• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - aso008

1
Kamper / Stabæk - Brann, mandag 29.06 kl 19
June 26, 2009, 08:38:46 AM
På tide å se fremover mot neste kamp som bare er noen små dager unna. Kamp i gymsalen på Fornebu mot Stabæk, som forøvrig vises på TV2 zebra. Blir vel så og si kun restitusjonstrening nå frem mot kamp for Brann sin del, Stabæk har hatt et døgn mer hvile uten at det skal bety for mye (ihvertfall i utgangspunktet).

Vi må klare oss uten David Nielsen og Karadas er vel hans erstatter etter alle solemerker, som jeg synes var positiv i innhoppet mot Aafk. Satser på samme laget som mot Aafk, muligens Austin kommer inn ettersom han drar til Gold Cup og blir borte en noen uker etter denne kampen, selv om Jaiteh foretrekkes utfra formkurven hans.

Stabæk på sin side virker å ha kommet i form med tre strake før det knepne tapet på Lerkendal. Stabæk må klare seg uten kjeftesmellen Nannskog mot oss ettersom han fikk sitt tredje gule sist, noe som ikke gjør noe. Ellers er Henning Hauger usikker med hjernerystelse.
2
Brann / Takketråd - Mons Ivar Mjelde
October 07, 2008, 19:23:24 PM
Jeg ønsker med denne tråden å takke Mons for innsatsen som trener i Brann. Tidenes lengstsittende og mest suksessrike Brann trener som har gitt oss gode minner for livet gjennom seriemedaljer i alle valører og cupgull. I tillegg til gode prestasjoner i Europa mot Brugge, Dinamo, Marseille, Rennes, etc. Jobben som Brann trener er en av de mest krevende lederjobbene i Norge, og Mons har nok ofret mye i denne jobben og bokstavelig talt blødd for drakten mer enn noen annen trener og spiller i historien. Mons står med dette for meg som den viktigste Brann personligheten i nyere tid i tillegg Bjørn Dahl (den eldre). Med forbehold mitt relativt kortvarige (15år +) forhold til rødtrøyene.

Mange nevner at Brann hadde tatt seriegull i fjor med bestemor som trener noe som er sprøyt fra ende til annen. Alle som har involvert i trener gjerningen vet at det å råde over en stor og mektig spillerstall er enormt krevende, noe som bare forsterkes av forventningene som stilles til Brann fra byens befolkning. Og jeg skulle inderlig ønsket at Mons fikk en mer verdig avslutning fra Brann enn han nå får - enn at de mange mange råtne eplene i dagens Brann stall skal få kunne diktere ledelsen på denne måten.

En del av den senere suksess i Brann skylder vi også Mons en takk for, noe som gjerne ikke kommer frem i media. Men igjennom sin person og ledelsesstil har Brann tiltrukket seg sponsorer, Hardball, spillere, m.m. Samtidig har dette løftet merkevaren Brann til nye høyder.

Tusen takk Mons Ivar for jobben, engasjementet og lojaliteten som du har vist Brann over de siste 6 årene. Og jeg sitter igjen med mange gode minner som jeg vil ha glede av livet ut fra denne perioden som du skal ha en veldig stor del av æren for.
3
Brann / Gratulerer Raymond
November 12, 2006, 14:06:00 PM
3-0 til Fredrikstad og 3 assist på en omgang av Super-Ray, dette står det virkelig respekt av. Tror for Knarviks og Mjeldes del at dette er over såfremt den høye herre ikke tilfeldigvis har en sandefjords drakt der oppe