• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BBB-Tony

1
Brann / Sv: Overganger 2012
July 31, 2012, 20:51:19 PM
Har en ikke penger til å hente Coulibaly, har en ikke anledning til å hente Mix eller Thioune heller. Selv om Mix er bosman, vil han nok koste mer i lønn, og ikke minst sign on fee, enn det Coulibaly ville kostet.
2
Brann / Sv: Overganger 2012
July 05, 2012, 08:21:25 AM
Austin er god nok for spill i nest øverste divisjon i England, og han har forutsetninger for å ta steget opp i Premier Leauge etterhvert som han blir kjent med tempoet i Engelsk fotball.
3
Kamper / Sv: Treningskamper 2012
February 23, 2012, 15:55:58 PM
Helt klart oppløftende av Brann, men en kan spørre seg om det er vi som er ekstremt god eller LSK som er mindre gode. Vi spiller bra i dag, ingen tvil om det, men 3-0 er i overkant mye!

Venstresiden har fungert strålende. Høyrekanten må besettes av andre enn Mjelde i fremtiden.

Hyggelig å se Soko bekle den defensive rollen som Kalle Torp spilte. Han har gjort en grei jobb hittil.
4
Kamper / Sv: Molde - Brann 11.09 kl 20
September 09, 2011, 13:06:51 PM
Quote from: Nixon on September 09, 2011, 13:04:14 PM
Hvordan kan det bli da?

Fakiri - Grorud - Yaw - Homvik

Grønner - Grorud - Yaw - Fakiri


Tror nok ikke Skarsfjord benytter seg av Grønner fra start av.

Fakiri-Grorud-Yaw-Holmvik er nok mest sansynlig i mine øyner.
5
Kamper / Sv: Molde - Brann 11.09 kl 20
September 09, 2011, 13:00:40 PM
Quote from: BrannSupporter on September 08, 2011, 23:20:58 PM
Ser ingen billettinfo på verken brann- eller bataljonen.no. Går ut i fra det går fint å kjøpe billett i døren til denne kampen?


http://www.moldefk.no/index.php?page_id=8637

Bortebilletter selges som regel alltid 1,5 t før kampstart, og regner med at søndagens kamp ikke er noe unntak.

Quote from: dudo on September 09, 2011, 12:58:51 PM
Faenihelvete. 3/4 av forsvaret ute. Og førstevalgene er ikke en gang spesielt gode!


Eneste positive med fraværene må være at Grønner antagligvis får plass på benken. Håper han får en brukbar høstsesong.
7
Brann / Sv: Brann-treninger
August 24, 2010, 21:30:03 PM
Quote from: krakra on August 24, 2010, 21:23:45 PM
Nå håper jeg endelig Brann tar godt vare på disse guttene. Det er snakk om to attenåringer som har flyttet til andre siden av jorden, til en helt annen kultur og et uforståelig språk. Det kan være veldig tøft det.


Klart det er veldig tøft, og særlig når det gjelder overgangen Brasil-Bergen. Store kulturforskjeller. Både Skarsfjord og Robert Hauge har sagt at de skal få tid til å tilpasse seg, så jeg har troen på at de vil få det. Etter min mening er det ikke annet å gjøre enn å ta det helt med ro når det gjelder forventninger til disse guttene. Vi har ingen kostnader utover det å gi de en treningstrøye eller to, og det vil være en stor bonus om vi kunne få ihvertfall en av de til å slå skikkelig gjennom i Branndrakten.

Quote from: steinbygger on August 24, 2010, 21:28:10 PM
Det jeg har hørt er at disse guttene kan gjøre det utroligste med ballen, men av og til så glemmer de at det ikke er en ball til hver på ett fotball-lag


Dette er vel noe som er felles for veldig mange fotballspillere fra Brasil. De viste begge veldig god ballbehandling på dagens trening, men jeg hadde ikke forventet noe annet siden de er fra Brasil, sambaens hjemland.

En av de største utfordringene vi står ovenfor nå er selvsagt å tilegne guttene det kollektive samspillet som må til for å lykkes i fotball.
8
Brann / Sv: Brann-treninger
August 24, 2010, 15:43:36 PM
Quote from: krakra on August 24, 2010, 15:01:53 PM
Vil du på bakgrunn av denne treningen(jada, vet at det blir tynt) vurdere Juninho som god nok for troppen mot Viking? Altså bedre enn Nielsen, Jaiteh, Haugsdal osv.


