• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Lasaron

1
Kamper / Kristiansund - Brann, 15.09.19, kl 20:00
September 05, 2019, 12:58:01 PM
Følgende er ute med skade/karantene: Bamba, Haugen, Ordagic.

Følgende er småskadet/syke i dag: Barmen, Gilli, Teniste

Tipper de tre sistnevnte blir klar. Da ønsker jeg denne startoppstillingen:

Opdal
Gilli - Wormgoor - Acosta - Grøgaard
Strand - Yttis - Barmen
Koomson - Heggebø - Berisha
2
Kamper / Lillestrøm - Brann, 01.09.19, kl 18:00
August 26, 2019, 08:09:23 AM
Haugen ute med skade. Berisha ute med karantene. Bamba mest sannsynlig ute også. Om ingenting skjer på overgangsmarkedet, blir det tre juniorer på benken. Startelleveren kan bli slik:

Opdal
Teniste - Wormgoor - Acosta - Kristiansen  (en backrekke med glansdagene langt bak seg)
Yttis - Ordagic - Strand
Gilli - Barmen - Koomson

Holmen, Karadas, Grøgaard, Eggen, Mjøs, Bildøy, Tufta
3
Kamper / Mjøndalen - Brann, 18.08.19, kl 18:00
August 14, 2019, 06:21:17 AM
Endelig skal vi slå Mjøndalen, og bli kvitt komplekset. Kaptein og klippekortstopper Joackim Solberg fikk sitt fjerde gule kort i forrige kamp, og må sone karantene mot oss.
4
Kamper / Brann - Stabæk, 21.07.19, kl 18:00
July 19, 2019, 08:44:54 AM
Jeg tipper uavgjort, enda større trøkk mot LAN og laget, og enda mer kritikk av de som kritiserer. "Støtte laget!"

Håper på dette laget:

Opdal
Gilli - Vito - Løfgren - Grøgaard
Haugen - Ordagic - Strand
Koomson - Bamba - Berisha

Acosta har sikkert noen gode kamper til i beltet, men de dårlige kommer oftere og oftere. Håpløs i går. Rismark virker som et bomkjøp. På tide med foryngelse i laget. Derfor Løfgren inn. Yttis, Teniste og Kristiansen ut. På tide med fremtid.
5
Kamper / NM, Sogndal - Brann, 19.06.19, kl 18:00
June 17, 2019, 12:13:15 PM
Her er det bare å kjøre på med 3-5-2, for nå må det endres på noe. Dette fungerte noenlunde mot Kristiansund, der vi vant.

Keeper
Wormgoor - Acosta - Løfgren
Koomson - Haugen - Yttis - Strand - Ordagic
Bamba - Berisha
6
Brann / Emil Harloff
May 28, 2019, 09:43:21 AM
Endelig har denne unge mannen fått publisitet. En koselig sak i BA om at han jobber i butikk på Møhlenpris.
7
Åsane har 10 poeng på sine fem første kamper i 2.divisjon, og henger absolutt med i opprykkskampen. I kveld møter de Odd 2 borte. Odd har ni poeng på sine fem første, og består av spillere som prøver å spille seg inn på det beste laget i Norge. Åsane vil således ha mindre hvile i beina sine når de tar i mot oss.

Vår egen Marius Bildøy kom innpå i de fire første kampene, og startet den femte. Han startet også i NM mot Bergen Nord. Starter han også i dag er han virkelig i ferd med å etablere seg på et høyere nivå. Kan han gjøre livet surt for Grøgaard?

Andre spillere med en fortid i Brann er Håkon Lorentzen, Simen Lassen, Andreas Søreide, Ole Didrik Blomberg, Lars Hauge (sønn av sin far), Magnus Bruun Hansen (sønn av sin far) og Viljar Birkeland.

I tillegg har de teknikeren August Selnes, superteknikeren Beltran Mvuka, storscorer Henrik Udahl og talentet Ole Martin Kolskogen.

Ja, og så har de mer rutinerte Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Stian Nygard, Joakim Hammersland, Kristoffer Valsvik og Simen Hopsdal. Ja, og så det tidligere supertalentet fra Florø, Stefan Aase.

Tøff kamp, med andre ord. Her gjelder det å ikke miste flyten. Taper vi denne taper vi garantert mot Rosenborg. Garantert. Nøkkelen er å holde fast på vinnerlaget, men ha lav terskel for å hvile slitne og småskadete spillere. Kristiansen skal dermed selvsagt ikke starte. Alle andre skal starte, med mindre noen er svært slitne.
8
Følgende kommer vel nærmest garantert til å spille: Løfgren, Eggen, Grøgaard, Marengo, Kjelsrud. Blir spennende å se hvordan midtbanetrioen vil se ut. Kanskje det blir Ordagic - Jenssen - Løkberg.
9
Brann / Spillere på utlån osv
April 13, 2019, 08:50:55 AM
Jeg tenker vi kan ha en slags samletråd der vi kan oppdatere hverandre på hvordan det går med Markus Pettersen, Marcus Mehnert, Erlend Hustad, Marius Bildøy og Nicholas Marthinussen. Samt eventuelt andre av våre spillere som midlertidig er i andre klubber i fremtiden.

