• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Kruxleiven

1
Brann / Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
January 13, 2007, 02:47:41 AM
2
Kamper / Rosenborg-Brann (Royal League)
November 05, 2006, 20:24:44 PM
Regner med at stemningen står i taket og optimismen er stor foran denne kampen. Jaja. Kan ikke si annet enn de vanlige klisjeene. Vi skal reise oss og det er bra vi får sjansen til å få hevn såpass kort tid etter tapet i dag. Laget kan være det samme for meg. Bare det gjøres noe med forsvaret og Bakke ikke spiller. TV Norge sender fra kl. 19.

I call it a day. 777 er et bra tall. Timingen er det verre med i og med den skammelige perioden Brann er inne i.
3
Tifo, sanger o.l.... / Synging på Rosenborg-kampen
October 22, 2006, 21:46:07 PM
Så lei jeg er. Så vanvittig dårlig synging, dårlige sanger, gamle sanger, repetative sanger. Er det helt forbanna umulig å lage noe nytt? Satt midt på hovedtribunen i dag. Hørte bare Rosenborg-fansen så lenge det var 0-0, 0-1 og 2-1. Før kampen var det bra stemning, men da med "Byen e Bergen" og "Vi vinner serien i år". Så har vi en sang til. "Heia Brann" klapp-klapp. Wow hele 3 sanger. Dritbra. Og syngingen i motgang er intet mindre enn fantastisk. Meg selv? Såkalt sittesvin som bare klager? Vel, jeg prøvde på Ullevål når vi lå under 0-1 og 0-2. Responsen var latterlig dårlig der vi på et tidspunkt fremdeles kunne klare uavgjort mot Lyn. Da det var 0-2 var det ingen som sang lenger. Har vi virkelig ikke ambisjoner om noe annet? Om supportere som er der og støtter laget i motgang også? Jeg tror ikke det. Det er "gi opp stemningen" som regjerer blant våre fans. Dessverre!
4
Tifo, sanger o.l.... / 2 stangs til Migen?
August 12, 2006, 01:01:36 AM
Klanen har jo hatt det her


og Lynfansen har brukt dette


Vet ikke om det er en god ide, men hva med å tegne et jagerfly eller noe med teksten Mig 25 og et bilde av Migen. Greia er at det finnes et russisk jagerfly som kalles Mig 25. Ganske treffende siden det er Migens draktnummer. Kan jo symbolisere at han er hurtig og kraftfull. Bare en løs tanke for dere som liker å lage slike flagg. Synes vi har altfor få slik flagg slik det ser ut nå. enten må vi ha mange flere, eller så bør vi kutte det helt ut.
5
Kamper / Brann-Start
August 03, 2006, 14:15:45 PM
6
Brann / Hvilket lag kunne vi hatt?
June 08, 2006, 19:52:23 PM
7
Brann / Nostalgi
May 12, 2006, 23:33:59 PM
Tåler vi denne? Etter å gått på et lenkeforslag fra andre fora er jeg nærmest sjokkert over å finne disse spillerstallene. Vi og Odd/Grenland er jo heavy involvert her jo. Og man kan også se hvilket daukjøtt VIF har pleid å ha i sin stall. Tror dette er i 1997.

http://www.vg.no/vg/sport/fotball/elfot97/1d970525.htm
8
Brann / Updates på ting som har skjedd i sesongen
December 01, 2005, 00:37:10 AM
9
Brann / Tobbe Grahn
August 15, 2005, 23:04:19 PM
Grahn har enda en gang klart å gjøre seg upopulær i en klubb.

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,685598,00.html

Kunne det være noe for oss? En eller annen gang må han da finne seg en klubb han klarer å oppføre seg i? Med tanke på vår tynne og skadeutsatte stall kunne vel det kanskje vært noe i og med at han har erfaring fra landslaget og spilte bra på VIF når han var der. Dessuten har han vel bra venstrebein og kan bekle alle plasser på midtbanen. Særlig sannsynlig virker det vel ikke at han skulle komme til oss, men jeg mener nå vi burde undersøke sjansen i det minste.
10
Brann / Straffebom
August 11, 2005, 19:38:33 PM
Det var vel et skudd i bauen for den ukritiske dyrkingen av Miller? Ingenting lykkes nå. Er ikke oppe og ser selv, men etter det jeg leser fra vg nett er vi helt på trynet. Brenner alt som kan ligne på en sjanse. Ryker vel ut nå. 0-1 tap i returkampen. Helegbe har i hvertfall fått noen minutter og nå kommer Dylan inn også. Som vanlig når det gjenstår 5-6 minutter. Feige Mjelde!
11
Brann / Soma
July 31, 2005, 14:21:08 PM
Det drukner vel i tema her nå. Sikkert mange som ikke blir lest. Alle vil vi vel ha vår syndebukk. For meg blir det litt Soma. Mjelde også selvfølgelig.