Det har jeg små forutsetninger for å svare på siden jeg kun har sett Juninho på en trening (fikk ikke sett andrelagskampen i går pga møtet på Stadion). Juninho har også en del andre ferdigheter enn hva Nielsen, Jaiteh og Haugsdal har, men det jeg kan konkludere med er at etter kun en trening har han overrasket meg. Han virket som en god spiller den stunden jeg så han i dag. Ikke bare med ballen i beina, men også uten. Nå er vel både Cato Hansen og Guastavinho ute i neste kamp, så Juninho er absolutt en spiller som kan være aktuell for en plass på benken. Det er gjerne litt tidlig enda, men han har gode ferdigheter som på veldig kort sikt kan forsvare en plass i kamptroppen etter min mening.

Det som kan vise seg, og ofte er tilfelle i en del tilfeller med unge spillere fra Sør-Amerika, er at psyken kan spille de ett puss. Det er dog noe som kan være tilfelle hos alle unge spillere. Gi brasilianerne litt tid, så kan de blomstre, ihvertfall Juninho. En så hvor lang tid Alanzinho brukte på å tilpasse seg nivået, og måten å spille fotball på.
9
Brann / Sv: Brann-treninger
August 24, 2010, 15:00:07 PM
Var innom dagens andre trening, og tok meg tid til å kikke litt på de nyankomte brasilianerne. Av de to, var det uten tvil Juninho som imponerte mest. Han viste fin ballbehandling, gode avslutninger og han virker også å forstå spillet på en god måte. Absolutt en gutt som kan bli en habil spiller i fremtiden.

Huseklepp virker å være på hugget, og under spillsekvensen, hadde han flere veldig gode involveringer og avslutninger.
10
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
August 16, 2010, 21:07:34 PM
Ble desverre 2-0 tap mot gjengen fra Dalen i kveld. Brann 2 hadde egentlig aldri noe å stille opp med foran mål, og skapte svært lite gjennom hele kampen. 2 halvsjanser i første omgang, og tilsvarende mot slutten av kampen etter at Fyllingen hadde tatt ledelsen med både et og to mål.

Kampen startet svært aggresivt, og det holdt seg forsåvidt gjennom hele kampen. Mange tøffe dueller. Ingen av målene kunne Mohus i Brannburet lastes for. Mohus stod forøvrig en meget god kamp, og var banens beste i mine øyner. Han hadde flere klasseredninger. Spørs nok om det er på tide for den gutten å komme seg bort fra tredjekeeperposisjonen i Brann til fordel for noe mer utfordrende. Å spille annenhver kamp i 3. divisjon er ikke holdbart for han, og blir han ikke andrekeeper i klubben til neste år, bør han leies ut til Adecco, for Adecco-nivå holder han. Det viste han ved flere anledninger for Åsane i fjor også.

De andre A-lagsspillerne begynte friskt. Holmvik viste vilje, men fikk det ikke alltid helt til. Kalvenes rydder greit unna, men slik nivåmessig nå, ligger han et stykke bak noe A-lagsplass. Haugsdal og Jaiteh i de dype rollene sentralt i banen (samme som Solli og Mjelde), gjorde en kamp på det jevne.

Cato Hansen og David Nielsen på topp fikk det aldri helt til. Hansen spilte vel ikke helt på topp, men bekledde en slags Moen eller Huseklepp-rolle sammen med Phong. Hansen kom aldri helt inn i kampen, og måtte desverre ut med en skulder ute av ledd mot slutten av kampen. Branns legeteam kom raskt til, da de drev møtevirksomhet på Stadion under kampen. Desverre å si det, men Nielsen er bare trist å se på...
11
Quote from: Markmus on August 09, 2010, 22:45:47 PM
Hvordan hadde stemningen vært i dag om ikke Bataljonen/Brann hadde køddet det til med den fantastiske omorganiseringen på Hansa for to år siden? OK/bra eller like bedriten?


Det finnes det ingen fasitsvar på, men jeg har inntrykk av at det er flere grupperinger/vennegjenger som står sammen nå enn før den første omorganiseringen. Den gangen hadde vi ingen formål om å splitte eksisterende grupper. Alle fikk mulighet til å si hvem de ønsket å stå sammen med, og vi klarte i de fleste tilfeller å innfri ønskene. Dette er noe jeg personlig ikke tror har vært en bidragsyter i negativ forstand, tvert i mot. Den dårlige stemningen er nok kommet av helt andre grunner.
12
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
August 10, 2010, 06:45:19 AM
Jeg ga gjerne uttrykk for at han spilte store deler av kampen i forrige innlegg. Det gjorde han ikke, som Revert sier i sitt innlegg, kom han inn mot slutten. Men på de 10 minuttene han fikk, viste han mer enn noen andre spillere gjorde under kampen. Finne er litt opp og ned i prestasjonene sine (han er fortsatt veldig ung, sp det skulle bare mangle), men i går var den berømte knappen så til de grader på, og han hadde mange involveringer på den korte tiden han spilte. Jeg la merke til flere rundt meg på tribunen som kommenterte "han lille" på topp.
13
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
August 09, 2010, 22:25:18 PM
Brann 2 startet opp etter sommerpausen i dag med en særdeles viktig seier mot Smørås. Stillingen ble 2-0 etter scoringer av Cato Hansen og Phong. Med denne seieren gikk vi forbi Smørås på tabellen, og er enn så lenge på trygg grunn, 1 poeng foran dagens motstander.

