• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Snublefot

1
Kamper / Turtråd Stabæk - Brann
June 22, 2009, 20:16:37 PM
Hei.

Jeg kommer til Bergen til helgen for å overvære bryllup. Jeg vurderer da å reise med BBB bussen til oslo for å se stabæk vs Brann på søndag.

Hva er pris? Hvor kan jeg melde meg på? Når går bussen? Fortsatt fra fotikken?
2
Brann / Steffensen Sparket.
August 07, 2008, 10:04:36 AM
Hørte det nettopp på p4.

http://tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2117973.eceEr det dette som skal til?  Vil det bety at Brann vil satse videre på Mjelde men med et sterkere støtteapparat? 

Hva mener dere dette betyr for Brann og hvem tror dere kommer inn som assistent? 


Vil uansett benytte anledningen til å takke for den innsatsen Steffensen har gjort for Brann.  Med han som Mjeldes høyrehånd har fortsatt Brann tatt både cup og seriegull. Dette skal Steffensen også ha sin del av æren for. 

Lykke til videre Steffensen.


Redigert 2 ganger for å legge til link og en takk til Steffensen.
3
Brann / Odion Ighalo
July 25, 2008, 20:40:41 PM
Velkommen skal du være.. du har noen store sko og fylle..

Jeg håper du er verdt det!

Blir en spennende spiller og se på i tiden fremover, men om vi kan vente noe i nærheten av helstad denne sesongen er det vel større tvil til?

Kanskje Ighalo vil passe bedre med en spiller som demba? Ighalo er mer teknisk, og bruker lenger tid med ballen, kanskje dette vil føre til at Demba kommer seg mer inn i feltet og ikke bare er oppspillspunkt for helstad?

Jeg håper inderlig at vi kommer godt ut av dette.
4
Hei folkens. Jeg vet det er flere tråder angående dette temaet, men jeg velger allikevel å starte en egen tråd slik at alle som besøker forumet finner denne linken med en gang.

Jeg har laget en underskriftskampanje på nett mot NFFs nye regelverk.

For de av dere som ønsker å støtte opp, signer på den.

http://www.opprop.no/opprop.php?id=supporter


Denne linken vil jeg også poste på andre tippeliga og adeccoliga forum.

5
Bataljonen.no / Spam på forumet
November 11, 2007, 03:35:20 AM
Det er i det siste blitt mye spam på forumet. Stort sett reagerer admins raskt, og det er egentlig ingen BIG DEAL. men greit å få satt i gang noe tiltak for å få stopp på det?

er det noe "kode" man må taste inn når man melder seg inn? hvis ikke bør det kanskje iverksettes?

Begynner bare å bli litt lei av de trådene som stadig dukker opp ang ditt og datt..

hvis det bare er meg, så never mind, men tror kanskje andre og hadde satt pris på å stoppe muligheten for spambots.
6
Kamper / BRANN pä pub i Tallin?
August 10, 2007, 18:45:43 PM
Hei alle sammen. Jeg er i Tallin, Estland pä ferie, og som dere forstär, desperat etter ä se brann - rosenborg i morgen.

Er det noen som vet om noen puber eller hva som helst som har Norsk TV? eller som viser norske kamper?  Noen som har erfaring med dette eller kjenner noen som bor i Tallin som ser norsk fotball her?


Setter ufattelig stor pris pä all hjelp...


MVH SNUBLEFOT
7
Tifo, sanger o.l.... / Cato
July 09, 2007, 10:12:44 AM
Er det ingen andre som husker den gode gamle cato sangen?  Eller er det jeg som har drømt at dette var en sang for Cato før han forsvant til Aberdeen..Cato!
Du e jo kjempe god.
Du finter alle mann
og ofrer alt for Brann.Dette er jo helt klart en kjekk sang som før ( i min hukommelse) ble sunget for Cato.. Er det fler en meg som husker denne? og eventuelt og savner å høre den runge på stadion? :D
8
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 16, 2006, 07:23:29 AM
9
Hei godtfolk.

jeg regner med at det blir en del SKB supportere fra oslo og østlandet som skal på Brann - Rosenborg.  Det hadde vært artig å fått til en samling på toget f.eks.. Om det blir 5, 15 eller 30 ++ som reiser spiller ingen rolle, artig får man det uansett.. med brann cd og en cd-spiller, øl i sekken etc, så kan vi ha det fryktelig morsomt på en vogn nedover=) (dessuten er det ølservering ombord i toget også)

Tenkte jeg skulle høre om det er noe interesse for å reise i gruppe vestover?

