• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - roaldinho

1
Kamper / Viking - Brann søndag 18. august klokken 19
August 12, 2013, 14:07:05 PM
Er vel bare til å kjøre i gang snoren, 6 dager til neste kamp. Ny kamp på bortebane og attpåtil på vestlandet Brann ikke har vunnet på flerfoldige år.

Brann har altså hele 2 poeng på bortebane denne sesongen, og skal nå møte medaljejagede Viking som har et meget godt tak på de røde fra Bergen. Brann har ikke vunnet i Stavanger siden 2-1 seieren året etter gullsesongen, og har etter det 0-1-3 og stygge tap som 4-0 og 3-0 på denne listen. I fjor endte det med knappest mulige siffer da Viking vant 2-1.

Vet ikke noe om skader utenom Barmen (Kan vel bli klar), eller suspensjoner, men Nordkvelle er altså solgt, og lurer på om den nye låneavtalen er klar for denne kampen. Hva er situasjonen med Wangberg? Uansett blir nysigneringen sikkert henvist til benken, for så at Fakiri får komme innpå når Brann skal trygge et 2-0 tap.

Viking mistet seieren mot Odd i Skien godt på overtid, og er nok rimelig forbannet over det. Da er det på tide å hevne de to tapte poengene mot bortesvake Bergensere.

Håper på dette laget, da i en Skarsfjord-formasjon jeg er lite begeistret for. Ville heller hatt 4-3-3, men kjører opp 4-2-3-1:

Piotr - Birkir, Gjesdal, Soko, Demir - Badji, Haugen - Askar, Huseklepp, Larsen - Finne

Riktignok ble ikke Soko satt på de store testene mot LSK, men han gjorde seg iallefall ikke bort. Han hadde også en grei kamp mot Molde og syntes han fortjener å fortsette. Wangberg syntes jeg ikke var bedre mot LSK enn Soko, og dermed syntes jeg Gjesdal skal få sjansen med Soko.

Pusic jobber mye, men det blir ikke så mye ut av det, han er ofte på feil sted til feil tid og ødelegger en del av angrepene. Finne derimot er ofte på rett sted til rett tid, men var usynlig mot LSK når man skulle jakte mål. Han var ikke seg selv i den kampen, sånn man kjenner han, men han fortjener å starte mot Viking syntes jeg. Når Pusic ikke leverer, så må andre få komme til. Eventuelt kan man bruke Huseklepp som spiss og bruke Barmen rett bak spissen. Barmen er flink å komme seg inn i feltet, noe han viste mot LSK. Ferdighetene foran mål derimot er en annen ting, men han kommer til sjanser.

2
Brann / Drømmelaget 2012
April 14, 2012, 08:58:26 AM
http://www.drommelaget.no/

Her kan du være med å velge ut tidenes Brann drømmelag.

Var svært vanskelig, mange å velge mellom.


3
Kamper / Brann - Sarpsborg 18:00 23.10.11
October 20, 2011, 23:23:09 PM
Ny kamp og nye muligheter. Brann er jo kjent for å være de hjelpeløses hjelper, men her er det ikke engang håp selv om Sarpsborg skulle ta med seg 3 poeng mot ett Brann lag som virker å ha tankene på cupfinalen og ser seg ferdig med årets sesong i Tippeligaen.

Mot Sarpsborg skal det være 3 poeng, det er ikke snakk om annet. De er rett og slett på ett elendig nivå selv om Brann ikke er så mye bedre selv. Syntes Brann burde se frem mot neste sesong og prøve ut spillere som ikke har spilt så mye og la de få se hva de kan bidra med. Nå som Brann har tapt de siste 3 kampene gjør det lite om Brann satser på unge og spillere som ikke har spilt så mye. Bajter kunne f.eks spilt midtbane, Larsen få spille fra start, og samme med Haugsdal f.eks. Viktig å se fremover mot neste sesong, og det er i kamper i Tippeligaen man ser hvor man har dem. Treningskamper syntes jeg ikke er like bra nok når man kan bruke resten av tippeligakampene for å se hva disse kan bidra med.

