• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sekto

1
Bilder og filmer / Filmer: Brann - Stabæk
March 22, 2009, 23:42:12 PM
Slenger ut linker til to videoer av David Nielsen etter at han skallet sammen med Azar.

http://www.youtube.com/watch?v=FC6Vsl3iHm8
http://www.youtube.com/watch?v=3D4A8THrQ_w
2
Brann / Hva med Tchoyi?
November 02, 2005, 16:05:58 PM
Ser at TV2 nå melder at Brann snuser på Somen Tchoyi. Tydeligvis har de også vært inne på tanken å hente Occean, men han var visst for dyr.

Hva tror du Tchoyi kan tilføre laget?
3
Brann / Gi meg noe grått
October 29, 2005, 22:23:16 PM
Brann gjorde det ikke helt glimrende kledd i rødt og svart denne sesongen. Tror derimot ikke at rødt og hvitt hadde gjort saken noe bedre. Grunnen til at jeg tenker på svart og hvitt nå er at jeg har prøvd å lese på dette forumet igjen. Jeg skjønner virkelig ikke at en side som allerede er litt grå kan være så lite nyansert i mye av det som blir sagt.

Det virker som om man i alle saker må koke ned ting til om du er for eller i mot, med eller mot, positiv eller negativ.

Enten skal Mjelde sparkes, ellers så er han en trenergud som bør fortsette i Brann til evig tid. Enten bør vi innføre en aldersgrense på 14 år på halve Stadion, ellers så bør samtlige på Store Stå bli fadder for de unge og uerfarne.

Jeg savner virkelig det grå fra mange her på forumet. Jeg savner optimisme fra de som utelukkende er negative til absolutt alt, bare for å være negative. Jeg savner realisme fra de som tror at Brann er Norges beste fotballag og at Mjelde er Norges beste trener.

Fakta når vi oppsummerer sesongen er at vi er Norges sjette beste fotballag, Mjelde er ikke den beste treneren i Tippeligaen og vi er ikke Norges beste supportere.

Det er her nøkkelen også ligger for at vi skal kunne gjøre noe. Med å bare innfinne seg med dette og syte og klage over det, så skjer det absolutt ingenting. Med å nekte for at Brann trenger å forandre på ting, så blir det jo ikke noe rom for å utvikle det som tydelig mangler for å oppnå suksess.

Tenk om vi nå før 2006 sesongen kunne ha noen konstruktive, grå diskusjoner om ting. Begynner å bli lei svart/hvitt.
4
Brann / TFL imponerte ikke
July 19, 2005, 23:51:56 PM
Syntes ikke Ludvigsen imponerte i første omgangen i dag. Gikk flere ganger seg bare fast i møljen av Birminghamspillere. Hadde kunnet kommet til flere gode sjanser om han hadde avsluttet eller lagt inn på direkten i stede for å prøve å drible seg gjennom hele 16-meteren på tvers.

Nå er ikke en omgang med et ganske så tamt Brannlag så mye å skryte av, men syntes Huseklepp kom inn og gjorde en mye bedre figur. Blir spennende å se Ludvigsen mot Molde. Han har selvfølgelig store forventninger på sine skuldre, men må vise mer enn han gjorde i dag om han skal styrke laget neste kamp.
5
Brann / Mvh NN
July 13, 2005, 03:16:41 AM
Dette har vært diskutert i mang en tråd, men nå tar jeg meg den frihet å starte en egen en. Denne er ikke ment som et hint til noen som helst. Om enkelte føler seg truffet, så får det så være. Tviler på den vekker den store debatten, men jeg får i hvert fall ut litt frustrasjon.

Det jeg føler for å lufte mine tanker om er dette med alle disse "anonyme kildene" som er ute å går her på forumet.

Nå ser jeg ikke bort fra en god del mennesker her som er såpass interessert i Brann, har sine kontakter blant spillere, trenere og de som sitter i administrasjonen. Jeg har selv kjente i Brannmiljøet, uten at jeg, som mange andre, vil gå inn på hvem dette er.
Problemet slik som jeg ser det er at om jeg blir servert noen opplysninger som er såpass sensitive at jeg ikke kan si det som det er, hvorfor bør jeg da gå ut å hinte frempå med noe som helst?

Hvem tjener det at jeg går ut å sier: Jeg har hørt dette fra en jeg kjenner, jeg kan ikke si hvem, men det er snakk om at en spiller, jeg kan ikke si hvem, kommer til klubben snart. Det er vel stort sett alltid spillere på vei til og fra Brann. Så at det er noe pågang, er ganske åpenbart.

