• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Falkman

1
Brann / Fineste mål på Stadion
September 27, 2021, 10:09:28 AM
Uten å ta for hardt i regner jeg med å sett godt over 1000 mål på Stadion gjennom årenes løp.

Det første i går er uten tvil det rareste. Men hva er det fineste??

Jeg var ikke tilstede da Nhleko scoret «Maradona»-målet sitt mot Molde, så det teller ikke for min del.

Derimot er Fowlers mål veldig høyt oppe på listen, om ikke øverst.

Av Branns mål kommer øyeblikket da Flo limte ballen i krysset med sitt siste spark på ballen (som Brann-spiller) ganske høyt opp.

Kjør debatt!
2
Brann / Sølv.. et dårlig omen??
November 06, 2006, 11:09:13 AM
det går iallefall  an å  begynne å lure!! faktum e, at med unntak av Molde (sølv 98 og 99), og Vif (sølv 04, gull 05), har aldri sølvinneren blitt bedre enn nummer 6 den påfølgende sesongen, de siste 10 årene.. dette e selvfølgelig kun statistikk, og sier lite om korfor det  har gått som det har gått.. men på tanke på den ynkelige høstsesongen vi har levert, blir eg ikkje overrasket om denne statiskken tar ytterligere steg mot det signifikante neste sesong!!
3
Brann / Tidenes beste Brann-kjøp
September 28, 2006, 22:06:52 PM
ka som e tidenes verste kjøp blir jo diskutert med jevne mellomrom  ( ..konkurransen i den klassen e jo  rimelig hard..).. men ka e det beste?? av nyere dato, finnes det jo to åpenbare kandidater i Olof og Scharner, som begge viste seg å være strålende spillere, og gullkantede investeringer.. men begge disse hadde jo landskamper før de kom til oss, og va sånn sett rimelig etablerte, sjøl om det ikkje va så mange som hadde  hørt om de ( Scharner va riktignok på prøvespill noen måneder før han signerte, men dog).. begge to e selskrevne på listen min over tidenes beste.. men Kjetil Løvvik e mitt personlige favorittkjøp. Når han kom fra Haugesund, va det knapt noen som visste kem han va (bortsettt fra HFK-fansen).. men i løpet av tiden han va her, blei han den eneste Brann-spilleren som har scoret et tosifret antall seriemål tre sesonger på rad (jafall i moderne tid). e det noen som har noen andre kandidater å komme med?
4
Brann / Gunnar Martin Kjenner
September 20, 2006, 08:11:11 AM
Mannen innrømmer at han ofte e på kant med regelverket.. men det kommer jo  ikkje akkurat som noen bombe, at han e en grisk jævel, har vi visst lenge. Helvetes  blodsuger!
5
Brann / Hadde dette laget holdt plasseni eliteserien?
September 02, 2006, 09:53:58 AM
Thorbjørnsen

Guntveit Zavrl Bjørnson Knudsen

Ludvigsen Haugen Miller HuseKlepp

Helstad Memmelli

det e selvfølgelig åpent for diskusjon, men dette e iallefall et eksempel på det reservelaget vi kunne stilt med. det blir selvfølgelig veldig hypotetisk ( og en smule kuriøst), men spørsmålet e om dette laget  hadde holdt mål i eliteserien. eg e tilbøyelig til å mene ja.. e det noen andre som mener om dette?
6
Brann / En grusom statistikk
October 18, 2005, 17:17:13 PM
9. mai.. det e veldig lenge siden..men det e samtidig siste gang vi vant en bortekamp i eliteserien!! (mot FFK) Siden den gang har vi spilt ni seriekamper borte.. på disse ni kampene har vi klart å skrape sammen den nette sum av tre (3!!) poeng..  forutsetnigene har riktignok blitt endret en del i løpet av sesongen, men kan denne katastrofale poengfangsten utelukkende forklares ved spillersalg og skader på nøkkelspillere??.. eller e det  mer fundamentale ting som e problemet??..isåfall, ka må endres til neste sesong??