Når Raymond er borte, Andresen er skadet like forever og always, Scharner har mistet hodet og Bengt er fornøyd med å score et mål og gjøre ingenting annet da er det på tide Soma står frem. Han har vært i West Ham, han var Brynes desidert beste spiler når han var der og i fjor var han i landslagsdiskusjonen. Hva er det igjen av det nå? 9. valg på stopperplass på landslaget? Forbigått av Borgersen som snart har spilt fotball i 40 år. Jeg synes han virker totalt uinspirert. Han tjener da millioner? Hvem som var skyld i det andre baklengsmålet kan vel diskuteres, men Soma fremstår uansett ikke som den sjefen der bak man skulle tro. Fremover på banen virker han bedre. Kanskje han burde fått prøve seg fremover eller gjort offensive raid oftere?

Man kan si hva man vil om VIF. De færreste her har vel sympatier for dem, men forsvar. Det kan de. Hvorfor var vi for arrogant til å ikke blande oss inn i kampen om Muri, Skiri, Johnsen eller Bergdølmo for den del? De tre førstnevnte er drivende gode forsvarsspillere selv om Johnsen begynner å dra på årene. Om Hagen skulle komme tilbake til dem er jeg ikke sikker på at han får fast plass på laget en gang. Vi virker låst i troen på at Bjarnason og Soma er de beste stopperne i ligaen. For øvrig når det gjelder VIF har de gjort en mye bedre jobb enn oss når det gjelder bredde i stallen. Alle trodde Ishizaki skulle bli deres store signing, men de har så mye å velge i at han ikke får spille så mye.

Til neste sesong håper jeg vi kan spille inn flere lag og ha litt flere strenger å spille på. Bengt-Robbie på topp begynner å bli utrolig forutsigbart. Hva blir det til med Dylan? Han var da god i noen RL oppgjør. Vingene er et problem som må få en løsning snart. Det bør også tenkes på at Ludvigsen og PVM vil få skader og at vi da bør ha skikkelig oppbacking. Helegbe er på lån og da bør han brukes. Gjerne fra start i neste kamp.  

For øvrig! Raymond, kom deg tilbake! Drittsekken på Birmingham som meide ned Cipot skulle faen meg fått en klekkelig bot. Vi kan trenge alt mulig av forsterkninger nå. En slovensk landslagsspiller klinger bedre enn Haugen og Guntveit. Om Wolves skulle gå lei må de bare offloade Seyi hos oss igjen.
12
Brann / Paul Scharner
April 11, 2005, 22:37:08 PM
Er det noen som ser noen som helst grunn til at denne spilleren skal miste formen og begynne å spille dårlig? Jeg er imponert over hva han har prestert i RL og i kampen mot Molde. Dagens mål blir neppe det siste for ham i Branndrakten heller. Jeg husker ikke helt når han kom til oss, men ingen tvil om at vi har gjort et bra kjøp. Stor respekt for å spille kamp fremfor å være med konen på fødeavdelingen også! Han kan bli så stor blant fansen han bare vil.
13
Brann / Bergdølmo
January 27, 2005, 21:36:27 PM
Andre Bergdølmos kontrakt går ut til sommeren og kan hentes gratis da. Burde Brann melde sin interesse. Folk spekulerer i PL eller nederlandsk liga igjen, men jeg tror han vender hjem til Norge. 33 år er mye for en utenlandsproff. Stopperne våre er ikke dårlig (eller jo, Ollie the eagle er ikke helt på topp), men jeg tror Andre ville styrket stallen mye. Han kan vel også spille høyreback. Ser for meg at han vil spille for en klubb på østlandet om han vender hjem. Lyn eller LSK virker sannsynlig, men vi burde absolutt uundersøke muligheten for å hente ham. En tidligere landslagsspiller og en nåværende i forsvaret låter bra.
14
Brann / Sesongslutt 2004:
October 30, 2004, 20:52:29 PM
15
Brann / Vogts har rett
October 24, 2004, 20:20:49 PM
Dette var dårlige saker. Amatørliga. Nettopp det det er ja. Viking sendte jo ball på ball utover sidelinjen uten plan. Brann låser seg fast i samme spillemønster. De fant overhodet ikke ut av Vikings forsvarsspill til tross for at Viking tydelig viste at de er et skamdårlig lag. Brann var minst dårlig, men dette holder ikke til neste år. Spillerne kan gjerne bedre, men i dag var det pasningsfeil på pasningsfeil. Mjelde kan heller ikke gå fri. Jeg forstå ikke opplegget med to defensive midtbanespillere på midten. En hengende spiss fremme. Det må jo bare bli baktungt. I lange tider ser vi Brann spille uten plan og Mjelde sitter der. Helt passiv. Ingen mann i oppvarming, ingenting. Han er tydeligvis fornøyd med det som skjer på banen. Jeg var ikke og underholdningen var rævva. Dette er den mest kjedelige kampen jeg har sett i år. Inkludert 1-2 for Stabæk hjemme og 1-5 for LSK. Ellers er det ofte sånn når folk fyller opp stadion. Bare bli hjemme dere. Vi klarer oss fint uten medgangsgjengen.

