• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - megleren

1
Brann / Martin vil spille på Landslaget!
August 21, 2005, 21:23:39 PM
Jeg mener at nå bør Hareide holde seg langt unna selv om Martin vil spille på landslaget. Vi trenger han i form og ikke få han tilbake halvskadd fra et landslag som ikke funker for tiden. Hareide er desperat visst han tar ut Martin etter så kort tid som nesten frisk. Martin selv er vel bare glad for å spille kamper og komme i form igjen, men synes heller han bør tenke Brann nå. Det er tross alt vi som betaler lønnen og ikke landslaget. og de driter i om noen skader seg for de har jo flere å ta av? Men hvorfor da ta ut Martin? Joda fordi han tilfører landslaget det samme som til oss. Men jeg er redd Hareide tar han ut.
2
Brann / Kvarten i Oslo!!!
July 05, 2005, 22:17:01 PM
Hva skal vi finne på ang kvartfinalen i Oslo? Skal BBB få samlet folket på en pub og få litt fart i Oslo by.. Slik at de ser hva som venter de i en finale i år igjen.. Har tenkt på å fly bortover.. Vet at det er tidlig å tenke på dette.. Men greit å få vite andres tanker ang denne kampen..
3
Brann / Når kommer sannheten for en dag?
June 24, 2005, 22:55:57 PM
Det jeg lurer på er når sannheten om vår alles Kvisvik kommer for en dag? Hvorfor forlot han klubben? Alle snakker om familien.. Men er det hele sannheten? I følge rykter og sladder har Kvisvik stilt et ultimatum som Brann ikke ville innfri.. Er disse ryktene sann så blir jeg skuffet over Brann.. Fordi det vil komme fram når han er kommet hjem til Ffk.. Er det bare meg som har hørt dette? Eller er det flere?
4
Brann / Miller er en grinegutt..
April 16, 2005, 14:42:31 PM
Synes at Miller mer og mer fremstår som verre enn Knarvik i B.A. Han sutrer og griner over at han ikke får spille.. Han får lære seg å holde kjeft og heller ta opp kampen opp plassen han ønsker seg.. Bedre å selge han enn å la han skape uro innad i spillergruppen.
5
Brann / Litt lite Brann
January 05, 2005, 20:53:11 PM
Men jeg leser dette forumet hver dag. Og der er noe jeg lurer på? Og det er: Har to tre stk av dere en konkuranse dere i mellom om å ha flest innlegg i alle trådene? Noen av deres kommentarer er saklig og grei. Men der er veldig mye drittprat som kommer innpå her også. Litt spøk og latter er greit men ikke fem seks innlegg i hver debatt.. Synes dere begynner leke gud og allviter i hver debatt.. Vi har ikke bruk for å vite alt hva dere mener. Snart på tide med en moderator som kan gi enkelte ferie en viss tid visst de ikke lærer at forumet ikke er deres private talerør til andre Brann tilhengere?
6
Brann / Utsolgt
October 02, 2004, 10:39:49 AM
Utsolgt!!!
7
Brann / Radio 1
February 26, 2004, 12:14:53 PM
Er det snart på tide å boikotte radio 1??Tror vi her på forumet må ringe å klage hos radio 1. De skal slutte å sende Brann sine borte kamper. Og jeg for min del har ikke anledning til å reise til for mange borte kamper og har hatt glede av radio 1 sine sendinger. Og visst vi klager til de, tror jeg de snur. De er avhengige av lytterne sine og kan sikkert snues i denne saken. Og visst de ikke snur, skru over på en annen kanal.
8
Brann / Nå er serien for i år over!
November 03, 2003, 00:16:26 AM
9
Brann / Lære av Mjelde
October 19, 2003, 20:13:34 PM