Kampen ble aldri noe fyrverkeri. Ingen av lagene skapte særlig mye, men vi eide ballen store deler av første omgang. Cato Hansen putter på hodet etter en forsvarstabbe i smørås-forsvaret. Gutten viser en enorm spenst, og slår flere motstandere som er mye høyere enn han i hodeduell.

I andre omgang er det Smørås som fører kampen i store deler av kampen uten å komme til de helt store sjansene. Udjus måtte ut i full strekk ved en anledning. En temposvak kamp tok seg opp mot slutten når hurtigtogene Finne og Phong blir satt inn på topp. En meget toneangivende Finne gjør en flott kamp, og er hele tiden et utomoment for langt sterkere og større motstandere. Dagens andre mål kom etter nydelig kombinasjonsspill hvor nevnte Finne finter av en mann og to før han spiller videre til Phong, han spiller fint vegg med Ståle Tveit, og legger ballen fint over keeper fra rundt 15-16 meter, vakkert og endelig litt fart på ballen!
14
Quote from: 1908 on August 08, 2010, 23:08:00 PM
Kan ikke Bataljonen be om et åpent møte med Brann da? Sånn at folk kan få luftet sine ideer og vi få høre hva Brann vil gjøre med saken..


Tenker du da et åpent møte hvor stemningen og en eventuell omorganisering blir hovedtema?

Quote from: Klaus_Brann on August 08, 2010, 23:57:48 PM
Quote from: BBB-Tony on August 08, 2010, 19:48:27 PM
Om ikke plan A går veien, har vi også en plan B som gjerne kan være med å løfte Hansa til en supportertribune vi kan være bekjent av.


Hva er plan b?


Plan B kan være å fjerne seter fra minimum et felt.
15
Bataljonen jobber med omorganisering

Bataljonen har jobbet, og jobber enda, med å komme opp med en tilstrekkelig omorganisering som kan være med å løfte stemningen på Hansa. I løpet av de siste årene er det gjort 2 omorganiseringer av partoutkort på tribunen vår, uten at det ser ut til å ført frem til noe som helst. Styret har jobbet kontinuerlig med noen av de samme planene som Krøvel skiserer her et par innlegg over mitt innlegg.
Dette er et forslag som dukket opp for godt og vel et år siden om jeg ikke husker helt feil, og etter den har det blitt gjort et forsøk på å få en lignende omorganisering på Hansa. Ting er ikke alltid like lett å løse, og dette har tatt tid. For lang tid i våres øyner, og det er heller usikkert om det kan la seg gjøre med en slik omorganisering.

Bataljonen håper at vi kan fremme et eller flere tiltak som kan bidra til å løfte stemningen fra og med 2011-sesongen. Slik det har vært etter gullsesongen, kan ikke Bataljonen være bekjent av, og styret er fullstendig klar over at stemningen jevnt over siden 2007 overhode ikke har vært noe å rope hurra for.

Bataljonen har tatt videre deler av de forslagene som er kommet inn her på forumet, og videre inn på styremøter og møter med Brann. Forhåpentligvis er dette noe som kan føre frem i fremtiden. Om ikke plan A går veien, har vi også en plan B som gjerne kan være med å løfte Hansa til en supportertribune vi kan være bekjent av.

Samtidig oppfordrer Bataljonen folk som har konstruktive forlsag om å dele de med oss. Vi har som sagt plukket opp en del her i fra, og tar gjerne i mot flere forslag.
16
Brann / Sv: Ramadan
August 06, 2010, 11:33:19 AM
Nok avsporing nå. Diskuter topic.

Presiserer at vi ikke vil ha noen form for diskusjon rundt religion på dette forum, men å diskutere Ramadan opp mot toppidrett går bra.
17
Kamper / Sv: Brann - Leeds 27. juli
July 19, 2010, 23:14:12 PM
Quote from: Nixon on July 19, 2010, 23:10:20 PM
Quote from: Brann er best on July 19, 2010, 22:12:55 PMOg med det mener du at ingen kan stå på Hansa mot Leeds eller?


