• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - cyp

1
Brann / Ingen flere forsterkninger?
January 03, 2005, 13:15:00 PM
Leste fra artikkelen som var linket til emnet "Hvem bør få ny kontrakt" at Per Ove Ludvigsen er mer eller mindre fornøyd med stallen 2005 og ikke ønsker å hente flere forsterkninger, kun unge talenter som kan kjempe om plassene på sikt.

"Branns sportslige leder er fornøyd med stallen som går inn i 2005-sesongen. Det vil si at det ikke blir flere store kjøp."

Det er alltid fint å høre at klubben satser på unge og lovende talenter, men jeg må si at jeg ble litt skuffet når jeg leste dette. Hadde ventet på i hvert fall en forsterkning til før 2005-sesongen. Hvem skal nå fylle høyrekanten? Vet ikke hva forskjellige folks synspunkter er på dette, og vi skal vel ikke fortvile med en gang. Vi vet jo at POL ofte har et ess gjemt i ermet. Kom med innlegg og si deres meninger!
2
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Soma
October 04, 2004, 18:58:10 PM
3
Brann / Partoutkort BBB-feltet
September 15, 2004, 15:03:49 PM
Jeg har veldig lyst til å skaffe meg partoutkort på BBB-feltet til neste sesong, men kan ikke finne prisene som angår dette noe sted. Hvis en som vet det tar seg tid til å gi meg en pris er jeg veldig takknemlig :)