• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Northside

2
Kamper / Bryne - Brann 3. Mai
April 25, 2015, 07:50:46 AM
3
Brann / Alle må gå!
March 22, 2015, 14:03:03 PM
Alle må gå - På Brannkamp

Supportere fra flere grupperinger har gått sammen rundt ny grasrotaksjon. Målet er å hjelpe Brann med å selge flere partoutkort, og ikke minst fylle Stadion.

Mer info:
http://allemågå.no/

Facebook:
https://www.facebook.com/allemaagaapaakamp


Tenk om vi hadde klart samme tilskuersnitt som i fjor, eller enda høyere snitt?  :)
4
Kamper / Aafk - Brann 10.05.2014
May 05, 2014, 12:12:23 PM
Er dette kampen hvor vi plutselig, med null forventninger, kliner til med 3 poeng?

Vi har vel ikke vunnet på bortebane i serien siden Odd-kampen i August 2013.
Vi vinner aldri på kunstgress (vinner i grunn ikke på noe som helst underlag).
Vinner aldri mot andre fra kysten her i vest.

Bataljonen har satt opp buss til denne lørdagskampen. Avreise om morgenen klokken 07:00
http://www.bataljonen.no/?page=26&news=1136
5
Kamper / Engen - Brann Søndag 15.sep
August 12, 2013, 18:46:13 PM
Litt lenge igjen til denne kampen, men kan vel informere om at NFF har flyttet kampen fra lørdag til søndag!

QuoteTippeligakampen Vålerenga - Brann skulle opprinnelig spilles 14. september klokken 18.00. Denne kampen er flyttet til 15. september klokken 18.00 grunnet en kollisjon med et arrangement i forbindelse med Vålerengas 100 års jubileum.


Allerede fastsatt kamp skal IKKE flyttes av en så liten tullete grunn! Faen så jeg hater det forbundet.
6
Brann / Ståfelt på Frydenbø?
June 19, 2013, 19:54:48 PM
Debatten ble først startet på årsmøtet for en tid tilbake. På sist medlemsmøte var dette et av punktene.
RBH la fram Brann sitt forslag, i henhold til NFF sine nye latterlige regler.

BGG har derimot lagt fram sitt eget forslag, da vi ikke er helt enig med Brann:
http://www.bgg08.com/index.php/8-news/21-stafelt-pa-hansatribunen

Hva mener du?
7
Kamper / LSK - Brann 13.05.2012
April 13, 2012, 10:31:52 AM
Søndag 13 Mai er det kamp i Lillestrøm. Bataljonen har satt opp buss:
http://www.bataljonen.no/?page=26&news=781

Det ryktes om lite påmeldinger så langt. Viktig at folk melder seg på bussen før den eventuelt blir avlyst!
8
Kamper / Sarpsborg - Brann 27 Juni kl 19:00
June 01, 2011, 16:42:00 PM
Da har NFF vært ute å endret datoen på en kamp som allerede var fastsatt.

Mandag  27 Juni klokken 19:00 blir det avspark.

Håper Bataljonen kan være tidlig ute å avlyse turen og ikke minst boikotte alt av organisert opplegg til turen. Både pub og buss.

Privat sparer jeg mye penger på alle disse ukekampene!
9
Brann / Selge Stadionnavnet?
May 14, 2010, 20:43:15 PM
Det ryktes at Brann muligens selger Stadionnavnet, ser det er nevnt her:
http://vgd.no/sport/fotball-norsk/tema/1570399/tittel/brann-stadion/side/alle


Brann Stadion har hatt det samme navnet siden 1919, og det er nærmest det eneste vi har igjen av Brann-sjelen etter den "moderne fotballen" overtok totalt.

Dette er muligens kun et rykte nå, men det er flere ting som gjør at dette ryktet stemmer:

- Brann kan cashe inn en stor sum, midt i pengekrisen.

- Styret tror de kan redde sitt eget skinn, dersom navnet blir solgt og vi får penger på bok.

- Brann gir en god faen i resten av klubben vår, i dagens sponsormarked tar de det kanskje som en selvfølge at navnet bør bli solgt.

Uavhengig av ryktene, så burde noen, kanskje media, få bekreftet eller avkreftet dette så raskt som mulig!

Dersom det lages en avtale i det skjulte, så er det alt for seint for oss å protestere. Skriver Brann under en 10-års kontrakt med en eller annen dum sponsor, så vil det mest sannsynlig koste Brann mye dersom de plutselig angrer grunnet vår protester.

