• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Motyka

1
Det ble sagt at han var treningskampenes beste spiller, fullt mulig. Men nå har han spillt to ELENDIGE kamper. Når venter benken? Denne gutten må få klippekortet sitt inndradd!
Bor sikkert mye i ham, men tror overgangen har vært for rask fra 2. divisjon til tippeligaen, luften har gått ut nå virker det som.
2
Brann / Er vi helt i rute?
March 24, 2006, 16:24:39 PM
Har som dere sikkert har merket vært utenlands i noen måneder og ikke kunne deltatt på forumet beklageligvis.
Har ikke fått med meg noe særlig av sesongoppkjøringen, spillersalg og kjøp.
Det jeg lurer på er derfor før seriestart er:

ER VI HELT I RUTE?
3
Brann / Kvisvik - Ett godt salg.
October 24, 2005, 17:34:24 PM
Ser at Kvisvik tid som toppspiller er over og at Brann fikk solgt han i grevens tid.
6 millioner for en fyr som legger på seg 7 kg mens han spiller FFK rett ned er rett og slett god butikk, nesten lureri er min påstand.
Jada, han har gjort mye bra for Brann, veldig mye. Men vi begynte vel å se tegnene på at hans tid var forbi. Grunnen til at han forsvant får vi nok aldri helt vite, men at det er noe muffens uansett hvordan vi vrir og vender på overgangen er det vel ingen tvil om. Kvisvik har satt seg i denne situasjonen selv, og jeg må innrømme at det er med litt skadefryd jeg ser at han har hatt den motsatte Kvisvik-effekten på FFK.
Rett og slett ett godt salg alt i alt!