• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Brann e livet mitt :)

1
Brann / 11000 builletter solgt (Brann-Viking)
October 22, 2004, 19:10:24 PM
Eg e så lei av at alle skal klage på at d regner i Bergen, skjønner ikkje kofor alle som ikkej bor i Bergen gjør d, de skal vel drite i d. Dessuten regner d like mye i oslo som i Bergen. Etter at viking fikk ny satdion har d jo virkelig strømmet folk til, 80 % av disse e sikkert medgangssupportere og synes d e stas å gå på den nye stadion å få sett en god fotballkamp?? ehhh... nei, ikkje akkurat d heller, for viking spiller jo rævva fotball. Og en ting til alle siddisene her inne: Tror dåkke virkelig, helt ærlig at viking vinner? Okey, dere vant mot oss forrige gang, men denne gangen e d vår tur og dessuten så har vi jo sanne :) (Ehh.... ja)
2
Brann / Tifo Søndag?
October 21, 2004, 19:38:24 PM
Ka med all konfettien som ble klippet opp?? Skal ikkje den brukes, eller får vi ikkje tillatelse t å bruke d??
3
Brann / laget mot viking!
October 21, 2004, 19:29:08 PM
Har han?? Søren og, då får vi kaste sanne inn på plassen t knudsen då.
4
Brann / laget mot viking!
October 21, 2004, 19:16:39 PM
Quote from: "Svante!!"


D hadde jo bare vært prikken over i`en :)
Mitt lag:

Opdal
Ophaug- Bjarnason- Soma- Hanstveit
Knudsen- Haugen- Scharner- Kvisvik
Sæternes og Walde (Miller)
5
Brann / 11000 builletter solgt (Brann-Viking)
October 19, 2004, 17:10:56 PM
ja, mener d e 17600. D e så tragisk at dette e den siste kampen på stadion i år, i tippeligaen :)
6
Brann / Fredrikstad Vil Ha Kvisvik!!!
October 19, 2004, 17:08:39 PM
Herregud då, Raymond blir hos oss en stund til. Han har jo saGt d sjøl, tviler på at han gidd gå t ffk enno. Han avslutter kanskje karrieren sin hos dere, men d e lenge til, vi får nyte han leeenge enno. Så kanskje d e på tide å legge drømmene på hyllen for en stund?? E jo ikkje sikkert dere e sikret ny kontrakt i tippeligaen heller.
7
Brann / Bronse til Brann!!
October 18, 2004, 20:32:24 PM
Quote from: "XPen"jeg er overbevist om at det holder med 4 poeng!!! For å ta bronsen!
Hamkam har først vålerenga i oslo, så odd i skien. Hamkam får 1 eller 3 poeng. PS. brann har bedre målforskjell!

I forhold til Tromsø: Så har vi samme målforskjell, men TIL får juling i plankebyen. Og Brann slår viking komfortabelt 3-0.

DVS. Bronse til brann!


Hiver meg på denne eg.... Vi får håpe at dette blir tilfelle. Krysser alt som kan krysses!!!
8
Brann / laget mitt.
October 18, 2004, 19:56:08 PM
Jaja, denne samtalen sklir jo bare mer og mer ut. Synes nesten dette teamaet e mer morsomt enn patetsik.
9
Brann / Bronse til Brann!!
October 18, 2004, 19:29:53 PM
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 2-1. Håper d holder sge sånn!!!
10
Brann / Fredrikstad Vil Ha Kvisvik!!!
October 18, 2004, 19:22:38 PM
At ffk vinner serien neste år e jo like sansynlig som at Raymond kvisvik går til ffk i år. Og like sansynlig som at sogndal ikkje rykker ned. Nei, måtte ffk rykke ned i år.
11
Brann / Bronse til Brann!!
October 18, 2004, 19:11:56 PM
Noen som vet ka stillingen e for tiden?? Har desverre ikkje anal +, så litt vanskelig å følge med akkurat der. Håper odd vinner då.
12
Brann / Håkon Opdal ødlegger serieinnspurten !
October 18, 2004, 19:07:48 PM
Quote from: "Julekake"Dere Brann-supportere er merkelige mennesker..
Mener dere helt ærlig at det var Opdal som kostet dere kampen igår? Det er vel knapt nok en keeper i hele verden som ikke har laget et straffespark på den måten en gang eller ti. Pluss at hadde han ikke tatt spilleren så hadde jo FFK scoret okke som. Blir som hvis han reddet skuddet, men det ble scoring på returen det vettu..

