• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bergensgutt95

1
Quote from: Nixon on December 03, 2012, 17:05:05 PM
BBG gjør sikkert mye bra, men hvis de legger av seg anerkjennelsesjunkitendensene så hadde det nok også vært mindre gøy å hakke på de. Nå  det nesten litt for fristende av og til når de hele tiden må være så godt likt.

Enjoy, bidra like mye som dere hakker, så kanskje vi får til noe bra på tribunen sammen.
Men helt alvorlig.. alle har lov til å si hva de mener, nå er BGG blitt en såpass sentral del av tribunelivet i Bergen at det vil alltid være folk som er uenige i hva vi gjør og står for. Men det som det tross alt handler om er å gi mest mulig støtte til Sportsklubben Brann, og da ved hjelp av stemning og ting som skaper stemning.
Har flere ganger fått god respons av spillere og personer i klubben på visuell stemning. Så at det er negativt er vell bare for noen personer.
La oss fjerne setene, og danne en kjerne med alle-slags forsangere  og kjøre på med trøkk hele veien, så kanskje spillerne får litt energi igjen !
2
Quote from: Miller on December 01, 2012, 22:53:14 PM
Quote from: Ikognoti on December 01, 2012, 22:48:49 PM
Spår (og frykter) at det er shalala-forza-olé-olé-dunkdunk-stemning på stadion innen to-tre år. Ser allerede at en pent kledd gruppering med ultras-inspirerte greier som planlagte håndbevegelser og feiring med flagg i 90 min uavhengig av kampbildet, har gjort sitt inntog på hansa (de med fangruppe på facebook om seg selv). Dette er tilsynelatende populært blant ungdommen og en skremmende utvikling. BGG må gå.


Ikke ta hele BGG under en og samme kam!

Er ingen skam. er et steg i en riktig retning. Ingen i BGG eller andre alternative i Bergen som ønsker en tromme velkommen på tribunen. Flagg og litt visuell stemning påvirker bare positivt.
Om dere ønsker og diskutere hva som funker på stadion kan dere gjerne snakke med BGG og tifo gruppen i egen person på stadion. Ikke glemm at BGG starter omtrent alt av sanger på stadion for tiden. Men ja vi er avhengig av at alle bidrar!
3
Hva feiler folk her inne ? Vi jobber time etter time for å lage en bra ramme rundt kampen stiller tidelig på morgningen, for å gjøre klart , så når det skjer en feil så er alle liksom helt med på tifo fronten , og skal klage? se til å komme dere opp av pc-stolen, og gjøre en innsats. Bidra med forslag, og stille på dugnader. Isteden for å klage bak skjermen..
5
Brann / Sv: Stemningen
April 20, 2012, 14:14:53 PM
Quote from: vebo on April 20, 2012, 10:01:26 AM
Jeg synes nye generasjoner skal finne på litt sprell på tribunen jeg - så lenge vi ikke har trommer og evighetsanger så er det bare bra med litt liv..

Enig! det vi Yngre prøver å gjennomføre, men er ikke så lett når folk spyr bare med tanken på å finne på noe nytt i " kulturen" våres.
Hva er gale med litt hopping å flagg?!
Men vi kommer ikke til å gi opp! :)
6
Brann / Sv: Stemningen
April 19, 2012, 10:25:22 AM
Quote from: Wingfoot on April 18, 2012, 10:07:41 AM
Quote from: roaldinho on April 18, 2012, 09:55:17 AM
Syntes det er greit å snu ryggen til om det er en person som skal få opp stemningen. Ikke hele tiden selvsagt, men nok til å få opp stemningen iallefall.


Greit nok det, men når en gjeng på ca 20 stk snur ryggen til kampen og står og hopper rundt som en gjeng med "kanarifugler" så ser det bare teit ut.


