• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - nummer9

1
Kamper / Brann - Sandnes Ulf 9.5.2015 kl 18:00
May 06, 2015, 19:33:43 PM
Ingen kamptråd for denne enda?

Er dette kampen Ulf skal snu det?
http://www.bt.no/100Sport/fotball/cup/Ulf-marerittet-fortsetter-532024_1.snd
2
Brann / «Blod e tjukkere enn vann...»
July 23, 2008, 21:38:33 PM
Utrolig som henger seg på hylekoret nå, og det er lett å skjønne hvorfor. Likevel er det rimelig utrolig å kreve både en ene og den andres hode på et fat etter to tap på rad. Klart at det siste tapet er helt hinsides når det gjelder mål, men er det mulig å dra frem noen lyspunkt? Noe konstruktivt?

Jeg mener i alle fall det blir litt lett å skylde dårlig press på ballfører og forsvarstabber på samme mannen som styrte Brann til første seriegull med omtrent samme stall i fjor.

Noen andre som er enig? Noen som kan komme med noen lyspunkt på en ellers svart dag?
3
Brann / Lønnsgaloppen over i trav?
May 21, 2008, 09:35:56 AM
Kan være greit å samle lønnsdiskusjonen i en egen tråd, istedenfor at den kommer opp i alle spillertrådene der det er aktuellt.

Ser Brann til dels innrømmer de har bæsjet på leggen med Huseklepp sin kontrakt, samtidig som Dahl sier at de nå setter ned foten for pengegaloppen:

- Vi må bidra til å bremse lønnsutviklingen. Derfor må vi også være forberedt på at enkelte forhandlinger ikke fører frem, sier Dahl.

(kilde: http://fotball.bt.no/eliteserien/article108132.ece )

Hvilke spillere tror dere forsvinner som følge av dette? Er vel Bakke, Hanstveit og Helstad (i kraft av Websterdommen) som er mest aktuelle i første omgang.
4
Brann / Skal brann få ny billettleverandør?
January 18, 2008, 08:45:28 AM
Husker at brann flere ganger har nevnt at de ikke har vært fornøyd med dagens leverandør, billettluka (bombe). Er det noen som vet om brann skal bytte til noen andre? Feks billettservice?

I brevet om billetter til Everton-kampen (for de som har partoutkort) står det at de skal motta nytt billettmateriale, eller noe i den duren, kan dette bety at de skal endelig få ny leverandør som faktisk greier å håndtere stor pågang?
5
Brann / Storm i et ølglass?
January 22, 2006, 18:59:10 PM
Jaja, i mangel på andre spennende Brann-tema, så har det dukket opp "nyhet" om at noen av Branns spillere liker en øl etter maten. Ikke akuratt noen bombe kan man si, men det er som litt interessant er hvor vidt forskjellige  historier som kommer i BT og i ibergen.no:

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article540912.ece

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=92518

Nå er det tydelighvis endel politikk i artikkelen www.ibergen.no presentere. Er jo ikke noen hemmelighet at de har vært ganske kritiske til BT i det siste, spess mtp bybanen. Kan vi se en boikott/disfavorisering av den forhenværende eneste "seriøse" Brann-nyhetskanalen?

(Ja, det er "silly season", og jeg kjeder meg!)
6
Brann / Forsvarspiller skulle prøvespille, hvem?
January 12, 2006, 12:01:06 PM
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=92054

Ser i dagens BT (nettutgave) at en forsvarsspiller skulle prøvespille for Brann, men kunne ikke pga av kneet.

Ser også kryptiske uttalselser som "Tja" og "Nja" blir lansert fra Mjelde og POL på spørsmål ang forsvaret neste år. Hvem kan denne hemmelige forsvarsspilleren være?

Og: Trenger vi enda en spiller med skadeproblemer?

(Til slutt: Ja, vet det er halmstrå og storm i vannglass, men det skjer jo INGENTING annet spennende med Brann for tiden, så da må man koke suppe på en spiker. Er uansett litt nysgjerring på hvem dette kan være.)
7
Brann / Dagens kamp, radio? tv?
September 15, 2005, 18:41:23 PM
Som tittelen sier, lurer jeg på om dagens kamp går på noen form for radio/tv (gjerne på web)

Sitter på motsatt siden av landet, så ikke kom med at jeg må komme meg  på stadion osv, det kan jeg rett å slett ikke...
8
Brann / Steven Lüstu: "Ikke imponert av Sæternes"
November 07, 2004, 21:23:39 PM
Haha

Leste denne artikkelen artikkelent  om igjen på BT idag. Lurer på om Lustü har forandret mening nå.

Må bare benytte annledningen til å gratulere guttene våre, og si at jeg gleder meg MYE til å se dette brann laget videre i vinter (Royal league) og til neste sesong.[/url]
9
Brann / FRODE KIPPE: - Sesongen er over
October 25, 2004, 08:42:46 AM
Leste dette på tv2 sine nettsider. Kan jo passe perfekt for Brann at LSK mener de ikke har noe å spille for? Håper for all del at Brann vinner, 3 plass og (evt.) cupgull vil jeg være veldig fornøyd med. Noen andre synspunkter foran LSK - Brann kampen?

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article294176.ece
10
Brann / Dagbladets glorifisering av Vif
May 17, 2004, 15:50:42 PM
I disse dager med journalist-streik er det smått med oppdateringer på de fleste nettavisene for tiden. Siden jeg er så heldig å sitter på jobb som er rimelig kjedelig idag, og har tilgang til internett, måtte jeg jo ta en kjapp runde å se etter nytt om laget i de flestes forbrukernes hjerter, Brann selvfølgelig.

Siden det var ca ingenting nytt på både BT og BA's sine nettsider, havnet jeg innpå vår alles gode fotballekspertavis, Dagbladet. Der fant jeg denne artikkelen:

http://www.dagbladet.no/sport/2004/05/17/398367.html

Her leser jeg til min forundring at:
QuoteVIF har ballspillere nok til å spille bra mot de fleste. I hvert fall så lenge stilen prioriterer ballhold langs bakken.


Nå skal ikke jeg si at jeg har sett alle kampene Vif, men at de har en slik fantastisk midtbane at de kan spille bra mot de fleste, har jeg ikke sett. Så feks hele kampen mot brann, endel mot Viking, og endel av kampen mot LSK. Grunnen til at jeg ikke har sett mere av Vif må være at de rett å slett er så J*VLIG kjedelig å se på. Det at Vif ligger såpass bra ann på tabellen som de gjør idag, er for meg en like stor gåte, som at Rekdal kan prestere å klage på andre lag når det scores lite i TL.

Selve artikkelen handler jo egentlig om at Rbk har hatt en ganske begrederlig start på sesongen (på tross av at de vant mot brann). Nå er jeg også en av de som gjerne skulle sett at Rbk rykket ned, nesten for enhver pris. Men jeg mener det er passe optimistisk å tro at Rbk skal bli rundspillt av et Vif lag som i praksis bare kan spille rævva kontringsfotball og score på dødballer. Nå må Dagbladet bestemme seg om de skal satse på å være en landsdekkende avis med en noenlunde upartisk dekning av TL, eller om de skal være en lokalblekke for Vif-tilhengerne.