• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - runarnormann

1
Brann / Mons Ivar Mjelde
October 30, 2007, 16:27:07 PM
Kjaere Mons Ivar Mjelde.

Det er med hatten i haanden jeg skriver dette og jeg haaper hvis du leser dette at du har saa mye storsinn som folk sier du har.  Jeg deler den respekten som resten av fotball Norge retter mot deg naa og samtidig sitter jeg med en viss foelelse av skam.

Da du ble trener for Brann var jeg lettet.  Lettet over at klubben ikke fortsatt led av stormannsgalskap.  Lettet over at de valgte aa satse paa en av sinde egne.  Lettet av aa satse paa en jordnaer bonde.  Ironisk nok ble jeg et offer for alle de tre feilene selv.

Jeg kritiserte din satsing paa en ung urutinert maalvakt, naar vi kunne hatt Ivar Roenningen.  At den samme urutinerte keeperen er naa landets udiskutable maalvakt, burde vaere god nok grunn til aa be om tilgivelse.  Jeg lo av at du valgte aa kvitte deg med Soma og hente Bjoern Dahl.  Dine noedkjoep av Scharner og Olofinjana.  At du valgte aa satse paa Oern 2 som stopper.  Og det toppet seg da du valgte aa hente inn vrakgodset Solli.  Alt dette var gigant tabber ifoelge meg og andre som meg.  

Hvis vi ser tilbake paa statistikkene saa har du paa 5 aar, gull, soelv, bronse og to sjette plasser og et cupmesterskap.  Den ene sjette plassen var foroevrig over all forventning.  

Jeg haaper du aksepterer denne unskyldningen og jeg gaar herved tilbake paa mine utallige angrep paa deg.  Jeg anbefaler andre til aa gjoere det samme.

Vennlig hilsen,

Runarnormann
2
Brann / Mons eller Martin
July 16, 2007, 08:58:17 AM
Denne traaden er  ikke ment som en disjusjonstraad (X!) eller en traad til aa komme med unyttige opplysninger (Kroevel!)

Den er bare ment som en meningsmaaling om hvem vi vil ha i Brann; Martin eller Mons.  Det er tydelig at bare en av dem kan fortsette.  Skriv bare ett ord, og bare skriv ett innlegg.  Da slipper vi at traaden gaar over i alt det irrelevante toevet vi vanligvis faar.
3
Brann / Dahl Landslagsspiller
March 23, 2007, 15:38:32 PM
Da er det bare aa gratulere Bjoern Dahl med plass i troppen.  Ekstra goey er det vel at Soma ikke er med i troppen!
4
Brann / Andresen klar for ny kontrakt!
October 12, 2006, 15:44:28 PM
Dette er den beste nyheten vi kunne faatt.  

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article764524.ece
5
Brann / For guds skyld, Mjelde, stikk!
August 02, 2006, 20:33:01 PM
Saa skjedde det de fleste av oss egentlig fryktet.  Bonden klarte ikke aa takle presset.  Vaer saa snill, Mons Ivar, hvis du har noen som helst stolthet trekk deg naa!
6
Brann / Idar Vollvik
June 15, 2006, 13:59:48 PM
Ser i BT at IV har en pengekrise.  Dette er daarlig nytt for fremtidige spillerkjoep for Brann.  Frykter dessuten at han kommer til aa proeve aa inkassere paa tidligere investeringer som Bengt Saeternes.  Dette er jo det POL har fryktet naar det gjelder aa ha investorer kjoepe spillere.
7
Tifo, sanger o.l.... / Knudsen og Ludvigsen
June 04, 2006, 00:08:24 AM
Naa som disse to endelig spiller sammen mot Rosenborg (?) har jo vi en ypperlig, om en smule uoriginal, mulighet til aa omskrive Knudsen og Ludvigsen sangen til vaare to spillere.  Noe for de kreative av oss her inne til aa faa til?
8
Brann / Klassikere
April 28, 2006, 08:12:31 AM
Mener det er duket for en traad som diskuterer klassiske Brann kamper.  Foreslaar den legendariske semifinalen mot Lillestroem som tidenes Brann kamp.  

Noen andre forslag?
9
Brann / Ro ned frem til seriestart
March 27, 2006, 15:00:55 PM
Det har vaert usedvanlig mye negativ diskusjon om Brann i det siste.  Jeg vil ikke si jeg savner det aa vinne serien i mars, men det ga oss i hvert fall litt glede.  

Mener vi skal vaere forsiktig med aa doemme Brann for tidlig.  Husker sist gang det var like mye negativ omtale var i 95 serieoppkjoeringen (alle husker vel godt hva som skjedde da!)  I foerste seriekamp tapte Brann 6-0 hjemme mot Molde.  Tror nok Molde var bedre enn Brann den sesongen uansett, men det hjalp vel ikke spillerne at de var doemt nord og ned av alle sammen.  Gi de litt tillit naa.  