Det pleier ikke å være noe problem å samle seg på Hansa selv om man må kjøpe billett på en annen tribune.


Grunnet ekstra renholdskostnader, har Brann gitt beskjed om at det ikke vil bli mulig å benytte seg av Hansa under denne kampen.
18
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
June 24, 2010, 21:44:47 PM
http://www.brann.no/nyheter/tredje-strake-tap-for-brann-2/

Desverre passet dårlig for min del i det siste, så har ikke fått overvært de tre siste kampene.
19
Quote from: krøvel vellevold on June 16, 2010, 09:28:22 AM
Quote from: BBB-Tony on June 16, 2010, 09:07:18 AM
Billettsalg til Haugesund kampen starter 13:00

Gå inn på brann.no for å kjøpe kampbillett!

Det forventes spesielt stor interesse for FKH-billettene, hvor vi har kun et begrenset antall billetter ettersom kapasiteten på Haugesund stadion er nettopp begrenset i forhold til interessen. Her gjelder det å være førstemann til mølla.


Regner med at vi som er påmeldt på turen er garantert billett.


Det er en selvfølge :)
20
Billettsalg til Haugesund kampen starter 13:00

Gå inn på brann.no for å kjøpe kampbillett!

Det forventes spesielt stor interesse for FKH-billettene, hvor vi har kun et begrenset antall billetter ettersom kapasiteten på Haugesund stadion er nettopp begrenset i forhold til interessen. Her gjelder det å være førstemann til mølla.
21
I overkant av 80 påmeldte.

Bare å spre det glade budskap, og få flere med på turen! Vil komme annonser i aviser, men jungeltelegrafen kan være vel så bra! Ta med deg en tjommi eller lignende... Lenge siden vi har hatt en så bra tur i TL-sammenheng når det kommer til reiseavstand og tid!

Blir en herlig båttur hvor sommeren forhåpentligvis viser seg fra sin beste side!
22
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
June 07, 2010, 20:58:03 PM
I tillegg til det Krakra skriver, kan det nevnes at Udjus hadde en forholdvis rolig kamp. Det beste ved han i dag er hvor godt han snakker med utespillerne. Veldig imponert over måten han kommuniserer og rettleder våre unge spillere.

Haugsdal og Hansen har Krakra allerede nevnt. Hansen ble byttet ut med noe som lignet en lårstrekk. Han fikk bandasjert låret kraftig, men kunne gå for egen maskin etter han ble byttet ut.

Generelt om kampen syns jeg vi hadde stålkontroll i første omgang, men litt mindre kontroll i andre omgang. I første omgang var vi mye dyktigere til å komme opp i presset, men i andre omgang falt guttene litt gjennom og Baune kom derfor mer med i kampen. Heldigvis for vår del, hadde de ikke helt dagen i dag, og de var ikke særlig farlig fremover. Det unge forsvaret vårt tok det som kom.
23
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
May 31, 2010, 21:56:59 PM
Han kom fra Sandviken til Brann for en stund tilbake. Er en av ungguttene våre som har vært involvert i regionsamlingene. Scoret en del for guttelaget vårt.
24
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
May 31, 2010, 21:36:25 PM
http://www.brann.no/nyheter/brann-2-tilbake-pa-vinnerspore/

Bra vi plukker trepoengere. Trenger hvert eneste poeng vi kan få! I fjor tapte vi vel 2-1 borte mot Bergen Nord om jeg ikke husker feil, så dette var en klar forbedring av et meget ungt lag!
25
Brann / Sv: Talentarbeid
May 27, 2010, 22:45:37 PM
Anders Næs har vært plaget med både astma og kyssesyken i lengre tider, og er enda ikke 100 prosent kampklar. Har ingenting for seg å sette en juniorspiller som ikke er 100 prosent klar på benken for A-laget når en kan plukke ut talentfulle guttespillere. Næs er fortsatt et av de mest lovende talentene våre, og vil garantert bli tatt med på A-laget når tiden tilsier det.
26
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
May 25, 2010, 20:47:58 PM
27
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
May 18, 2010, 21:07:15 PM
Quote from: vebo on May 18, 2010, 16:45:29 PM
Alle pisser på Norheimsund i år ;)
28
Quote from: JørnAE on May 11, 2010, 15:12:58 PM
Hvordan kommer en seg raskest til stadion i arna av buss eller tog ? Hvor ligger denne banen ?


