• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Truls

1
Tifo, sanger o.l.... / Forslag til TIFO!
May 23, 2005, 15:36:34 PM
2
Brann / Ny høyreback!
November 14, 2004, 15:32:20 PM
Det brann trenger aller mest er en høyreback.  Brann slapp inn 6. mest mål i tippeligaen og klarte en 3. plass, hadde de vært på samme nivå som VIF/RBK så hadde det blitt seriegull. (greit nok RBK har sluppet inn mye mål i år iforhold til vanlig, men mindre enn brann for det)

Brann trenger ikke bli så mye bedre offensivt, nå som Bengt og Winters får spilt seg skikkelig sammen, tror jeg vi kan regne med flere mål fra de neste sesong.
Knudsen er tilbake til 2000 kvalitet (ikke det at jeg synes han er en utmerket  fotballspiller, men han har da holdt 70. min på et høyt nivå i de to siste kampene).

En skikkelig midtbanekriger som samtidig har litt ballfølelse (sorry haugen, du har ikke en god nok ballkontroll til å spille på et lag som skal sloss om gullet, men du kjemper som en helt).

Greit nok at Opdal har sluppet inn unødvendige mange mål, men han kommer. Hvor mange år brukte ikke Rønningen på å bli stabil (selvom han ikke akkurat har storspilt for RBK 2 etter han forlot Brann).

Neste sesong kan bli veldig spennede, nå som de beste lagene får skikkelig matching igjenom vinteren. Det kan bli avgjørende å komme seg videre fra gruppespillet i RL.
Vi får se hvilken ess POL/Mjelde har i ermet for neste sesong.
3
Brann / Fair-play prisen til Wassberg!?!?
September 19, 2003, 18:50:21 PM
4
Brann / Skandale dommer!
September 15, 2003, 20:52:06 PM
Jeg har aldri sett mer skandal dømming utenom i "Sleivdal Il" hvor dommeren dømmer straffe til Selivadal 7 min på overtid. Håper han ...!