• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Candyman

2
Bataljonen.no / Avstemninger på forumet?
October 31, 2006, 18:22:54 PM
Hei. Jeg skrev dette innlegget for en stund siden, og det fikk god støtte før tråden som vanlig plutselig handlet om noe annet igjen (Barnslige Brann het den). Anyway, jeg rakk ikke å få noe svar fra Bataljonen (forumansvarlig) angående dette, så da legger jeg inn dette forslaget her som det hører hjemme:

Til bataljonen:
Kan det være mulig å lage til noe sånne avstemninger (poll) som mange andre fotballforum har. Det kan være sånn at man må være pålogget og kan bare stemme fra en ip-adresse en gang... Er det muligheter for dette i bataljonsforumet?

Det kan jo brukes til alt fra banale ting som feks:

- "Fortjente Ivers egget?" Stem ja eller nei!
- "Var det tidig at Ivers ble egget? Stem ja eller nei!

til viktige ting som:

- "Burde Huseklepp kommet inn istedenfor Knudsen?"
- "Hvem bør starte på topp neste kamp?" Helstad, Winters, Sæternes, Miller, Memelli...
- "Vil du på bortetur til Vikingkampen?" Antall ja og nei...

Da ville vi i tillegg til disse endeløse debattene fått ett "svar" på hvor mange som vil det ene og det andre, ikke bare se at noen skriver 1000 innlegg for og de som er negativ skriver kanskje ikke for de er lei. Lettere med en kjapp poll i tillegg til diskusjonene...

Og vi kunne fått se at enkelte ganger så var vi kanskje ganske samstemte om tingenes tilstand. 90% for ett eller annet, 10% mot. Det kunne jo og blitt gjenstand for en god diskusjon... Så fra tid til annen hadde disse "meningsmålingene" blitt endret av bataljonen, og vi kunne til og med kommet med innspill om hva vi ønsket som poll.... Så bestemmer bataljonsmoderatorene hva de vil gjøre med det.

Noen som er enig eller? Kunne dette vært noe?
3
Brann / Brann - Start
September 17, 2005, 13:04:28 PM
Noen som har gode forslag til lagoppstillingen vår på mandag. Ser Monsamjelden mener Fussballgott bør være klar etter han fikk litt synsproblemer etter en hodesmell mot lokomotivet. Mot Start trenger vi han i slag, det er nå iallefall bare greit. Klock får ta seg noen treninger til istedenfor kamp.

Ser forresten og at de koser seg over skadesituasjonen vår på menighedsforumet sitt.... Men forrige gang vi slapp inn mange "nye" pga skader kjørte vi jo over ffk så...

(Hehe... Kan det være tilfeldig at når jeg satt og skrev dette, så av alle de ørten tusen sangene i winamp'en min, så kom sibbelåten "Lyngdal 2 e bedre enn Start". Kanskje jeg skal tippe i dag og... :-)
5
Brann / Winters er friskmeldt!
March 31, 2005, 18:07:42 PM
Dette lover godt. Håper nå at de 45 minuttene på søndag går bra, og at han er klar for 90 den 11 hjemme mot Molde. Og håper ikke mangelen på kamptrening gjør at han trenger halve vårsesongen før han er i gammelt godt slag......gleder meg til søndag.....

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=75743