Litt info fra Brann:

http://www.brann.no/nyheter/ikke-forste-cupkamp-i-arna/
29
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
May 10, 2010, 21:06:20 PM
http://www.brann.no/nyheter/imponerende-av-ungguttene/

En knallsterk borteseier mot et av de lagene som har åpnet best i årets serie!
30
Brann / Sv: Bjarne Berg er død
May 10, 2010, 11:31:50 AM
Du var utvilsomt en fargeklatt som visste hva du ville. Det er ofte slik at de med mest pågangsmot og de klareste meningene, er de som oppnår noe her i livet. Ditt sterke engasjement og vilje til å oppnå noe var en av de største grunnene til at jeg, og andre, i 2007 fikk vår største opplevelse hittil i livet. En opplevelse som gjerne vil forbli den største i livene våre.

Gullet ville aldri havnet mellom de 7 fjell om det ikke var for Hardball, et prosjekt som ble startet av deg.

Takk for alt du har gjort for Brann og Bergen!

Tanker går til familie og venner.

Hvil i fred, Bjarne Berg.
31
Quote from: Demba on April 29, 2010, 20:21:10 PM
Spørsmål til de kyndige: Meldte på meg og min søster for noen dager siden, men hun ligger hjemme med høy feber, og det er tvilsomt om hun blir med.  Er det da mulig at en annen overtar hennes plass?

Selvsagt er han medlem osv.osv

Litt kjipt om 700 kr skal gå rett i dass


Ja, det er mulig. Bare send en mail til Bataljonens turansvarlig på veiby@bataljonen.no.

Quote from: branngirl85 on April 29, 2010, 20:29:56 PM
Bare et generelt spm..
Er det plass til at vi kan ta me en liten kjøleboks sånn at vi kan holde ølen kald?


Ja.

32
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
April 27, 2010, 12:12:30 PM
Quote from: krakra on April 27, 2010, 11:32:33 AM
Et spørsmål til Tony: Var det ikke Grønner som var stopper og Tveit som var venstreback i dag? Syns uansett begge gjorde en god jobb. Sammen med Barmen. Kalve ser man har en glitrende teknikk, men han sliter med duellstyrken. Han blir ganske lett å sette ut av balanse, men man ser jo med en gang han har ballen at han har en teknikk som går utenpå de andre på banen. Næs hadde også et greit innhopp.


Nei, Tveit spilte nok stopper og Grønner på venstrebacken.

Kalve har gått skadet en god stund, så han vil nok komme mer utover våren. Etter min mening har han faktisk ganske OK fysikk, men i spill mot voksne karer blir han nok litt for pinglete en gang i blant. Det gjelder å kunne trøkke til i dueller selv om en er underlegen fysisk. Han er jo heller ikke den høyeste gutten i klassen. Men et bra talent er han absolutt :)
33
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
April 26, 2010, 21:53:00 PM
Ble dessverre 2-1 tap for Brann 2 i kveld.

Vi hadde Kenneth Udjus i mål, Tijan Jaiteh som stopper, Bjarte Haugsdal og Jan Gunnar Solli sentralt på midten, samt Cato Hansen og David Nielsen på topp.
Kampen var preget av lavt tempo og lite sjanser. Det stod 1-1 til pause etter at Fyllingen tok ledelsen etter ca 20 minutter. Målet kom på straffe etter at Kenneth Udjus hadde en klønete manøver ute på 16 meter hvor han feller en motspiller, og det ble helt korrekt dømt straffe. Utligningen til Brann 2 var det som varmet mest i kveld. Kjetil Kalve setter fart på høyrekanten, slår sentralt inn til David Nielsen som fra 16 meter chipper Cato Hansen gjennom, han bruker farten sin til å komme foran forsvareren og slår deretter ut i feltet igjen hvor Kristoffer Barmen bare kan bredside ballen i mål. Et meget pent angrep av Brann! Ellers har Fyllingen og Brann hver sin store sjanse før pause.

Andre omgangen var et eneste stort gjesp. Fyllingen putter 2-1 målet fra nærmest død vinkel etter at Jaiteh mistet ballen i farlig posisjon.

Selv om vi taper i dag vil jeg påstå at det var de etablerte spillerne våre som er avgjørende i negativ forstand. Alle ungguttene våre viser at de har moralen og innsatsviljen. De møter et lag som ligger i vannskorpen til å være god nok for 2. divisjon, men blir på ingen måte overspillt. Alle ungguttene våre fortjener et klapp på skulderen etter denne kampen! Skal jeg trekke ut enkeltspillere, vil jeg si at Jonas Grønner, som bare er guttespiller, gjør nok en god kamp på venstrebacken. I midtforsvaret gjør Ståle Tveit en god jobb. Kristoffer Møvik løste sakene sine bra fra en uvandt backposisjon. Kristoffer Barmen er en høy og hengslete spiller, og kommer nok best til sinr ette sentralt på midten, men i dag ble han plassert på vingen og gjorde sine saker meget bra syns jeg! Sammen med Grønner var han banens beste. Barmen er gjerne ikke rask nok til å spille ving, men han tar veldig mye igjen på god forståelse for spillet og en slepen teknikk.

