• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Estranged

1
Brann / DVD
July 06, 2005, 08:15:22 AM
Siden noen her inne tydeligvis føler seg støtt av at jeg ønsker å la andre få muligheten til å se Brann-kamper om igjen på dvd, får jeg be alle som ønsker dvd'ene om å kontakte meg på brann@valentourettes.com.

Og for framtiden - det hadde vært greit med en pm eller en mail fra de ansvarlige her om hvorfor innlegg slettes. Regner ikke med å få en slik advarsel; maktsyken er vel for påtrengende...
2
En herlig kamp, med god stemning.

Som sittesvin gleder det meg å registrere at Felt M i dag sang og danset (ja, faktisk...) mer enn normalt. Nystemten hørtes høyere enn vanlig, "Berømte Brann fra Bergen" ble sunget av hjertens lyst - og når "Rosenborg rykker ned" ljomet fra setene kom kamerateamene løpende og ville filme!

Håper dette kan markere slutten på et ellers stille Felt M, og at vi kan fortsette i samme stil!
3
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Mjelde'n
May 19, 2005, 18:45:37 PM
Jeg vet ikke om det allerede finnes (er relativt ny her inne...), men kanskje man vil vurdere å lage en sang til ære for Monsamjelden? En annen enn "Mons Ivar Mjelde - klapp-klapp klapp klapp-klapp"...?

Kanskje noe så enkelt som en liten omskriving av denne? (Klikk her for å høre...)

Selv er jeg ingen poet, så det er sikkert mange andre der ute som klarer dette bedre...
4
Brann / God service fra SK Brann
April 27, 2005, 08:36:58 AM
Har bare lyst å skryte litt av SK Brann, og den service jeg/vi har fått i forbindelse med kjøp av "VIP-Hvermannsen"-plasser.

Jeg har både lest og hørt mye negativt omkring telefondamene oppe på Stadion, og om folk som føler seg dårlig behandlet av klubben. Men jeg har ikke opplevd annet enn smilende telefonstemmer og positive svar på epost-henvendelser.

Sånn, da  var det sagt; så kan stormen komme...
5
Brann / Musikkvideo
February 12, 2005, 02:13:56 AM
Vet ikke om det finnes en tråd der jeg kan ta opp dette, så starter denne i stedet.

Finnes det noen som har musikkvideoen som vises av og til på Stadion? Med Erik Hanøy som lett skrikende reporter? (I mpeg/wmv el.l. format helst)

I så fall - ta kontakt på tokle@online.no - takker!