Det første målet var assist av enerly og scoring av værguden.. Det skyldes merkelige vindforhold og keeperen ble satt ut av den grunn. Han kunne nok kanskje tatt den, men fra der jeg satt (rett bak der enerly slo inn fra) virket det ikke som noen stor tabbe.

Resten av Kampen synes jeg godeste opdal greide seg meget bra jeg. Han hadde flere kvalifiserte redninger og ryddet opp fint på alt som kom..

Men hvorfor legger dere ikke skylden på f.eks. Kvisvik? Bommet jo på den ene store sjangsen etter den andre. Riktignok scoret han ett, men Opdal reddet jo som sagt flere store han også..

Og til alle dere som synes det var så fordømt ufortjent med FFK seier;
- Det målet Christian Petersen scoret, som ble annulert, var ikke offside.
- Det andre målet Brann scoret var både offside og hands.
- I første omgang ble FFK snydt for straffe etter hands to ganger pga en totalt feilplassert dommer.

Så det var kanskje ikke bare tilfeldighetene som kom FFK til gode. Ja, Brann hadde det meste av banespillet og hadde mange sjangser. Så det kunne godt vippet Brann's vei igår, men det kunne like gjerne stått 6-0 ved kampslutt og en total ydmykelse av et Brann lag i defensiv kollaps..
Og kanskje noe av taktikken til et lag med tippeligaens raskeste spiller kan være det at vi kan godta at motstanderen er inne på vår halvdel med mange folk, for at vi skal kunne slå kontra i et svært bakrom. Hvem vet..

Så slutt og syt over enkeltpersoner, og se på helheten her. Brann var gode offensivt, men det var vi også. Og hvis Brann skal bli noe mer enn en middelhavsfarer, så slutt og hogg hodet av folk så fort det går dårlig og lær litt av oss på østlandet (les: Klanen og Plankehaugen). Støtt laget ditt i motgang!


Vel, vis du leser noen av inleggene som er skrevet her, så forstår du at ikkje alle opptrer likt, eg støtter laget i mitt hjerte i tykt og tynt. Og d vet eg at de andre her inne gjør også, men d går an å bli frustrert og irritert for at Brann tapte og då e d veldig lett å legge skylden på enkeltspillere. Håkon hadde ingen alternativ, han måtte prøve å ta ballen, uheldigivs var han ikkje på ballen først :(, men en ting folk glemmer e: Kor i svarte var forsvaret når alt dette skjedde?? Lett å skyve skylden over på Opdal, slik at han blir den store stygge ulven som så mange ganger før. Syns ikkje dere at han har fått nok?? Det e ikkje lett for han og hvis vi vender han ryggen gjør vi d enno mindre lett for gutten.
13
Brann / Håkon Opdal ødlegger serieinnspurten !
October 18, 2004, 11:06:21 AM
Jaja, nok en gang så var det Håkon som fikk skylden for at vi tapte. Ka med alle sjangsene spissene hadde og ikkje klarte å score? D e jo like mye deres feil då! At de ikkje klarte å få inn mål og score på sjansene sine har jo like mye å si for kampen. Forbaska at alltid keeperen skal få skylden når no går galt. VI e sammen om å tape, hele laget.
14
Brann / Lund?
October 16, 2004, 22:28:09 PM
Eg synes uten tvil at denne mannen fortjener en ny kontrakt, har alltid hatt sansen for han. Han scorer når d teller! Synes at spillet blir bedre når han kommer utpå, blir mer fart.
15
Brann / Cupfinalesang
October 16, 2004, 22:16:06 PM
Fyren har i d minste prøvd, e mye fint innhold i teksten, men noe av d han synger henger jo ikkje på greip, d passer liksom ikkje inn. Men, men, alle kan ikkje være like god t å lage sanger, vi kan være glad for at vi har den 12 mann :)
16
Vel,eg får nok være med på festen alikevel. Har bestilt nye billetter, e i oslo klokken 3 om dagen. Men fikk ikkje igjen penger for de andre billettene eg hadde kjøpt, men, men. Får i alle fall være med på showet. Noen som vil kjøpe billettene mine kanskje?? hehe
17
Brann / Kor mye har folk betalt?
October 13, 2004, 20:39:32 PM
Quote from: "BrannMann"350 for billett, litt bensinpenger over fjellet og overnatting hos kompis i Oslo.. tror nok det blir betydelig mer utlegg på drikkevarer :-)


