du kikker gjennom denne tråden, samt trådene om POL, vil du se opptil flere eksempler på Mjelde-tilhengere som:
a) Har snudd, og nå er skeptisk til Mjelde, eller
b) Fortsatt er for Mjelde, men mener den siste utviklingen er tankevekkende

For øvrig synes jeg ditt evinnelige mas om dokumentasjon er latterlig. Jeg skal ikke be deg om å dokumentere følgende påstand:
Quote from: "Xminator"Beklager, men du kunne byttet Mjelde med en hvilken som helst annen trener og resultatet hadde 99% sikkert ikke blitt noe bedre.
12
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 05, 2006, 10:37:58 AM
Det er tydelig at jeg har formulert meg uklart. Det beklager jeg.

Hensikten med ett av avnsittene jeg skrev var å påpeke en aldri så liten snodighet. Nemlig den at enkelte blir mer og mer aggresiv pro-Mjelde dess flere argumenter som blir fremsatt mot den samme Mjelde.

Da er det tilhengerens egen prestisje som står på spill, ikke spørsmålet om Mjelde bør trene Brann eller ikke. Evnen til å ta dette prestisjenederlaget sitter tydeligvis svært langt inne.

Motsetningen er selvfølgelig de Mjelde-tilhengerne som klarer å justere sin begeistring som et resultat av at POL går av fordi han ville ha en annen trener.

Og X: Som den personen her på forumet med de største åpenbare vanskene med å svelge noe av egen prestisje, så hadde personhetsen et poeng. Nemlig å påpeke akkurat det.
13
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 04, 2006, 15:55:47 PM
Quote from: "Marek"Om jeg hadde vært ute etter at alle skulle mene det samme som meg så hadde jo jeg aldri oppsøkt dette forumet. Jeg argumenterer for mine syn på sakene, dere for deres syn. Same shit, different wraping.

Når det gjelder at spillergruppen stod samlet bak MIM så stemmer jo ikke det, eller er ikke Miller en del av spillergruppen? Kan det ikke tenkes at andre har samme meninger som Miller?
Nå tilhører jo Hanstveit MIM sine spesielt utvalgte godgutter, så at han skulle ha ledet an og fremmet mistillit mot treneren ser jeg på som svært lite sansynlig.
Poenget med potensielle grunner til at POL gikk av så har jo ingen av de Xminator nevner vært nevnt, men det har hans mistillit til MIM vært. Det POL derimot har sagt er at han ikke er utbrendt pga jobben, så hvorfor vi da skal henge oss opp i dette er for meg uforståelig.

Du pisser i ekstremt kraftig motvind Marek. Og som vi alle vet kan det være en prøvelse.

Når pro-argumentasjonen i flere tilfeller her koker ned til ren retorikk, da er de egentlige argumentene borte. Desto mer interessant er det å se at X (som jeg av og til mistenker for å være MIM himself, eller i alle fall en nær slektning, kanskje mor?) blir mer og mer aggressiv pro-MIM dess flere objektivt plausible argumenter mot Mjelde som blir fremsatt. Da er det kun prestisje som gjenstår, og den biten er tydeligvis svært tung å svelge.

Andre MIM-tilhengere har i det minste kunne erkjenne at situasjonen er betenkelig og/eller tankevekkende. Noen har sågar snudd. Dog sikrer X's dogmatiske tilstedeværelse underholdning av godt, gammelt slag.
14
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 03, 2006, 17:57:55 PM
Quote from: "Xminator"Veldig mye rart i sitt innlegg over. Dette var lavmål, X. For å bruke en argumentasjon du kjenner godt: Jeg er 99% sikker på at du er fullstendig på jordet.


Quote from: "Xminator"En sportslig leder som feiget ut. Som stikker fra ansvaret sitt. La oss kalle en spade for en spade. Han har eneansvar for at vi satt med Zavrl som midtstopper og Monkam som eneste alternativ sentralt på midtbanen.