For Sarpsborg er nok øynene på helgens juniorfinale i NM der de skal møte Klepp. Sarpsborg er allerede nede, men det er nok flere spillere som ønsker å vise seg frem da de kan bli snappet opp av en Tippeligaklubb.

De fleste innen Brann samt supportere har tankene på cupfinalen om ett par uker. Det blir nok tilskuersvikt til denne kampen, er ikke akkurat ett topplag som kommer også er det denne cupfinalen som er det folk snakker om for tiden.


4
Kamper / Start - Brann 17/10-2011 19:00
October 04, 2011, 16:29:30 PM
5
Kamper / Fredrikstad - Brann 18/07-2011, 19:00
July 04, 2011, 18:43:13 PM
Tidlig tråd.

Etter 2 uker med ferie og restitusjon går turen til plankebyen der ikke alt for hjemmesterke Fredrikstad tar imot vårt kjære Brann.

Tidligere denne sesongen var det kamp på stadion etter at Brann hadde slått både Rosenborg og Lillestrøm i de to foregående kampene. Presset var der og dessverre vant Fredrikstad 1-0. Har fått kampen i glemmeboken så husker ikke hvordan kampen var. Nå har Brann vunnet 3 på rad, og mot ett lag som angriper og skal underholde på hjemmebane må det si å være en veldig god motstander for Brann. I mine øyne er Fredrikstad som Brann, de liker å ligge bakpå og  satse på overganger, og dermed trivdes best på bortebane, eller mot lag som ikke ligger seg bakpå fra start.

Mjelde er skadet, men kan visstnok rekke kampen i tide. Om ikke han skulle rekke kampen så har man Haugen i bakhånd.

Alltid kjipt å ha pause når man er i så god form og sanker inn 3 poengere etter 3 poengere, men samtidig trenger nok spillerne litt hvile også etter ett stramt kampprogram.

Om man klarer å holde Borges og Tarik i sjakk har jeg god tro på 3 poeng. Man skal selvsagt ikke glemme den andre kampen som ble spilt mellom Fredrikstad og Brann i år, der førstnevnte vant hele 3-0. Det var på La Manga og en treningskamp som ikke betyr alt for mye.

Dette er midt i fellesferien, og oppmøte vil nok være en hel del redusert selv om solen skulle skinne. Uansett går kampen på Tv2 Zebra for de som ikke entrer plankebyen. Fredrikstad har også en kjempeflott stadion med herlig gressmatte, så forholdene står til rette om det ikke skulle høljregne dagen eller timene før kampdag.
7
Kamper / Lyn - Brann mandag 3. August.
July 27, 2009, 16:01:29 PM
Ny kamp på tapeten, og nok en gang er det en nedrykskandidat som skal få kjørt seg. Lyn står på den andre banehalvdelen, som tapte 5-2 mot Viiiging i Stavanger.

En veldig viktig kamp med tanke på medalje, og Lyn har samtidig mistet spillere pga deres økonomi. Håper på 3 poeng i denne kampen, men man skal ikke glemme at alt kan skje med Brann.

Azar Karadas sier de sjansen er god for å returnere, men Nilsen har friskmeldt Rodolph Austin i dag. Om Karadas ikke blir klar er spørsmålet hvem Huseklepp skal spille på topp med. Hvem mener dere han bør spille på topp med?

Unngår vi tabber i forsvaret og fortsetter å skape mange sjanser som mot Glimt og omsetter det i scoringer, er 3 poeng innenfor rekkevidde.

Lyns 100 supportere har ingenting å stille opp med, og å vinne på tribunen er vel allerede avgjort.

Kjør snor!

8
Kamper / Brann - Bodø/Glimt 26/07
July 13, 2009, 13:46:17 PM