Ja, d må en regne med, blir nok et par 100 kroner ekstra der ja :) Blir den beste helgen ever dette her!
18
Ja, du har vel rett. Får sende de en mail eller noe då. Tenkte eg sku kjøpe billetter i morgen, litt greit å vite før en kjøper billettene.
19
Søren og, bare t 24?? Kjipt då, får jo ikkje være med på festen då. Må vel være lengre enn d vel?
20
Brann / Kor mye har folk betalt?
October 13, 2004, 20:17:20 PM
Har faktisk brukt ganske mye pengert t denne helgen, men ka faen, d e jo verdt d. Har brukt ca 600 tur retur med tog, ca 1000 på hotell, og 1000 på cupfinale billetten også kommer jo eventuelt billetten t cupfinale showet i tillegg. Så foreløpig 2600!!!!
21
Kunne ikkje se at d stod noe informasjon om dette på forsiden eller her inne på diskusjons forumet. Noen som vet?? Eg kommer ikkje frem t oslo før klokken 11 om kvelden, så må eg jo ta turen bort på hotellet og sjekke inn og sette fra meg bagasjen. Så eg kommer meg sikkert ikkje bort før klokken 12 eller noe. Vil jo gjerne være med på denne store festen, men er det vits å kjøpe billetter?? Håper eg får være med på litt av festen i alle fall.
22
Brann / håkon opdal
October 10, 2004, 14:51:46 PM
Tror ikkje du har følgt helt med i d siste. Håkon Opdal har blitt en stabil og god keeper, han var usikker og ustabil til å begynne med, men no har han kommet seg veldig. Kommer ikkje på tale med noen ny keeper no nei, Håkon er og blir keeper for Brann, i alle fall hvis han fortsetter slik han har gjort i de siste kampene.
23
Brann / Heia Skottland!
October 09, 2004, 20:19:11 PM
24
Brann / Ã?gervirksomhet av Brann?
October 09, 2004, 18:27:44 PM
Quote from: "grei"Brann har neppe lov til å tjene penger på billettene (i henhold til avtale med NFF), deres rolle er å formidle billetter videre til rette vedkommende. Så de forsvarer seg nok med at 50 kroner skal dekke omkostningene, selv om 10 kroner sikkert hadde vært mer enn nok.


Ja, då hadde jo de til og med hatt 4 kroner tilgode :)
25
Brann / Soma ønsker seg vekk...
October 09, 2004, 18:25:29 PM
Quote from: "Ole Brom"
Quote from: "cyp"E det en på Brann som det oser klubbfølelse av e det Soma. Gjør jobben sin 100% i hver bidige kamp, og eg ser aldri et gladere ansikt når Brann vinner enn Soma. Har virkelig sansen for fyren, og han fortjener langt mer respekt enn å bli kalt person uten klubbfølelse. LANGT MER!


