• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Joggi Bogga

1
Brann / Sv: Kasper Skaanes
November 28, 2017, 19:07:49 PM
Denne vinteren bør , blant annet , brukes på å finne ut hvordan lokale spillere som kan ha en fantastiske fremtid skal få sjansen til å bli gode i denne klubben. Vi er på villspor og behandlingen av Skaanes er per nå det aller beste eksempelet på det.

Skal fremtidens unge spillere som rekrutteres hete Skaanes, Vindheim og Hansson, eller skal vi nøye oss med de helt ordninære spillerne som nesten helt sikkert kan safe oss inn på en fjerde til tiendeplass?
2
Brann / Sv: Kasper Skaanes
November 07, 2017, 19:55:07 PM
For en skandale!

Skaanes kommer til å være en av ligaens beste spillere til neste sesong om han treffer med klubbvalget. Dette er bare trist og helt eksepsjonelt elendig foredling av en svært god spiller. Drit og dra LAN.
3
Dette angrepsspillet er direkte skammelig for et lag i øverste divisjon. Selv Viking ville gått i garderoben i skam.
4
Elsker at Skaanes er tilbake. Tar seieren på forskudd!
5
Jeg har et ørlite håp om at vi setter inn en skikkelige fotballspillere på midten. Nå er svakheten til trioen så åpenbar at selv LAN ikke kan unngå å legge merke til det.
6
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
May 11, 2017, 22:21:44 PM
Av å til skulle en tro at Brann hadde vunnet de 3 siste VM og at treneren vår sto rett etter Gud på rangstigen. Vi har vært gode, men ikke så voldsomt fantastiske. Snittplasseringen på våre siste 3 sesonger i Eliterserien er svært moderat og selv med LANs beste taktikk går det ofte 3-4 kamper mellom hver gang vi skaper en del flere sjanser enn motstanderen.

Laget skriker etter Skaanes i form, men LAN og Brann viser med all tydelighet at det viktigste er å unngå enhver flørting med nedrykk. Kjedelig og feigt. Skal vi prøve å vinne serien må vi tørre å bruke Skaanes.

Situasjonen er dårlig håndtert og det er helt åpenbart at han må vekk og briljere et annet sted.
7
Nå skal virkelig Larsen spille bra for at ikke LAN skal stå igjen som en tabbetrener som utelater Skaanes og ødelegger hans karriere istedetfor å gjøre ham til vær neste storspiller.
8
Kamper / Sv: Brann-Viking laurdag 29.04 kl 18
April 29, 2017, 19:17:04 PM
Quote from: SeLyren on April 29, 2017, 19:03:42 PM
Quote from: Joggi Bogga on April 29, 2017, 18:59:33 PM
Vanlig opplegg. Lå i kortene. Vi må satse på flere mål hvis vi skal gjøre et ærlig forsøk på å vinne serien.

Ja det låg i kortene kan du si, men eg trodde ikke på utligning alikavel. Brann anno 2016 hadde ikke sluppet inn det målet der.


Det tror jeg alle Brannårganger kunne. LAN gambler med å spille på ørsmå marginer. Vi vil ha flyt og holde inn, men må også stålsette oss for marginer mot flere kamper på rad. Feks neste.
9
Kamper / Sv: Brann-Viking laurdag 29.04 kl 18
April 29, 2017, 18:59:33 PM
Vanlig opplegg. Lå i kortene. Vi må satse på flere mål hvis vi skal gjøre et ærlig forsøk på å vinne serien.
10
Endelig Skaanes, vår beste spiller.
11
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 08, 2017, 21:59:37 PM
Jeg mener bestemt at forklaringene på dårlige salgstall, og hvorfor vi ikke ser bedring før tidligst 2025, er denne:


Det har foregått en systematisk rasering av tilgjengeligheten for norsk fotball. I Bergen har vi gjort det ekstra godt.

På nasjonalt plan har man solgt rettighetene til kanaler som har lagt kampene bak betalingsmurer. Mange barn under 18 har ikke noe forhold til norske lag. Ingen som ikke allerede er hektet og er ved sine fulle fem, betaler for norsk istedenfor utenlandsk fotball på TV.

På lokalt plan har vi hatt nøkkelpersoner i Brann som har inntatt en oss-mot dem holdning. Hvor "dem" utrolig nok var fansen(!). Dette sirkuset drev på, med varierende styrke, i nesten 10 år og var veldig intenst i 3/4. Det er lenge nok til at mange personer får ødelagt entusiasmen for klubben for godt.