Tog på søndag morgen går enten:
08.11 fra Oslo, i Bergen 14.52 (med andre ord noen timer ledig for mer øl på fottikken..

eller

10.33 fra oslo , i bergen 17.52  (gir mulighet for 1 øl eller 2 på vei mot staddaen)

Jeg personlig kunne tenke meg å reise 08.11.. men kan fint ta neste tog om majoriteten ønsker dette..

Retur tog:
Fra Bergen: 22.58, i oslo mandag 06.26 (med andre ord, her må man komme seg fort vekk fra stadion.. lite artig om brann nettopp har knust RBK 5-1)

Eller Mandag 07.48 & 10.28, i oslo henholdsvis 14.32 & 17.32.

Retur-reisen trenger man jo ikke akkurat arrangere.. er jo reisen til kampen og kampen som er høydepunktene.. jeg personlig reiser nok tilbake mandag morgen.

Så.. hva sier dere?  Er det noen fra den gale siden av fjellene som ønsker å ta turen i lag med andre blide (og etterhvert mulig promillerte) brann
supportere?

**EDIT**: Eventuelt om noen planlegger å kjøre, så kan de skrive her om de ønsker selskap og bensin deling;)
10
Kamper / Billetter til gjenstående kamper.
September 11, 2006, 21:35:50 PM
Hei, ettersom jeg har flyttet til oslo ser det mørkt ut for at jeg får mulighet for å komme meg til bergen de neste kampene.

Jeg har sesongkort på staddaen, men ettersom jeg ikke får brukt dem har jeg ihvertfall da 1 billett til hver kamp som noen gjerne må få kjøpe av meg.

plassen er Store Stå med bataljonen, og billettene koster 100,- stk hvis jeg ikke tar helt feil. ( jeg betalte vell litt mindre for dem ettersom jeg kjøpte meg sesongkort, så om noen kan  komme meg ett regnestykke for å si at de heller skal betale 80 kr. billetten eller hva det nå eventuelt skulle bli så be my guest.. jeg er ikke gnien og har ikke tenk å tjene penger på noe.

Så, trenger noen 1 billett til hver av de gjenstående kampene så send meg en PM.

beklager hvis jeg har tatt dette i feil forum-avdeling.
11
Quote


Dette har jeg hentet fra VPN forumet..

Noe av det jeg legger merke til er jo den frustrasjonen som blant annet denne karen forteller om, og jeg kjenner meg godt igjen..  Det er ikke lenge siden brann måtte selge for å overleve, ikke lenge siden spillere stakk i tide og utide pga "personlige problemer"...

Hva har skjedd?  Hvorfor er brann plutselig gått fra å være et lag uten en krone i kassa og med spillere som ikke vil spille for klubben, til å bli et lag som veldig mange spillere ønsker å spille for, og som har råd til å plukke på øverste hylle i norsk Tippeliga?

Såklart hardball og vollvik etc har bidratt på sin måte økonomisk... men jeg tror det sitter noen herrer i idrettsveien som fortjener en skikkelig honnør.. som virkelig har gjort jobben sin og mer en det..