Takk, flott og enig til 1000 !!! Soma har fan ofra ALT når han har spilt for Brann og denne diskusjonen hadde kommet før eller seinere. Er det virkelig noen som hadde trodd at en slik spiller av kaliber som Soma er hadde spilt ut karrieren sin i Brann ??


Nei, tror ikkje noen her inne har trodd d til noen som helst tid, Soma e jo en klassespiller og han kommer nok t å reise t utlandet så snart han får sjangsen, ingen tvil om det. MEN d hadde jo vært utrolig herlig å fått ha han her i alle fall ut neste sesong. D e jo lov å leve i håpet.
26
Brann / Svartebørs
October 09, 2004, 18:06:48 PM
Sant nok, e ikkje godt å vite kor de får tak i de, men når eg fikk brev fra bilettnet så stod de at forbundet sendte ut billettene om noen uker og at då fikk eg de så snart som mulig i posten. Men de vet akkurat kor mange billetter de får ja, full orden der. Eg skrev e post til de, for eg betalte 990 for min billett og dagen etterpå hadde de gått opp fra 990 til 1290 og då fikk eg helt angst, for trodde eg måtte betale 1290 då, så eg sendte de mail om dette og då fikk eg som svar: Vi setter opp prisen fordi vi har få billetter igjen. Så de vet nok sikkert i god tid i forveien kor mange billetter de får.
27
Brann / Nå må Brann hente �degaard
October 09, 2004, 17:57:36 PM
Quote from: "sekto"
28
Brann / NFF deler ut bøter...
October 09, 2004, 17:47:19 PM
Synes no at sogndal burde fått bot for at de har så rotten stadion, e helt utrolig kor stygg og rotten fosshaugane e. Og sikkerheten e jo enno dårligere. Håper sogndal rykker ned, så får de som fortjent, for de har virkelig vært heldig og sluppet unna mye denne sesongen.
29
Brann / Si din mening!
October 08, 2004, 20:17:22 PM
Tror ikkje eg skal prøve meg på dette, med hensyn t at eg mest sansynlig ikkje kommer t å holde meg i nærheten av saklig. E så forbanna lei av nff.
30
Tifo, sanger o.l.... / MARTIN KNUDSEN SANG
October 08, 2004, 20:14:26 PM
Greit nok at sangene er ment ironisk (sikkert ikkje alle som menr d) men, en plass går for svarte meg grensen. Får no være måte på kor langt man skal gå med å "mobbe" egne spillere. ka har de gjort for å fortjene dette?? De prøver sitt beste, ikkje alltid de for d til, men vis no for svarte litt respekt då. Eg liker ikkje når dylan kommer inn på banen og får spille tid, men prøver så godt eg kan og støtte han, han spiller tross alt på Brann og d gjør martin og. Vet d e frustrerende å få se en spiller en ikkje synes e god nok på banen gang på gang, men vi kan ikkje gjøre noe med d alikevel!
31
Brann / Soma ønsker seg vekk...
October 08, 2004, 19:38:27 PM
32
Brann / Jeg holder kjeft mot viking i protest,
October 08, 2004, 19:33:58 PM
Ka om alle stilte seg utenfor administrasjonen og skreik?? Banket på døren og skreik. Neida... Men alvrolig talt, greit å kanskje holde kjeft i 5 minutt, men helt stille kan d nok aldri bli. Og dessuten: Som mange andre her inne har sagt, og eg sier d igjen, vi kan ikkje la dette gå utover spillerene, de trenger vår støtte. Så eg stemmer nei for ideen om å holde kjeft i 45 minutter, d hadde eg aldri i livet klart. Eg hadde rett og slett fått dårlig samvittighet!
33
Brann / Soma ønsker seg vekk...
October 08, 2004, 19:21:56 PM
Huff, dette var trist å lese.. Visste jo at vår kjære SOMA kom t å forsvinne, men håper virkleig ikkje at han forsvinner så raskt. Vi har brukt for han en stund til, for alltid for den saks skyld, men d e jo ikkje mulig. Men vi e jo heldig som har han i d hele tatt, vi får tenke på den måten!
