• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - gitarbroiler

1
Brann / Hvor mange poeng kan vi ligge etter?
April 20, 2008, 19:09:57 PM
I skrivende stund er vi 5 poeng bak Viking og 4 poeng bak Stabæk. Viking imponerte med borteseier mot Tromsø, og virker gode for tiden. Ikke velspillende, men god nok til å plukke poeng. Hvor mange poeng kan vi "tillate" oss å ligge bak ved halvspilt for at det skal bli litt spenning på høsten?

Jeg tror maks 7-8 poeng, og da spesielt med tanke på at vi generelt har vært svake på høsten. Skulle vi mot formodning ta en "RBK-06" variant, så kan vi nok ligge bortimot 10-11 poeng etter ved halvspilt serie. De to neste kampene våre er mot LSK hjemme og Tromsø borte. LSK er totalt ute av form, og vi bør klare å hente 3 poeng hjemme mot de. Tromsø borte er jeg litt mer usikker på.

Viking på sin side har to tøffe kamper nå, først med VIF hjemme og deretter LSK borte. Da får vi se hvor gode Viking egentlig er. Stabæk har et noenlunde program med HamKam borte og RBK hjemme.

Jeg tror vi vil se en tendens når NM pausen kommer, og ligger vi mer enn 7 poeng bak da så blir det tøft fremover. Skulle derimot alt gå vår vei, så kan vi faktisk være ajour når NM pausen er om 2 uker.

Hva tror dere? Hvor mange poeng kan vi "tillate" oss å ligge bak ved halvspilt serie?
2
Kamper / Hamburg kampen i Stavanger?
October 25, 2007, 11:23:33 AM
Fikk en bekymret melding fra en kollega i morges, og han lurte på følgende:

Er det noen Brann supportere som skal ut å se kampen i Stavanger?

I så tilfelle; hvor og når møtes dere? (kampen begynner 19, men noen møtes jo en stund før).

Han skulle jobbe som en helt i dag, sånn at han hadde fri i morgen og kunne ta seg en god del pils i kveld :)

Lucky bastard :(
3
Brann / Kjente personer i Branndrakt 23.oktober 2007
October 23, 2007, 19:11:58 PM
Så langt i dag har jeg sett følgende på TV i Branndrakt:

- Heikki Holmås på Stortingets talerstol iført Branndrakt. Holdt en liten tale om hvor stort Branns seriegull var (konge!!)

- Marit Woldsæter på NRK i "Gulldrømm" (eller noe sånt)

Noen som har sett noen flere som markerer denne store dagen i en ny æra?  (Brann æra)
4
Brann / Når tenkte DU at Brann kunne vinne seriegull?
October 10, 2007, 20:11:43 PM
Dette blir jo selvsagt helt hypotetisk, men med bakgrunn i de siste 10 (++++) års rot og trenerskifter, er det litt interessant å høre hva folk tenker om dette.

Personlig så slo tanken meg om at seriegull var sannsynlig når Sæternes ble signert i 2004. Ikke det at Sæternes har vært så sinnsykt god i Brann, men han hadde et stort navn i Norge og var en stjerne. At Brann skulle signere en spiller av det formatet, når vi de siste årene hadde vært fornøyd med McAllister, Ystaas og T.Lund så var det kjempeskritt fremover når Sæternes signerte. Det gav liksom tegn om at noe var på gang i Idrettsveien, og at Brann begynte å bli et lag folk ville til.

Så for min del var Sæternes signeringen det som fikk troen på noe stort igjen.
5
Tifo, sanger o.l.... / Brannsanger til gitar
November 01, 2004, 21:53:50 PM