• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - MrMojoRisin

1
Brann / Låter dette kjent?
July 20, 2004, 13:15:17 PM
2
Brann / Da var det gjort
July 14, 2004, 11:33:25 AM
Dermed var Olofinjana Wolves-spiller.

Brann får 21,7 millioner kroner - og summen kan stige til 25,5 millioner.
Dette er gode penger som Brann har bruk for.

Uansett hva bedreviterne måtte si, så er jeg sikker på at Per Ove og gjengen bruker pengene vel.
Ludvigsen er nok snart Brann-spiller, og Braathen kan være nestemann ut.
3
Brann / Olofinjana skuffer
July 13, 2004, 09:25:25 AM
OK, først og fremst skal det sies at jeg er en av Bergens største motstandere av Bergens Tidende, og hater når de har rett, så jeg håper de tar kraftig feil i denne saken.
Men, til tross for min skepsis, så leser jeg sporten hver dag i denne møkkaavisen, for det er omtrent det eneste vettuge de skriver.

Og da blir jeg fryktelig lei meg og skuffet når jeg leser at Olofinjana har på eget initiativ dratt til England for å forhandle med Wolves, selv om dette er imot Branns interne regler.
Dette var skuffende fra en spiller jeg trodde holdt seg for god for slikt.
Tydeligvis at money talks så mye at han er villig til å trosse sin egen arbeidsgiver.

Du skuffer, George. Virkelig. Jeg hadde forventet så mye bedre av deg. Du har gitt oss så mange gode stunder i din tid i Brann, og vi er evig takknemlige deg. Ikke ødelegg ditt ettermæle slik.
4
Brann / Kunne liksom ikke blitt bedre
July 09, 2004, 08:24:20 AM
For en gangs skyld var det fornøyelig å våkne opp og lese arrogansens bastion (les: BT).
Først får jeg vite at vår alles kjære Olofinjana blir i Brann, så leser jeg med fornøyelse om Charlie Miller - en spiller som kan bli viktig for Brann (kan vel ikke huske at klubben har hatt negative erfaringer med skotter).
Og bare for å gjøre dagen komplett, så leser jeg videre at Robbie har bestemt seg for å se ut karrieren i Brann. Til tross for at Lillestrøm nok ville gitt ham mer penger enn Brann.

Nå begynner dette å ligne på noe. I stedet for diffuse øst-europeere og avdanka siddiser, vil lage nå toppes med klassespillere.
Nok en gang kan vi begynne å se oppover på tabellen, og ikke ned i den anonyme tilværelse vi var på vei til.

Til slutt vil jeg be folk om å slutte å rakke ned på Håkon, Dylan og Helge.
Håkon er ung og delvis uerfaren. Kanskje litt nerver i begynnelsen. Men når han først slår til, så er han den beste i landet.
Dylan er ung, og vant til å spille en helt annen type fotball enn den i Norge. Men han har alle forutsetninger for å lykkes. Jeg tror han kommer sterkt tilbake. Og dessuten er han så forbanna hyggelig, at det er umulig å mislike ham.
Helge's jobb er ikke å være spektakulær. Han er en sliter, og gjør den jobben bra. Han er mye mer stabil enn Tommy Knarvik, og gir alltid 150 prosent for klubben - selv om han ikke alltid lykkes.
5
Brann / Hva med Kovacs?
June 23, 2004, 09:31:15 AM
Nå som Brann ser ut til å få ganske så mange millioner for Seyi, samt at Hassan glipper og Robbie er usikker, så burde Brann vurdere å investere et par fem-seks millioner i Peter Kovacs.
Han er jo hodesterk til tusen, og vet hvor målet står. Dette er jo en spiller Brann kan trenge, i stedet for en avdanket Viking-spiller.
6
Brann / Dette trenger vi ikke
June 14, 2004, 08:56:57 AM
OK, først og fremst så må det sies at de FFK-supporterne på Hansa-tribunen provoserte gjengen som heiet som besatt på Brann.
De viste fingeren til Brann-supporterne, ja. Men dette var først etter at en eller annen Brann-supporter hadde kastet en gjenstand på dem. Tror nok Brann-gjengen hadde reagert sterkere enn med bare fingeren dersom de hadde opplevd noe lignende.