34
Brann / Tidenes cupfinalefest
October 07, 2004, 17:58:53 PM
Eg kommer ikkje får klokken elleve på kvelden, grådig kjipt, men får vel med meg litt av showet. Noen som vet kor oslo spektrum ligger i forhold t karl johans gate?? Må bare hive av oss bagasjen og løpe t olso spektrum.
35
Brann / Klubben i ditt hjerte 2
October 07, 2004, 17:53:37 PM
Kom igjen folkens, stem i vei. Nekter å la pappa guttene vinne!! E inne å stemmer hver dag eg. No har vi: 4231 mens pappa guttene fra oslo har: 4577...
36
Meget god ide synes no eg, men spørsmålet e jo om vi noen gang får gjennomslag på dette, d tviler eg sterkt på. D e jo sykt at et lag langt ned i 1 divisjon får en hel haug med billetter, de fleste intresserer seg neppe, i alle fall ikkje t å se finalen. Tipper at 90% av disse selger billettene sine t svartebørs haier, eller selger de sjøl. D e en stor skam at d skal være sånn. Kofor i svarte skal de ha rett på billetter når ikkje alle medlemmene har d en gang??
37
Brann / Fredrikstad tur
October 06, 2004, 20:50:08 PM
Eg vurderer å reise, har kjempe lyst. Men det spørs om eg får noen med meg. Har ikkje lyst å reise aleine.
38
Brann / Billettfordelingen...... Ny tråd.
October 06, 2004, 20:35:07 PM
Eg synes også d blir litt vanskelig å finne ut kordan vi skal gjøre dette, blir sikkert mye stress når alle skal gå ut, blir nok sikkert noen som blir stående igjen og nekter å gå ut. Men vi kan i alle fall ha en plakat der d foreks står: Ingen supportere - ingen klubb!!
39
Brann / Billettfordelingen...... Ny tråd.
October 06, 2004, 19:47:45 PM
Så sant, så sant, e jo blant annet vi som gjør at klubben e den den e, altså de ville ikkje klart seg uten oss supportere, vi gir alt og ofrer mye for Brann, i alle fall mange. Også går de hen og viser kor mye de egentlig driter i oss. D synes eg e skammelig og meget trist. Dette skal de ikkje få slippe unna. Griet nok at eg elsker BRANN av hele mitt hjerte, men d får no for svarte meg være grenser for ka vi bør finne oss i.
40
Brann / Billettfordelingen...... Ny tråd.
October 06, 2004, 19:30:42 PM
Ka med en plakat som viser at det er styret vi protesterer mot, slik at spillerene ikkje missforstår. D e d eneste eg kommer på i farten.
41
Brann / Billettfordelingen...... Ny tråd.
October 06, 2004, 19:23:10 PM
Bra forslag Gamle Erik, men dette vil vel gå utover spillerene?? Tenk om vi går glipp av en scoring. Neida, noe må vi jo gjøre. Eg synes dette e d beste forslaget t no!
42
Brann / Billettfordelingen...... Ny tråd.
October 06, 2004, 18:57:19 PM
det synes eg ikkje e noe, å boikotte siste kampen, for d e tross alt ikkje spillerene sine feil at Brann gir ut for lite billetter, de har ingenting med dette og gjøre. Vi må nok finne på noe annet, lage plakater eller noe. Vetsje eg, sikkert noen som har bedre forslag, så lenge d ikkej går utover spillerene som gjør alt og står på.
43
Brann / Billettfordelingen...... Ny tråd.
October 06, 2004, 18:45:39 PM
Benytter meg retten t å si noe her eg og, dere som allerede vet at eg har billett, tenker sikkert, kofor eg gidd å bry meg og kofor eg synes dette e urettferdig når eg allerede har skaffet meg billett. Men eg tror at alle om e brann supporter synes dette e en stor skandale og at dette må vi rett og slett gjøre noe med. Vi kan ikkje la de komme unna med dette, siden de har lovet noe annet enn d vi har fått. Vi må vise avsky på en eller annen måte ja, slik at de ser hvilken stor feil de har gjort. Vet ikkje kordan, men noe må vi jo for søren meg gjøre!!!
