• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - storB

1
Kamper / Brann - Aafk, 6 november kl 13:00 Cupfinale
September 22, 2011, 20:57:23 PM
Da blir det tante pakket i finalen. Drit.
2
Kamper / Brann - Tromsø, 5 mai kl 19:00
May 02, 2010, 20:58:52 PM
Har sett TIL - RBK nå, TIL fremstår som veldig gode. Har fått inn flere gode spillere i vinter (hadde de penger alikevell?) og er per dags dato Norges beste lag. Men så spørs det om gamlefar Rush takler 3 kamper på en uke? Var også utrolig deilig at Kara snakket på seg gult kort og karantene 3 sekunder før slutt. Kara kan fort bli Tippeligaens beste kjøp i 2010, og spilte som en "maskin" idag ifølge de alltid nøytrale kommentatorene til TV".

For vår del må vi konsentrere oss om å holde nullen igjen og latt pusen og gustav få brilljere på topp. Nå fikk jo også gamlehjemmet Guntveit og Bakke litt "hvile" idag så de bør være klare for neste kamp, selv med tett kamp program.

Er også meldt strålende sol de neste dagene så en skal ikke se bort fra at røttene på gressteppet på stadion får seg noen ekstra centimetre..
3
Brann / Brann og ett nr 2 favoritt lag
August 31, 2008, 13:18:53 PM
Tenkte å starte denne tråden, i lys av Branns e-cup kamper det siste året. Nå når Brann tilsynelatende har begynnt å få e-cupen inn i en forholdsvis oftere syklys enn tidligere, så øker sjansen for att enkelte supportere kan få ett dillemma iforhold til om vi møter ett lag som er en god nr 2 på favoritt lag listen. Eg skal ikke begi meg ut på om det er positivt eller negativt, men utifra erfaringer med meg selv og kompiser, så har eg alikevell trukket noen konklusjoner som ser ut til å gå igjen når en skal ha seg ett nr 2 lag.

- I store turneringer, særdeles PL og CL som flere følger med på av den grunn at de digger god fotball, så er det i Branns fravær lett å få sympati for ett lag som deltar, av ulike grunner.
- Det kan for den "eldre garde" være ting som ligger igjen fra "lørdags tippekampen på NRK".
- Det kan springe ut ifra skuffelser og frustasjon over Branns tidligere prestasjoner.
- En trend eg har registrert er at før TL ble helproffesjonalisert, og ekspondert ganske ofte på ett riksdekkende medium som TV2, så var det vanligere med ett andrelag enn det er for den generasjonen som netopp har begynnt å følge med på sitt lokale lag grunnet høy eksponering.

Eg egentlig interessert i å starte en debatt om folk har like,ulike erfaringer/grunner enn de eg har listet opp. Om det er positiv eller negativt osv..Uansett så er det i fotball europa ett ganske særnorskt fenomen dette med ett andre lag. I Norges tilfelle er det isåfall snakk om engelske lag. Dette kan være pga vår gode historie og vennskap med landet. Det kan også være ett slags mindreverdighets kompleks ovenfor PL, som vi ikke burde skamme oss over, slik som da fansen vår fikk strålende ros etter innsatsen borte mot Everton. Da ble vi strålende fornøyd med sammenligningen til PL fans som vi,med rette, fikk.

Grunnen til at dette temaet er aktuellt, er som da vi møtte Everton,Marseille og nå La Corona.,var mange som møtte sitt "andrelag" og ble satt i en litt pussig situasjon. Lurer på om folk har erfaringer og synspunkter rundt dette, uten nødvendigvis å påstå at det ene eller andre er rett. Vet f.eks at flere i Bataljonen har ett andre lag, og dette er i norsk sammenheng blitt nokså vanlig og stuerent.

Eg for min del ser masse CL,PL og La liga når Brann har fotball pause, men har aldri fått meg til å trykke ett nr 2 lag til mitt hjerte. Har flere ganger latt meg begeistre av strålende fotball, f.eks av Barca, United osv..Men eg har aldri følt en tilknytting kun basert på dette, til ett annet lag. Brann e eneste laget eg følger med på av lidenskapelig karakter, men som sagt, eg sier ikke at det ene eller andre er rett/galt. Men i årene som følger så er sjansen (forhåpentlig vis) stor for at vi fortsetter å delta regelmessig i e-cup, og da er dette plutselig ett interesant tema å diskutere... Kan også virke som om dette emne i noen tilfeller er litt tabu å diskutere, er litt nysgjerrig på hvorfor det. Forslag noen?
4
Kamper / Etter Molde kampen
May 31, 2008, 20:24:11 PM
For en fotballkamp!!Men vi sitter igjen m svarteper. Utrolig å lede 3-1 på hjemmebane mot 10 plass på tippeligatabellen og fortsatt bli kontret imot. Har det defensive arbeidet plutselig blitt glemt etter flere respektable resultater. Hører MIM skylder delvis på en sliten Krissy som spillte landskamp på onsdag, men det er en dååårlig unnskyldning i mine øyne... piss Brann, vinner Stabæk imorgen har de 9 poengs ledelse, og det med et budsjett til en femtedel av det vi har i Brann. Skal vi heller ta mål av oss å nedjustere budsjettet til neste år????Satse på noen ukjendte svensker isted??

Til slutt: Sitter igjen m en typisk Brann følelse, de dreit seg ut da det gjaldt. Driter i festfotball sålenge alle poengene flyr til Røkke løkka...

NB: Diof har ikke scoret ett ENESTE mål i hele sesongen, før han plutselig eksploderer mot Brann....hørt den før?????????