Ingenting er mer provoserende enn ledere som kjører noe på dunken, men "ikke vil løpe fra ansvaret, men være med å bygge opp igjen". Feiler du er du ferdig. Punktum. Du har bevist at du ikke evner, så hvorfor fortsette pinsomheten?

Quote from: "Xminator"Er du sikker på ikke hele greien renner ut i at Ludvigsen ville ha inn en annen ukjent assistentrener? Steffensen eller Knutsen - same shit...

Du som bruker så mye tid på Internett burde snart ha fått med deg hvilke grunner POL oppgir som grunn for at han trekker seg.

Quote from: "Xminator"Og når det ser bra ut på papiret hva faen sitter du igjen med av argumenter da?

Dette minner jo mest om ralling fra en gal mann, X? Hva i alle dager er det du mener?

Quote from: "Xminator"Nei, det holdt ikke til gull. Jo, vi har gjort en jævlig bra sesong. Sett ut fra 2005 sesongen og det som skjer rundt klubben på forsesongen, langt over forventet.

Ok, og dette er jo stridens kjerne. Jeg forstår at dette må være sårt for deg. Men øverste sportslige leder er så uenig med deg at han velger å fratre sin stilling.

Quote from: "Xminator"Når det er sagt. Hva kan gå galt?
RBK får en hel sesong slik de har gjort nå på høsten. Tar de over 70 poeng i 2007 kan vi glemme gull, uavhengig av hva vi måtte hente eller hva treneren heter.

Jeg liker at du allerede nå begynner å bygge argumentasjonsrekken for neste høsts diskusjon. Den slags fremsynthet står det respekt av.
15
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 03, 2006, 15:04:36 PM
Quote from: "Marek"Hvor mange sjanser skal han egentlig få? Skal det tviholdes på Mjelde uansett?

Ja. Det skal det tydeligvis.

Jeg har holdt meg litt unna diskusjonen i det siste, ikke fordi jeg har endret mening, men selvfølgelig fordi det ville være meningsløst å diskutere Mjelde f.eks i vår.

Prestisjen ligger i hovedsak hos de som på død og liv vil beholde Mjelde.

- Kontinuitet? 4 år er slettes ikke værst.
- Sparken og uro i klubben? Nå er det fornyelse av kontrakt som har stått for dør, ikke sparken. Jeg tror det er større grunn til uro når spillerne ser Mjelde spurte ut til Andresen når pausen kommer for å, tja, hva?
- Manglende alternativer? Ingen andre som skifter trener har problem med å finne ersattere.
- "Mjelde-haterne" har ikke en kandidat ferdig signert og klar til å ta over? Latterlig argument, dog kan det være en effektiv måte å stoppe diskusjonen på.
- Gjort det så bra? Tja, på papiret ser det veldig bra ut, men sportslig leder mener altså at det ikke er godt nok.

For enkelte er det enorm presitsje knyttet til dette spørsmålet, desverre.
16
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 03, 2006, 11:24:16 AM
Quote from: "Nixon"Og du har vært enig med POL i alt han har sagt og gjort de siste årene? Kan jo minne deg om at du har brukt ordet "skandaløst" mer enn en gang...

Når det er sagt er det absolutt tankevekkende dersom det er grunnen til at POL går. Definitivt!

Jeg har overordet ikke vært enig i alt han har gjort. Når jeg er "enig" med han nå, er det selvfølgelig fordi jeg har ment det samme som han lenge. Det er klart.

Likvel har saken fått en ny side, fordi det nå er en på innsiden, og som sitter på all relevant informasjon, som faktisk sier dette. Og det er, som du sier, mildt sagt tankevekkende.
17
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 03, 2006, 11:20:28 AM
Quote from: "Corran"Eg har rett til å mene at peddien har feil Flertallet i Brann mener det også.
Dessuten så er det du som er arrogant når du sier at vi som mener noe annet en deg er tåpelige, arrogante og forståsegpåere.
....
Og hvorfor kan vi ikke komme trekkende med "hvem er alternativet"? Det er jo en meget viktig konsekvens ved å sparke MIM. Det må jo være en som kan overta.
Klart eg ikkje hadde sagt nei om det kom en som udiskutabelt var en
bedre trener, men eg ser ingen slike som er mulig å få tak i.
Logikken blir jo at vi sparker MIM og så håper vi at vi får noen til å overta? Det er jo kjempe smart strategi :-)

For å oppklare en liten ting. Spørsmålet mitt er retorisk.

