• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ThomasC

1
Brann / Vålerenga desperat?
September 07, 2005, 14:53:52 PM
Viser til denne artikkelen hos TV2 Nettavisen nå i ettermiddag. VIF gjør det samme som i fjor, gir vekk mange tusen billetter til kamper, bare for å forsøke å fylle Ullevaal. Tåler de ikke ligge bak Brann på gjennomsnittstilskuertall?

Uansett er det helt tragisk at de ikke klarer å selge ut Ullevaal, de er tross alt med i gullkampen for fullt. Brann Stadion hadde jo vært utsolgt laaaang tid i forveien, om Brann hadde vært i samme situasjon..
Enga har kanskje ikke så mange, og gode, supportere som de selv hevder...?

Thomas.
2
Brann / Scharner til Brann!
August 31, 2004, 23:39:50 PM
Hentet dette fra Brann.no sent i kveld:
QuoteDet ble en kamp mot klokken, men den kampen vant Brann: sent tirsdag kveld var alle nødvendige papirer sendt på faks til Norges Fotballforbund, og den østerrikske landslagsspilleren Paul Scharner er Brannspiller.






-Vi har virkelig ønsket å få denne overgangen i orden, sier Mons Ivar Mjelde til Brann.no. -Paul trente med oss i vinter og gjorde et veldig godt inntrykk, men da var det ikke mulig å finansiere overgangen fra hans daværende klubb, Austria Wien.

-Paul er en solid spiller som vil tilføre laget duellstyrke, ballsikkerhet og gode ferdigheter i en lagdel vi har ønsket å forsterke, sier Mjelde, og legger til: -Akkurat nå er jeg veldig glad!

Takk til Hardball

Overgangen er kommet i stand med stor assistanse fra firmaet Hardball, med Bjarne Berg i spissen. De samme investorene var også sentrale i anskaffelsen av Ragnvald Soma og Dylan Macallister.

-Dette ville ikke vært mulig uten hjelp fra Hardball, sier en sliten Per-Ove Ludvigsen, som har arbeidet dag og natt for å få alle bitene i puslespillet på plass.

Kontrakt ut 2006

Scharner har signert en kontrakt med Brann ut 2006-sesongen, med opsjon på ytterligere ett år.

-Jeg regner med at han vil komme til Bergen søndag eller mandag, slik at han blir med på oppkjøringen til vår neste Tippeligakamp, mot Stabæk 13. september, sier Mons Ivar Mjelde.


Jammen santen tryllet de opp noe av hatten igjen....Herlig! Så gjenstår det å se hva han kan tilføre laget.

Thomas.