Siem var veldig viktig for VIF..  vi ser jo alle hva som skjedde når han dro (selv om alt ikke er pga det da)

Er det virkelig slik? at POL, Dahl (med magen) og MIM har forandret klubben fra å være i søla til å være i toppen av norsk fotball?  er det andre omstendigheter som jeg ikke ser/vet om?   Og er veien tilbake enda kortere?  Se bare på VIF? seriegull i fjor, halvparten av spillerne fra da spiller i andre norske klubber, treneren har gått og både spillere, supportere og ledelse er sure, lei seg, deppa og går en mørk fremtid i møte..  

Er dette noe som også kan skje med Brann? ser vi at Dahl tar hatten og går til våren, POL setter seg på travbanen og takker for seg i brann, og MIM går frivilig etter at han ikke gidder å reise rundt i norges land og bli pissa på av blant annet fredrikstad?  samtidig som at spillerne stikker en etter en?  Er dette en mulighet med Brann på lik linje med VIF?


Jeg er i  ekstase om dagen... jeg er kjempefornøyd med overgangene, jeg har nesten lyst til å gråte av glede over hvor utrolig bra POL og gjengen i idrettsveien har jobbet i denne overgangsperioden.. Hvor høyt brann satser fremover, og hvilken stall vi har nå og vil ha i 2008..
Jeg er strålende fornøyd.. og kun et tap mot stabæk kan få meg litt ned på jorda igjen..  Men samtidig må jeg jo spørre...  kan vi forvente dette i god tid fremover?  blir vi en ny RBK pga de siste dagenes forandringer? Slik VIF håpet de skulle bli etter gullet i fjor.  

Er veien ned like rask som veien opp? eller raskere?

Vet ikke om dette er noe å kjøre debatt på, men om det er.. så kjør debatt! =)
12
Brann / Spillerne krever bonus ved gull
July 18, 2006, 23:56:03 PM
Har lest i dag at spillerne (skottene i det minste) krever bonus ved gull..

jeg er enig i at spillerne bør få bonus ved et eventuelt gull, men mener det er helt feil å gå ut i media med dette nå.. skaper fokus i spillergruppen på helt andre ting en å ta 3 poeng i neste kamp, ihvertfall KAN det skape litt ufokusering på hva som er det viktigste i øyeblikket..

regner med at flere har lest det, og har ikke linken her, så sikkert noen som kan slenge inn en link.

lurte litt på hva dere mener om dette?

Mener dere at brann bør gi bonus ved gull? jeg mener ja...

men er det riktig av skottene å gå så hardt ut i media anngående dette nå? jeg mener nei..  virker litt feil fokus for øyeblikket.
13
Kamper / VM - Tråd..
June 10, 2006, 14:26:13 PM
Vet ikke om det er noe interesse for VM blant folkene her inne, men for min del må jeg fylle opp dagene med noe fotball, ettersom Brann har ferie..

og da er jo VM det perfekte..


I går så jeg begge kampene, og må si at Tyskland hadde noen vanvittige fine mål.. det som er litt artig er at ettersom jeg holder med England og Sverige i VM, så kan jeg juble uansett hvem som scorer..  og 4-2 seier til Tyskland var ingen kjedelig kamp..

Polen derimot skuffet stort, og gikk på en skikkelig smell.. men men.. nå bryr jeg meg ikke så mye om det laget der, så synes det bare er morsomt med noen overraskelser..

Akkurat nå leder Englad 1-0 over Paraguay.. jeg satser på at england vinner 3-1 i dag, mens både sverige og argentina putter 3-4 mål mot sine litt mindre gode motstandere..

VM er i gang... grilling, god fotball og kald pils.. med det været som er i Bergen nå er det bare å kose seg mens vi venter på serien i Norge på nytt skal gi oss videre gleder meg Brann.
14
Hei bataljonen.

Jeg kom akkurat tilbake fra brann stadion hvor jeg så odd-brann fra business loungen.

Vil bare takke brann og bataljonen for et fint initiativ. Jeg vet ikke om dette er blitt gjort før, men håper dette er noe som blir en god vane til bortekampene.

