• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Torvanger

1
Brann / Innspill til årsmøtet:
October 24, 2017, 09:12:12 AM
2
Kamper / BRANN-SOGNDAL 09.09.2017 18:00
August 21, 2017, 08:37:15 AM
Never change a winning team, er det noe som heter, men mot Sogndal 9 september, bør LAN gjøre en endring og det er å sette Gilli inn for Jonsson på venstrebacken. Islendingen er alt for uferdig og han er for het i hodet, ruser for mye, noe som var årsaken til straffen mot Viking igår. I tillegg har Jonsson en lei tendens til å stoppe opp, når han er i fullt driv fremover, istedenfor å skape ubalanse i motstanderlaget, det er noe han gjør igjen og igjen, full rulle og så bom stopp og støttepasning. Med Gilli vil vi også få en langt mer målfarlig back inn og han er like god med ball som islendingen.

Ellers bør laget holdes intakt, selv om det holder toppscorer Barmen utenfor elleveren.

Det er lenge til kamp, men gudbedre som vi gleder oss!
3
Kamper / STABÃ?K-BRANN 09.07.2017 20:00 (Runde 16)
July 03, 2017, 10:21:28 AM
Kommer LAN til å tørre mer på bortebane, eller blir det samme prosedyre som mot 08 i Sarp og Odd i Skien? Brann kan i det minste stille fullt mannskap, uten karantener og skader, for Stabæk er El-Hadji Ba ute med 3 gule. Har ingen idè om Ba`s viktighet for Stabæk. Jeg håper at LAN slipper laget mer løs på Nadderud, at Brann henter hjem 3 poeng og får flyten tilbake, før møtet med 08 helgen etter.
4
Nå som Brann - VIF virker å rulle avgårde av seg selv, bør man kjøre igang en tilsvarende dugnad vedrørende toppkampen mot Sarpsborg 08, allerede nå. Det er mange som er ferdig med sydenturen allerede, innen den tid og det er på ingen måte slik at 90% er utaskjærs i ferien. Mange har heller ikke planlagt når de evt drar avgårde og hvorfor ikke gi dem en sjanse til å utsette avreisen til etter søndag 16.07?

Jeg mener at det ikker noe å nøle med, kjør ny kampanje!
5
Ny kamp, ny dørmatte, ny tøff motstander. 08 har blitt hyllet herfra til månen og de møtte en aldri så liten vegg for 2 dager siden, da overkommelige Sandefjord senket dem på Komplett Arena. Brann har ingen skader eller karantener, laget har en nærmest urokkelig selvtilit for tiden, men jeg er overbevist om at LAN ikke kommer til å slippe laget løs i Sarpsborg, her blir fokus å gi Særp så få muligheter som overhodet mulig og til nøds forsøke å utnytte de overgangene som måtte komme. LAN kommer til å kjøre samme taktikk som mot Odd, så dersom man ser kampen for å bli underholdt, vil man bli skuffet. Oppsiden er ekstremt stor om Brann stikker av med 3 poeng, men sjansene er ekstremt store for at det ender målløst.

Alle vet hvordan elleveren til Brann blir seende ut, her er det bare å snurre kamp.
6
Kamper / BRANN-STABÃ?K 19.06.2017 19:00
June 06, 2017, 10:58:52 AM
Spillerne på begge lag er nok glade for at det er hvile i 14 dager til, før det braker løs igjen mandag kveld, 19/6. Vitos ankel bør ha helet noenlunde til den tid og kroppene til de fleste bør ha blitt fullstendig restituert. Et annet spørsmål er hvordan Brann og Stabæk evner å holde laget på tå hev, uten at man går i en slags sommerdvale. Jeg håper at Brann legger inn en treningskamp i forkant, der man får drillet både førsteelllever (minus Vito) og innhoppere. Med forbehold om at SHN bare har en kamps karantende kan Brann stille sitt beste lag mot Stabæk, mens Stabæk må unnvære Luc Kassi, som er ute med 3 gule kort. (har ikke peiling på hvilken betydning han har for laget)

Stabæk har hatt en dalende kurve i de siste kampene og er vel etterhvert i ferd med å falle ned i den sonen de egentlig tilhører, midt på tabellen eller lavere. 2-4 for LSK hjemme og 1-3 for Molde borte, forteller det meste om et lag som har gått på en liten smell.

Jeg tviler på at Brann spiller tre uavgjorte på rad og det vil overraske stort om Stabæk klarer å få med seg 3 poeng. Om det blir knapp seier eller mange mål, gjenstår og se, men det viktigste er at Brann kommer tilbake på vinnersporet igjen.

Antatt lag:

Piotr

Nouri, Vito, Acosta, Ruben

Haugen, SHN, Barmen

Braaten, Orlov, Gilli

Benk: Vega, Skålevik, Børven, Skaanes, Horwath, Karadas, Johnsson.