Det skal gjøres mye godt arbeid, både lokalt og nasjonalt i lang lang tid før vi kan håpe på bedring. Eurosport og Brann er begge inne og gjør veldig mye bra nå, men dette må få fortsette i 10 år til før vi kan håpe på varig positiv endring.
12
Brann / Sv: Rune Soltvedt
March 09, 2017, 21:54:57 PM
Latterlig problematisering.

Det er ikke nødvendigvis dårlig personalpolitikk å endre litt på lønningsposen til enkelte.
Mindre til ordinære spillere som Barmen, gir større muligheter til å lønne spillere som overgår ham. De som holder øynene oppe, vil se at det finnes opptil flere slike på flere norske og internasjonale lag.

At noen er uenig og dermed priser seg ut (Nouri) er helt greit. Det er sundt med en viss endring i troppen for opprettholde konkurranse og for å skape dynamikk og nye grupperinger både sosialt og på på banen.

Samtidig sender denne politikken signaler om at i Brann så signaliserer man at man er med. Hvis ikke er alternativet slag/benk ol. Det er en slik politikk som gjør at gode spillere signerer nye kontrakter og går for 10 mill istedetfor 0. Vi har hatt mer enn nok av det siste.

Skuffende å se så mange la seg rive med av journalistenes jakt på drama.
13
Brann / Sv: Fredrik Pallesen Knudsen
January 30, 2017, 22:04:24 PM
Dette endte litt rart.

Kjemi og kjennskap er viktig i en stopperrekke og sammen med våre ikke alt for gamle backer så jeg for meg at vi kunne ha en gruppe på 5-6 spillere som fikk 4-5 gode sesonger sammen og ble ekstremt godt samkjørt.

Det får vi ikke nå. Jeg tror verken første eller andrevalget på stopperplass er her når vi starter 2019 sesongen.

Samtidig er jeg helt sikker på at de to som starter på stopperplass i år, er veldig gode på kort sikt. Det synes helt tydelig at treneren har fått gjennom sin vilje her.

Jeg er litt overrasket om dette også var sportssjefens foretrukne løsning på kabalen.

14
Brann / Sv: Kasper Skaanes
January 17, 2017, 21:31:18 PM
Quote from: Nixon on January 17, 2017, 13:01:15 PMSå jeg tipper at det blir mye benkesliting for Skaanes også i år.


Det kan jeg aldri forestille meg. Han er den av våre spillere som har det største potensialet. Det handler om å finne flyten og komme på bølgelengde med medspillerne. Ofte er hans løp, plan og posisjonering for god for de han spiller sammen med.

Jeg ser slett ikke bort fra at han blir vår klart beste spiller 2017 sett under ett.
15
Brann / Sv: Overganger vinteren 16/17
January 17, 2017, 21:26:15 PM
Ingen grunn til uro folkens. Dette er jo helt åpenbart en del av posisjoneringen før forhandlinger. Det kommer helt garantert inn en eller flere offensive spillere.
16
Brann / Sv: Azar Karadas
September 15, 2016, 21:31:09 PM
Grei spiller som dessverre ikke valgte Brann da han var på sitt alle heteste. Har hatt sansen for ham i første og siste periode, men legende er å strekke det langt. Greit gjennomført er det og han kan gå med hevet hode i byen.
17
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 08, 2016, 15:02:11 PM
Dette er jo fullstendig visjonsløst. Vi bør sikte mot minst 500.
https://www.google.no/search?q=capsule+hotel+room+in+Japan&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8mpit9__OAhUDDJoKHWUjBJkQ_AUICCgB&biw=1920&bih=1094

Quote from: Gulløl on September 08, 2016, 14:16:02 PM
Siden de skal ha inn et så stort antall enheter tror jeg nok de fleste blir på 10 til 16 kvadratmeter og at en må dele bad og kjøkken med andre. Men lurer litt på hvordan de løser det at alle skal ha et vindu noe som er pålagt. Tror de fleste enhetene får vindu bak tribunen, men en del vil nok få vindu mot banen med en eller annen mulighet for avskjerming av vinduet innvendig.

Et klipp fra en artikkel:

- Kravet om tilstrekkelig dagslys er oppfylt når rommets dagslysflate utgjør minst 10 prosent av gulvflaten, forteller Magnussen. Dagslysflaten er det samlede, uskjermede glassareal som formidler dagslys til rommet. Men skygger andre bygninger eller terrenget vesentlig for dagslyset, må dagslysflaten økes.