Enig der. og ja det er for å spe glede og skape stemming dette blir gjort, det funker for alle som har prøvd det .. men må jo starte en plass. Bare å kjøre på og overse folk som ikke talker littegrann oppspriting i den kulturen våres , som er mer engelsk en den engelske !
7
Brann / Sv: Stemningen
April 19, 2012, 07:18:17 AM
Quote from: Klaus_Brann on April 18, 2012, 02:30:22 AM
Hva er poenget med aa snu ryggen til?
Taapelige saker som ikke har noen ting aa gjoere andre steder enn hos Kanaris...

Jeg har fått med meg at folk her inne, er negativt til det meste av de nye ideene som kommer frem.
Hvist du åpner øynene og ser litt på de britiske øyer, eksempelvis Celtic, så har de gjort en stor suksess med " Huddlingen" så har du Red army og Citty fansen som har gjort det samme. Dette er ikke noe kanarifugl greie. Og gjøre det til en sang, så diskre som det blir gjort ser ikke jeg noe problem med. Tvert imot , et steg i riktig retning, vekk fra det samme opplegget vi har kjørt i mange år uten suksess. Jeg snakker heller ikke om sangene som skaper trøkk: Gullet skal hem, og veksel-rop, det er sanger vi i BGG kjører hardt på og ser på. som er en viktig del av vår supporterkultur.
8
Brann / Sv: Stemningen
April 03, 2012, 02:13:40 AM
Quote from: Klaus_Brann on April 03, 2012, 01:54:00 AM
Quote from: bergensgutt95 on April 02, 2012, 23:48:12 PM
Ny sang!

"Tjuagutter
Fra fotballrepublikken
Vi ekje fra Norge,
Vi e fra Beeeeeeeeergen"
UTEN noe trommegreier selvsakt ;)
med denne melodien

http://www.youtube.com/watch?v=HHJoFSilOOw&feature=player_embedded
IKKE brukt av noen andre i norge så langt ! Og en av de fineste melodiene som vi har kommet over, samt en tekst som det er lett for en hver å lære seg :)


Jeg får ikke opp link om hvilken melodi det er?? Skriv den, så kan jeg youtube den.


Το αλλο μου μισο så nr 3 derfra, hehehe :)  om ikke denne går heller http://www.youtube.com/watch?v=HHJoFSilOOw
9
Brann / Sv: Stemningen
April 02, 2012, 23:48:12 PM
Ny sang!

"Tjuagutter
Fra fotballrepublikken
Vi ekje fra Norge,
Vi e fra Beeeeeeeeergen"
UTEN noe trommegreier selvsakt ;)
med denne melodien:


http://www.youtube.com/watch?v=HHJoFSilOOw&feature=player_embedded
IKKE brukt av noen andre i norge så langt ! Og en av de fineste melodiene som vi har kommet over, samt en tekst som det er lett for en hver å lære seg :)
11
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 21, 2011, 21:45:08 PM
Noen som vet ca hvor mangen ledige plasser det er igjen på turen til Stavanger i august?
12
Noen som har hørt noe nytt angående dette med unummererte plasser osv..? selv om det er for sent å få gjort noe denne sesongen.   
13
er det fastslått at kamptidspungtett er kl 16 ?  
Tror ikke Brann kommer til og stille med noe annet en det som har blitt sakt her nei.. Så det blir nok ikke den mest underholderne kampen . Men hadde vert kjekt og skapt litt stemning vist det kom en del folk.
14
Ser dessverre ikke sånn ut nei
15
Tragisk vist ikke noe blir gjort fra Bataljonen sin side ..
16
Unummerert på B og C er det beste ja, men noe må gjøres , virker ikke som noe skjer fram mot neste sesong, for nå har brann lagt ut paturkortene..
19
Enig , det hadde hvert en god foreløbig løsning
20
ja, men det hadde vert på tide med noe endring i år, men virker ikke som stemning er det som er  høyeste pivotert.. men håper det de finner ut at de vil gjøre noe ;)
21
helt enig , men det må skje noe raskt.. 
22
Derfor hadde det hvert konge med Unummererte plasser på minimum et felt
23
Kamper / Sv: Brann - Leeds 27. juli
July 22, 2010, 15:26:50 PM
Tror neppe det blir noe særlig med stemning på denne kampen , men vi må alltid prøve..
24
Brann / Sv: Supportermøte tirsdag 25.05
May 25, 2010, 13:08:29 PM
hva er det som skjer på møtet i dag?  og hva er det som skal diskuteres?
25
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 13, 2010, 14:21:24 PM
jeg har noen kamerater som skal kjøpe bilett til brann-vif, hvordan kan man se hvor det er ledig på en bestemt plass? og går det ann og bestille biletter på bataljonen sine felt hvist de seller biletter på narvesen?
jeg har selvsakt paturkort..
26
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
April 07, 2010, 11:23:06 AM
jeg syntes det hadde blitt veldig bra med Banneret som ble foreslått som var :

