• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - kirsti

1
Jeg foreslår at vi slutter med krepp-papir-ruller. Lyse sko, sekker, jakker mm som ikke kan vaskes i vaskemaskin risikerer å ende sine liv temmelig rødflekkete.

Jeg snakker av erfaring om mine egne, ganske nye, sko i skinn, endelig funnet sko som tåler regn, brostein og ståing i flere timer i strekk. Nå ser de ut som jeg har brukt de når jeg har malt huset. 700 kr av studielånet rett ut av vinduet, ikke så trivelig.

I tillegg må det være et helvete å rydde opp igjen, så jo hvordan de løste seg opp og klebet seg inn mellom knuvlene i betongen og alle andre steder.

Plaststrimler er sikkert dyrere i seg selv, men om en skal tenke på utgifter til ødelagte ting og rydding tror jeg krepp-papiret blir dyrest.
2
Brann / Minner/fakta om 16. mai?
March 20, 2005, 19:31:54 PM
Eg skriv artikkel til Russeavisa på skulen vår om 16. mai-kampen som tradisjon. Nokon som veit når dette starta i Bergen? Kem som var fyrst med det i Noreg? Frå når det vart rekna som tradisjon? Var det mykje publikum i starten? Nokon som sjølv har minner frå 16. mai for litt tid tilbake?

Glad for all input!
3
Brann / Noko mangla
August 29, 2004, 23:39:05 PM
Det mangla to busser med Brannsupporterar på Briskeby i dag. Hadde det vore det, hadde resultatet vore annleis. Ingen tvil. Brann mangla futten, om me hadde sunge ut Banden, hadde dei fått den.

Eg har vore på fullsette heimekampar, slunkne heimekampar, bortekampar med mykje Brannsupporterar og bortekampar med få Brannsupporterar. Tendensen er klar, ikkje i resultat nødvendigvis, men i futt. Dei treng oss.
4
Tifo, sanger o.l.... / Treng gamle Brannbilete!
June 10, 2004, 16:08:27 PM
Er det nokon som har gamle bilete av Brann/Stadion el elektronisk? Alt som er eldre enn eit par år er interessant, men jo eldre, jo betre. Bilete frå Bergen by som er eldre enn 10-20 år er òg veldig interessant.
Er til eit filmprosjekt på skula.

Om nokon har noko, send meg ei privat melding her på forumet så fort som mogleg! Tusen takk!
5
Brann / Brannsupporterane har tapt seg!
June 02, 2004, 19:36:56 PM
Tenkte fyrst å skriva svar på innlegget om at det kjem for få folk på borteturar, men dette handler slik eg ser det om større ting. Eg synest at Brannsupporterane generelt har tapt seg, og det berre på eit par år. Mykje betre berre for 2-4 år sidan.

Eg har (grunna upraktisk bustad) vore kun på fire kampar hittil i år, men ingen har gitt meg grunn til å tru at det har vore noko annleis dei andre kampane. Og både mot Vålerengen, Odd, HamKam og Lyn var det generelt lite lyd, lite futt.

Nytter ikkje skulda på lite folk på bortekampane, delinga av Store Stå eller noko anna. Feks mot Lyn sto den harde kjerne som kom med bussen der og gadd ikkje synge store delar av kampen. Enkeltsjelar rundt omkring forsøkte å dra i gang, lykkast av og til, av og til ikkje. Me sang ut Bastionen, men det skulle søren meg berre mangle.

Brannsupporterar skal gi lyd frå seg, vera mange, raude og dominerande. Eg e skuffa, flau og forundra. Kva er det som skjer? Kva kan me gjera med det?