PS! Gilli har hatt en liten dupp i det siste og det ville ikke være veldig urimelig om Vega fikk muligheten etterhvert, men det blir nok til at LAN starter med laget over.
7
Kveldskamp, den eventuelt steikende solen, som muligens har vært der tidligere på dagen og med forbehold om at det er oppholdsvær, er langt svakere og begge lag gyver løs i et oppgjør der Skienslaget har mest å tape. Det er ingen katastrofe om Brann kun tar 1 poeng, eller om laget taper. Likefullt kommer Brann til å ha full tenning og jeg håper at LAN slipper laget løs og at de har det moro i Skien. Brann klarte seg bra uten Heltne på Lerkendal og jeg tror også at at Vega kommer til erstatte Braaten helt greit, på sin egen måte, søndag kveld. Etter alle solemerker kommer Orry Larsen inn for Heltne, med Barmen inn som anker i Heltne Nilsens plass. Kanskje burde Brann ha satset på den ekstreme løpskraften til Skaanes, men samtidig tror jeg Brann trenger de ekstra musklene Orry virker å ha. Og Måløyværingen virket pigg både mot Sogndal og Lysekloster, han har tonnevis med rutine og han kan bidra offensivt også, han er jo kjent for å ha en meget god skuddfot fra distanse. Det blir ingen walk in the park, men jeg tror disse 11 kommer til å gi oss en fin opplevelse:

Piotr  (vær sÃ¥ snill, ingen brølere i denne kampen!)

Nouri,   Vito,    Acosta,   Ruben

Haugen,     Barmen,     Orry

Vega,         Orlov,        Gilli

Et moment som kan tale for at Børven kan starte på bekostning av Orlov, er at han kjenner Fagermo og Odd bedre enn noen annen Brannspiller, og han kommer garantert til å ha ekstra tenning, om han får tilliten.
8
Det blir nok uendret førsteellever fra start, med mindre Barmens skade ikke er leget og minnene fra de siste møtene med møringene er gode, spesielt fra overkjøringen sommeren 2016:


https://youtu.be/Ht5NSIrW1LY
9
Denne kampen har jeg ingen forventninger til, spesielt siden SHN kludret det til med sitt tredje gule kort mot Viking, noe som fører til omrokkering og at vi ikke kan stille med vårt sterkeste lag. I tillegg har LAN ekstrem respekt for RBK og kommer garantert til å risikere så lite som mulig og la trønderne spille ball. Jeg tror det beste vi kan håpe på er uavgjort, men at det etter all sannsynlighet ender med tap.

Så får vi se om Brann og LAN kan gjøre de forhådndstipsene til skamme.

Sannsynlig lagoppstiling:

Piotr

Nouri, Acosta, Vormgoor, Kristiansen

Haugen, Barmen, Skaanes

Gilli, Børven, Braaten

Min oppstilling:

Piotr

Nouri, Acosta, Vormgoor, Kristansen

Haugen, Barmen, Braaten

Gilli, Orlov, Vega

Braaten kan erstatte Barmen langt bedre enn Skaanes, Vega er like god defensivt som Braaten som spissflanke og kanskje kommer gjennombruddet på Lerkendal, samt at jeg heller ønsker enn mann- og balljagende Orlov, enn en litt mer forsiktig Børven.

PS! Kan det bli 4-5-1 med islendingen og Gilli på flankene?
10
Brann / Karantener og skader
April 24, 2017, 10:04:06 AM
Man kan gjerne ta turen innom VG og skumme gjennom alle spillerne, på det og det antallet gule kort, for å finne Brannspillerne, men tenker at det kan være greit å føre en liten oversikt her:

2 gule:

Bismark Acosta
Sivert Heltne Nilsen
Vito Wormgoor

1 gult:

Jonas Grønner, Brann
Azar Karadas, Brann
Daniel Omoya Braaten, Brann
Deyver Vega, Brann

Dette er klipp og lim fra VG og jeg har en sterk mistanke om at den er inneholder endel feil, for Braaten har da vel 2 gule, Vega likeså?
12
Brann / Kontrakter
April 17, 2017, 20:04:22 PM
Hva med en egen tråd for kontraktsprat? Jeg vil åpne med å be om følgende:

Forlengelse av Braatens kontrakt med 2-3 nye år. Mannen er en maskin, han kan spille til han er 40.