Jeg har også litt problemer med hva folk har som sine sikre kilder på de tingene de sier. Det er en stor forskjell på at du hørte noe direkte fra Per Ove, og at en på din far sin jobb, kjenner søsteren til en som jobber i Veivesenet som hadde truffet Inge Ludvigsen på butikk og hørt han snakke med Per Ove om det som kanskje var en spillerovergang.

Det at man har hørt noe fra en som kjenner noen er ikke en sikker kilde. Det er knapt en kilde. Det er veldig mange som i lag med kamerater drar en liten skrøne og sier at  de kjenner noen som sier at Hassan e på vei tilbake til klubben, når det de egentlig burde sagt er: Jeg håper Hassan kommer tilbake til klubben.
Alle her inne på forumet kan ha lyst til å tro noe, og bare for å virke som de har peiling slenge inn i diskusjonen at dette har de fra sikkert holde øverst i Brann.

Det er veldig lite å gjøre med at folk påstår at de kjenner mennesker som vet ting, men jeg mener det er et par ting vi kan gjøre for å faktisk prøve å ha litt troverdighet i det vi sier.

1. Komme med ting som skal skje om 6 mnd er veldig lite interessant. Man kan lese avisen og så si: Jeg har fra sikre kilder at TFL kommer til Brann. Så vips, 6 mnd senere, så er han der. Kan du komme med at noe skjer i løpet av en dag eller to, så er det interessant. Det betyr nemlig også at om det viser seg ikke å stemme, så vil en god del huske dette til neste gang du kommer med et hett stalltips.

2. Om man ikke kan si noe om hvor man har tipset fra, så bør man kanskje ikke si noe i det hele tatt. Man trenger ikke si at dette kommer fra Bjørn Dahl, men man kan si at dette kommer fra en person høyt oppe i administrasjonen. På denne måten må man fakttisk underbygge en påstand litt. Dette vil også gjøre at flere av disse ville påstandene lettere kan avkreftes med en gang. De som kjenner Brann litt vet hvem som uttaler seg om hva og hvem som har kontroll på hva i klubben.

3. Ikke la det bli en statusting for folk å komme med disse tipsene. Det vil bare oppmuntre flere til å gjette på overganger osv.

Noen som har andre forslag til hva som kan gjøres for å luke vekk de useriøse anonyme kildene? Evt noen som er virkelig uenig med meg, så må de gjerne komme med det også.
6
Brann / Hvor er forsterkningene?
June 30, 2005, 10:32:16 AM
Overgangsvinduet står på gløtt nå og åpnes om meget kort tid. Hvor blir det av forsterkningene? Etter 1. juli står vi på samme sted, om ikke litt dårligere enn tidligere. Kvisvik forsvinner, vi får inn Helegbe, men ingen helt hvor god han er.

Jeg kan ikke se for meg at vi kan ha noen nye spillere klare til kampen mot Ham-Kam. Det er ingen krise, men vi skal ikke vente for lenge før andre klubber begynner å snappe opp spillerne vi har gått å sett på. Eller før spillerne finner ut at de heller kan vente ut kontrakten sin i gamle klubben.

Jeg tror ikke TFL er villig til å gå å vente så mye lengre på at Brann gjør noe. Dansken som Brann så på hadde ingen interesse av å komme til oss. Hvem jobber vi med nå da? Har skjønt at de liker å overraske oppe i Idrettsveien, men jeg skulle gjerne sett ett eller annet tegn på at det går fremover nå.
7
Brann / Skotsk på topp mot Løv Ham
June 15, 2005, 14:41:45 PM
Laget mot Løv Ham er klart, og det blir skotsk angrepsduo. Endelig så kommer vi til å ha to spisser som snakker samme språk. Noen vil kanskje poengtere at Mac'en snakker engelsk, men alle som har hørt Miller og Winters snakke, så vet de at det ikke kan kalles engelsk.. :0P

Hele laget:
Thorbjørnsen; Sigurdsson, Bjarnason, Soma, Knudsen; Sanne, Haugen, Scharner, Kvisvik; Winters, Miller
På benken: Haraldsen, K. Walde, Guntveit, Storesund, A. Walde, Sæternes

Skal bli artig å se Thorbjørnsen igjen. Se om han klarer å bygge videre på det gode han gjorde i kampen mot Viking.
8
Brann / Konspirasjonsteori rundt Raymond
June 15, 2005, 13:58:58 PM
9
Brann / Himmel eller helvete
June 12, 2005, 22:39:55 PM
Brann kan med seier i morgen innta andre plassen på tabellen med skikkelig heng på Start. Da kommer snakk om seriegull, og knusing av Rosenborg til å være det store tema neste uke.