Vi har klart å bli bedre enn i fjor. Marginalt. Neste år vil jeg se ytterligere fremgang. Ellers... Til tross for alt dette. 3 poeng og 3. plass. Det er ikke Branns feil, men det faktum at denne ligaen er så dårlig at alle kan slå alle. Kun 12 poeng ned til nedrykk for oss. 2 poeng ned til 6. plass. Det er for lite. Vi har det i egne hender nå. Vi kan vinne mot Lillestrøm og ingen kan ta bronsen fra oss. Klarer vi det? Forferdelig lite som tyder på det.

Forresten en takk til Sogndal som gjør noe så sjelden som å hjelpe oss. Odd er virkelig et lag vi bør holde bak oss.
16
Brann / Løsningen på høyrekant problemet
October 02, 2004, 01:08:15 AM
17
Brann / Grenseløst irriterende
September 20, 2004, 19:49:08 PM
Jeg snakker om saftbygda, SILdekokerene eller hva de heter. Hvorfor i helvete skal vi tape der oppe hvert år? De går jo på kalastap (4-0 mot LSK som er i dårlig form), fremstår som et pinlig dårlig lag, men vi klarer ikke å vinne der oppe. Jaja. Nå er vi kvitt dem. Ned i 1. med dem og la oss håpe de ikke kommer tilbake.

For øvrig betyr jo dette også at LSK går forbi på tabellen. VIF har sjansen til å vinne hele ligaen. Nitrist! Vi bør bare vinne cupen!

Typisk slettetråd, men jeg må bare få ut frustrasjonen.
18
Tifo, sanger o.l.... / Hvordan lage en stilig koreografi
September 03, 2004, 11:41:23 AM
Synes det er masse inspirasjon å hente her i om man er interessert i å komponere noe da.

http://www.svenskafans.com/fotboll/gif/artikel.asp?id=22009

Slik ble det ferdige resultat:

19
Brann / Trivelig i Skien
August 09, 2004, 11:27:56 AM
Ikke så mye før kampen eller etter kampen, men mest under. Ikke fordi Brann vartet opp med festfotball eller Odd ble knust. Ingen av delene stemmer selv om Odd ble slått, men fordi folkene på tribunen atter en gang viste seg som støttende for Brann og livlige.

Humoren som det har snakket så mye om var til stede. Det var en helt annen atmosfære enn på hjemmekampene. Ikke noe snakk om å bue på egne spillere eller rope at den og den er så dårlig. Det ble til og med sunget for Jan Tore Ophaug, flere ganger. Det har vel aldri skjedd før. Stemningen var virkelig positiv og jubelen ville ingen enda ta da Mons Ivar Mjelde kom bort og takket for støtten. Noe det virket som om han nesten følte seg forpliktet til. Lurer på om det var gjengen fra Hansa pluss en del øst folk som sto på gressvollen på Odd stadion i går. Fordi den positive stemningen der klarer vi ikke å repetere på hjemmebane. Det vet jeg av erfaring. Misforstå meg rett. Stemningen var ikke fantastisk, men det var synging gjennom nitti minutter og folk lo og koste seg. Aldri slik på hjemmebane. Hvorfor kan vi ikke klare å være like gode (?) på hjemmebane?

Sånn ellers kan jeg vel bare si at Odd bør gå til anskaffelse av et skikkelig lydanlegg. Klin umulig å høre hva speakeren sier. Vi lurte jo en stund på hvem som scoret førstemålet. Det virket rart at Kvisvik skulle score fra død vinkel uten at noen var borti den til slutt. At det var Kvisvik som scoret visste jeg ikke før kampen var slutt. Vi sto jo helt på andre siden av banen bak mål.
20
Tifo, sanger o.l.... / Enda langt å gå
July 26, 2004, 18:04:38 PM
Ikke det at jeg ble overrasket, men vi ligger sinnsykt langt etter VIF hva tifo angår. Tror de fleste her inne har Canal + og vet hva jeg snakker om. Hvis ikke er det bare å lete frem bilder på www.klanen.no eller 101 % siden til Børre. Tifoen til VIF mot Lyn var utrolig stilig. På den annen side skal det vel sies at de har litt flere folk i sving med å jobbe med tifo enn oss. Tror egentlig ikke vi skal strekke oss etter å nå dem igjen, men litt kan vi heve oss.