• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - TERD

1
Brann / Tippeligaen med 16 lag?
November 03, 2005, 13:49:13 PM
For en gangs skyld noe positivt fra Barteland:
http://fotball.aftenposten.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=88806

Så hva tror dere? Jeg mener at dette utelukkende vil være positivt. Og for de av oss som sjelden eller aldri sover pga nedrykksspøkelser både under sengen og inni alle skap, vil det kanskje også føre til bedre livskvalitet.
2
Brann / Fiasko og Konsekvenser
September 12, 2005, 09:23:05 AM
Det er en del her på forumet som i lengre tid har hevdet at denne sesongen kommer til å bli en gedigen fiasko, og nå har Mjelde også innsett det samme (http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1737148.ece), og på bakgrunn av forventninger, ressurser og lag er det vanskelig å være uenig.

Hvilke konsekvenser bør dette i så fall få? Jeg vet det er mange ulike meninger her på forumet. Min mening er i så måte ingen hemmelighet. I det siste har jeg til og med blitt tvunget til å utvide min kritikk. Ikke bare bør Mjelde og Steffensen trekke seg etter sesongen. På bakgrunn av siste tids oppslag om helsesjekker, bør hele den sportslige ledelse og støtteapparat trekke seg. Jeg ser også gjerne at markedsavdelingen får nye koster.

Hele klubben er i ferd med å fremstå som en leke-klubb med litt for mye penger mellom hendene.
3
Brann / Landslagsspiller på prøvespill i Brann
July 19, 2005, 09:55:57 AM
En midstopper fra Rwanda får prøve seg mot Birmingham.

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/article424486.ece

Noen som følger Rwandisk fotball tett, og som har noe informasjon å tilby?
4
Brann / Lykke til videre, Raymond!
June 14, 2005, 17:49:25 PM
Takk for alle de fine øyeblikkene.

Lykke til videre!
5
Brann / SS; en tapt storhet?
May 15, 2005, 12:28:12 PM
Er SS for fjortiser? Isåfall, hvorfor? Er det vanskelig å integrere andre enn de som vanker på Fotballpuben? Hvorfor? Eller er det kanskje ønskelig? Blir man for opptatt av at bare Bataljonen-medlemmer skal være en del av den "harde" kjernen? Er man for opptatt av å være de "beste" supporterne, slik at man ikke gidder å lære opp unge og håpefulle? Og ikke minst, hva gjør egentlig Bataljonen, om noe, for å rette på dette?

Kanskje er det noe å lære av Klanen? Det er ingen grunn til at ikke SS skal klare å fylle hele langsiden, som Klanen klarer på Ullevål.

Det har jo vært noe debatt her på forumet om SS, og at de har tapt seg de senere årene. Mer interessant hadde det kanskje vært å diskutere hva som er gjort feil, og hva man kan gjøre for å bygge SS større og sterkere enn noensinne.

Forslag?
6
Brann / Tabbe av Mjelde!
April 04, 2005, 13:43:55 PM
Valget av Guntveit som kaptein var en tabbe. Dersom man ser bort fra lokal tilhørighet, kontinuitet etc, som forsåvidt er bra, mener jeg det var feil å ikke velge Martin Andresen som kaptein. Noen er i større grad en andre skapt til lederrollen, og det legges heller ikke skjul på at Martin er den uformelle lederen, samt at han i følge Mjelde har carte blanche hva angår dirigering på banen. Da begriper jeg ikke hvorfor ikke han velges.

Vanligvis blir den uformelle lederen følgt, fordi man ikke kan "bestille" (utnevne) gode ledertyper. Hva vil i så fall skje i situasjoner der Guntveit og Andresen har ulike meninger?

Andresen er en naturlig lederskikkelse, og burde i tillegg til å være uformell leder, også fått være den formelle.
7
Brann / ? spare seg til fant...
July 27, 2004, 11:21:26 AM
Hvordan kan det ha seg at en klubb som aspirerer om å bli en toppklubb i tippeligaen, med 5-6 måneder forberedelse, ikke har funnet noen annen midtbanespiller enn en ukjent serber i Polen som alternativ til Olof? Dette lukter klassisk, skandaløs Brann-ledelse av. Ikke kom dragende med Miller og signing av Winters; Miller ble levert på et sølvfat fra det blå, og Winters hadde vi allerede. Hvordan kan det ha seg at Brann ikke har kommet med noen henvendelser på spillere som garantert kunne gått inn og forsterket laget? Finnes det ingen spillere som er gode nok for Brann? Har det noe med at ledelsen drar på ferie når overgangsvinduet åpner? Trenger vi ny stadion når vi spiller i 1 divisjon?
8
Brann / Hvor blir de nye klassespillerne av?
July 24, 2004, 13:08:27 PM
Både Mjelde, POL og resten av Brann-ledelsen har i lengre tid annonsert at man skulle hente 1-2 klassespillere? Nå har overgangsvinduet vært åpent i  over 3 uker, og fortsatt er ingenting skjedd. Miller kom ved en tilfeldighet, Sanne er ikke av det kaliber POL og resten av gjengen har snakket om når de har snakket om klassespillerne de ønsket seg. Klock faller vel heller ikke i den kategorien. Spørsmålet blir da, hvor i alle dager er Branns forsøk på å skaffe seg 1 eller 2 klassespillere? Det er skuffende, men ikke overraskende. Brann er fortsatt alt for passiv. Kanskje man ikke kan forvente de helt store, all den tid ledelsen er på ferie?