A-lagsspillerne gidder jeg knapt kommentere i dag. Udjus gjør et par gode redninger, men tabber seg ut på det første målet til Fyllingen. Jaiteh viser at han ikke har forståelse nok til å spille midtstopper. Han løfter spillet sitt vesentlig når han blir flyttet opp på midten den siste halvtimen. Solli og Haugsdal har innsatsen, men ingenting annet. Cato Hansen like så, mens den største katastrofen i dag var David Nielsen. Fyren må bare komme seg tilbake til langflate Danmark og bli der om han ikke tar seg sammen. Fra første spark på ballen fremstår han som en primadonna som kun skal prøve på finesser. I steden for å slå en ordentlig og enkel pasning gjennom til Cato Hansen, så skal han enten chippe eller bruke utsiden av foten. Slik han fremstår i dag, hemmer han talentutviklingen til Brann og jeg håper ikke jeg ser han på andrelaget vårt før han eventuelt bestemmer seg for å gjøre en innsats de få månedene han har igjen i klubben.
34
Quote from: Demba on April 26, 2010, 17:15:56 PM
Jeg stiller med ett følge på 3. Lurer litt på hva man skal gjøre når en av de ikke husker passordet/brukernavnet til å få logget seg inn å finne ut hva medl.nr er.


Send meg en PM med fullt navn, så skal jeg sjekke.
35
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
April 26, 2010, 14:23:33 PM
36
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
April 26, 2010, 12:17:05 PM
Tror vi skal være veldig fornøyd om vi får med oss poeng i denne kampen. Fyllingen er et bra lag, og er en klar opprykksfavoritt i mine øyner.

Edit: Ungguttene våre får støtte fra Jan Gunnar Solli, Bjarte Haugsdal, Cato Hansen, David Nielsen, Kenneth Udjus og Tijan Jaiteh i kveld. Gledelig å se at A-laget fristiller såpass mange spillere selv om de er inne i en hard periode med mange kamper.
37
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
April 26, 2010, 08:33:59 AM
Tid for et godt gammelt hatoppgjør i kveld! Fyllingen er motstander. Ta turen for å se våre unge og lovende gutter kjempe mot voksne Fyllingen-karer. David mot Goliat ;)

Kampstart er klokken 20.
38
Brann / Sv: Talentarbeid
April 20, 2010, 22:21:54 PM
Quote from: krakra on April 20, 2010, 13:07:11 PM
Overhørte Fossum i går under Brann 2-kampen og det virker som at de har slitt endel med skader i år.


De har hatt veldig mange skader i år. Bare nå er det hele 10 spillere som er aktuell for Brann 2 som går skadet eller halvskadet. I følge Fossum var det mange belastningsskader, noe som bekymrer meg i noe grad. Belastningsskader i ankler, lysker og annen muskulatur er noe en kan slite med gjennom hele karrieren, og det bør i aller høyeste grad unngås!

Spillere som Kalve, Næs og K. Møvik har slitt eller sliter med skade. Dette er spillere som blir bærebjelker i et utrolig ungt lag i år, og de bør komme seg på fote så raskt som mulig. Nå spilte K. Møvik hele kampen i går, men han sliter med en ankel. Kjetil Kalve har i lengre tid slitt med en lyske, og skulle egentlig bare spille 60 minutter i går. Men han spilte vel hele kampen etter det jeg fikk med meg. Næs har slitt med kyssesyken og i ettertid pådro han seg en luftveisinfeksjon som sitter godt i enda. Næs har ikke trent på lenge, og det spørs om han ikke må vente til etter sommeren med å trene med A-laget. Etter det jeg har forstått, så har det vært i planene at han skulle trene mye med A-laget fremover, men det ser nå ut som han må bruke hele vårsesongen på å bli skikkelig klar igjen.
39
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2010
April 19, 2010, 22:06:21 PM
Et ungt Brannlag slet mot fysisk tøffe Smørås-spillere. Det er veldig tydelig at våre unge gutter ikke tør å hoppe inn i dueller/taklinger på samme måte som eldre spillere. Men etter hvert får de brukt styrken sin; god pasningskvalitet (var veldig dårlig pasningkvalitet i starten på kampen) og løpsstyrke. Smørås tok ledelsen på et langskudd etter kun 5 minutter. Mohus stod nok noe feilplassert når skuddet kom, men gjorde det godt igjen med en rekke gode redninger utover kampen.

