• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - minibussen

1
Brann / Robbie Winters, kastet på hodet ut?
April 22, 2008, 19:00:30 PM
Ikke har han vært mye i media i det siste. Ikke spilte han eller var på Brann 2 sin kamp mandag. Leser så på internett at han ble klar for Oldham 27-03-2008. Kan dette stemme?

I så fall, hvorfor har ikke Brann kommet med noen uttalelse? Er en skam hvis han skal forsvinne uten å få velfortjent hyllest. Har vært svak i det siste og er langt bak i køen, men dette ligner ett gufs fra fortiden hva angår behandling av spillere...

Tar jeg feil så er det fint, men her er linken som har informasjonen...

http://www.soccerbase.com/players_details.sd?playerid=9471
2
Brann / Mistet nøkkel under Brann-Fredrikstad?
April 06, 2008, 00:37:39 AM
Har ikke fått levert inn på stadion en nøkkel jeg fant på stadion. Den er nok mistet  på gamle Z tribunen, ca rad 21 midt på. Det er en enkel nøkkel i en spesiell farge, med en liten dingsebums festet på.

Send meg en PM eller mail så skal du få den igjen.
3
Kamper / 13000 tilskuere, flaut er ordet!
October 25, 2007, 23:01:52 PM
Her er Brann seriemester for første gang på en evighet, det er kaos fordi "ALLE" vil se laget spille kamp.

Her var en ypperlig mulighet til å se det desidert beste laget som har vært på besøk i hele år og muligens på flere år ( håper ikke det ) så er det tusenvis av ledige seter??

Prisene var satt marginalt opp, men hvis man enten er medlem i Bataljonen eller kjenner noen som har ett BT-kort eller som ikke brukte sin partoutkortbillett så var det samme prisen som vanlig, minst.  

Dette ble dessverre akkurat som påstått på kjernen sitt forum, vi fylte IKKE opp tribunen, og bak fra Hansa hvor jeg sitter så imponerte 700 tyskere meg mest, sammen med to backer hos gjestene som hadde ALT.
4
Tifo, sanger o.l.... / Ropingen på NFF..,
July 23, 2007, 21:09:25 PM
Først og fremst får webmaster evt flytte tråd hvis det er feil plass.

Kampen i går var perfekt for hjemmesupporterne, så lenge det endte godt;-) Vil heller ha det slik enn 3-0 på 20 min og resten dritkjedelig.

Når Brann scorer 1-0 målet skjedde det etter en GLIMRENDE fordelsbruk av dommeren. De andre gangene hvor han kanskje gjorde noe feil, hvem vet, så kommer dette LATTERLIGE ropet:

Hater Hater Hater NFF!

Så fullstendig på trynet som det går an! Hvis det er noen som skal høre det på stadion i går så må det vel være noen av de som er tilstede, denne patetiske ropingen ligner ekkelt mye på Vif sine rop, god nok grunn til å IKKE rope det.

Latterlig, og det er det forhåpentligvis mulig å få en slutt på også..
5
Brann / Puseklepp en sytekopp sist kamp?
November 28, 2006, 23:32:57 PM
Etter den horrible innsatsen til Huseklepp søndag virket det likevel som om han ble SUR og ristet på hodet når han ble byttet??

Har vel aldri hatt en spiller som fikk så utrolig mange innleggsmuligheter som søndag, og det gikk stort sett rett i dass med de fleste.


Har sansen for han jeg, og f eks mot Viking var han en av ytterst få positive innslag, men hvis han ikke forstår det byttet så....
6
Vi kan risikere at Kvisen ødelegger med å putte på stadion om noen uker. Regner det som veldig sannsynlig at han scorer i hvert fall. Har POL tenkt på enlignende sperre i kontrakten som vi ser fra Premier Leage?

At spilleren bytter klubb midt i sesongen men ikke har lov å spille mot gamleklubben i serien, noe slikt hadde vært beleilig og sikkert fint for alle parter.

Hadde hatt forståelse for B/G om de hadde ønsket det samme ang TFL, håper for all del at han sender de ned en divisjon men....

Noen enig eller er dette noe som kun engelskmenn bør drive på med?
7
Brann / Elendig stemning idag...
July 03, 2005, 21:29:24 PM
Var ikke mye liv hverken på SS eller hansatribunen. Ferie eller generell værsyke hos folk?

Skal bli godt med en liten pause nå, nok av spillere som trenger å komme i form. Spesielt M Andresen var skuffende idag. Møkkavær var det og så kommer vi hjem og ser at Start vinner IGJEN i siste minutt... :evil:


Får satse på at odd er kommet seg i form;-)

God sommer folkens.
8
Brann / KLOVNER
April 11, 2005, 20:19:34 PM
Hvordan i H.... klarer brann å melde om noen få billetter igjen og at vi må løøpe og kjøpe billetter når det er 4000 plasser ledig. Klovner!!


Ellers var jo det enkelt å ta Molde, ingen buing mot sanne. Likevel så skjøt han etter publikum, hmmmm.
9
Brann / Billetter til torsdag.....
November 25, 2004, 13:33:17 PM
Når legges de ut for salg, noen som vet? Har ikke vært nevnt noe sted og det nærmer seg jo nå. De burde forresten ha utnyttet tiden nå til å selge partoukort til neste sesong, ingen som var i oslo ville stusset ett sekund, men er ikke dumt å smi mens jernet er varmt.

Rbk har solgt 450 leste jeg, hvor er brann i pressen nå da?
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=255832

Burde vært solgt/reservert 3000 mener jeg!
10
Brann / HANSA SANG?
November 04, 2004, 17:09:14 PM
Hva om vi før kampen starter, når alle formalitetene skal unnagjøres klapper litt for hansa? F eks rope HANSA!! (klapp klapp klapp) HANSA!!klapp klapp klapp,   osv...

Må vel være en særdeles enkel ting å få i gang. Er i tillegg stor sannsynlighet for at dette blir lagt merke til i media, noe som er helt supert.
11
Brann / ELENDIG STEMNING
October 24, 2004, 19:39:38 PM
Som vanlig når det er fullt så var det dårlig med synging og generell stemning på stadion. Blir store stå forstyrret av at det er fullt eller hva? Var vel bare i 2 min etter målet det var enkelte tendenser...

Men de vant jo, dèt er IKKE vanlig når det er fullt hus!