10
Brann / Europa-kamper og tilskuertall
August 28, 2008, 16:32:05 PM
Etter kampen mot OM har jeg virkelig begynt å lure på hvorfor UEFA og CL-kamper ikke er av større interesse her i Bergen og resten av Norge.

Hvorfor reiser vi flere tusen supportere Norge rundt hver annen uke, menst mot lag utenfor Norges grenser så stiller vi med 20-250 mann (ser man bort ifra Everton).

Fatter ikke Brann supportere hva disse kampene egentlig betyr? Er ikke folk klar over hvilken prestasjon det ville vært å nå gruppespillet i CL? Er ikke folk klar over alle pengene og hva det vil bety for Brann å nå langt i disse to turneringene?

Vi ser det samme på hjemmebane. Mot noen av Europas størte lag kommer det kun rundt 10 000. Mot tippeligaens dårligste lag kommer det 17 000 mennesker. Hvor er logikken?

Er det kun i Bergen det er slik, eller sliter Engen og RBK med det samme? Tenker da spesielt på bortefølget.
Nesten alle andre klubber rundt i Europa tar UEFA og CL-kamper utrolig seriøst og reiser ofte med store grupper supportere. På hjemmebane er det også disse kampene som virkelig koster støv av de minst ubrukte setene.
11
Brann / Cupfinale og billetter
March 13, 2008, 18:02:52 PM
Cupfinale og billetter har vært diskutert hundre ganger før både blant Brannsupportere og blant andre lags supportere i Norge, men som oftest kommer denne diskusjonen opp alt for seint, kun uker før finalen faktisk skal spilles.

Det hele går ut på fordelingen til NFF og fordelingen Brann har av sine billetter.

Ullevaal har ca 25 500 plasser.
Av disse plassene er hvert av finalelagene garantert 3000 billetter (!!!), i tillegg er det 7000 billetter som deles ut til klubbene ut i fra publikumssnittet til hvert av lagene. (tall fra finalen i 2006)

Da er altså ca 50% ( 13 000) av billettene gått til klubbene som spiller finalen, mens de siste 50% går til personer, klubber og foreninger som ikke har noe som helst tilknytning til finalistene. Lite untak er de ca 2000 billettene som legges ut for åpent salg, de blir nok som oftest kjøpt opp av finalistenes supportere.

I møte med en av de store klubbene i Norge vil Brann kun få 6500 billetter så sant tilskuersnittet til motstanderen er ca det samme som det vi har.
Brann har lovet alle VIP-ene billetter til cupfinalen. Hvor mange personer som går under VIP-betegnelsen er jeg usikker, men la oss tippe 3000?
Brann har nok også lovet x-antall billetter til sponsorer, spillere (sine familier selvsagt) og alle ansatte.

Spørsmålet er hvor mange billetter det vil være igjen til oss supportere? (ja, finnes supportere på VIP-en også, er klar over det!)
I tillegg sier Brann at personer med partoutkort har forkjøpsrett i NM. Regner selvsagt ikke med at alle får tilbud om cupfinalebillett, men noen får sikkert det også.
Så hvor mange billetter vil da Bataljonen få når alt er delt ut? Ca 100?

Hva tallet er vet jeg ikke helt, men man trenger ikke være noe geni for å finne ut at antallet Bataljonen får er alt for lavt fra Brann sin side, og at antallet billetter Brann får av NFF også er alt for lavt. Cupfinalen er for de to lagenes supportere som faktisk spiller finalen, ikke alt og alle som bidrar med mest penger elle har en form for jobb under NFF (som dommer i 6 divisjon i Alta).

Men hva skal vi gjøre med dette? Folk har klaget over fordelingen i flere år. NSA tror jeg står på stedet hvil i denne saken, de bør i det minste snart begynne å gjøre noe, men jeg tviler på at noe blir gjort.

Så hva kan vi gjøre for å øke andelen av billetter rettet mot supportere?

1) Bataljonen bør snarest gå i dialog med Brann for å få klarhet i antall billetter de vil få. (Kanskje de allerede har gjort det). Brann bør også kjempe for flere billetter fra NFF som de kan gi videre til supportene.

2) Dersom dialog ikke virker må vi gjøre noe annet. Her er mulighetene mange, men dersom Brann ikke ønsker å gi nok billetter til supporterne (hva er egentlig nok?) så kan vi kanskje protestere i de første rundene av NM og ikke gå på kampene, la heller VIP-en og sponsorene ta seg av de første rundene, det er jo de som får billetter til den store kampen.