Vanligvis reiser jeg på østlandskampene, men syntes det var veldig hyggelig å sitte sammen med et relativt stort antall supportere i alle aldre. stemningen var fin, og hansa-ølet smakte godt. 40 kroner flaska er dyrere en på fotballpuben, men prisen var ikke så ille.. (selv om denne fint kunne vært en tier billigere..hehehe=)

Uansett, som sakt, håper det er mulighet å se kamp der flere ganger. var veldig trivelig.
15
Brann / Brann jenter / gutter.
May 03, 2006, 09:21:23 AM
http://fotball.adressa.no/bt/lokal/article55473.ece

Tenkte jeg skulle fremme et lite foreslag.. vet ikke om det er blitt gjort før..

Brann har jo nå både gutte og jente lag i forskjellige aldersklasser..

Jeg vet ikke om det er noen "store" sommercuper i bergensområdet, eller om det er noen andre begivenheter som skjer innenfor fotballen for disse unge jentene og guttene..

Men hadde det ikke vært litt artig om bataljonen fikk informasjon om 1 kamp som jentene fra linken skal spille, eller et av guttelagene, hvor vi får kampdato, sted og tidspunkt og møter opp med en del folk?  og at bataljonen kan få navnene på noen av de som spiller så vi kan se kampen og lage liv på sidelinjen?

Bare vet at når jeg var 13 - 14 år så hadde jeg synes det vært skikkelig stas...   altså, jeg hadde synes det vært skikkelig stas fortsatt jeg..hehe..

(så det er bare å møte opp på grusbanen bak bergens ishall klokken 19.00 i dag.. Da skal snublefot i aksjon)

nei, fra spøk til alvor..

hadde dette vært noe som kunne vært aktuelt?  Støtte den yngre garde også?
16
Bataljonen.no / På SS!!
April 27, 2006, 21:01:12 PM
er det noe jeg ikke har fått med meg eller krever det fortsatt medlemskap i BB for å få stå på Store Stå?

min samboer vil bli med på kampen på søndag, men har ikke medlemskap i BB.. vil dette by på problem om hun vil stå sammen med meg på SS? der hvor jeg har partoutkort..
17
Brann / Andre ting å glede seg over.
April 17, 2006, 20:33:17 PM
Fant ikke helt ut hvor jeg skulle skrive slik ting, så hvorfor ikke en egen tråd =)

Mitt hittil artigste øyeblikk skjedde akkurat nå..hehe.

TV2 sin kommentator spør Rekdal:

Hva kommer du til å foreta deg videre utover kampen nå?

Rekdal: Neeei, nå har vi tatt kontrol på kampen så ser ingen grunn til å forandre på noe.

Rekdal rekker nesten ikke skryte ferdig av at de har kontroll på kampen før Lyn scorer 2-1...  snakk om kontrol reka...  haha
18
Jeg ser folk syter og klager, på steming, sanger etc.

rivaliseringen mellom ss og andre deler av stadion.. etc etc.

For mange år tilbake, så flyttet jeg til Sandefjord fra jessheim.. jeg hadde i mine unge år vært både på lsk kamper (bodde på jessheim, og lsk var det nærmeste laget..), ble med dem på en tur eller to og hadde det helt ok.. jeg var ikke gamle karen den gangen.

så fikk søsteren min type i klanen.. så jeg ble med han på noen vif kamper.. var helt ok mener jeg å huske..

men jeg hadde fortsatt ikke noe norsk lag jeg holdt med i norge, men fulgte mest med på Manchester United og engelsk fotball..,

så flyttet jeg til Sandefjord, og der ble jeg kjent med en kar som var brannsupporter..  som vanlig sa jeg ikke nei til å bli med på kamp..  dette var høsten 1998 tror jeg..

Det første som gjorde at jeg ble brannsupporter var at jeg forelsket meg helt i supporterne, og den kulturen som fulgte med brann og bergen..
sangene, stemninge, all moroa jeg hadde..  og det ble bare flere og flere kamper, supportereffekter og et hjerte som brant mer og mer for brann..

men som sakt, det første jeg forelsket meg i var supporterne.