Når det gjelder alternativ-diskusjonen er den meningsløs fordi ingen, hverken du, meg eller andre, ønsker at Mjelde ikke får forlenget kontrakt (han har vel ikke signert, og kan per def. ikke få sparken) uten at erstatteren er på plass. Og det viser seg jo også i praksis. Nær sagt hver eneste gang en trener må gå, er det en ny på plass dagen etter. Den nye kan være kjent på den måten at han er antydet som relevant kandidat, eller det kan være fullstendig overraskende.

Poenget er: Vi kjenner ikke markedet godt nok, men andre klubber viser at alternativene eksisterer, og det vises gang på gang. Kjenner jeg POL rett, har han sondert og funnet mulige kandidater allerede. Med den track-record'en han har på spillere; hva kunne vi vel ikke forventet når han skulle trekke en trener opp av hatten? (igjen; et retorisk spørsmål)
18
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 03, 2006, 10:40:39 AM
Jeg synes diskusjonen som nå blir lagt opp til av Mjelde-fansen er, selv for de å være, fantastisk arrogant og tåpelig.

Sportslig leder, han som er ansvarlig for hele den sportslige biten, sier at det som er prestert er for dårlig og at ny trener burde inn.

Det er greitt at det er mange forståsegpåere her på forumet (noe som har høy underholdningsverdi), men de som på død og liv vil beholde Mjelde bør spørre seg om hva som gjør at deres mening er riktigere enn den til han som har det overordnede sportslige ansvaret, og sitter i en posisjon med tilgang til all relevant informasjon.

Og til de som alltid drar frem "ja, hvem er alternativene da?"-diskusjonen: denne er bare i begrenset grad relevant. Svært sjeldent går en klubb lenge uten en trener fordi det ikke finnes alternativer. Og for Brann, som er 1 av 2 eller 3 virkelig interessante klubber i Norge, bør dette være grei skuring. Ikke minst, Brann har midler til å kjøpe ut interessante kandidater.

Sportslig leder har talt, hvilken rett har dere til å mene at han tar feil?
19
Brann / Per Ove Ludvigsen sier opp...
November 02, 2006, 18:49:53 PM
Quote from: "monzilla"TV2-sporten hadde ingenting konkret å komme med. På tide å legge saken død.


Vel, de antyder jo at POL ville ha ny trener, og gikk siden han ikke fikk gehør for dette. Dette var fra sikre kilder.

Hovedpersonen selv sier at man ikke har fått ut av laget det som man måtte kunne forventet. Hvor mye mer klar kan kritikk av en trener være??
20
Brann / Per Ove Ludvigsen sier opp...
November 02, 2006, 12:10:15 PM
Hvordan kan Mjelde fortsette etter dette? POL sier jo rett ut at det sportslige ikke har vært godt nok!
21
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 30, 2006, 21:46:08 PM
Quote from: "hocey"(vet ikke om hvilken som rager høyest men formasjonen mot VIF i gull kampen fjor, 4 2 3 1 i går og den ubegrensede tilliten til spissene bør alle være sterke kandidater til pall plasser)

Dette var nesten litt pinlig av deg, Hocey. Hvordan kan du ramse opp pinligheter uten å nevne:

Vi skriver 22 oktober 2006. I det 67 min har RBK gått til 2-1. Dette er gullkampen! Brann må vinne. Like etter scoringen har Brann byttet Helstad mot Winters, dvs en offensiv null-sum handling. Brann jager scoring, men det ser ikke veldig lovende ut. Det mangler litt offensivt.