Fra 20 minutt og utover styrte for det meste Brann kampen uten å komme til de helt store sjansene, men et par store sjanser ble det. Men det måtte et straffespark til for å få hull på byllen. Nicolai Kristiansen ble meid ned i feltet, og Kjetil Kalve satte straffen i mål. Etter utligningen kjører Brann kampen i enda større grad, og det så nesten ut til å bli som gårsdagens A-lagskamp, der det nærmest så ut som Brann spilte i powerplay rundt 16-meteren. Men så dukket Barmen opp på bakerste stolpe når det kommer et innlegg fra venstre, han dunker inn ballen på samme måte som Eirik Bakke gjorde mot TIL i fjor, et herlig mål!

Av ungguttene vil jeg trekke frem Kristoffer Barmen og Jonas Grønner. Barmen er en høy midtbanespiller som er duellsterk. Han topper forestillingen sin med et fint mål. Jonas Grønner er for meg et nytt bekjenskap, et hyggelig sådann. Han viste seg som en løpssterk back, som var villig til å komme på en rekke offensive løp. Til å bare være 16 år gammel (94 modell), så viste han seg som en meget duellsterk spiller.

A-lagsspillere som var med var Jørgen Mohus, Bjarte Haugsdal og Tijan Jaiteh. Mohus hadde et par matchvinnende redninger i løpet av kampen, og virker trygg i spillet sitt. Noe feilplassert på Smørås-målet, og en blåbærtur i feltet i andre omgang, men jevnt over veldig bra. Haugsdal hadde innsatsen, men hadde desverre også en del feilpasninger. Kom seg utover kampen. Dagens kaptein. Jaiteh spilte en stor kamp i midtforsvaret! Spesielt i første omgang måtte han trø til ved flere anledninger, og han løste alle situasjoner han ble satt i på en utmerket måte.

Snakket en del med Patrick Hansson, og i følge han kan Jaiteh være et godt midtstopper-alternativ i fremtiden, men først måtte han få en del kamper på andrelaget i den posisjonen. Men får vi to noenlunde oppegående stoppere i Austin og Yaw, ser jeg ikke noen som helst god grunn for at en skal plassere Jaiteh i midtforsvaret på A-laget, noe jeg heller ikke tror vil skje om Austin og Yaw får ting til å fungere.

Smørås var en av middelhavsfarerne i fjorårets serie, og dette var en motstander Brann skulle slå rimelig lett. Men når en stiller med et lag med en gjennomsnittsalder på 17 år (!!), så blir det vanskelig. Det er 6 lag som skal rett ned i hver 3. divisjons avdeling i år, og jeg tror vi skal være glad for hver 3 poenger vi får i år! Noe opprykk tror jeg ikke vi skal håpe på. Til det er laget vårt alt for ungt! Men med ungt pågangsmot, kan de selvsagt overraske!
40
Bataljonen.no / Sv: Bilder på bataljonen.no
April 19, 2010, 09:37:58 AM
Quote from: SKBrannfan on April 19, 2010, 07:38:04 AM
Håper noen har bilder av kampen og tifoen i går :)


De kommer :)
41
Bataljonen.no / Sv: Stand utenfor Brannbutikken!
April 11, 2010, 21:45:36 PM
Bataljonen har på ingen måte noe mål om å utkonkurrere Brann på salg av effekter. Bataljonen og Brann har et godt samarbeid når det gjelder å selge effekter der vi blant annet selger en del av sortementet til Brann når vi har stand.

At vi har stand utenfor Brannbutikken har nok ingen innvirkninger på Brann sitt salg i butikken. At vi ønsker å ha stand utenfor Stadion på kampdag, går like mye på at vi som supporterklubb ønsker å promotere oss blant den jevne Brannsupporter, og i og rundt Brannbutikken ferdes veldig mange Brannsupportere i forkant av kamp.
42
Bataljonen.no / Stand utenfor Brannbutikken!
April 11, 2010, 10:37:53 AM
I forbindelse med kveldens kamp mot IK Start arrangerer Bataljonen stand utenfor Brannbutikken.

Vi vil ha stand fra rundt 15:30 og frem til kampstart. Her blir det anledning til å kjøpe alle våre produkter som er blant annet tøffe hettegensere, T-skjorter og ikke minst live-CDen fra konserten på Ole Bulls scene, samt den nyeste Brann-boken, Fortellingen om Brann - Klubben hele Bergen brenner for, en lettlest bok som passer for både liten og stor, som du KUN får tak i hos Bataljonen.