3) Dersom NFF ikke sammarbeider bør supportere i Norge gjøre noe felles snart. Boikotte de første rundene av NM vil muligens fungere samtidig som vi sender en klar beskjed om at vi krever flere billetter. Det beste ville vært å boikotte hele finalen, men det skjer neppe ettersom finalen er det virkelig store for 50% av de som får billetter.

4) plukke ut noen seriekamper/NM-kamper hvor alle setter seg uten å synge i protest mot billettfordelingen. Dersom det er mot NFF vi protesterer bør alle Norges supportere gjøre dette sammen, er det kun mot Brann bør vi på stadion gjøre det.

Tallene mine for fordelinger osv er kanskje ikke helt riktig, men jeg regner med de fleste vet at fordelingen IKKE er aksetabel per dags dato. Jeg håper også det er flere enn meg som mener det er på tide å gjøre noe med dette før det er for seint igjen.
12
Tifo, sanger o.l.... / Gullblusset 2006
February 25, 2007, 03:37:11 AM
Då har NSA komt ut med gullblusset for 2006 sesongen... Som vanlig var Brann ikke å finne på listen, nærmeste vi kom var at Lyn og VIF sin tifo mot oss vant, merkelig nok.

http://www.fotballsupporter.no//index.php?option=com_content&task=view&id=238&Itemid=1

Likte den nye vrien med 5 forskjellige kategorier, men må stille spørsmål ved Enga og Lyn sin tifo.

Enga sin mosaikk var langt unna det beste. Var umulig å lese hva som stod helt nede.

Lyn sin var alt for rotete, likte langt bedre den hvor de hadde et stort banner. Den de vant med var det ingen som fikk med seg og et fåtall som har klart det per dags dato, etter at bildene kom. Var noe med en del bannere som rullerte i midten der...
13
Bilder og filmer / Tifo bilder fra resten av verden
November 20, 2006, 19:16:11 PM
Tenkte det kunne være greit å ha en liten tråd hvor vi kan komme med flotte tifo bilder som dukker opp litt rundt om i verden vår...
Kanskje vi lærer litt av det vi ser og kommer på ideer? Isåfall, send en mail til tifo-gruppen, pm til "tifo" eller pm til "tifo-gruppen" dersom du kommer på noe artig :)

Starter med PSG sin tifo mot Bordeaux hvor gruppen Supras fylte 15år:

http://img66.imageshack.us/img66/6017/vatifo15anssaop6.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/5724/sa19912006uo9.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/378/15anscrakageru1.jpg

Legg merke til detaljene på mosaikken her, de kjører 3 forskjellige bilder:
http://img295.imageshack.us/img295/5678/bordeaux16111694sx8.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/3354/bordeaux16111696xy7.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/3082/bordeaux16111698yr2.jpg


Rett og slett sykt!
14
Bilder og filmer / Tifo bilder mot FFK!
July 30, 2006, 23:13:58 PM
Legger ut en del bilder av tifoen vi hadde mot FFK. Andre kan også gjøre det samme dersom dere føler for det.

Maling av banner, etter at vi noen dager før satt til langt på natt å tegnet opp:
http://img119.imageshack.us/img119/5248/p1010008ha2.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/3047/6uv1.jpg

Banneret skal opp på stadion, "lille blå" (bilen) klarte fint et lite banner på 8*26 meter. Ingenting kan stoppe den bilen!
http://img119.imageshack.us/img119/9815/15aqx5.jpg

Testing av banneret rundt 24:00 fredags kveld etter en laaaang dag med tifo arbeid:
http://img119.imageshack.us/img119/4058/p1010018ze3.jpg

Tifo-dugnad Lørdagen.
http://img114.imageshack.us/img114/1296/p1010004ss4.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/9849/p1010009rv8.jpg

Litt finjustering av banneret i dag (søndag).
http://img114.imageshack.us/img114/2442/p1010014cg2.jpg

Og stripsene (plastikkrullene) ble hengt opp rett før dørene åpnet :)
http://img114.imageshack.us/img114/6783/p1010015et6.jpg

Resultat
http://img232.imageshack.us/img232/2012/300720065tk9.jpg
Bilde tatt fra www.skbrann.org

http://img162.imageshack.us/img162/7209/4kx2.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/8489/p1010029nf5.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/5510/2dv7.jpg

Var dette noe som falt i smak hos folket?