Hva gjør Mjelde / Steffensen? Jo, for å være sikker på å ikke klare å snu kampen, venter de helt til det 83 min. Og i sitt ekstreme ønske om offensiv kraft og 2 mål, bytter de Haugen, banens beste, mot Gashi, en defensiv midtbanespiller som har til gode å overbevise; og Miller, offensiv kreativitet, mot Knudsen, nada!,.

Denne manøveren alene burde være nok til å få de 2 klovnene langt unna Stadion.
22
Brann / Vi trenger en "gållgetter"
October 23, 2006, 13:25:36 PM
Jeg tror vi har en i stallen allerede:

Memelli scorer stort sett når han får sjansen. I tillegg er han god til å skape sine egne muligheter.
23
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 23, 2006, 09:35:18 AM
Quote from: "Superjack"Bra med sindige mennesker her.
Jeg stiller meg bak dem som mener Mjelde har skapt ett bra lag.

Har han?

Han har i alle fall kjøpt en rekke meget gode spillere. Hva han har skapt ut fra dette er noe mer uklart. Laget som Mjelde har skapt har ikke fungert godt siden slutten av juni. Det er et faktum.

I tillegg mangler det fortsatt struktur i laget og taktisk kløkt fra sidelinjen. Det er ikke et faktum. Det er min mening, men en mening jeg tror mange deler.

Så hva blir konklusjonen? Selvfølgelig at Mjeldes (relativt lange) periode nå bør være over.
24
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 23, 2006, 07:47:53 AM
Brann har vært ute av form siden vi ble slaktet på Hamar før ferien. Nå er det snart 4 mnd siden dette skjedde, og fortsatt har ikke trener-teamet (glem ikke Steffensen!) klart å snu skuta. Det er katastrofalt dårlig, og en enorm falliterklæring fra trenerne.

Dess mindre man sier om det som skjedde i går dess bedre.

Jeg har holdt meg i ro lenge, dog har jeg aldri endret min oppfatning om at Mjelde og Steffensen ikke er de rette for Brann. Det synes som om flere har forstått dette nå....
25
Brann / Kordan snu trenden?
August 14, 2006, 10:06:28 AM
Quote from: "power"La oss gi Andresen en makker som i tilegg til å springe også kan behandle en ball.

Helt enig. Etter min mening står og faller Branns prestasjoner på Andresen. Dette er en helt uakseptabel situasjon; ingen kan forvente at Andresen preseterer i hver eneste kamp sesongen gjennom.

Vi må ha flere kort å spille på sentralt. Enkelt og greitt. At Haugen er en god makker til Andresen er intet argument. En god makker tar over den dagen Andresen har en dårlig dag.
26
Brann / Slik tar Brann gull
August 13, 2006, 19:10:21 PM
Quote from: "Xminator"Hvilket vinnerspor? Det sporet Brann er inne på nå fører strake veien til kvalikk. Noen medalje kan vi gi opp med en gang.

Ikke så ofte vi er enige, men her er vi på linje.

Jeg er egentlig bare glad vi har høstet nok poeng til å unngå nedrykk, for dette kan bli en begredelig høst.
27
Brann / Sprekken er et faktum
August 13, 2006, 19:05:14 PM
Nå går Brann på den ene stjernesmellen etter den andre. Kall det gjerne en kjempesprekk. Total formsvikt er det iallefall.

Dette passer særdeles dårlig da de argeste konkurrentene nå viser formøkning. Gull blir det ikke. Heldig om vi klarer medalje.
28
Brann / Inge André Olsen?
August 09, 2006, 17:37:47 PM
Quote from: "dudo"Helvete heller. Nå må vi snart få ett eller annet tilslag! Lei av å høre at "Brann har forhørt seg"...

Nå var det jo snakk om et faktisk bud, ikke en forhørelse. Forøvrig vil jeg anta at de relativt krasse uttalelsene fra Stabæk-ledelsen er et resultat av et "skambud" fra POLs side. Stabæk krever 5 MNOK. Brann har bydd noe som nok er langt unna dette.