Taper vi kampen, så er vi på en femte plass, fem poeng bak serielederen, med Rosenborg som puster oss i nakken. Det kommer da til å bli en uke med klaging over hvorfor vi ikke tar sjansene våre og mest sannsynlig mye mas om at nå kommer Rosenborg.

Jeg begynner bare å lure hvor mange ganger vi skal vinne og tape seriegullet i år. Alle poeng er viktig, men det er fortsatt langt fra noen krise om vi taper i morgen. Skal ikke gå lengre tilbake enn i fjor for å finne en dårlig sesongstart som førte oss til medalje.
10
Brann / UEFA-cupen trekkes 24 juni
June 02, 2005, 14:42:22 PM
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4142&brann=54295b6a28d55cea46d6592bce85d62f

Kommer til å bli virkelige spennende å se hvem Brann kommer til å møte i andre runde av UEFA-cupen.

Kan jo bli lag fra en lang rekke land, men hvilken er å foretrekke? Brann har jo tidligere gjort det dårlig mot lag fra øst i Europa, mens Royal League viste at vi kan gjøre det ganske bra mot lag fra Norden.

Målet må jo være å møte et overkommelige hinder i andre runde. Hadde vært artig å møte et storlag fra Europa på Stadion, men kan gjerne komme oss videre noen runder før dette skjer.
11
Tifo, sanger o.l.... / Tifoen mot Lyn
May 29, 2005, 23:07:38 PM
Må si at begge bannerene som var laget til kampen mot Lyn var meget bra. Flott design, så proffe ut, og var lett å lese (nå i etterkant på bildene).

Godt arbeid dette, gleder meg til å se hva som kommer mot Rosenborg..
12
Brann / JET-cup
May 28, 2005, 00:30:08 AM
Ser på Branns sider at puljene til JET-cup er klare. Kan bli spennende å se hva Brann sine talenter kan gjøre i det som ser ut til å bli en ganske interessant gruppe.

Brann
Rosenborg
Wycombe Wanderers (England)
Kongsvinger

Brann sine juniorer har jo tidligere gjort det bra i denne cupen, men om jeg ikke husker feil, så var det vel ingen suksess i fjor. Kan være viktig å markere at det vokser godt i rekkene hos Brann. Vi er avhengig av å få noen juniorer som kan komme inn i A-laget på sikt. Både for å styrke det sportslige og det økonomiske.

Cupen er vel også en fin mulighet til å kartlegge litt av det som er av norske og utenlandske talenter.
13
Brann / Vi er så dårlig
May 25, 2005, 21:09:33 PM
Vi er så dårlig. Vi er så dårlig i alt. Laget er dårlig, supporterne er dårlig, stemningen er dårlig, og været er som regel dårlig. Alt er galt, og ingenting er rett.

Vi roter vekk poeng. Laget spiller festfotball bare for å lure oss supportere, slik at vi skal bli ekstra skuffet når de taper. De gjør det nok helt bevisst. For de bryr seg sikkert ikke om å gjøre jobben sin bra. De har jo ikke hjerte i klubben, slik som flere av supporterne har hatt det i en og to sesonger.

Mjelde går nok inn for å plage oss supportere. Han har nok terpet på at spillerne skal slippe seg nedpå etter 75 minutter. Og han gjør sikkert ingenting med dette heller. Vi må bare innse det. Mjelde som har tatt Brann fra bunn til topp, er dårlig. La oss sparke han. Trenere som taper kamper har vi ikke bruk for.

Men det er ikke bare spillerne som er dårlig. Vi er jo det også. Vi er dårlig til alt. Vi synger ikke nok. Uansett hvor mye vi prøver, så blir det aldri nok. Vi lager ikke nok trøkk på tribunen. Og hva betyr dette? Jo, selvfølgelig, så innebærer dette at alt var mye bedre før. Før så sang vi i 90 minutter uten stopp, og dette gjorde at laget også presterte mye bedre.

Tenk om vi kunne være som alle andre supportere i Norge. De er jo så mye flinkere. Tenk om vi kunne være som Klanen! De er kule. De støtter jo laget sitt i tykt. Det er slike supportere vi bør være. Når Brann presterer, så kommer vi og lager liv. Vi kommer ikke til å klare å lage nok, men da kan vi i hvert fall prøve.

Men vi klarer sikkert ikke dette, for vi er så dårlig. Vi er faktisk best i å være verst, i alt. Og vi blir aldri bedre heller. Vi blir bare verre og verre tror jeg.