Vil også takke alle de som har hjulpet til med denne tifoen!
15
Brann / RBK-Brann Triuneliv/fans
June 06, 2006, 18:19:06 PM
Vi har allerede en Rosenborg-Brann tråd, men velger å lage en ny tråd om dette oppgjøret pga den gamle tråden handler om kampen, denne kan heller handle om oss på tribunen.

Vil starte med stemningen:

Nok en gang så blir eg skuffet på bortekamp. Vi stiller med rundt 800 folk (noe som også er skuffene med tanke på plassering! i fjor var vi over 1000 der oppe) og man forventer bedre stemning og sang enn det vi presterte å lage. De gangene vi først fikk store deler av supporter gjengen vår (som stod veldig spredd) men på sanger så endte vi opp 3-4 stemt med en gang, mye pga folk med alkohol i hodet, men det må no gå an å synge samstemt fordi om? Til slutt var det folk som stort sett synger som ikke gadd å synge mer på sangene pga det ble ujevnt med en gang... I tillegg var det alt for mange "feile" personer som startet sanger.
Det eg mener med feile personer er fulle folk som starter i totalt feil tempo, nye folk som starter med feile tekster og tempo, og folk som synger de mest idiotiske sangene om og om igjen slik at sidemannen som vil starte en fornuftig sang blir avbrudt gang på gang.

Dette er egentlig ikke noe nytt, er bare Sandefjor eg har vært med på år hvor det var godkjent stemning blandt oss, selvom det var stille der også til tider.

Diskusjonen om capo/forsanger har vært oppe før, og mange er imot det på pga vi klarer fint å starte sanger selv (til tider). Det stemmer jo en del, ihvertfall på hjemmebane. Men på bortebane er det rett og slett latterlig og her mener eg vi trenger noen sentrale personer som kan dra i gang folk, starte sanger som passer til kampens situasjon og overdøve drita fulle folk eller nye folk som prøver å starte sanger... Får vi en eller flere sentrale personer helt nede i midten litt godt synlig så blir det lettere for folk å følge takten på sangen selvom de 5 ved siden av deg synger helt feil.

En annen ting. Det ble snakket en del om tifo og banner til denne kampen. Kom mange gode forslag, men ikke alle ble brukt. Litt av grunnen er at vi ikke vil "tøffe" oss så mye med å være serieleder no allerede dersom vi skulle gått på en smell til høsten, då vil vi bare få alt slengt tilbake. Så får vi heller vente noen kamper til før vi velger å snakke om serielederen Brann :wink:

Men, det var 2 andre bannere:
http://img176.imageshack.us/img176/8076/p10100823id.jpg
"Brann, bergens stolhet"
Har ikke bilder av det når det ble hengt opp, men regner med Runenilsen.dk har noen :wink:

http://img176.imageshack.us/img176/5528/p10100867wy.jpg
"Helstad: Vi har plass på bussen hjem til Bergen"
Fikk en del positive tilbakemeldinger på denne, så den også i BA i dag tidlig :)  Hørte også den ble diskutert på TV.

Hva er deres syn på "tifoen" til kampen? ok? noe dere mangler? Noe vi kunne gjort bedre? Pøs på...

Her er også diverse andre bilder fra turen:

http://img228.imageshack.us/img228/919/p10100077vp.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/315/p10100126ds.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/961/p10100140ty.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/3397/p10100170zl.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/9762/p10100228lc.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/2019/p10100461xe.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/4016/p10100573ix.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/328/p10100656np.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/7280/p10100613yc.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/3927/p10100641ce.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/1892/p10100639xl.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/7704/p10100596dc.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/1374/p10100965fq.jpg
16
Bilder og filmer / Filmer: Verden
February 27, 2006, 00:18:51 AM
Redigert April 2008:
Denne tråden kan brukes til å poste filmer fra det store utland.

Starter med filmer hvor det synges pga en bruker ønsket seg noen slike filmer.

CSS Sfaxien (Tunisia)
http://www.cssfaxien.com/finale/Virage_Torino.wmv

Vesterås - AIk Når AIK rykket opp til øverste divison.
http://brugd.ctrl-c.liu.se/~globaltifo/filmer/vskaik05.wmv

Wisla-Cracovia (Polen). Nydelig tifo-show med litt synging :wink:
http://wislakrakow.com/pictures/mecze/20051122cracovia/film/20051122_wisla-cracovia_oprawa.wmv

Olympiakos - Panathinaikos
http://www.delije.net/av/0405_oly_pao_1.wmv

Monaco - Nice Sinnsykt god film!
http://jusub.free.fr/INMONACO.wmv
17
Bilder og filmer / Gamle gode bilder!
January 12, 2006, 17:12:13 PM
Noen som sitter på gamle Brann bilder? Helst fra oss supportere, tifo og slikt. Kanskje noen historier. Bildene trenger ikke være mer enn 3-5 år gamle, men jo eldre jo bedre.