44
Brann / Treningskamp mot Sogndal
October 06, 2004, 18:39:20 PM
Kofor så tidlig?? Søren og, kan jo ta fri fra jobben et par timer då... (trosje d nei) D der va kjipt, ellers hadde eg komt.
45
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 06, 2004, 18:32:11 PM
Dette e jo ikkje bbb sin feil, men brann. E jo de som har lovet 800-1000 billetter. Eg må virkelig få si: DETTE E SKANDALE. Fy søren..... Eg blir kvalm av å tenke på at brann har lovet så mye, uten å holde d.
46
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 06, 2004, 18:25:17 PM
Eg forstår frustrasjonen til folk her inne. Ingen som vil gå glipp av cupfinlaen. Forstår at alle som sitter og som har betalt etter fristen er forbanna, men d e vel ikkje noe vi kan gjøre noe med uanz?? Uheldigivs
47
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 06, 2004, 18:12:04 PM
Takk, takk... :) Det var hyggelig å høre! Men synes bare at d e så urettferdig for de som må sitte hjemme å se kampen, mens eg kanskje har 2 billetter til overs. Men, men, no ordner d seg kanskej for en uten billett ;)
48
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 06, 2004, 17:49:39 PM
Vel, har lest så og si alle innleggene og må si at eg har fått ganske så dårlig samvittighet, siden eg e en av de som betalte ettter fristen (betalte 17 april, fordi då fikk alle som ikkje hadde kjøpt, sjangsen t å kjøpe partoutkort) Men eg e altså en av de som har kjøpt billett t 1000 kroner for eg trodde eg ikkje fikk billett. Men visst d no viser seg at eg får alikevel, så har eg allerede funnet en som vil kjøpe billetten av meg. Så då håper eg at eg har gjort opp for meg.
49
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 04, 2004, 19:53:51 PM
Quote from: "megleren"Jaja. Vi som er medlemmer  i BBB og sitter skal altsÃ¥ ikke ha noen rett og fordeler ved Ã¥ være medlemmer av BBB? Er dette samhold blant supportere? Jøss, dere viser hvorfor vi er akterutseilt som supportere i Norge. Det er noe som heter sammen er vi sterk.


Selvfølgelig skal dåkke ha lik rettighet som andre medlemmer i BBB. kofor i alle dager ska d ha noe å si?? Noen liker å sitte, noen å stå. VI støtter Brann alikevel, hadde ikkje vært plass viss alle skulle stått. Men de som er medlem av BBB og har partout kort i tillegg har jo første retten på billetter t cupfinalen, d e jo bare rettferdig. Ingen kan komme å si noe annet.
50
Brann / Ekstrafly fra Norwgian
October 04, 2004, 19:42:37 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "paf"Var visst bare griseheldig med noen ekstrabilletter som var dukket opp. NÃ¥ er det ingenting der lenger...


Ringte du et annet nummer?:)


heheh... utorlig bra ;)
Det e egentlig helt utrolig kor desperate folk e angående cupfinalen, kjøpte jo sjøl billett t en skammelig høy pris, og ser at d e mange andre som gjør d. Samtlige som skal på den cupfinlaen må nok punge ut med et par tusen, men ka faen, d e jo verdt hver eneste krone. En ka ikkje leve uten denne opplevelsen. Og en kan jo ikkje vite når en får oppleve dette igjen. Så eg har bare et motto når d gjelder denne saken: Grip sjansen, koste ka d koste vil :)