Vi er så skrekkelig dårlig nå, at jeg syntes vi skal fortsette med denne herlige klagingen over alt. Komme med innsiktsfulle kommentarer om at vi må sparke trenere etter tap mot serielederen. Fortsette å snakke om at vi synger dårlig, og så står vi å holder kjeft på tribunen. La oss for guds skyld ikke begynne å finne konstruktive løsninger, la oss heller klage. For om vi ikke er dårlig, hva skal vi snakke om da?
14
Brann / Andre runde mot Radøy/Manger
May 19, 2005, 12:52:59 PM
Med tanke på at det faktisk er cup i dag, så kunne det være greit å få på plass en tråd om dette.

Er det mange som har planer om å dra for å se kampen? Hva tror folk om resultatet? Hvem bør få starte i dag?

Er for meg helt utenkelig at Brann skal klare å ryke ut i denne kampen, men større under har skjedd i fotball, så håper ikke Brann tar for lett på oppgaven. En solid seier med 5-6 mål bør vi kunne forvente.

Regner med at de fleste som spilte i første runde også får sjansen nå i andre. Håper at Dylan igjen kan vise gode takter, selv om det ser ganske vanskelig ut å få plass i startoppstillingen på førstelaget for tiden.
15
Brann / Første runde i cupen
May 03, 2005, 22:27:02 PM
Første runde i cupen er klar og Brann møter Gneist borte på Liland lørdag 7.mai kl. 16. Tviler på det blir stort oppmøte, men hadde vært artig å sette sitt preg på denne kampen også, selv om kampprogrammet er tett fremover.
16
Brann / Skjerven dømmer 16. mai
April 29, 2005, 13:06:24 PM
Ser på BT at listene over hvilke dommere som skal dømme de neste rundene nå er ute, og det er Tommy Skjerven som har fått æren av å dømme Brann - Lillestrøm på Stadion den 16. mai.

Hva syntes folk? Kunne vært verre spør du meg..

Noen som har noen gode eller dårlige minner fra Skjerven sine tidligere opptredner på Stafion?
17
Brann / Trenger du presening?
April 28, 2005, 12:33:30 PM
Ingen må no si at Brann ikke har gitt dem noe, nå er gutta på Stadion i det gavmilde hjørnet og tilbyr 8000 kvadratmeter presening de som måtte ønske en større eller mindre bit.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4058&brann=13da8a221b6479f81cd5d72d0ee63693

Er vel sånn at når noe er gratis, så bør man ta så mye man kan, uansett om man trenger det eller ikke. Jeg tar med saksen og tar med meg noen tusen kvadratmeter hjem.. :0P
18
Brann / Veldige mange spillere
April 13, 2005, 22:02:07 PM
Jeg har registrert at Brann har en helt enorm tropp. Mange flere spillere enn det jeg visste om.

Vi har Opdal, Oppdal, Opdahl og Oppdahl..
Vi har Scharner, Schraner, Scharnher og Scarner
Vi har Winters og Winthers
Vi har Sæternes, Sæthernes og Seternes
Vi har Miller og Millar
Vi har Bjarnason, Bjarnasson og Bjarnarson
Vi har Thorbjørnsen og Torbjørnsen
Vi har Knudsen og Knutsen
Vi har Macallister og Mcallister

Det jeg lurer på, med alle disse vanlige skrivefeilene er: Hvor stor supporter er du, om du ikke engang kan klare å skrive navnet på spilleren riktig?

Greit at alle kan skrive feil i hastverk, jeg også, men når folk her på forumet gjentar navn som er feil i det uendelige, så begynner jeg å tro at Brann må spille fast med navn bak på draktene.
19
Brann / Fast plass i 15 år
April 12, 2005, 23:22:59 PM
http://www.brann.no/index.php?mapping=121&brann=31921c9c29febcec5e7d68afe1414f10

kan være litt risikabelt å kjøpe sesongkort på Stadion i 15 år. Vet jo aldri med Brann.. kan ende opp med å betale dyreste prisen noensinne for partoutkort til andre divisjon.

Men om man er litt mer optimistisk, så er dette sikkert ganske god deal om du sikrer deg noen skikkelig bra plasser. Faktisk litt tøft mednavnet ditt bak på sete, selv om det kanskje mister litt av sjarmen, når 2500 andre har det også.
20
Brann / Hvor er Soma?
April 05, 2005, 14:38:52 PM
Ser at lagbilde for 2005 er kommet ut nå, og såvidt jeg kan se mangler vel Soma.. Dårlig tegn for fremtiden dette eller?

I fjor glemte man jo å gi beskjed til Dylan om at bilde skulle bli tatt, men han kom no tilslutt. Ellers er det jo som vanlig ikke alle som har vært like heldig på bilde..