Nå er også Start interessert. Ledelsen er ikke avvisende, og I.A Olsen ønsker å flytte på seg. Fyren er "i spill", som det heter, og det er ikke sikkert siste ord er sagt.
29
Brann / Inge André Olsen?
August 08, 2006, 20:17:03 PM
Quote from: "Nixon"Forhåpentligvis kommer det er oppdatering et helt annet sted enn forumet på skbrann.org. For det forteller vel strengt att ingenting.

Mitt favorittnettsted i så måte må være brann.no.
Jeg skal tro på det når det kommer en oppdatering der.

Blir budet godtatt kommer det først på brann.no, det er helt sikkert.

Oppdateringen vil heller dreie seg om hvordan saken ligger ann, om styret i Stabæk er blitt mer positive, etc.
30
Brann / Inge André Olsen?
August 08, 2006, 20:13:24 PM
Quote from: "Langhår"Kan man driste seg til å spørre om mer info? Hvor har du dette fra? Send meg gjerne en PM om du kan!

Har ikke mer info enn at jeg kan bekrefte at det som står på skbrann.org (link over) er korrekt.
31
Brann / Inge André Olsen?
August 08, 2006, 20:02:56 PM
Quote from: "Langhår"http://forum.skbrann.org/read.php?1,27476,27487#msg-27487

Forum rykter om Brann-bud på Olsen. Om det er noe i det er vel umulig å si akkurat nå, men jeg sier ikke nei takk til Olsen....

Har fått bekreftet ryktet. Forhåpentlig vis kommer en oppdatering på skbrann.org i morgen.
32
Kamper / lillestrøm-brann
August 02, 2006, 20:06:09 PM
Quote from: "Mr_Soma"Vi hadde balletak på de i 2.omgang.... jeg ser ikke på det som fortjent -
Men jeg synes Brann gjør en prikkfri bortekamp, en av seriens vanskeligste sådan i 80min.

Enig i det.

Imidlertid hjelper det lite når midtforsvaret er så avhengig av Sigurdsson. Han kan bli skadet igjen....
33
Kamper / lillestrøm-brann
August 02, 2006, 20:02:03 PM
Vi trenger desperat en midtstopper.

Kampen i dag beviste det en gang for alle. Janez holder ikke mål, desverre.
34
Kamper / Brann - Glentoran
July 27, 2006, 20:19:56 PM
Skandaløst dårlig. Pinlig. Ikke noe mer å si om det.
35
Brann / Mjelde må gå
July 06, 2006, 08:33:31 AM
Quote from: "ostraume"Du skal få mene hva du vil, men du skjønner sikkert  at det virker pussig å kaste treneren til det laget som topper tabellen. Lyn har vært der, uten at det var noen suksesshistorie. RBK har vært der, uten at erstatteren levde lenge.

Kaste? Hvem snakker om å kaste. Kontrakten hans går jo ut etter sesongslutt.
36
Brann / Mjelde må gå
July 06, 2006, 08:17:17 AM
Quote from: "runarnormann"Det kan vaere de ogsaa har tilgang til nettet i Kristiansand/Tromsoe ogsaa.  Mer realistisk er vel at Motyka og Terd o.l. har blitt utestengt fra forumet av den demokratiske bataljonen.  Er selv blitt truet med utestengelse for aa kreve Mjeldes avgang, saa kanskje Motyka har vaert det lille hakk mer aktiv enn jeg?  Vi lever alle paa laant tid!

Ryktet om min utestengelse er nok sterkt overdrevet. Det har i de siste vært mange grunner til å holde seg litt unna forumet:
- Diskusjonen skle ut i det fullstendig meningsløse
- Brann begynte å vinne kamper, og selv om elskerne er en latterlig gjeng, er det viktig at skeptikerne hever seg over disse
- jeg hadde rett og slett ikke tid til å utelukkende fylle dagen min med Bataljon-prat, slik enkelte sjeler synes å ha muligheten til (usikker om jeg misunner de eller ønsker de alt godt)

Når Mjelde nå blir tilbudt ny kontrakt, er det betimelig med en ny diskusjon. Jeg mener, og har hele tiden ment (ja, også i vår-sesongen), at vi bør ha en annen trener. Jeg håper styret tar til vett.