18
Brann / Sv: Overganger sommeren 2016
August 12, 2016, 12:22:10 PM
Kan vi ikke bare legge Austin død.
Enkelte naive supportere har i alle år lagt press på klubben om å hente gamle helter  og det forrige regimet visste jo at de gav sin dalende popularitet en boost hver gang de trakk en eller anne populær signering opp av hatten.

Vi har per i dag en ansvarlig ledelse i klubben og bør inntil vidre la være med å gi råd.
19
Kamper / Sv: Molde-Brann, 21.mai kl 1800
May 21, 2016, 18:59:50 PM
Hadde ikke Demidov klønet det til, kunne vi ha vært storfornøyd med en meget bra gjennomført kamp og et imponerende poeng. Små marginer.
20
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 16, 2016, 16:54:46 PM
- Fra dommeren blåste av var det veldig god fart. Jeg må sende en stor takk til målscorerne Huseklepp og Orlov. De skjøt fart i salget, sier Algerøy.

Spillerne leser sikkert ikke mye i avisen uansett, men det er merkelig av en leder i Brann og ikke vise større forståelse for at dette er et lagspill. Orlov kunne ligge der, rett foran kasen, fordi noen andre sikret lenger bak på banen.

Det er alltid laget som skal takkes. Med mindre det scores mål som dette https://www.youtube.com/watch?v=DDuZpma_Oxs ,da er jeg enig at det går an å fremheve målscoreren.
21
Brann / Sv: Overganger vinteren 15/16
February 20, 2016, 17:34:12 PM
Jeg synes sesongforberedelsene virker fornuftig. Vår strategi legger opp til mer langsiktighet og fornuft enn tidligere. Det ville vært underlig å endre tilnærming nå.

Nedrykksfaren er neppe mer enn 10-20%. Denne sesongen bør handle om å rendyrke identiteten til klubben. Videreføre det som er startet innenfor holdninger, trening og kamp-plan.

Alle ser at gode offensive spillere ville spasert inn på dette laget, men vi vet også at de feile typene kan prestere som 2.div spillere om de ikke passer inn.

Det vil helt sikkert være mange spennende muligheter i sommer og det er bedre å handle med trygghet da, enn å gamble nå.
22
Brann / Sv: Overganger vinteren 15/16
February 03, 2016, 17:58:12 PM
Quote from: osoerli on February 03, 2016, 16:45:13 PM
Signér Doddo som speider!

http://www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/Var-Doddo-den-eneste-som-sa-Brann-floppens-superpotensial-684244_1.snd


For en teft! Han har ofte hatt et annet syn på saker og ting enn mange av oss her inne, men dette er en gamechanger. Jeg bøyer meg i støvet. Fyren er et geni! For all fremtid kommer denne saken til å bli trukket frem når det trengs.
Legenden Doddo!
23
Brann / Sv: Overganger vinteren 15/16
February 02, 2016, 23:06:08 PM
Helvete heller! Dette må Brann kjapt ut og legge dødt. Vi har levd med lidelse i to år nå, vi fortjener ikke mer med Riise.
24
Brann / Sv: Lokal forankring = suksess
November 05, 2015, 23:57:25 PM
Speaking of Bilbao. Er det noen som har fått med seg at de er regjerende spanske supercup-mestre?  Fordi de knuste Barcelona i finalen for noen måneder siden.

Eller overskygges dette av deres svake sesonginnledning? I dag spilte AB nok en svak Europaligakamp. Kun 5-1 mot Partizan Beograd. 5 mål på Partizan klarte jo en  nærmest ukjent Israelsk klubb allerede for 10 år siden og at AB ikke har mer inne er sjokkerende svakt.

Inkludert denne sesongen har Atletic Bilbao kun 4 av de 5 siste sesongene kvalifisert seg til CL eller EL. Enda tristere blir historien av at det var kun i 1 av disse 5 årene de klarte å nå en europeisk finale. Med mindre de klarer det i år også blir det kun 20% eurofinaler på 5 år. Makan til moderne fiasko skal vi lete lenge etter.

Disse har vi ingenting å lære av.
25
Brann / Sv: Lokal forankring = suksess
November 05, 2015, 08:34:55 AM
Quote from: krøvel vellevold on November 05, 2015, 06:17:32 AM
Quote from: Joggi Bogga on November 04, 2015, 23:41:13 PM
Quote from: krøvel vellevold on November 04, 2015, 23:29:09 PM
Ingen titler siden 1984. Ingen hadde jublet for noe sånt.