Her er noen av de bildene jeg har klart å finne så langt, men vet det er mer der ute et sted :wink:

http://img359.imageshack.us/img359/3606/bislett6ja.jpg

http://img359.imageshack.us/img359/4055/crapruller8ik.jpg

Cupfinalen 1995: (legg merke til alle flaggene)
http://img359.imageshack.us/img359/4940/cupfinalen19957ka.png

Cupfinalen 1982: (legg merke til alle flaggene, også 2-pins :D )
http://img359.imageshack.us/img359/8430/cupfinalen198833ib.png

ss for lenge siden, noen som har mer info?
http://img359.imageshack.us/img359/9159/ssforlengesiden4hw.jpg

Stadion for lenge siden, husker ikke årstallet akkurat no :(
http://img359.imageshack.us/img359/8853/stadionfritiden2mn.jpg

Sølvkampen mot Molde: (den gang ss var fryktet? :P )
http://img359.imageshack.us/img359/9065/slvkampmolde9hc.jpg

Litt pyro fra ss:
http://img494.imageshack.us/img494/5594/blussgammel2pu.jpg
http://img494.imageshack.us/img494/4949/pol9gg.jpg

Tror det var alt jeg hadde av eldre bilder hvertfall...

(ps, har du bildene på pc så kan du legge de ut ved hjelp av www.imageshack.us , send meg en pm dersom du ikke vet hvordan det funker :wink: )
18
Brann / Tur til Fredrikstad
December 11, 2005, 20:16:08 PM
vet dette er fryktlig tidlig å komme med, men har litt lite å gjøre på no samtidig som eg gleder meg noe sykt til en ny sesong. fyrer løs eg...


09/04-2006 skal vi jo spille mot Fredrikstad borte, første kampen i sesongen og alt. Hadde det ikke passet med en skikkelig bortetur her men en haug av Brann supportere?

Forslag:

BBB prøver å lage en avtale med NSB om tog tur/retur. Kampen går en Lørdag, dvs de fleste har ikke jobb og slikt å tenke på.

Det går et tog rundt 21:00 Fredags kveld, ankomst Fredrikstad er rundt 10- tiden lørdagen. Kampen starter 18:00, ferdig ca 20:00 og tog hjem går i 21:00 tiden, dvs vi rekker toget dersom vi får leid en buss fra stadion til togstasjonen. (Kan også kanskje bruke beina der, vet ikke hvor langt det er).
Kunne dette vært noe?

Her er det jo også mulighet for overnatting for så å ta tog hjem dagen etter. Kanskje 12 mann kunne hatt et lite show før kampen..?

På toget er det hvertfall mulighet for skikkelig søvn for de som vil det, eller et enkelt sete for de som velger den billige turen. Men andre ord, turen passer for de fleste.
(Er jo også mulighet for buss nedover, men tror ikke så mange blir med då).

Så ka mener dere? vet dette er litt tidlig å snakke om, men nå kan folk hvertfall sette av denne helgen dersom bbb og vi finner ut at dette kan være en slags "årets tur". Tror det er mange som har litt lyst å få med seg den kampen ettersom vi bare har treningskamper i vinter vi kan glede oss med..
19
Tifo, sanger o.l.... / Hoppe sang?
November 16, 2005, 22:22:37 PM
Så litt på Tsjekkia-Norge, der sang Tsjekkia en sang hvor hele stadion hoppet, dvs 21 000 mennesker! Sangen de brukte virkert grei og det så utrolig fett ut (som det pleier).

Vet mange her kunne ønske seg litt flere hoppe sanger, så her er et lite forslag til sang, samme rytme som den tsjekkia brukte.

"Hopp hopp hopp for SK Brann
Kom igjen no alle mann!"

Det var bare et raskt lite eksempel, kan sikkert bli bedre dersom det ikke er bra nok. Noen som tror den vil fungere? lett å lære og grei sang/rop å bruke.
20
Tifo, sanger o.l.... / Stemning og sanger!
September 12, 2005, 09:37:06 AM