Da lener jeg meg godt tilbake, og venter på hylekoret.
37
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
June 17, 2006, 13:30:40 PM
Helstad på vei til Danmark?:

http://www.bolddk.com/nyt/?vis=57204
38
Brann / Suazo til Bergen
March 30, 2006, 18:15:10 PM
I det minste en midtbanespiller. Han skal være bra dårlig for å ikke være super-interessant.

Bra greier!
39
Brann / NY spiller på vei?
March 30, 2006, 17:18:59 PM
Quote from: "Xminator"Når det er sagt, det er fortsatt ikke skjedd noe som helst, og det tror jeg ikke det gjør før vinduet stenger heller.

For en gangs skyld enig med X.

Faktisk har det vært svært så lite rykter og sladder den siste måneden (jeg kan knapt huske et eneste ett). Innlegg som: jeg så X på Flesland...., min far jobber i TV2, og han sier at ....., hørte fra en kompis at X er så godt som klar....., etc, etc har fullstendig glimret med sitt fravær. Realtisk sett betyr det vel at ingenting skjer.

Håper jeg tar feil.
40
Brann / Her må det handles.
March 30, 2006, 12:26:55 PM
Quote from: "Xminator"Det er nå 35 timer til overgangsvinduet er låst. Og med mindre kontraktene underskrives i Oslo er det i praksis mye kortere tid enn det.

Hva med det lukkede overgangsvinduet, som du med flere hevder POL har omtalt. Jeg har ikke funnet noe på ibergen.no. Kilder? Fortsatt håp?
41
Brann / Her må det handles.
March 30, 2006, 10:10:57 AM
Quote from: "Xminator"Og det synest du er profesjonelt? Kjøre klubben på ræv med skjult agenda?

Det er det jo selvfølgelig ikke, noe det vel også er vanskelig å tolke ut fra mitt innlegg. Forøvrig vil det heller ikke være første gang det skjer uprofesjonelle ting på Stadion.

Dessuten mener vel ikke du at Brann er på veg mot ræv,X ??!
42
Brann / Her må det handles.
March 30, 2006, 09:21:44 AM
Quote from: "Xminator"Og du vet utmerket godt hvorfor. Branns administrasjon og styre har skurdd igjen pengekranene og murer det de har av penger inn i klokkesvingen. Med håp om at det går bra denne gangen.

Eller de har innsett at Mjelde ikke klarer å forvalte midlene på en god nok måte, og at man holder igjen til en annen trener er på plass. Det er tross alt ikke ubetydelige midler han har fått til sin disposisjon.

Jeg sier ikke at det er slik, men med uttalelsene fra Revheim friskt i minne kan man iallefall ikke avvise det.
43
Brann / Mjelde må gå
March 30, 2006, 07:27:24 AM
Nå er til og med sjefen er bekymret...

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2024024.ece

Feil oppladning? Dette blir bare bedre og bedre....
44
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
March 28, 2006, 08:08:42 AM
Quote from: "Nixon"Det verste er jo at pengene finnes. For hvis den rette spilleren dukker opp er ikke 7 millioner noe problem. Hvor rett skal egentlig en spiller være for å styrke Brannstallen i dagens situasjon?

For en gangs skyld helt og holdent enig med deg her.

I tillegg skal vi heller ikke glemme at POL og Mjelde nå har hatt 5-6 mnd siden Scharner-salget syntes klart, og fortsatt har man ikke "funnet den rette". De kan kalle det hva de vil, jeg kaller det slett arbeid.

Man kan som X lure på hva de venter på.
45
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
March 25, 2006, 11:31:34 AM
Quote from: "Xminator"Investorene vil bruke penger på Brann. Brann vil bruke penger fra investorene. De har ingen spillere å bruke pengene på.