Enig.

Men Barca og RM lager dårlige konkurranseforhold der. Det sliter vi ikke med på samme måten her lenger (heldigvis).

Derfor tror jeg en god del folk hadde jublet intenst om vårt lokale lag fikk en rekke på feks:

4-7-2-9-10-5-8-3-1-4-5-8-4-3-8-7-5-2-3-4-2-1-4-5-2-6-8-13-11-12-14-9-10-8-6-10-5-3-2-5-4-7-8-6-5-
Hva er dette for slags liste over tall? Dette er jo ikke noe folk hadde jublet for. Folk vil se et Brann-lag som vinner og kjemper om titler. Ikke et lag som er midt på treet - om så hele laget var fra Gimleveien.


Du er veldig bastant når du kommenterer hva folk ville jublet for. Hvordan kan du fastslå det du skriver over? Og ikke minst, hva jubler du for egentlig? Betyr det over, at du har forholdt deg taus siden 2007?

Spørsmålet koker ned til følgende:
Tror du at folk ville akseptert større varians, kontrollert for decibel-nivået på jubelen, om laget var lokalt?
Jeg tror det.
26
Brann / Sv: Lokal forankring = suksess
November 04, 2015, 23:41:13 PM
Quote from: krøvel vellevold on November 04, 2015, 23:29:09 PM
Ingen titler siden 1984. Ingen hadde jublet for noe sånt.


Enig.

Men Barca og RM lager dårlige konkurranseforhold der. Det sliter vi ikke med på samme måten her lenger (heldigvis).

Derfor tror jeg en god del folk hadde jublet intenst om vårt lokale lag fikk en rekke på feks:

4-7-2-9-10-5-8-3-1-4-5-8-4-3-8-7-5-2-3-4-2-1-4-5-2-6-8-13-11-12-14-9-10-8-6-10-5-3-2-5-4-7-8-6-5-

27
Brann / Sv: Lokal forankring = suksess
November 04, 2015, 23:24:53 PM
Quote from: Nixon on November 04, 2015, 23:18:00 PM
He he, når man må ta i bruk en maratontabell klamrer man seg til halmstrå. Tallene for de siste årene er helt klart mye mer relevante enn hvem som har vært best siden krigen. Det er tross i dagens virkelighet en klubb skal hevde seg.


ABs posisjon vil ikke være spesielt annerledes de siste 5 eller 10 år. Bare sett deg ned med regnearket hvis du gidder.

Rekken over som Krøvel viser til er et utslag av naturlig varians. Selv om man er det 3-4-5 beste laget over en gitt tid, betyr ikke det at man havner på den plassen hver fordømte gang ligaen avsluttes.
28
Brann / Sv: Lokal forankring = suksess
November 04, 2015, 23:13:35 PM
Quote from: krøvel vellevold on November 04, 2015, 23:07:13 PM
På 2000-tallet har Athletic blitt nr.  11, 12, 9, 7, 5, 9, 12, 17, 11, 13, 8, 6, 10, 12, 4 og 7. Er dette plasseringer vi ville synes var "gode"? Så har de tapt tre cupfinaler, men hvem andre enn RBH synes tapte cupfinaler er noe å trekke frem? De har ikke vunnet cupen siden 1984! Ikke serien heller. 


http://www.worldfootball.net/alltime_table/esp-primera-division/

Det er bra i min verden.

Nr 4 i historiens perspektiv. Bak to klubber som har vært økonomisk dopet i flere tiår. I tillegg har RM og Franco en historie med tett samspill hvor nytteeffekten i alle fall er omdiskutert.
29
Brann / Sv: Lokal forankring = suksess
November 04, 2015, 23:08:30 PM
Quote from: Spelaren on November 04, 2015, 22:59:36 PM
Quote from: Joggi Bogga on November 04, 2015, 22:47:14 PM
Det er en god sammenligning. Vi har omtrent like stor andel folk vs resten av Norge som Baskerland har vs Spania.


Fortsatt ikkje en sammenligning som tar høyde for "kritisk masse" hva befolkning påkrevd for tilstrekkelig talent-pool og interesse. Baskerne har 3 000 000 innbyggere å få en solid ellever av. Vi har en sjettedel av det, samt et fullstendig forskjellig sosialnivå og samfunnstruktur.


Ja, men gudene vet hvor stor den >"kritiske massen" må være. Enig at det spiller inn, men jeg har ikke den fjerneste idé om det tallet er over eller under vårt innbyggertall. Vet du hvilke tall som brukes?

