• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Billy Elliott

1
Kamper / Bodø/Glimt - Brann, 05.12.21
December 01, 2021, 09:20:54 AM
Nå er det på tide å prøve "noe".

Grill
Blomberg - Hove - Pallesen - Kolskogen - Wolfe
FHM - SHN - Kniklas
Simba - Heggebø

Masse defensive fibre for å demme opp, men også stor kontringsstyrke med både fart og oppspillspunkt.

Hederlige tap 433-rammo hjelper oss nada lenger.
2
Kampene kommer nå tett som haggel. Jeg regner med vi diskuterer torsdagens Europa-kamp i den allerede opprettede samletråden, så da kan vi like gjerne åpne denne nå.

Brann har bare en seier på de siste seks kampene, og skal møte et lag man ble rundspilt av for bare et par uker siden. Det skal sies at Sarp er betydelig bedre hjemme enn borte, men hvis man samtidig tar med i beregningen at SKB skal ut i et knalltøft borteoppgjør i Slovakia bare tre dager før, anser jeg sjansene for poeng i denne kampen som svært, svært begrenset. LANs mannskap har virket slitne de siste ukene, og en lang bortetur i midtuken gjør nok lite for å hjelpe på dette.

Både Braaten og Vega var ute med skade mot Stabæk i går. Omfanget av skadene er ikke kjent. Om begge disse fremdeles er ute til helgen, kan det virkelig slite på troppen. Det er vanskelig å tippe noen lagoppstilling før man vet hvem som har spilt i Slovakia.

Toppscorere
Brann:
Orlov 4
Haugen 3
Barmen 3
Gilli 3
Braaten 3

Sarp 08:
Mortensen 6
Rosted 3
Zachariassen 3
Lund Nielsen 3

Form (siste 5)
Brann:
U-V-U-U-T

Sarp 08*:
U-V-T-U-U

*08s kamp i den 16. runde er enda ikke spilt, møter LSK i kveld.

Tidligere møter på Brann Stadion:
2016: 2-1
2014: 1-2
2013: 3-1
2011: 1-0

Publikumsoppmøte
Hva kan vi vente her da? Vanskelig å si. Det er nok veldig mange som er bortreist på ferie denne datoen, og motstanderen, til tross for å være en medaljerival, er neppe blant de mest attraktive. Personlig er jeg fornøyd om man klarer å selge over 11.000, men tror kanskje det kan holde hardt. Særlig etter den svært så negative opplevelsen på Nadderud i går. Det begynner også å bli en stund siden Brann spilte en god kamp (omtrent en måned siden, ved kampstart). I tillegg kan man tenke seg at mange av de ekstra som møtte opp mot VIF forrige gang ikke akkurat fikk en opplevelse som fristet veldig til gjentakelse.
3
Det nærmer seg med stormskritt et av årets stadionhøydepunkter. VIF og deres klan kommer på besøk. Et oppgjør det tidligere har luktet svidd av, men som av diverse årsaker har ligget noe brakk de senere årene. Blant annet fordi flere av kampene har blitt lagt midt i fellesferien. I år kommer kampen akkurat i tide før de fleste drar avgårde til Syden, og dermed kan det igjen bli en meget godt besøkt kamp, med påfølgende elektrisk stemning.

Mine beregninger tilsier at vi kan nå 11.000 solgte allerede i morgen. Det er meget sterkt hele seks dager før kampstart. Til sammenligning klarte Engen selv kun å trekke smått patetiske 11.400 til sitt "storderby" forrige lørdag på en solrik sommerdag, og veldig mange av dem var bortesupportere.

Dette er også kampen Finne kommer hjem til Brann stadion for første gang. Hva slags mottakelse vil han få? Og, vil han synge med på Nystemten slik som Huse og Palle? (selvsagt ikke, den lille rotten).

LANs mannskap har ingen karantener eller skader å tenke på. Dermed blir fort dette startoppstillingen:

Piotr
Nouri - Vito - Acosta - Ruben
SHN
Haugen - Barmen
Braaten - Orlov - Gilli

Jeg kan ikke se at Engen har noen karantener heller. De stilte slik mot LSK sist:

Sandberg
Lundström - Nation - Jääger - Lindkvist
Grindheim - H. Stengel
Holm - Zahid - Finne
Moa

Toppscorere så langt:
Brann
Orlov - 4
Haugen - 3
Gilli - 3
Barmen - 3
Braaten - 3

Engen
Finne - 4
Zahid - 4
Nation - 3

De siste fem oppgjørene mellom lagene på Brann Stadion har endt slik:
2016: 4-1
2014: 2-3
2013: 3-1
2012: 1-2
2011: 1-4
4
Det er på tide å åpne årets siste kamptråd. Det er nå det gjelder. Kampen om sølvet skal avgjøres i Tippeligaens siste kamprunde noensinne.