Styre må gå

spillerne må løpe!

humoristisk og samtidig fakta   ;)
27
stemningen var bedre en før sist hjemme kamp mot sannefjord, dette kommer nok av at det var mindre på tribunene, så folk stilte seg "tettere" sammen og dannet en kjerne, nok et tegn på at unummererte felt kan være bra på bataljonen sine felt..
28
hvor mange er det plass til totalt i båtene  ? 
29
sånn skal det vere !  ;)
30
jeg er helt enig med dere , vi bør lage et helvetes liv på tribunen denne kampen ,  ;) !
31
Quote from: dePt on March 22, 2010, 23:01:11 PM
La oss ta initativet da! Er vi heldige så er småbarnsfamiliene fortsatt på fjellet.
La oss på mandag gjøre Brann stadion til den heksegryten den skal være! Hvordan kommer man i kontakt med TIFO rundt dette? Vi er nødt til å ta et tak for stemningen på stadion og poenget med TIFO er vel at de skal være de som går forran? Jeg er gjerne med på å bidra, men jeg reiser hjem fredag på påskeferie, men avbryter den tidlig for å rekke kampen på mandag, så jeg har nok ikke mulighet for å være med å henge opp lapper osv. Men jeg lover å ta i et ekstra tak på hansa! :)
32
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Merkelig med svart flagg?
March 23, 2010, 15:53:59 PM
hehe, ja du har ett poeng der ja..
33
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Merkelig med svart flagg?
March 16, 2010, 17:26:29 PM
jeg ser ikke noe galt i å bruke også svarte flagg og farger i tillegg til rød og hvit , vist alle tifoene bare var rød og hvit hadde de nok blitt litt kjedelige 
34
det var ikke noe stemning i det hele tatt i første serie runde mot haugesund.

det vet jeg kan ha noe med at sesongen begynte alt for tidelig, men det er på høyt tide og innføre nye spennene sanger på stadion, og jeg vet at det har blitt prøvd. men det må prøves bedre   
35
 er det noen med god grunn som er i mot unummerte plasser på bataljonen sine felt?  :)
36
det er ikke noe poeng med bare et unummert felt. vist bataljonen en gang forstod at unummert felt er er klart best med tanke på stemning, vist bataljonen forstår dette , så sytes jeg at alle bataljonen sine felt skal være unummert, fordi at det da slipper de som vil stå på unummert og kjøpe baturkort på en ny plass fordi det er kunn et felt som skal være unummert. håper bataljonen forstår dette.. ;)
37
og alt hadde blitt enklere med unummererte plasser, da kan folk også stå hvor de vill og og så går det ann og samle en slik gjeng som felt z 
38
bataljonen skal stå på motsatt side av betongtribunen eller "hovedtribunen" der som man trekker ut tribunene..
39
bra ! da prøver vi på det ,  alle som skal stå der som bataljonen skal synge ! ;) det blir fett
40
Quote from: SKBMiller on February 07, 2010, 23:33:52 PM
Selvsagt burde vi gjort som Northside sier! Er vanskelig å få til, men burde absolutt vært mulig.
41
jeg er helt enig med Northside, dette er den siste kampen treingskampen i bergen før serien starter, så da hadde det nok blitt e utrolig løft for brann vist vi suportere virkelig trøkket til denne kampen! det hadde vært fett ! så for andre bare være så negativ..
42
jeg er helt for unummererte plasser på frydenbø ! 8)