Sosialnivå og samfunnsstruktur tror jeg ikke har noe å si. Tyskland og Nederland er svært like oss og produserer topp spillere på løpende bånd i 60 år.
30
Brann / Sv: Lokal forankring = suksess
November 04, 2015, 22:47:14 PM
Quote from: krøvel vellevold on November 04, 2015, 22:41:30 PM
Quote from: Klaus_Brann on November 04, 2015, 22:28:02 PM
Se til Spania. Athletic Bilbao klarer å gjøre det bra med kun lokale spillere.


Jeg vet ikke om vi ville synes det var "bra" å ikke klare medalje siden 1998 og ikke seriegull eller cupgull siden 1984. Athletic er og blir en middelmådighet i Spania.


Det er en god sammenligning. Vi har omtrent like stor andel folk vs resten av Norge som Baskerland har vs Spania.
Merittene deres er imponerende. Ikke lenge siden finaleplassen i Europa League. Flere cupfinaler siste årene. Og hadde Tv-pengen vært noe mindre perverst fordelt i Spania (Feks som i Norge), så kunne det sett ganske annerledes ut.
31
Kamper / Sv: Strømmen - Brann 30. august kl. 15.00
August 30, 2015, 15:56:52 PM
Vi kjører over de med leken underholdende fotball i 45 min.
Litt roligere etter pause, men desto mer effektivt. Full kontroll og meget imponerende!
32
Kamper / Sv: Strømmen - Brann 30. august kl. 15.00
August 30, 2015, 14:23:38 PM
33
Brann / Sv: Sesongen 2015
August 30, 2015, 10:25:45 AM
Taktikk er i beste fall en nøye gjennomtenkt spilleplan. Når vi i visse tilfeller velger å holde på ballen istedet for å sende den fremover mer eller mindre på lykke, er det av flere årsaker.

Det kan være pga resultatet, eller fordi motstanderne trenger å lokkes frem. Eller fordi å miste den, krever mye jobbing i gjennvinningsfasen og det er krefter mange kanskje ikke har. Høy grad av ballbesittelse frustrerer ofte motstander.

Det er en rekke andre grunner utover de rent åpenbare nevnt overfor. Men hovedpoenget er at det er gjennomtenkt. Det samme kan ikke sies om pipingen ved ballbesittelse. Den skjer i affekt og den viser totalt mangel på evne til å forstår fotball utover som en ren action-sekvens av springende sportsmenn.

Jeg oppfordrer alle som hører sidemannen pipe til først å tilby vedkommende fri tilgang på drops resten av kampen. Deretter sette vedkommende litt bedre inn i fotballens taktiske aspekt når kampen er over.
34
Brann / Sv: Sesongen 2015
August 29, 2015, 17:25:52 PM
Quote from: Giles on August 29, 2015, 17:19:16 PM
Det er og skal være et dynamisk forhold mellom publikum og spillet.


Men bør publikum som ikke forstår seg på det taktiske opplegget forsøke å påvirke dette? Snakk om å rise egen ræv.
35
Brann / Sv: Sesongen 2015
August 29, 2015, 16:01:23 PM
http://www.bt.no/100Sport/meninger/blogg/Stott-laget_-eller-hold-kjeft-589646_1.snd

Honnør til Tore Strand (trodde aldri jeg skulle skrive de ordene).
Endelig tar noen opinionsdannere tak i den forbannede pipingen mot bakoverpasninger på stadion. Som jeg har nevnt tidligere. Vi har i særklasse det minst fotballkyndige publikum i dette landet. Trolig hevder vi oss i negativ forstand også internasjonal konkurranse.
36
Brann / Sv: Overganger sommeren 2015
August 18, 2015, 07:57:34 AM
Av alle spillerne på Brann, er Skaanes den som jeg tror kan bli den aller beste.
Han har et tempo i hodet som du ser at mange medspillere ofte sliter med å henge med på. På sitt beste er han svært mobil og effektiv i stilen.

Ikke noe sensasjonelt fra Skaanes i går, men jeg tror LAN rett og slett ønsker å få ham skikkelig i gang. Oppsiden er så stor.
37
Vi skal heller ikke glemme at LANs snuoperasjon har pågått samtidig som han har innført en ny stil og flere nye spillere. Når stilen sitter bedre (jo, det offensive tar faktisk litt lenger tid enn det defensive) og de nye spillerne er varmere, kommer dette til å bli enda bedre.
38
Jævlig bra med et poeng her. Dette er rett og slett en enorm forbedring. Folk som er misfornøyd kan hente frem Levanger-kampen fra arkivskapet.