Billettsalget går som det suser, og i dag - allerede fem dager før kamp - kom de første indikasjonene på at det kan bli helt fullt på Stadion. Brann.no kan fortelle at det nå er solgt over 12.000 billetter.

http://www.brann.no/news/article/1jf3yio1ct1j17lz7i71grfoc/title/stor-interesse-for-serieavslutningen


Ståa er enkel. Vinner vi, tar vi sølv. Med et lite forbehold om at Odd ikke slår nedrykkstruede Tromsø med 4 mål eller mer i Ishavsbyen (og vi bare vinner med ett). Går vi på uavgjort eller tap, er vi avgengig av at Fagermo gjør det samme, for å sikre sølvet.

Suspensjoner
Braaten og Grønner

Skader
Acosta

Forventet lag
Piotr
Nouri - Karadas - Demidov - Kristiansen
SHN
Haugen - Barmen
Vega - Orlov - Gilli

Usikkerhetsmontene ligger dog flere steder. Blir det Karadas eller Barmen som må steppe inn i midtforsvaret når både Grønner og Acosta mangler? Og, vil Skaanes og Huseklepps gode innhopp sist, kvalifisere dem til en startplass på henholdsvis indreløper- og kantposisjon?

Andre merknader
Dette blir trolig Erik Huseklepps siste kamp i Brann-drakten.
Mostanderen vår - 08 - mangler ikke på motivasjonen. De kjemper en hard kamp med hele 4 andre lag om den forgjettede fjerdeplassen, som gir europacupspill (om RBK vinner cupen).

Inspirasjon
Sist vi tok sølv var i 2006, men etter å ha ledet serien i lang tid, var dette en gedigen nedtur. Da tenker jeg heller vi skal ta turen til sølvet før det igjen, nemlig i år 2000, da en sølvmedalje smakte så godt som dette:

https://www.youtube.com/watch?v=HeGbOjhT5dw

Vær
Yr melder strålende sol og 4 grader, mens Storm forutser 3 varmegrader og lett overskyet.

http://www.yr.no/sted/Norge/Hordaland/Bergen/Bergen/langtidsvarsel.html
http://www.storm.no/bergen
5
Stabæk - Brann

Sted: Nadderud stadion
Tid: Søndag 17. juli, kl 18.00
TV: TV 2 Sport Premium 4

Slik skaffer du deg billett:
http://www.brann.no/news/article/1m7br8tguskui1x0323r9z4dqe/title/slik-skaffer-du-deg-stabaek-billett

«Prisen er 200,- pr billett. Brann har mottatt 558 billetter til bortefeltet og det blir i utgangspunktet ikke billettsalg på Nadderud på kampdag. Salget av disse billettene administreres av Brann og selges på forhånd i Brannbutikken på Stadion eller via e-postadressen post@brann.no».

Med Braaten, Acosta og Demidov tilbake forrige kamp har LAN en skadefri tropp å velge fra. Det eneste uromomentet hefter ved vår kaptein og hans svært så svangre kone. Om poden enda ikke har poppet ut innen helgen, kan vi fort måtte avse forsvarssjefen vår atter en gang. I så fall er Grønner en naturlig og god erstatter.

Personlig håper jeg vi bygger videre på den fine kampen mot Engen, men gjør en endring på spissplass. Mener vi bør stille slik:

Piotr
Nouri - Acosta - Demidov (Grønner) - Kristiansen
SHN
Skaanes - Barmen
Vega - Skålevik - Braaten

Huseklepp er den som banker hardest på døren, men da jeg velger å sette ut Orlov, mener jeg vi bør beholde Braaten blant de tre fremme som et oppspillspunkt i svenskens fravær. Kleppen kan uansett funke fint som innbytter mot slitne pappaguttbein på tampen av kampen.

Etter halvspilt sesong (15 kamper) står det slik til med de to lagene:

Stabæk ligger på 13. plass med 13 poeng.

Bærumslaget har scoret 16 mål, og sluppet inn 23.

Før forrige kamp, som laget vant borte mot Lillestrøm (2-1), sparket Stabæk trener Billy McKinlay, og ansatte spanjolen Toni Ordinas i hans sted.

Toppscorere:
Moussa Njie 3
Agon Mehmeti 3
Luc Kassi 3

Form (siste 5 kamper):
S-T-S-T-T

Brann ligger på 4. plass med 26 poeng.

Bergenslaget har scoret 15 mål, og sluppet inn 12.

Laget har etter et par gode borteresultater tidlig i sesongen (U mot Godset, og seier mot AAFK og Viking), slitt noe fryktelig på reisefot. Brann har tapt sine fire siste bortekamper, og ikke scoret et eneste mål.

Toppscorere:
Steffen Lie Skålevik 3
Jakob Orlov 2
Erik Huseklepp 2
Fredrik Haugen 2

Form (siste 5 kamper):
S-T-S-T-S