Jeg vet hva jeg vil ha nå. Helstad. Bare så vi får sendt sorteper nordover. Smell ut med en 20-millioner Per Ove! Ny rekord og alle hjerter gleder seg :p

Enig! Legg også til Børre Stenslid og Anders Stadheim, så skal jeg revurdere mine meninger om Branns plassering kommende sesong.
46
Brann / Mjelde må gå
March 23, 2006, 16:31:28 PM
Quote from: "Xminator"

Interessant poeng, X, men jeg er ikke helt enig. Mjelde har hatt så store midler til rådighet at det burde være selvsagt at Brann presterer helt i toppen av serien. Kanskje styret har innsett at havre til døde hester ikke er noe poeng?:)
47
Brann / Mjelde må gå
March 23, 2006, 16:21:27 PM
Quote from: "Pilsen19"Så det du mener her er at om vi har 5-6 skader på de som starter kampene til vanlig, så mener du at det er mjeldes jobb at f. eks dylan spiller like godt som bengt,
Quote from: "Pilsen19"hallo mjelde er treneren, om det ikke bor nok fotball i gutten han trener så kan han ikke trylle,

Da kan man jo undre seg over hvorfor spilleren er med i troppen i det hele tatt.

Quote from: "Pilsen19"mjelde gjør garantert det han kan

Det er det heller ingen som betviler, og det har heller aldri vært diskutert. Det er imidlertid ingen automatisk sammenheng mellom innsats og resultat; og det er på det siste man må bedømme Mjelde.
48
Brann / Re: Forventninger og ansvar
March 23, 2006, 14:57:23 PM
Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"No tror eg vi begynner å nærme oss noe vi e enige om....

Og bra er det:)

Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"....Vi har som Toa nevner ennå ikkje tapt et eneste seriepoeng i år. Eg lever fortsatt i håpet om en bra Brann-sesong! :)

Her er det rom for ulik oppfatning om hvordan man skal måle Branns prestasjoner; noe som også trolig gir en mye mer interessant diskusjon enn semantikk.

At vi ikke har tapt en eneste seriekamp enda er forsåvidt både riktig og skarpt observert av Toa. Mange vil på den andre siden hevde at laget ikke har prestert noe særlig siden vårsesongen 2005.

Atter andre, meg inkludert, vil mene at Brann, med de rammevilkår klubben har hatt de senere år, ikke har prestert i det hele tatt. Da blir det en mager trøst at sesongens første tap enda ikke er kommet!
49
Brann / Mjelde må gå
March 23, 2006, 13:54:46 PM
Quote from: "Langhår"At Mjelde nå også skal få fyken dersom spillerne er skadet, er dagens!

Du er inne på noe her, Langhår. Innimellom kommer det noe rare utsagn, både fra ene og andre kanten.

Jeg håper og tror det ikke er så mange som vil sparke Mjelde pga skader i laget.

For min del er mye av dette irrelevant. Jeg forventer at et lag som Brann skal prestere; Brann har ikke gjort det på en god stund. Hvem er ansvarlig for at laget presterer? Mjelde.

Har man problemer i laget? Fiks det! Blir ikke problemet fikset, hvem er da  ansvarlig?: Mjelde.

Det er ikke mer komplisert enn det.
50
Brann / Mjelde må gå
March 22, 2006, 10:58:59 AM
Quote from: "Nixon"Hersketeknikk er vel å gå litt langt. Men det blir litt unyansert når man kjører så knallhardt på at Mjelde lever i sin egen lille fantasiverden uten bekymringer av noe slag. Det stemmer jo ikke.

Enig med deg her, Nixon.

Men på ett eller annet tidspunkt må da Mjelde klare å sette sitt preg på dette laget. Toa kan skrive så lange innlegg han vil, men det er ikke kritikerne sin feil at Brann, på tross av store midler, rause investorer og intern ro, fortsatt varierer enormt i prestasjonene.

Noen vil kanskje hevde at spillernes form er avgjørende. Jeg er ikke enig. Et lag som Brann skal prestere i hver eneste kamp, kjøre over lag fra lavere divisjoner og fremstå som det laget enkelte her mener det kan være: en gullkanditat.

Dersom det ikke gjør det, er det trenerens ansvar.