Her var det aller viktigste å få poeng.
39
Quote from: Spelaren on August 17, 2015, 18:12:39 PM
Synes Barmen ser ut som en ny spiller under Nilsen!


Enig. Vanskelig tro at det er samme fyren som vimset rundt under Norling.
40
ser varmt og tamt ut. brann med lave forventninger. 0-0, ingen tvil
41
Merkelig følelse nå som vi nærmer oss kamp. Vi møter Sogndal og likevel sitter jeg med en følelse av at selv ett poeng vil være over all forventing. Omtrent som om vi skulle møtt Porto.
42
Brann / Sv: Overganger sommeren 2015
August 14, 2015, 21:20:39 PM
43
Brann / Sv: Overganger sommeren 2015
August 14, 2015, 20:20:45 PM
Quote from: krakra on August 14, 2015, 20:04:58 PM
Da har Soltvedt, som ble slaktet for å ikke ha erstatteren klar, brukt dagen på å halvere prisen. Glad han ikke tok en RBH og betalte det Nest krevde med en gang bare for å tekkes de hysteriske.

Da står vi igjen med at det var dumt å kvitte seg med Orlov og Pedersen rett før kamp, istedenfor rett etter. Men det kan jo være forklaringer på det.


Støttes.
Gud hvor lenge jeg har ventet på en sportssjef som jobber etter en plan istedetfor å sose rundt for å gjøre seg populær i ymse kretser.
44
Kamper / Sv: Brann - ?sane 12.08.15 kl 19:00
August 12, 2015, 21:07:04 PM
Nå fikk ikke jeg sett allverden av kampen, men det er ingen grunn til å krisemaksimere.

24 Piotr Leciejewski,   

4 Eirik Birkelund         Ganske ny / lite kamper 2015
5 Jonas Grønner          Ganske ny / lite kamper 2015
7 Kristoffer Larsen
11 Alejandro Castro      Ganske ny / lite kamper 2015
13 Erik Huseklepp
15 Bismar Acost
17 Viljar Vevatne          Ganske ny / lite kamper 2015
21 Ruben Kristiansen        Ganske ny / lite kamper 2015
23 Sivert Heltne Nilsen       Ganske ny / lite kamper 2015
33 Amin Nouri

Dette ble rett og slett litt for mange endringer på en gang. Det blir nok raskt langt bedre.
45
Brann / Sv: Overganger sommeren 2015
August 12, 2015, 21:01:36 PM
Sjansen for at Pedersen skulle glimte til i akkurat denne kampen anser jeg som enda mindre enn vanlig. I verste fall hadde han blitt skadet og salget kansellert.

46
Brann / Sv: Overganger sommeren 2015
August 10, 2015, 15:26:47 PM
Meget gledelige nyheter ang. Pedersen. Vi ligger an til virkelig å få rensket opp i stallen denne sesongen! Håper vi klarer å kvitte oss med hele lønnen hans.
47
Kamper / Sv: Brann - Levanger 3. august 19:00 (Zebra)
August 03, 2015, 19:51:33 PM
Deilig utvikling.

Eneste skår i gleden er de merkelige publikummerne vi har som igjen presterer å pipe når vi kontrollerer med ballen i laget. Hodeløse unødvendige balltap har vi tapt poeng på før, og det vil skje igjen. Landets mist fotballkyndige publikum.
48
Brann / Sv: Sivert Heltne Nilsen
July 28, 2015, 18:04:20 PM
Svært skeptisk.
Har kun sett ham i VIF - B/G og der utmerket han seg med å overhodet ikke ta ansvar.  Det ble verre mot slutten da de trengte mål. Gjemte seg vekk. Nesten ikke sett maken.

Håper det var et enkelttilfelle.
49
Kamper / Sv: Bærum - Brann 29. Juni kl 19.00
June 29, 2015, 18:44:24 PM
For en benk.
2
K. Udjus
3
E. Hanstveit
10
J. Orlov
16
E. Hansson
18
A. Karadas
19
M. Pedersen


Er kun Hansson som jeg ønsker innpå. Og i klubben for den del.
50
Kamper / Sv: Bærum - Brann 29. Juni kl 19.00
June 29, 2015, 18:26:38 PM
Ikke noe fyrverkeri.
Jeg er heller ikke det minste trygg på at vi vinner.
53-47 i Bærums favør imo.