Marthinussen og Bildøy har ikke startet sesongen enda. De gjør det denne helgen.

Pettersen er skadet. Mehnert har et innhopp og neste fra start, ingen målpoeng.

Hustad har to fulle kamper som venstreving i 4-3-3. Ingen målpoeng.
10
Brann / Overganger sommeren 2019
April 07, 2019, 09:28:53 AM
En overskrift i BA i dag forteller at Jenssens overtråkk skjedde på grunn av humpete treningsbane utenfor Stadion. Nok en gang lanserer jeg forslaget om å bruke mindre penger på overganger og heller ruste opp treningsannlegget, fordi jeg tror det fører til flere poeng.
11
Brann / Partoutkort 2019
October 16, 2018, 21:07:39 PM
Jeg er nede i en historisk bølgedal i min Branninteresse. Likevel har jeg nå nettopp, sammen med mine to faste kompanjonger, fornyet partoutkortet til neste sesong. Det vil si, nå skal vi på den nye tribunen, på midten. Det blir standsmessig.

Forøvrig: TicketCo bruker benevnelsen "sesongkort." Det er intet mindre enn en skandale!
12
 Vanningsforbud. Tørt og humpete. Brunsvidd gress. Nervøse bergensere som leter etter regn.

Sahin
Sørensen - Vita Nova - Evans - Kristiansen
Haugen - Heltne - Ramos
Gilbert - Lie - Ludcinio
13
Hvordan får man tak i billetter?
14
Brann er de hjelpeløses hjelper, og alt det der. Ekstrem topp mot bunn. Har Brann noen gang, på papiret, vært større favoritter på bortebane før? Gunstig for oss at Start gikk på nok et tap, at de ikke fikk en vitamininnsprøytning. Dempsey får ikke lede laget, usikker på hvordan det slår ut. Han spilleren som ble utvist tror jeg ikke er blant Starts beste.

Bør bli rekordoppmøte av brannfans der nede. Plass til mange, lørdag, fantastisk form. Brannfansen kan lett eie stemningen der, og få det til å høres ut som hjemmebane.

Virker ikke som om noen ble skadet i gårsdagens kamp, dermed går det mot samme ellever her. Om Kristiansen blir friskmeldt skal han i mine øyne uansett ikke inn på laget i denne omgang.
15
Kamper / 18.04.18 Sandviken - Brann, cupen, kl 18:00
April 16, 2018, 08:50:37 AM
Cupfest på Stemmemyren.

Følgende spillere bør være usikre: Haugen, Kristiansen, Ordagic, Braaten. Kanskje også Skålevik bør hvile, med tanke på anklene. Bildøy og Kalsaas spilte ikke for Brann 2 i helgen, var nok skadet. Ikke sikkert de er klar.

Grønner bør spille, på bekostning av den av Vito/Acosta som har størst behov for hvile. Gilli på back i stedet for Kristiansen. Vanligvis ville jeg ment at Pettersen burde fått prøve seg i en slik kamp, men Samuel virker litt utrygg, og det er kanskje lurt at han får spille litt med andre enn den faste backfireren også slik at han er best mulig rustet når det skjer i serien.
16
Kamper / Brann 2 2018
April 14, 2018, 11:04:15 AM
Seriestart for Brann 2 på Nymark i dag kl 15:00. Motstander er Viking 2. Sak på brann.no. Kalvenes er litt vel frisk i beskrivelsene sine når han sier at Kalsaas tåler å trene regelmessig. Real Madrid neste?

Jeg liker at de planlegger å ha med voksne spillere mer, og begrunnelsene for det. Tanker jeg også har forfektet. Det gjelder å lære seg råskap i begge boksene, vinnermentalitet, evne til å dra poeng i havn på slutten av kampene. Da trenger de voksne spillere rundt seg iblant.
17
Brann / Overganger sommeren 2018
April 09, 2018, 09:49:45 AM
Først og fremst er vi vel ute etter en klassespiss.

Spillere på vei ut kan være Ari, Orry og Kristiansen. Blir det aktuelt å hente Stenevik tilbake? Han har nå to kamper fra start for Nest.
18
Kamper / Treningskamper 2018
November 28, 2017, 17:26:07 PM
Det blir lagt opp til fire treningskamper i Bergen i vinter. Imponerende. Den ene av de er riktignok etter at sesongen er sparket i gang.
19
Kamper / Strømsgodset - Brann, 19.11.17 kl 18:00
November 05, 2017, 21:04:47 PM
Orlov og Braaten ute med skade. SHN ute med karantene. Det gjør at Bildøy normalt er sikret plass i troppen. Barmen og Vormgoor ut med skade i dag. Er de ute mot Godset er kanskje Fantoft og Roman med også.

Godset er i kjempeform, blir gøy å ta dem!
20
Kamper / Brann - Lillestrøm 05.11.17 kl 18:00
October 29, 2017, 18:49:51 PM
Lillestrøm spiller i morgen. I følge altomfotball har de åtte, 8, spillere som risikerer karantene mot oss ved gult kort i morgen.