• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Texas

1
Brann / idiotiske dagbladet
May 10, 2006, 14:26:52 PM
http://www.dagbladet.no/sport/2006/05/10/465846.html

ja, Olofinjana skal sikkert besøke damen sin, og så kommer dagbladet med at han skal til brann i sommer. elendig journalistikk.
2
Brann / Brann ønsker speider
March 11, 2006, 20:06:31 PM
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=94837

leser på bt.nett at brann ønsker seg en speider. I et vanskelig overgangsmarked tror jeg det vil være nyttig for å sikre seg gode spillere uten å betale overpris.

men, jeg må le litt av denne kommentaren fra POL: "Jeg vet om norske klubber som kjøper spillere usett. For oss er det fullstendig uaktuelt"

det er vel ikke få spillere der brann har gjort dårlig forhåndsarbeid før de har handlet spillere.  Charlie miller ble vel kjøpt usett,  men med gode referanser. Men det har jo heldigvis i ettertid vist seg å være et godt kjøp. De har jo også for vane å kjøpe spillere skadet.

Men for å være litt positiv her, så tror jeg brann har lært mye av tidligere overganger, slik at de er i stand til å gjøre bedre forhåndsarbed ved fremtidige kjøp.
3
http://www.dagbladet.no/sport/2005/07/31/438820.html

Ser at den godeste normann angrer på mye av det han har gjort hittil i karrieren hans. Synd for normann og synd for de klubbene han har spilt for at han har ødelagt mye av karrierens hans på idioti. Virker imidlertid som han har klart å få beina plantet litt mer på jorden nå enn tidligere. Det er ingen tvil om at den mannen har hatt et talent de fleste andre tippeliga spillere kan misunne han for. Tror kvisvik skulle fått bra konkurranse mot en topp motivet og ydmyk normann i form. ønsker ham lykke til i tromsø.
4
Brann / Hetsing av Flo
July 27, 2005, 21:29:21 PM
Leser i div. aviser at supporterene planlegger massiv hetsing av Flo. Skjønner ikke vitsen. Greit nok at han var brann spiller og gikk til Chelsea uten at brann fikk mer enn en million for him (fra flo's egen lomme) (husker jeg rett nå?) Har ingenting imot Flo i det hele tatt. Føler meg også trygg på at de fleste brann supporterene her inne hadde tatt det samme valget som han gjorde om de fikk sjansen...vet at eg slenger inn en brann fakkel no, men ingen av oss har noen gang vært i samme situasjon, og kan heller ikke sette oss inn i den.