Det jeg også reagerte sterkt på, var at etter at politiet hadde fjernet FFK-supporterne, stod det et par personer og nærmest åpenbart konspirerte til trøbbel bak ryggen på tjenestemennene.
At det ikke ble mer trøbbel på Stadion denne kvelden, var egentlig et lite under.

Brann-supportere har ikke akkurat et godt rykte fra før, og slike episoder som dette gjør ikke akkurat det hele noe bedre. Voksne mennesker må holde seg for god til å kaste gjenstander på andre, selv om de holder med et annet lag.
Ikke for å undervurdere en del av Brann-supporterne, men det er jo naturlig at det finnes folk som holder med andre enn Brann, i og med at det er to lag på banen.

Jeg definerer meg som Brann-supporter, og er fast innslag på Hansa-tribunen. Men slik oppførsel hører ikke hjemme noen steder.
Fotball er fremdeles bare en lek, og jeg tror ikke akkurat spillerne er så altfor happy med å vite at slik oppførsel finnes på tribunene.
7
Jeg ble - som veldig mange andre - opprørt og rasende over det som skjedde under Sogndal-kampen søndag.
Ikke bare taper Brann totalt ansikt på banen, men når de klarer å drite seg ut så til de grader på tribunen i tillegg, så sank min respekt mange, mange hakk.
Jeg har holdt med Brann i hele mitt 25-årige liv, men har aldri vært så flau som jeg er nå.
Selv har jeg vært offer for rasisme, pga at jeg er adoptert. Og det svir like mye hver gang, uansett om det er snakk om fulle idioter eller umodne idioter - begge deler så alt for godt representert på Stadion og Store Stå.
Da jeg så Robbie Russel's reaksjon, kjente jeg selv på kroppen hvor grusomt han må ha hatt det. Og det er beundringsverdig av ham å ikke ta igjen, slik vi så El Hadji-Diouf på Liverpool gjøre mot Celtic i UEFA-cupen. All ære til Russel for akkurat det.
Man skulle håpe at episoden på Fosshaugane var unik i Brann-sammenheng, men dessverre må vi nok innse at dette ikke er tilfellet.
Reportasjen i Bergensavisen forrige søndag vitner om at slike holdninger er så altfor innprentet i den harde kjerne av Brann-fans. Bare det at de sitter og kaller VIF-keeper Touray for nigger og ape, er nok til å gjøre meg rasende.
Selv om Brann Bataljonen har vært mye i media, så savner jeg litt deres ektefølte avstand fra mot dette. Det er så altfor vagt fra offisielt hold hva de egentlig mener.
Jeg berømmer Bjørn Dahl som går ut og tar sterk avstand fra dette, og jeg berømmer Cato Guntveit som sporenteks går inn i garderoben til Sogndal og gir Russel en klem og beklager på vegne av klubben.
Jeg lurer på om Bataljonen er forsiktig med å uttale seg. For det er vel naturlig å spekulere i "tjommi-faktoren" oppi det hele. Man støtter sine venner, ja.
Og jeg lurer egentlig på hvordan Seyi Olofinjana må føle seg idag.

OK, man skal ikke kalle kvinnen som spyttet på Russel en rasist, men jeg vil driste meg til å sette henne i kategorien "enkel sjel". For det er som oftest de uvitende som gjør slikt.
Uansett skal man aldri spytte på noen. Aldri! Det viser en total mangel på respekt og sunt bondevett.
Jeg hadde faktisk tenkt å melde meg inn i Brann Bataljonen, men nå vil jeg ikke ta i den klubben med ildtang, engang.
Jeg kommer fremdeles til å gå på hjemmekampene til Brann, og jeg kommer fremdeles til å elske laget. Men med en flau bismak i munnen.
Jeg støtter utestengelse fra Stadion på livstid, og håper flere forsvinner fra Stadion.

Jeg håper hele Stadion 16. mai markerer sin avsky mot disse elementene på Store Stå ved å pipe dem ut, og jeg håper spillerne vender dem ryggen. For slikt skal aldri tolereres. Uansett hvor fulle man enn er.