Vi er kvitt pysene no, de er Fredrikstad og Viking sine problem.  Vi har landets to beste midtbanespillere og to skotter som de fleste andre klubber sikler etter.  Ting er ikke saa gale som folk tror.
10
Tifo, sanger o.l.... / Sanger til gamle helter
November 23, 2005, 18:30:08 PM
Saa paa United kampen i gaar, og la merke til at fansen der sang til gamle helter som Cantona og Robson.  Hadde ikke dett vaert noe for Brann?  

Hvorfor ikke ta frem de gamle strofene til Ahlsen, Tronstad og co.  Dette hadde vist at Vi aldri glemmer de gamle stjernene vaare, samtidig som det betyr mindre roping av skandale og slikt tull.
11
Brann / Magnus Johansson - ny trener i Brann?
October 31, 2005, 15:32:30 PM
Magnus Johansson har prestert aa holde Loev/Ham i foerste mot alle odds.  Han er tydeligvis en av de mest talentfulle trenere her til lands og det er bare et tidsspoersmaal foer han forsvinner til en eliteserieklubb.  Brann er jo opplagt klubben for ham.  Hent ham til klubben foer en annen gjoer det!

Mjelde kan ha ansvaret for Brann 2, der gjorde han en grei jobb foer han fikk hovedjobben.
12
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mot Mjelde
October 17, 2005, 16:16:06 PM
Foreslaar at alle gir noen slanter til aa lage noe skikkelige greier mot Mjelde paa Odd kampen.  Nok er nok!
13
Brann / Spark Mjelde naa!
October 02, 2005, 12:24:28 PM
Dette er andre gang i dag jeg starter dette temaet, foerste gang ble det slettet av sensuren i bataljonen.  Aner ikke grunnen.

Poenget mitt er i alle fall at vi boer slutte aa hakke paa Huseklepp, Knudsen osv og heller kvitte oss med problemet, den arrogante mannen fra Osteroey.  Greit nok at han tok cupgull i fjor, men By Rise fikk sparken etter seriegull og CL kvallikk.  Brann maa vaere like toeff mot Mjelde.  

Regner med at dette her blir slettet i like med det foerste jeg skrev, ettersom moderator er visst fast bestemt paa aa verne foelelsene til Mjelde,
14
Brann / Kjaere Haakon Opdal
June 25, 2005, 21:30:42 PM
Kjaere Haakon Opdal

Jeg er blant dem som foer sesongen skrek etter en ny keeper for Brann.  Jeg mente at du var altfor urutinert og gjorde for mange tabber.  Jeg har ingen vansker med aa innroemme at jeg tok grundig feil.

Du har vaert blant de klart beste keeperne i tippeligaen saa langt i aar og forsvaret til Brann har helt klart tillit til deg.  Unskyld at jeg tvilte paa deg.

Jeg haaper du aksepterer at jeg fortsatt mener Brann boer kjoepe en ny keeper, men naa for aa stoette deg.  En som kan bidra med litt mer rutine, en back-up keeper.

Haaper du blir kvitt skaden snart.  Du maa jo begynne aa tenke paa VM-plass etter hvert?

Fra en ydmyk supporter
15
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 20, 2005, 10:28:59 AM
Er klar over at det ikke er det beste tidspunktet aa kritisere MIM, i og med at Brann slo Rosenborg, men jeg foeler likevel at spoersmaal maa stilles om Mjelde.  Hovedproblemet hans er at han lar sine personlige foeleser for spillere hindre ham i arbeidet sitt.  Cato Gundtveit er en stille og grei kar, men er han en ledertype?  I foelge Mjelde, ja, spillere og supportere, nei.  Hvis spillerne ikke foelger Mjelde/Gundtveit moensteret, forsvinner de fra klubben, f.eks Roenningen, Knarvik og naa Kvisvik.  Kan t.o.m. nevne Normann, som aldri egentlig fikk vist seg frem fordi han og Mjelde ikke fant tonen.
16
Brann / Robbie Winters kan ikke bli vraket
June 17, 2005, 16:26:35 PM
Leser til min forferdelse i bt.no at Mjelde vurderer aa vrake Robbie Winters.  Er mannen helt sinnsyk????  Dette er spilleren med flest maalgivende i eliteserien.  Det er plass til baade Charlie og Robbie paa laget mot RBK.
17
Jeg lanserer 'Skandale' ropene til Store Stå som tidenes mest patetiske supporter rop.  Er det noen som har eksempler på enda dårligere rop?

P.S.  Det er ikke lov å foreslå 'Drit på Oslo by' sangen.  Det ville være å gjøre konkurransen for enkel