Siden har jeg vært på uttalige kamper på østlandet, og flere og flere kamper på staddaen.. høydepunktet var såklart cupgullet på ullevåll..

Kameraten min og meg har alltid ødelagte stemmebånd en god tid etter en kamp, vi synger, hopper, danser og klemmer både hverandre og vilt fremmede folk når brann scorer..  følelsen av å være med supporterne til brann, og følge med brann som klubb, tilhørigheten til bergen og laget har alltid vært veldig stort for meg, og det er det fortsatt..  jeg gleder meg alltid enormt til kamp, ikke bare pga laget, men pga stemningen, folkene rundt meg, venner og supportere..

samtidig har jeg blitt mere og mere aktiv på dette forumet den senere tid, og jeg har ofte sett krangel om hvor dårlig SS er, hvor dårlig andre er, rett og slett hvor dårlige supportere vi er og hvor dårlig stemning vi lager..

jeg skjønner det rett og slett ikke helt..  er det så ille?

såklart vi som supportere kan bli bedre..  klanen for eksempel har jo et par tusen folk som holder hverandre på skuldrene og hopper til sidene så hele stadion rister, (husker sandefjord-vålerenga i kvalik), men er de så jævlig mye bedre en oss? i såfall, kan vi ikke prøve å få gjort noe konstruktivt i stedet for å klage på hverandre?

Jeg har sett flere ildsjeler som tar i hver kamp,  jeg føler og at kameraten min og meg er en av de som er med på å lage god stemning, og mange andre.. la oss heller jobbe sammen mot bedre stemning på tribunen, i stedetfor å klage på hverandre.. (selv om jeg som sakt ikke føler at vi er så dårlige som noen av dere skal ha det til..)..

en annen ting, folk omtaler noen som lager litt stemning for smågutter etc.. om man er 14 eller 40, gjør det noe så lenge man støtter brann og gjør sitt beste for at spillerne skal høre at vi er der for dem?  er ikke vi den 12 mann? skal vi ikke stå sammen og kjempe for laget vårt?  skal ikke stadion være et fryktet sted å komme for motspillere? skal det ikke være en heksegryte? og samme med bortekamper, vi er jo (skal ihvertfall) være norges beste supportere.. for å bli det "igjen", så må vi da heller stå sammen..

jeg gleder meg vilt til ffk kampen, da skal vi atter en gang synge møkka ut av ffk sine tilskuere.. selv om vi kommer til å være i stort mindretall, og jeg håper flere en meg har tenkt å bidra med det..

..:=)
19
Brann / Brann - Sogndal.
February 01, 2006, 17:00:54 PM
Så ingen tråd om denne kampen.. så da lager jeg en..

Etter hva jeg har forstått er denne begivenheten på lørdag i vestlandshallen?

Jeg bor i bergen, men har nok ikke vært der før, kan noen gi meg en liten direksjon fra sånn ca. danmarksplass? og når begynner denne kampen?

I tillegg hadde det vært utrolig artig å møtt opp med relativt mange supportere og laget litt leven for våre nykomlinger, så de allerede nå får et lite blikk av hva det vil si å spille for brann=)

Jeg kommer, noen fler?
20
Brann / gi meg håp.....
July 30, 2005, 20:05:08 PM
akkurat nå gråter jeg inni meg.. dette var så ufattelig trist....

jeg føler nå at alt håp om gull er ute..  og jeg er livredd for at vi går på den største flausen jeg kan oppleve..

4 tap i løpet av samme sesong for skummet fra engen..

please.. noen, gi meg håp.. gi meg noe statistikk som tilsier at vi fortsatt kan ta gullet.. gi meg noe.... hva som helst.. for dette er så utrolig trist..

jeg vet jeg er pessimist nå... jeg vet at dette sikkerts skyldes hvor utrolig deppa jeg er..

Men jeg hater virkelig vålerengen..  spillerne dems, styret dems, og ikke minst treneren dems...  det er så tungt å tape over dem..

gi meg håp..""