• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Doffen85

1
Brann / Sanksjonsmuligheter?
February 02, 2010, 10:14:32 AM
Hvilke sanksjonsmuligheter har vi overfor ledelsen i Sportsklubben Brann? Vi har siden høsten 2007 vært vitne til at stallen sakte, men sikkert bygges ned etter hvert eneste overgangsvindu. Personlig har jeg sendt mail til RBH for en stund siden og spurt om diverse, uten å få noe svar tilbake.

Skal vi bare sitte å klage her på forumet uten å gjøre noe som helst mer? I såfall vil jo krisen bare fortsette.

Det prioriteres ikke per dags dato sportslig satsning i Sportsklubben Brann, og hvis dette får fortsette mye lenger vil man tape enda mer på at interessen faller, at flere spillere stikker som bosman og at RBH får fortsette og hente dårligere spillere enn de vi allerede hadde, men til en dyrere penge. For min egen del følger jeg med på Brann for at de skal gjøre det best mulig i serie, cup og eventuelt europacup, ikke fordi jeg er så fordømt glad i Brann ostepop og at vi har store supporterbutikker med mange ansatte.

Så, hva gjør vi? Vi kan ikke bare sitte å se på at ledelsen kjører alt sammen i dass og at vi forblir et lag som kjemper bak klubber med et halvt budsjett av vårt eget! Samlet er vi sterke, men jeg tror ikke det skjer allverdens hvis vi bare diskuterer saken her på forumet uten å foreta oss noe mer konkret.

Syns dette fortjener en felles frustrasjonstråd med konkrete forslag for hva vi kan finne på.
2
Brann / JET Cup
July 14, 2007, 21:57:53 PM
Så troppen til Brann:

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5573&brann=a50db20a95948b5d7ada051a908c0c0f

... men hvorfor er ikke denne Solli med her?
4
Brann / Trio til Løv-Ham...
February 07, 2006, 13:57:56 PM
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4502


Genialt! Får håpe de får spille fast så de utvikler seg å kan komme tilbake til Brann som enda bedre fotballspillere!
5
Brann / Overgangsnytt
November 21, 2005, 14:12:26 PM
Noen som har hørt noe om aktuelle overganger til Brann de siste dagene? Leste akkruat at Enga har hentet Derek Sørensen, humørspreder #1. Riktignok begynner han å bli gammel, men vil tro han har mye å tilføre et par år ennå, var nest sist på endel Lyn-scoringer denne sesongen.

Nå må snart Brann komme på banen for ikke å blik hektet av!! Håper for all del at folket på stadion jobber med forsterkningner...