Nouri bør få et nytt og uimotståelig kontraktsforslag. Som med Azar bør det være rom for helomvending. Ekstremt viktig mann og det vil bli et stort vakuum om han forsvinner.
13
Kamper / BRANN-HAUGESUND, mandag 17.04 kl 18:00
April 11, 2017, 12:52:20 PM
Kampene kommer tett, neste match er allerede førstkommende mandag, så nå er det bare å rette fokus på årets første Vestlandsderby og gjensynet med Huseklepp. FKH er et litt ekkelt lag å møte, med det jeg vil påstå er en bedre offensiv, enn det Brann er i besittelse av. Til gjengjeld er FKH helt horrible i bakre rekker, de slipper inn latterlig mye mål, så dersom Vito & co gjør jobben sin denne gangen, så bør det være muligheter for at Brann både skal unngå å få mål imot, samt at man kanskje også får noen mål riktig vei. Det kan selvsagt ende uavgjort 0-0, men det tviler jeg sterkt på at det gjør, så er det bare å håpe at Brann kommer i pluss på målkontoen.

Sannsynlig lagoppstilling er nok laget som startet mot KBK, minus Orlov, som jeg tipper blir erstattet av Børven fra start.

Piotr

Nouri, Acosta, Vito, Ruben

Haugen, SHN, Barmen

Braaten, Børven, Gilli

Jeg håper at LAN har guts nok til å straffe Acosta med benken, for sviket i Kristiansund, men her blir det nok nytt klippekort til en av LANs gutter.
14
Milevis mer proff enn den forrige, godt jobbet!
15
16
Brann / Treneren etter LAN
February 20, 2017, 09:17:46 AM
Jeg håper og tror at vi har LAN i mange år fremover, da jeg både forventer at han skal både klare å repetere MIMs bragd fra 2007, samt at han også kommer til å gi oss mer underholdning etterhvert. Likefullt vil det ta slutt en gang, kanskje pga at LAN blir hentet til større oppgaver annetsteds og da er det jo greit, spesielt i Silly Season, å synse og diskutere seg frem til mulige arvtakere.

Jeg har en soleklar førstekandidat, min eneste, en trener som har fått flere år og erfaringer på baken, som virker mer målrettet og kynisk enn på lenge og som fortsatt leder lag som scorer godt med mål, i tilegg til at han virker å ha blitt bedre på det defensive, jeg gir dere:

MONS IVAR MJELDE!

17
I og med at det kommer til å skje endel på Nymark, som i aller høyeste grad berører Brann, er det vel på sin plass med en egen tråd, der man blant annet kan diskutere det fremtidig Idrettscampuset som skal ha tilhold på Nymark. Det er jo planlagt egen fotballhall, håndballhall og mere til. Et vesentlig skritt har blitt tatt idag ser det ut til, med utlysing av lederstilling i Idrettscampus Bergen:

https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?p=0&q=kommune&rpp=50&rv=al&sort=akt&ID=9524137

Vi får håpe på at de får på plass en person med drive, som kan få ytterligere fortgang i prosessen.
18
Brann / Kjøp billett til 08 nå!
October 25, 2016, 10:07:08 AM
Jeg kjøper i løpet av dagen 5 billetter, eller flere, til meg og mine og oppforder alle her inne, som ikke har partoutkort, til å gjøre det samme. For jo tidligere Brann.no kan melde om at nå er det solgt xxxxx billeter, jo mer fart vil man få tidlig i billettsalget. Lauf und kauf!
19
Brann / Sølvkampen:
October 24, 2016, 08:37:55 AM
Realitetsorienteringen til Fagermo er det så som så med, for i dagens utgave av TA (Telemarksavisa) sier han at Odd er favoritter til å ta sølv. Helt ok det, at han legger ekstra press på sin egen klubb, for Brann og LAN kommer til å ta en kamp av gangen, først Start, deretter 08, vel vitende om at om Brann vinner begge, så må Odd minimum hente inn 6 plussmål (4 fra før, pluss minimum et plussmål til pr match) Jeg kan ikke med min beste evne skjønne hvordan det skal la seg gjøre, mot forsvarsmuren til Sogndal og desperate TIL på Alfheim.

Pga målforskjellen, bør nok Fagermo innse at Brann har en klar fordel. Start blir uansett ingen walk in the park, de er opptatt av å ta med seg så mange gode opplevelser som mulig med ned til OBOS og de vil for alt i verden vinne den siste hjemmekampen. 08 hjemme går heller ikke av seg selv, men det vil bero veldig mye på hvor mye 08 har å spille for. Skjærer det seg i neste kamp, kan de være avskåret fra enhver mulighet til å spille EL-kvallik til neste år.

Det positive med at vi har fått fornyet spenning i avslutningen av TL, der sølvvinneren får 17 mill og bronsepremien er på 14, er at vi kan håpe på stinn brakk i siste oppgjør mot 08. Her må både vi supportere og Brann jobbe for null hull, 17.600 hjemme mot Sarpsborg 6.11, det hadde vært noe!
20
I forfjor og ifjor var det stor suksess med kampanjer både via Facebook og avis, der folk ble oppfordret til å komme seg på kamp. Hvor har dette blitt av?