I tillegg får du anledning til å enten fornye eller tegne nytt medlemsskap i Bataljonen.
43
Quote from: roaldinho on March 29, 2010, 17:07:08 PM
Quote from: hansastril on March 29, 2010, 14:50:42 PM
Må du være medlem i bataljonen for og være med på båtturen?


Jupp, men mener du kan melde deg inn i Bataljonen på kaien før båten sklir nedover til Haugesund. Har iallefall vært sånn på bussturene.


Det er korrekt.
44
Haugesund - Brann

Båtturen til kampen mellom Haugesund og Brann vil bli lagt ut for salg langt tidligere enn vanlig
Allerede Onsdag kl 12.00 vil vi åpne for påmelding til båtturen til Haugesund. Denne kampen er terminsatt 10. juli, men merk at dette kan endre seg når tv-selskapene skal velge kamper.

Det vil lønne seg å melde seg på tidlig, da prisen vil øke etterhvert som det nærmer seg kamp.

Vi vil sette opp 2 båter, og vil da sette opp 2 påmeldingsskjemaer slik at man kan samle seg med sitt reisefølge før påmelding.

Påmelding er bindende og betalingsfrist vil være på ca 2  uker.
45
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
March 28, 2010, 22:08:38 PM
I tillegg til utdeling av sangen på tribunen, vil sangen bli delt ut på puben i forkant av kampen.
46
Bataljonen.no / Sv: Siste versjon av d12m
March 13, 2010, 21:47:40 PM
Redaksjonen er dessverre blitt enda mindre. Og vi søker derfor etter flere bidragsytere. Du kan velge om du vil være med i redaksjonen, eller levere på "frilansbasis".

Du kan skrive om akkurat det du vil så lenge det er Brann- og fotballrelatert. F.eks. intervju med spillere eller andre i Brann, kommentater om det sportslige, om stemningen på tribunen, om andre lags supportere, spillere du vil at Brann skal kjøpe, hvordan RBH har det på hytten osv osv. Kort sagt det du brenner for.

Interessert? Send en mail til den12.mann@hotmail.com.
47
Brann / Sv: Softball
March 12, 2010, 18:58:09 PM
CDen blir også å finne i miks kiosken på Minde og på Fotballpuben.
48
Brann / Sv: Softball
March 12, 2010, 09:45:41 AM
Quote from: SKBrannfan on March 10, 2010, 22:36:55 PM
Men vil cd'en bli lagt ut for salg andre steder?


CDen vil bli solgt i Brann-butikken, på våre stands og på bataljonen.no. Usikker om det blir flere utsalgssteder.

Quote from: Markmus on March 10, 2010, 19:56:41 PM
men hva handler boken om?


Står greit forklart hva den handler om i artikkelen:

http://www.bataljonen.no/?page=26&news=401

Boken er lettlest, og passer både for barn og voksne.
49
Quote from: branngirl85 on March 11, 2010, 09:42:33 AM
Kortid kommer medlemskortet? Eg har klart å rota vekk det fra i fjor og kunne tenkt meg å handla litt før kampen i helgen....


De er sendt til trykkeriet, og skal nok være klare i løpet av kort tid, men jeg kan ikke love at du får det før helgen.
50
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 10, 2010, 13:39:56 PM
Quote from: BBB-Tony on March 09, 2010, 10:14:21 AM
Quote from: FHK on March 09, 2010, 10:10:28 AM
Quote from: 1908 on March 09, 2010, 09:56:33 AM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5012100.ece

Måkene vil ha mer...


For min del bør de få kvoten og ikke en billett mer... Når ikke Frode får en billett extra til oss, så bør vi gi samme svar tilbake.. Driter i om Haugesund har en liten møkkastadion, kvote er kvote...Det gjelder bare for bataljonen sjefen til å være raskt ute å høre med oss!


Forespørsel om flere billetter på Haugesund Stadion er sendt for flere måneder siden.


For å utfylle min egen informasjon, kan jeg si at borteseksjonen er utvidet fra 250 til 500 plasser på Haugesund Stadion når vi kommer på besøk. Vi jobber med å skaffe flere billeter utover de 500, men det er fortsatt usikkert om vi får flere billetter enn 500.

Vet ikke om det har vært nevnt før på forumet, men vi har også fått utvidet borteseksjon utover de 5 % vi har krav på i Hønefoss. Der har vi fått tildelt 740 billetter.